Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Taslit a szarnak

2007.02.05. 18:33 | mavo | 1 komment

Címkék: szar gyorbán orcsány uborkaszezon frankó médiahekk

Ránkjött az össznépi tasliadó hangulat, gyerekek, úgy érzem.

Most az egy történet, miszerint Fridi úgy döntött, ő is lehet egy betlenjános, odaáll vagy odaül (hogy a pici lábacskája el ne fáradjon) a Mineln. elé, oszt lehet őbelé beszélni; konkrétan megesett ez már mással is a nagy lekesedéstől, hogy farpofa közé szorulhasson a feje, nála meg még várható is volt, a Szólás szabadsága című project szolgáltatott jeleket, hogy majd lesz ilyen irány is valamikor.

Holott konkrétan butaság az egész, kit érdekel Fletó magyarázkodása — a Nép szabadságának 2×12-1 pontja dettó; na, ez utóbbi volt egy jó kis tasli az ő népének, nesze bazmeg, Népszabó melléklet; de ezt megírták már nálam különbek is.

Aztán a Fidi — jobban mondva Viktor személyesen — belengette a kezet és püff, szólt ott is a tasli, ahogyan kell, mert alkotmányosan aggályos, ugye.

Persze — jé! — a másik társulat is jó fej, aszondták, ők nem kézivezérlik a rendárokat; keszcsókolom, akkor hogy van az, hogy a Fletó elkottyantotta, ő a Nagy Októberi Forradalom magasságában végig online volt a rendársággal? Mert ezekután a mi nem kézivezérlünk nem több, mint ocsmány melléduma — gusztustalan demagógia ha úgy jobban tetszik, kérem alássan.

De vissza a polgári engedetlenségre, mert az meg több sebből vérzik.

Elképzelem, ahogyan ezután Ökrös Pesta bácsi kitekint a kapun, s meglátja a szomszéd alkotmányosan kisssé aggályosan felhúzott kis féltetőcskéjét a parkolója felett, aminek lábazata elfoglal Pesta bácsi parkolóhelyéből is keveset, majd abcúg kommancsok! vagy le a faszistákkal! jelige hangoztatásával elhordja az egészet a rákba, majd belengeti, hogy nem kell figyelembe venni a mentelmi jogát, azzal szépen visszavonul kéjes kis lakába.

Mert ez az egyik, a látszatra súlyosabb ok, amiért ez a kis médiahekk nem volt a legjobb écesz. Hogy feketén-fehéren kiderült, a képviselő kicsit egyenlőbb a sok egyenlő között; nem mintha ezt eddig ne tudtuk volna, de a sokadszor statuálás kissé nem szerethető. Hiszen — tegyük a szívünkre az odatenni valót — mindenki sejti, hogy ha a tavaly alakult bármelyik Alkotmányozó Fityfene tagjai mentek volna médiahekkelni, megeshet, ők picinyt csüccsöltek volna legalább előzetesben, miután a derék rendőrök — akik a Fidi akciójánál csak tébláboltak, most mi a teendő — nem feltétlenül bántak volna ilyen gyengéden a polgárral, ha az nem frakciótag és nincs kint tök véletlenül A Média.

Másként nézve a gond számora súlyosabb. No nem csak azért, mert miért is van az, hogy jó esetben számolva is minimum november óta szartak az Alkotmányosan Aggályosra, és csak akkor léptek, amikor éppen kellett már valamit csinálni, hogy el ne felejtse őket a Polgár, mert az se jó. De ha a díszes Fidi-frakció másnap is eljátssza a testületileg bontást, és ha kell, akkor harmad- meg negyednap is, amíg kell, akkor igen, az polgári engedetlenség, így meg csak egy lapos píárakció lájt. Mert az nem polgári engedetlenség, hogy kicsit bontunk, aztán ha a zsandárok felépítik, ami leomlott, és még ki is mondják, hogy ez márpedig marad még ki tudja meddig, akkor marad úgy. Mert akkor fürödtünk egyet a médiahírnévben, aztán szartuk le, hogy a nagybetűs Törvényteleség, akarom mondani az Alkotmányosan Aggályos ott marad, mintha mi se történt volna.

Adtunk a szarnak egy taslit, ha úgy tetszik.



Update: itt egy blogpost, idézném tisztelettel:

„Minden érintettnek módja lett volna, módja lenne alkotmányos megoldásokat keresni és találni, és hivatalos, kötelező érvényű (értsd: nem a kampányoló Fodor Gábor vagy a pojáca TASZ által kiadott) állásfoglalást szerezni arról, hogy a kordon tényleg jogellenes, és ezt belengetni Gergényinek. Akit ezért akár fel is lehetne menteni.De nem, ilyet sem a kormány, sem a Fidesz nem csinált.”

(Hassunk oda?)
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr6233806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LiaTea · http://tavilia.freeblog.hu 2007.02.05. 21:25:01

Egyetérteni tudok a leírtakkal. Szép mutatvány Orbánnak odamenni a kordonhoz és bontogatni. Egyszer.Viszont sokkal jobb mutatvány lett volna hivatalos úton bizonyítani a kordon jogosulatlanságát.
süti beállítások módosítása