Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Komme, komme, schpritz, schpritz!

2007.01.31. 17:03 | mavo | 2 komment

Címkék: mno orgyán klubrádió muhaha uborkaszezon

Megmozdult valami, azt már látjuk, mert ha a nemzet saját, különbejáratú Nemzetbiztonsági Kockázati Tényezője is ringbe száll, hogy a semmiből belekovácsolja a csinos kis pofikánk elejbe a Zsírúj És Nagyon Hiteles Jobboldali Szavazz Ránk Pártot, akkor égszakadás van, de minimum dől a Walhalla; Gotterdämmerung van, meg lófaszból lesz a kolbászkerítés.

Kezd úgy tűnni megint túl nagy volt a csend: Molnár Lajos sem oszlott tovább, Gyorbán és Orcsány urak némi lagymatag böfögést leszámítva elnyúltan hevernek ebben a téli napsütésben, Szekeresimre is túlesett az iraki parádén, és nem bírt aknára lépni, hogy a helyére lépjen egy Szekeresimre Vista RC 6 béta tele tisztább és szárazabb multimédiával, és bár drágulás az van, még az én életmentő véralvadásgátlóm is 2000 HUF per 5 db-ról felszökkent 7500 HUF per 5 db-ra, ami konkrétan genyóság, mégsincs olyan igazi köztematika.

Most aztán lehet találgatni, mert egyrészt a Magyar Nemzet a Terror Mariska - J’accuse Janó duót, másrészt a Klubrádió az agyonismert Nemzetbiztonsági Kockázati Tényezőt lengette be a legendás Magyar Közéletnek: tessenek emészteni; persze büfizni csak az ajtón kívül, ha kérhetjük. Amiben az az érdekes, hogy e két médiákok nem azonos oldalról mondanak valami hasonlót, sőt.

S tényleg, rácuppant a Magyar közélet, zabálják a marhaságot, a Nemzetbiztonsági Kockázati Tényező ismét belibbent azon az ajtón, amin innen ő csak a tökismeretlen Fejlődő Demokrácia és Nemzetközi Biztonsági Intézet igazgatója lehet, odaát ellenben épp csak nem natural born médiasztár.

Kérdés ezután, vajh, képes-e történni is valami, mert akár egyik, akár másik cirkuszi formáció lép egy valósat, elsődleges feladata az lenne, hogy a jelenleg ellenzékben lenni nem bíró Nemzetből (aka Fidesz Magyar Polgári Szövetség) köll kitépnie némi nemzettestet, és magához nyálazgani rendesen, hogy el ne szökjön; és azért azt megnézem, amint a Nemzet (aka ...) ezt némán tűri.

Persze, tudjuk, az igazi nagy kérdés az lesz, meg tudja-e szorítani az Őszödi Embert a Nemzeti Oldalról 2010-ben bárki. De tudják mit? Akárki. Ha más nem, hát jöjjön Thomas Anders, és a Cheri Cheri Ladyvel gázolja agyon azt a csávót, akinek ringbe szállását a Nemzet (aka ...) történetének talán legnagyobb és legkárörvendőbb üdvrivalgása kísérte, a Nemzet (aka ...) Lottóötösét, aki aztán némi permanens — bár kohézióval rendelkező — hazudozás árán majdnem, hogy simán lenyomta a Nemzet Miniszterelnökét, egyúttal persze pártja is (persze csak a koalapartnerrel együtt) az egyébként dévaj sikolyok közepette, kissé konfúzusan, de szintén teli szájjal hazudozó Nemzetet (aka ...) is.

Közhely mára, egy vereség nem vereség, ám amikor a Nemzet Miniszterelnöke azt próbálja lenyomni a Nemzet (tudják ...) torkán, hogy kettő vereség se vereség, noch dazu a Nagy Októberi Forradalmat is elkúrta, óhatatlanul megmoccan valami a nemzettesetben, és próbál felszínre törni, mit EU-nak szánt kőolaj az ügyesen közbeiktatott ukrán csapokon.

Aztán egyszer majd tényleg spriccelni kezd.

Sok szar fog ottan majd sprickolni és baromira sokakra. Talán még Szűrös Matyi is büdöskomcsi lesz újra.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr4332505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LiaTea · http://tavilia.freeblog.hu 2007.01.31. 22:41:51

Az "Őszödi ember" jó találmány:-)) Weöres Sándornak van egy írása a trágyadomb pakolásról, Jóslás a trágyaözönről címmel.(A teljesség felé) vasárnap ki is teszem bölcsességnek.

Paneb 2007.01.31. 23:17:48

Nem csalódtam :)

Mfha.
süti beállítások módosítása