Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

A hét random hülye szakértője

2007.07.21. 11:25 | mavo | 8 komment

Címkék: hülyemagyar buzi a párkapcsolat nem azonos a baszással

Aszonta az orvosi kamara elnöke, hogy "szeretném felhívni Gusztos Péter és a pártja figyelmét, hogy legjobb tudomásunk szerint idáig, de a jövőben is egyelőre még (...) a tudomány mai álláspontja szerint a fajfenntartás és az emberi fajta szaporodása kizárólag heteroszexuális partnerkapcsolatokon tud alapulni", és eleddig nem hallottam, hogy beszóltak volna neki úgy igazán.

Tájékoztatni kéne a doktor urat, hogy ha Fődünkön csupa buzi és csupa leszbikus maradna, akkor is tudna szaporodni az emberiség.

És csodálom, hogy ez a doktor úrnak újdonság.



Update: többen is keverik a szexuális párkapcsolatot a baszással. Nekik szólok: a kettő nem ugyanaz.

Az emberi fajta nem heteroszexuális párkapcsolatokon alapszik, hanem azon, hogy ha férfiak és nők egymással basznak, abból gyerek  lehet (lombikbébit most ne feszegessük). A baszás esetleges eredménye (gyerek) tökéletesen független attól, hogy a baszásban  résztvevő férfi és nő milyen párkapcsolatban él — már ha egyáltalán él bármilyenben is.

Köszönöm figyelmüket!
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr18122378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vady 2007.07.25. 21:02:50

Mondod: Tájékoztatni kéne a doktor urat, hogy ha Fődünkön csupa buzi és csupa leszbikus maradna, akkor is tudna szaporodni az emberiség.

A "bátor heterok" szösszenetedben részletesen válaszoltam. Itt megjegyzem, ha a leszbi csaj monogám, nem engedhet faszt a nunája közelébe, hiszen az a partnernőéjé. Node egy öntudatos buzi adakozna egy spermabanknak, hogy ondóját tisztátalanul ellenkező neműbe juttassák? Vagy akár lombikban egyesítsék egy ellenkező memű megfelelő ivarsejtjével? Ez katasztrófa, mert ez a hetero szaporodás egyedelüli lehetőségének elsimerése lenne, ha párkapcsolata ellentétes is ezzel.

A gondolatmenettel eljutunk a "demolition man" meg a "védett férfiak" szintjére. Vagy inkább csak idézőjelesen: "szintjére".

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.07.25. 21:08:31

Ne kizárólagosságból induljunk ki, az sok mindent megold. Akkor például a monogámia sem kötelező, mint említettem.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.07.25. 21:09:39

(ha nem világos: lehetőség=/= kötelezőség)

vady 2007.07.25. 21:41:14

Azt mondod: Ne kizárólagosságból induljunk ki, az sok mindent megold. Akkor például a monogámia sem kötelező, mint említettem.

Ez úgy értelmezendő, hogy homo módon (kapcsolatban) élnek, de hetero módon (kapcsolatban, ha esetleh rövid idejű is) szaporodnak?

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.07.28. 15:56:29

Kár, hogy te nem egy olyan világban élsz, ahol a buzik és a leszbik hozzák össze a fajfenntartást. Mert elméletileg minden lehetséges, csak épp a valóságban nem ez van. Szerencsére.

Továbbá, ha gondolod, csak basszál nyugodtan párkapcsolat helyett. Ha ekkora marhaságot le tudsz írni, akkor arra a teljes és csodálatos párkapcsolatra, melyben egy férfi és egy nő egymást szereti, egymásért dolgozik, küzd, és közös életük fő értelmét gyermekeikben látják, alighanem képtelen vagy. Szegény...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.07.28. 16:15:25

Nyugszik a görényke, és elgondolkodik, helyettesítheti-e a párkapcsolatot a baszás.

Aztán legközelebb nem ír marhaságokat.

vady 2007.07.29. 13:35:44

Az update-hez:
1.) A párkapcsolatokban szexuális kapcsolat jellemzően jelen van. (Különben nyilván baráti, haveri közös lakásbérlésről, és nem egyébről baszélnénk.)
2.) A lombikbébin kívűl vegyük ide ("ki") a mesterséges megtermékenyítést is. ha szabad kérnem. Orvosbiológiailag lényegesen különböznek, de (homo)szexuáletikailag nem, hogy t.i. megtermékenyített petesejtet, vagy megtermékenyitőként szóbajövő hímivarsejtet juttatnak-e a méhbe mesterségesen.

A könnyebb érthetőség kedvéért szóhasználatoddal élek, amelyről el kell ismerned, az orvosi kamara elnöke nem tehette; akkor ezt támadták (támadtad) volna helyből. Nálam, a következőkben is lehet pontatlanság persze, mert nem tudom, hogy pl. a seggbekúrást baszásnak kell-e nevezni, lehet-e tekinteni homoszexuális körökben, vagy sem.

Nyilván pecízebbnek tartottad volna ezt a megfogalmazást, és lehet, hogy bejegyzést sem nyitottál volna:

"... a tudomány mai álláspontja szerint a fajfenntartás és az emberi fajta szaporodása kizárólag heteroszexuális partnerkapcsolatokon tud alapulni, ama, a partnerkapcsolaton túlmutató félrebaszás nélkül, amely a homo kapcsolatokban az utód létrehozásának szükséges, de nem feltétlenül elégséges feltétele, elsimerve, hogy enélkül működik a hetero kapcsolatok 99 százsaléka, miközben a homo kapcsolatokban egyetlen péda sics arra, hogy hét azonos nemű, a kettejük kapcsolatán kívüli "segítség" nélkül utódot hozott volna létre. Kérdéses természetesen, hogy a félrebaszás után az egyént homónak, vagy bi-nek kell e tekinteni, hiszen szabad akaratából baszott a másik neművel. A biszexuálisoknál az emberi szaporodáshoz elengedhetetlenül szükséges heteroszexuális elem jelen van."

"Eleddig nem hallottam, hogy beszóltak volna neki úgy igazán" - fájlalod a bejegyzés indítójában. Megértelek. Ez talán azért lehet, mert a többiek -t.i. akik nem szóltak be - megértették a kicsit pontatlan, nem precízen "ki"diszkutált mondat után is, miről van szó. Te meg apró (bár kétségen kívül létező) pontatlanságokba kötsz bele, azokon lovagolsz. Ilyen pitiáner "l' art pour l' art" kötözködésben egyetlen - általam személyesen ismert - leszbi vagy homo sem vállalja a szellemi partnerséget veled.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.07.29. 15:03:53

Na hagyjuk a rizsát, meg az álszenteskedést. Azt meg pláne, hogy biztos a homók majd így meg úgy nem vállalják velem a mit.

Ez utóbbi legyen az ő dolguk.

A dolog azért pattant ki, mert hogy a buziknak örökbefogadás, meg hogy hivatalosan elismert élettársi kapcsolat.

Erre nyilatkozta ez a hülye, hogy de a heteroszexuális párkapcsolat.

Remélem, hihető, hogy a doktor úr sejtett valamit arról, hogy buzik is vannak, plusz reagált is valaire, ergo amikor heteroszexuális párkapcsolatról hablatyolt, nem l’art pour ’art a buziság ellen foglalt állást, hanem az ellen, hogy azok még együtt is merjenek élni. Horribile dictu törvényesen.

Nem pongyolán fogalmazott, nem azt akarta mondani, hogy a seggbekukiból nem lesz gyerek, csak a nunibafütyiből, hanem a homó párkapcsolat ellen szólt fel a maga demagóg módján.


Márpedig a fajfentartás alapja nem a párkapcsolat. A párkapcsolat civilizációs máz, rokonaink a majmok nem aratnak és nem vetnek, mégis megadja nékik az ő Istenök a betevőt. Ja, és nem is létesítenek heteroszexuális párkapcsolatot, mégsem halnak ki. Baszni ellenben basznak. A domináns hím a nőstényekkel, a kevésbé domináns hímek egymással és a domináns hímmel.

Egészségükre.

Az ősközösségben szó nem volt heteroszexuális párkapcsolatról, oszt mégis itt vagyunk.
süti beállítások módosítása