Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Az ellenség keze betette a lábát

2007.04.11. 00:07 | mavo | 4 komment

Címkék: hír tv scsík xenu tényfeláró újságíró a drog

Mert olvasom, a Hír TV a mocskosul népszerű Molnár Lajoson és Horváth Ágnesen keresztül keresi a scsíket, ők mételyezik a népet, a rohadt kurva példul az otthon szülést szeresse, na az scsí egybű.

Hát konkrétan anyjuk, a jó büdös, az.

Egy guglival felszerelt hétköznapi balfék majd két perc izzasztó munkával eljut oda, ahonnan a kép rosszabb.

Persze, én nem vagyok tényfeltáró újságíró, meg kurvafüggetlen és kurvatárgyilagos híreket se közlök, kurvakiegyensúlyozott vita-, háttér- és elemző műsorokat aztán pláne nem nagyon kínálok, jobb esetben is csak valami publicista-féle volnék, ezért engem a mai Danubius Fórum vezérelt a tett színhelye felé.

A Drog, ez volt a téma, könnyű mocsár, ha az kell, hogy kevés befektetéssel alkoss nagyon hallgatottat, mert A Drogot azt ugye mindenki utálhassa. Volt minden, mi ingere: leszokott drogos, le nem szokott drogos, s Drogmentes Maraton, mely utóbbi az igazán szívhez szóló, ki az a hülye, aki ilyet nem támogat? hadd ne soroljam, kik igen, a névsor ütősebb, mint Klicskó ökle.

Amikor Drogmenteséktől a nő azt kezdte taglalni, hogy Hubbard meg hogy Narconon, kezdtem gyanakodni. Sőt, a megtért drogos is mondta, igen, Narconon, bár ő legalább nem hubbardozott, csak hogy a Narcononék, na azok aztán de jól.

Aki nem figyeli az eseményeket, annak figyelmébe: a Narconon a scsík egyik fedőszerve, akárcsak az Ember és Szabaccság!

Hír TV-ék figyelmébe: gugli, beírod, Narconon, beteszed a Magyar oldalak mellé a bumeszt, és majdnem az ötödik találat, hogy Drogmentes Maraton. Ezt kellene lengetni, baszkikáim, ez a húzóágazat, nem a denépszerű molnárlaja, aki ha elkiáltotta volna magát, hogy gyertek mán scsízni, a felnőtt népesség java kapát ragadott volna, de minimum hányikolt volna, a szőnyeget legfeljebb tisztíccsuk.

De ezek arik, jókat mondanak, és ismétlem: aki jó fej, az támogatja, mégiscsak a pfúj, A Drog ellen mennek, vagy mi a here: Janics Natasa még csak beugró szint a temérdek kurvajófejek közt, miközben innen valóban minden út Hubbard felé vezet.

Íme a gugli keresés, profi oknyomozók figyelmébe, ugye, milyen beszarásosan nehéz. A Tiszaújváros fedőnevű találat a nagy Ő.

Persze, elképzelem a Hír TV-t, mely mint tudjuk A Drog nagy ellensége, amint belecsap a lecsóba, és eldanolássza a kurvafrankót A Drogok esküdt ellenségeiről, akik A Drog helyett hazugságvizsgálóval tűzdelt Xenuval kábítják, aki hozzájuk ferdül. Ugye, mennyivel könnyebb az otthonszülős kurvát basztani, mert az alapból gyanús.

Akinek még nem esett le, annak ismétlem: drága tényfeltáró újságíró barátaim, kedves profi oknyomozók ott a Hír TV-nél: anyátokat, ha ennyire voltatok képesek.

És akkor még finom voltam, s nőies.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr4357110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LiaTea 2007.04.11. 20:13:53

Molnár, Horváth Ágnes és akik még résztvettek az ún. "eü. refomban", sikeresen hoztak létre káoszt az egészségügyben. Hónapok múlva fog kiderülni, hogy milyen súlyos ellátási problémák lesznek a kórházakban. Még lesz otthonszülés is, de nem azért, mert a család úgy dönt, hanem mert nem lesz szülészeti férőhely.

Hubbardéknak van irodájuk a Blahánál. Veszélyes agymosók. Ilyen összefüggésben még nem hallottam róluk. Köszi a tényfeltárást:-) Arról szó volt már hírekben, hogy a szcientológiai egyház akarná a megszüntetett Pszichiátriai Intézet épületét. De persze cáfolták, hogy bármi köze lenne hozzá.

LiaTea 2007.04.26. 12:34:47

Azt hallottam mostanság, hogy gyanús a Horváth Ágnes.:-) Mert ő anno dolgozott egy ún. Misszió az Életért Egészségügyi Központban, Veresegyházán és eléggé kérdéses, hogy a Misszió hátterében mi állhat. Azután lett az Egészségügyi Minisztérium államtikára. Lehet, hogy ő is tagja a szci.-nek?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.04.26. 18:21:58

Nos, konkrétan én meg azt olvastam, hogy az Ágika a Tocsik lánya. Vagy az anyja.

Bár végül is mindegy, csak _olyan_ legyen.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.04.26. 18:36:01

Amúgy ránéztem az oldalukra, nem az a tipikus scsí cuccos, meg a scsík lap.hu-s oldalán se szerepel: hogy legyen ellenpélda, az itt emlegetett Drogmentes Maraton meg de.
süti beállítások módosítása