Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Polgár Tamás jelet kapott

2007.07.22. 03:21 | mavo | 2 komment

Címkék: zsidó buzi polgár tamás

De bizony ám! Megjelent az égen egy kéz, s tűzzel kacskaringós betűket rótt az égre, miszerint Balás Márk egy elmegyenge buzi zsidó, és ez miatt Kandúr Bandinak van igaza. Mire Polgár Tamás pennát ragadott, öles bötükkel rárótta egy pergamenre, hogy ez a felirat megjelent az égen, s kiszögezte háza kapujára, hadd olvassa a járókelő.

Na jó, nem pont ez történt, de majdnem.

Aszongya, ezt írta Polgár Tamás:

„Tricikli tévészereplése után érdemes megnézni, mit írt erről a blogján. Közli a TV2-nek írt levelét is. Aztán érdemes megnézni a YouTube-on a kommenteket. Részemről no (more) comment.” (© Polgár Tamás)

Ne a kommentekkel kezdjük. Hanem egy történettel.

Ott kezdődött, hogy Csiszár Jenő képtelen volt felfogni, az átlagember igenis megpróbál tojásvetni a buzikra azzal a címszóval, hogy ez gonzó újságírás, amiért Polgár Tamás igen helyesen és kellően udvarias és jólnevelt módon elmagyarázta neki, hogy milyen hülye. Ennek az interjúnak a végén került szóba Balás Márk. Ami a megemlítet személynek nem tetszett, ezért ő is adott egy interjút.

Polgár Tamás blogadmin nevű haverja1 2007. 07. 19-én feltette a Mokkában leadott Balás Márk interjút, amit ő maga és Polgár Tamás is még aznap belinkelt aktuális postjába.

Meglepő módon tódultak oda a népek, és mivel onnan jutottak oda, ahonnan, elfogulatlanságuk nyilvánvaló, mint meg is jegyzi az egyik bevallottan elfogulatlan kommentező: „[a] posztok 100%-a azt mondja hogy egy okoskodó, gyerekes, buta, önelégült faszt láthatunk a videóban Balás M személyében. Mondják ezt függetlenül attól, hogy szimpatizálnak-e Tomcattel, vagy nem”, ami persze igaz, csak éppen tökvéletlenül mind Polgár Tamás és blogadmin olvasói, és szintén tökvéletlenül kicsit árnyaltabban fogalmaznak.

Igen, tény, hogy néha én is az vagyok. Mármint valaki, aki Polgár Tamás blogjáról jut el egy másik oldalra: jelen esetben is ez történt. Más kérdés, hogy ellenvéleményt nem írtam oda.

Egyrészt annyit nem ér, hogy regisztráljak a youtube-ra, másrészt aki disznók közé keveredik, azt megeszik a korpákok, harmadrészt arra, hogy buzi, meg hogy zsidó nem létezik ellenérv — idézem az egyik (Polgár Tamást nyilvánvalóan szívből gyűlölő) úriember lenyűgöző logikai képletét: „Bammeg trici, egy szóval sem cáfoltad, hogy zsidó vagy, tehát az vagy. Ennyi.” És tényleg ennyi. Kertész Imre se tagadja, hogy zsidó, erre tényleg az: QED. Hozzáteszem, létezik más, szintén tökéletes érvelés, annak az az utolsó mondata, hogy szóval azt mondod, hazudok?; de azt nem írom le, mert édesanyát és ősi foglalkozást is tartalmaz, én meg egy taliga faszé nem írnék csúnyát.

Valahogy az az érzésem, hogy más hozzám hasonló ember is úgy van ezzel: oda írni felesleges. Ha meg valaki bevállalja, hogy felszólal ott helyben a buzizsidózás ellen, az megérdemelten meg fogja kapni, hogy ő is buzizsidó, a faszé kell hülyékkel kötözködni.

Nem idézném a komenteket, mert valóban no comment, illetve talán annyi, hogy a zsidó, a buzi, a hülye, a nyomorék, a fasz iletve ezek szinonímái képzelőerővel nem eléggé megvert emberek hozzászólásaiban elég unalmasak. De ettől még nincs ezzel bajom: ha egyszerre több tucat magyar ember akar végrehajtani coming outot arról, hogy akkor ő mostan személy szerint egy elmegyenge faszfej, akinek az össz érve annyi, hogy a videón az ott egy hülye buzizsidó2 és ezt írásba is adja, hadd lássa az utókor is — nos akkor tegyék meg, elvégre nekik is van annyi joguk coming outolni, mint a buziknak.

Ellenben, én akár biztos lennék az igazamban, akár nem, nem azzal büszkélkednék, hogy a haverjaim buzizsidózzák azt, akivel bajom van.

Legyen ez az én hibám.



1 blogadmin az a személy, aki egy nappal azután, hogy leírta tételesen, milyen elmegyengének tart egy bizonyos bloggert, képes volt leírni: értelmesebbnek tartja annál, hogy. Meg aki többedmagával bököd a kétes igazságtartalmú vöröskeresztes iratra, hogy ugye, Kamukoszt, ugyanakkor annak a halmaznak, amelybe ő tartozik, nem kevés példánya nagyságrendekel kevesebb áldozat esetében már Holokausztról kajabál a Tudjuk Hol.

2 Balás Márk valóban nem tűnik férfiszépségnek, és szónoki erényei sincsenek. Sajnos véralgebrában gyenge vagyok, nem ismerem meg látásra a zsidókat, ha nincs pöndördő pajeszuk, de hasonlót elmondhatok a buzik jó részéről is. Magyarán e két utóbi kérdésben ne tőlem és ne szakvéleményt.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr42122736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyaraló hannibál · http://hannibal.blog.hu 2007.07.22. 20:22:49

...de jó, hogy nyaralok


így messziről annyira kimondhatatlanul abszurd az egész....


és nem, nem megyek tomcat blogjára
se
süti beállítások módosítása