Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Szabaccság!

2007.04.26. 13:45 | mavo | 3 komment

Címkék: jog liberalizmus náci zsidó gyorbán orcsány hülyemagyar frankó nemzeti radikalizmus majomház kotmány

Használati utasítás: a rendes olvasók kedvéért tök píszi lesz a duma, egyes szavak és kifejezések mavo-fanok által megszokott verziója alant a lábjegyzetben.

Felállott a Majomházban a Klón, háta megett egy teljes Cuclista De Még Magyar Is Párttal, és aszonta, szigoríccsunk. A Hűség és Polgári Lónemiszerv1 Szövetsége pedig akkorát bólintott rá, mint vasorrú bába a mágnesasztalra, állítólag Derecskén ötös erősségű rengéseket okozott, a Vidám hittérítő nevű 3864-es szórakoztatóipari létesítményben össze is tört néhány üveg- és kerámiatermék, megírta a Blikk, esküszöm.

Azt eddig is tudtuk, hogy Ezek értelmi képesség terén kihívásokkal küzdenek2, ezzel semmi gond. Azt is kezdjük megszokni, hogy ugyanannak a pártnak ugyanaz a nemiszerve3 előbb kordont bont, mert hogy Gyülekezési meg Akárholléti Népszabaccság, ugye, majd pár hét múltán a pomogácsok tüntetésének betiltásáért könyörög a rendőröknek4, ugye.

Szabaccság! Biztos a kutya volt, kotorászott ilyenkor a szájában Hofi.

Ez egy ilyen skizoid ország, kezdhetjük megszokni, és ha elfogadják ezt a Nagyon Szigorúan Fellációra Kényszerítelek5 Per Kettőezersok Törvényt, akkor végre lesz még egy tökéletesen értelmetlen tárgyunk, ami alapján majd lehet pofára ítélni az embereket, hogy te igenis nácikarlendítettél, te erjedt6 antiszemita, ő meg igenis csak a muslincákat hessegette decemberben, a globális felmelegedés begyűrűzése óta azok télen is vannak, hogy ércsed.

Csak mondom, egy átlagos Ferencvárosi Tolvaj Club - Nyíregyházi Lila Majmok enbékettes rangadón nagyjából a popkornárust nem kéne csak bevinni gumibotozni karlengetés meg az izraeliták emlegetése okán7, meg a 14-es szektor szélén az öreg vak bácsit. Azazhogy őt is, mert nyilas volt a faterja, és emiatt esténként álmában azt szokta vartyogni, hogy kitartás. Meg aztán ő jár a legjobban, már ami a meccs nézését illeti.

Szabaccság! Nem, inkább a macska, kotort ismét Hofi.

Emlékeztetnék, egyszer már játszottak ilyet a majomházi nemiszervek8, akkor Kotmányunk Bírósága visszaközösülte9 a pofájukba, pedig még nem is a Madár volt a góré. Gyűlöletbeszéd Elleni Törvény, hívták volna újbeszélül ezt a nemiszervséget10, szerencsére ment a levesbe.

Szabaccság! Nincs is nyulam, aszonta a Hofi, összeszorított hüvelyk és mutatóujjára meredve.

Nekem személy szerint már az is közösüli11 a csőrömet, hogy nem lehet szabadon horogkeresztet kirakni az akárhová. Mert miért is? Aki elkezd fel s alá járkálva fel s alá járkálni egy horogkeresztes pólóban, arról legalább tudjuk, hogy intellektuális szempontból nem teljes értékű12, és még büszke is rá. Van neki egy magánvalósága, amit nyílt színen felvállal — ha belegondolunk, ez is van olyan, mint egy alternatív szexuális orientáltságú egyének által tartott felvonulás13, ahol meg ugye a nem kifejezetten a szaporodásra esküvők14 szubkultúrájának díszes tagjai lengetik be a népnek, hogy vannak ám ők is, és jól érzik magukat így, tessenek már elfogadni.

Minden ellentétes feltételezéssel szemben ugyanis a náci is csak ember, és megvan nekilye a Kotmányban a joga, a figyeljünk mire:

60. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságára.

(2) Ez a jog magában foglalja a vallás vagy más lelkiismereti meggyőződés szabad megválasztását vagy elfogadását, és azt a szabadságot, hogy vallását és meggyőződését mindenki vallásos cselekmények, szertartások végzése útján vagy egyéb módon akár egyénileg, akár másokkal együttesen nyilvánosan vagy magánkörben kinyilváníthassa vagy kinyilvánítását mellőzze, gyakorolhassa vagy taníthassa.

Bizony kérem. A nácinak joga van azt hinnie, hogy nem azért nem lett bankár belőle, mert a lakatosképzőből kevesen mennek bankárnak, hanem azért, mert az erjedt izraelita felekezetűek15. A kis kopinak simán joga van azt hinnie, hogy Szíriusz, meg hogy Anyahita, és hogy a magyarságot tönkretenni és kiirtani szándékozó kellemetlen szagú szemiták16 miatt nem a magyar a világ ura. Továbbá joga van a karját tetszőleges irányba lengetnie, mert az meg a hitéhez tartozó szertartás, amit ugye akár nyilvánosan, akár magánkörben.

És ne tessenek hit kapcsán arra asszociálgatni, hogy a hitben Isten is kell, hogy szerepeljen, mert nem.

Ha ellenben joga van ezt hinni, akkor életbe lép egy másik paragrafus, hogyaszongya:

61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze.

Bezony kérem alássan, és ha jobban meggondoljuk, akkor ismerjük be: azt, hogy mi közérdekű és mi nem, azt ki-ki maga dönti el. Ha ő azt hiszi, az közérdekű, akkor azt hiszi és slussz, mint korábban megtudtuk, erre joga van. Ha a kopáter szerint az a közérdekű, hogy Solymosi Esztikét a tisztaság terén kihívásokkal küzdő száraztalpúak17 ölték meg, és ő ezt mindenáron közzé akarja tenni, akkor hadd tehesse meg. Joga van rá. Kotmányos.

Ha a kuruc.info úgy dönt, számára az a közérdekű, hogy a cirmosgyilkosság gyanújába keveredett rendező szerintük az átlagnál valamelyest nagyobb, görbébb, továbbá csöpögő orral rendelkezik18, akkor tegyék közszemlére ezt az információt.

Nekem, és másoknak meg arra van jogunk, hogy ezekről a szellemi képességek terén valamelyest hiányokkal küszködő19 úriasszonyokról és -emberekről leírhassuk, kimondhassuk, vagy ha olyan kedvünk szottyan, akár karlendítés segítségével közöljük a hon fiaival, hogy ezek márpedig nem minden részletét bontják ki az igazságnak20, továbbá, szellemi képességek tekintetében az átlag alatt vannak21, és nem is valamelyest, hanem nagyon.

Meg hogy a közterületen férfiaknak szexuális szolgáltatásokat felajánló22 édes anyjukat, azt.

Szabaccság! Szőrös a nyelvem, közösülj vele23 — mondta végül Hofi.


1 lófasz
2 hülyék, mint a faszom
3
faszfej
4
ávósoknak
5
megszopatlak
6
rohadt
7
zsidózás
8
faszok
9
visszabaszta
10
faszságot
11
bassza
12
idióta
13
buziparádé
14
buzik
15
rohadt zsidók
16 büdös zsidók
17
mocskos zsidók
18
zsidó
19
hülye
20
hazudnak
21
idióták
22
kurva
23
bazmeg

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr8563842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2007.04.27. 10:54:03

Elnézést, közérdekű OFF

Zene a lélegzetért - Jótékonysági buli egy beteg kislány megsegítésére szombaton, 28-án a Városligeti Műjégpályán
www.molnart.hu

Sztárvendégek, akik jelenlétükkel és zenéjükkel támogatják az estet: Anita, Charlie, Falusi Mariann, Gerendás Péter, Rácz Kati, Somló Tamás, Tunyogi Orsi, valamint a Lucky Boys, a Night & Day, a Numb és a Soulflézs.

ON

sorin 2007.04.27. 21:42:38

Inkább a nyúl...De az meg nincs.
Nyugodtan baszhatja is a csőrödet, bár ritkán szoktalak olvasni, tehát bajosan minősülök fannak. Ki szólt be már megint...? Téged mindenki csak bánt!:-) Pedig más (nem stilisztikai) kérdésekben nem vagy ilyen fekete-fehér, hogy vagy nyálas meg píszí (hiszi a...) vagy pedig pont a szöges ellentétje.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.04.28. 01:08:46

Nekem? Beszóltak? Dehogy. Én így írok. Na jó, meg másként, ha olyanom van. És ez az írás nagyon nem s/w.
süti beállítások módosítása