Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Slide Return

2007.07.30. 18:11 | mavo | 18 komment

Címkék: hülyemagyar james marshall hendrix

Most jól megkaptam. Pellengérre lettem, lehet köpködni.

A szerző kedvéért íme az eredeti post: Lenyúlta azt, ami eredetiben is gyatra volt...

Le lett írva, hogy ez a mavo „piszkálja a normális szexualitású embereket”, valamint cúna elfogult: „a baloldalra csak pacsi, a jobbra pedig korbács [...] csapkod össze-vissza”.

Csúnyabácsi: én nem piszkálom a heterókat. Vagy azokat, akik esténként valami kies bordélyban talpigbőrbe öltözött szuahéli dominákkal szúratják át az mellük bimbaját, ha neked az a normális szexualitás; de nekem kurva mindegy. Ha érted, miről írok. Ha nem, asse baj, szeretek röhögni amikor hülyemagyarok kaminautolnak, hogy igen, nincs ikúm, de magyar vagyok; az is van olyan jó szórakozás, mint amikor hülyezsidóék verik magukat két koktél mellett, hogy deafaszisták.

Á, nincs vége. Ami most jön, az még olyanabb.

„Ami nekem fáj (meg furcsa is), hogy a címkefelhőjében vajon melyik kulcsszó vezet 17 előfordulással? HÜLYEMAGYAR. Bravó, mavo. Ez a felejthetetlenül gyatra Tóta W. Marha blogjának egyik kedvenc böffentése; mavo elirigyelte tőle, és mert saját hasonló ocsmánykodásra a jelek szerint nem tellett, hát le is nyúlta. Akár ha szart lopott volna a trágyatelepről...”

Megjegyzem, az effélék szoktak esténként, gyertyafénynél susmorogni egymás közt, aztán néha, némi hatásszünet után, gondosan körülnézve kibökni a frankót, hogy hülyezsidó. Na jó, néha napfénynél is, de akkor rituális mosdás keretében hozzáteszik, hogy de nem vagyok ám faszista.

Az lehet, hogy nem vagy faszista, de hogy hülye, az tuti; hamarost a tippmixben fogsz szerepelni a csak háromszázas kötésben játszható fogadások közt; annyira.

„Kíváncsi vagyok, hogy bármely szomszéd országban az efféle emberkék az adott többséget sorozatosan lehülyézve meddig maradnának veretlenek? Nem hinném, hogy egy "hülyeromán" szóval sűrűn felcímkézett blog gazdája Bukarestben ne kapna pár fülest...”


Na, ez a másik, amit imádok. Ha valaki basztassa az ecceri hülyemagyart, akkor az megkapja, hogy háhá, a többséget gyalázza.

Konkrétan anyád picsáját, azt! Az baszna be, ha a hülyemagyar lenne többségben. Persze, meglehet, végül is Schwarze Pako is megél belőlünk, de a fene tudja, én még reménykedek. Pont azért lehet hülyemagyart kiabálni, ha lát egyet az ember, mert nem ő az átlag. Néha feltűnik, ostoba feje idióta fáklyaként leng ki a tömegből, hogy lehessen sírva röhögni rajta, de nem hozzá hasonló arcok csápolnak az utcán talpig bekecsben, ha érted, miről vakerok.

Hoppá, meg hogy románéknál ezt nem lehetne csinálni. Ragozzuk, bazmeg, ragozzuk, mert megéri. Biztosan odabaszna a Vatra Romanesca valamelyik hülyerománja, hogy ácsi, el a kezekkel a tiszta fajú román vértől, különben benyomok egy tótlengőt te büdösmagyar, mi? Vagy Ján barátunk emelné intő ujját a magosba, s bömbölné a nagyszlovák táj felett zengő baritonján, hogy eddig cudar szlovákellenesek, és ne tovább?

Érdekes, mert a tót meg a szőröstalpú egyebekben az konkértan kurvára fúj, sőt, az Azok egyik par excellence manifesztációja, ellenben, ha a magyart báncsák a Zidegenszívűek, akkor egyből követendő példa. És hogy még faszább legyen, pont azért, ahogyan védi a nagyrománt meg a nagyszlovákot; a na, tanádd mán ki, kitől. Észfaszmegáll.

Jó, már akkor is lehetett érezni, hogy ezekben valami nem teljesen kerek, amikor először összeröffentek Blut und Ehre-szeánszozni: külön-külön irtanák egymást, meg rohadtmagyar, meg büdöstót, de a libsik ellen még összefognak. Most kicsit bájolognak, aztán este hazamennek, oszt magyarázzák a bizonyítványt a zasszonynak, hogy ugye Ján, a faszé ölelgetted azt a szlovákirtót, s ki-ki nyugalomban kezdi a másik fajának olthatatlan gyűlöletét esmeg.

Végül intelem is van.

„Hát idehallgass, mavo, és ti is, vadliberális csahosaink! MAGYAROK VAGYUNK, MAGYAROK MARADUNK, keresztények (bezony...), heteroszexuálisok, stb. Ugyanolyan és ugyanannyi joggal, mint bárki magyargyalázónak van ebben az országban! Leszállni rólunk, de sürgősen - és amíg nem késő!”

Összefostam magamat.

Nem attól, te kis butus, hanem attól, ahogyan félnek. Hogy éppen tőlem, vagy mástól, egyre megy. Két ordas méretű, nagy nyilvánosan elkövetett önmellbebaszás közt pillogva körülnéznek, és belegondolnak, mi lenne, ha Azok lennének olyanok, mint Ők.

Csúnya világ lenne, az tény.

Esténként vadul lengenének a tetűhinták, ahogy a disznógyűlölők Fa testápolóval kergetnék a magyart tűzfal hátú kancigányok társaságában, és időnként lenne heteróverés, meg buzikat molesztáló csajok felrúgása lenne a műsor.

Szar lenne, mert akkor az ő jogaikért kellene kajabálnom, és amilyen hülye vagyok, meg is tenném. Nem érdemlik ugyan meg, de Voltaire, ugye, hadd ne kelljen.

Bevallom amúgy, valahol értem én ezeket az embereket. Annyiszor hangoztatták már, hogy aki az ő fogalmaik szerint nem magyar, az ugyan, hasítson már odébb, meg hogy a buziknak lófasz a seggükbe, nem jog, meg hogy Azok deviánsak, hogy teljesen azt hiszik, ez a normális viselkedés, ha rájuk nem eléggé hasonlító ember a téma, és ezért másoktól is ezt várják el.

Pedig nem így van ez.

A Juden ’rausra nem válasz, hogy ikszipszilonok húzzatok a vérbe, és növessz tetűhintát, különben nem vagy ember. A buzik jogainak meg nem adására meg az nem releváns válasz, hogy akkor minden hatalom a buzuló népé.

Már önmagában komikus, hogy intelligens életformáknak látszó tárgyaknak azt kell magyarázgatni, hogy az ő jogaik attól nem csorbulnak, ha másoknak ugyanannyi lesz, mint nekik.

Meg hogy felesleges azt belengetniük, hogy deőkmagyarok, meg hogy deőkheterók.

Sztakkómivahe?

Én is demagyar vagyok, és deheteró, oszt valahogy mégsem akarom ezt addig ismételgetni, amíg a világomat zavaró nemheterók meg a nemmagyarok eltűnnek valami kénköves füstben ebből a mi kis országunkból egyenesen a Tel Avivba, oda, s én itt maradok, az igazi, normális  szittya valómban a büdös nemilyenek nékül, a nagy löttyös férfiindulatomal (na, ezt meg Karinthytól nyúltam), és akkor nekem végre dejó lesz, mert senki sem mondhatja nekem, hogy hülyemagyar vagyok.

They livin’ in the past. Ami szintén egy Hendrix-szám alcíme.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr22128429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sodika · http://youtube.com/66masodperc 2007.07.30. 23:41:28

A buziknak több joguk van, mint nekünk.

A házasság terén egyenjogúság van. Bármelyik buzi ugyanúgy elvehet egy ellenkező neműt, mint az összes magyar állampolgár. Ebben tehát nincs diszkrimináció.

A rendezvényeik engedélyezésében mégis van, mert amíg például Toroczkai és Budaházy vendégeként nem vonulhattak a magyarok Budapest utcáin, addig a buzik minden gond nélkül megtehetik.

Nincs itt senkinek se kevesebb joga a többieknél, kizárólag a magyarok vannak kirekesztve!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.07.31. 05:45:25

... hú, sodika, te tényleg szemrebenés nélkül tudsz hazudni

vagy én emlékszem rosszul, és a buzik hugyozták szarrá a Kossuth teret

sztike 2007.07.31. 09:18:37

hát ti meg hol éltek, ha szabad kérdeznem? ekkora faszságot meg, hogy egy buzi is elvehet egy nőt, és ez az egyenlőség, még nem hallottam nem tudom, hogy te mit éreznél, ha olyannak kellenne látszanod, amilyen nem vagy a meleg felvonulás pedig 1993 óta létezik, és egész eddig a nagy többség(megjegyzem, ide tartozom én is)nem is tudott róla mert egészen eddig az emberek még valamilyen szinten tolerálták a másságot ebből látszik, hogy mennyire nem előre, hanem inkább hátrafelé tipegünk

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.07.31. 12:00:50

Kitalátor,

ők megszívták.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.07.31. 15:59:44

Hát, mavo, gratulálok, a tőled elvárható etika szerint jártál el. Az a biztos, ha ezt-azt kiragadunk egy szövegből, a forrást véletlenül se mutatjuk meg, és legénykedünk helyre módon, némi anyádpicsázással. Bravó. Ez vagy és ennyi vagy.

Csa hogy legyen kimoderálnivaló: én ideteszem a linket, ahol az eredeti teljes szöveg elolvasható. Pusztán a "politikai korrektség" nevében. Vagy az egy egyirányú utca?

Nos, itt a teljes poszt: molnargoreny.blog.hu/2007/07/28/lenyulta_azt_ami_eredetiben_is_gyatra_vo

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.07.31. 16:13:01

Ja, mert az eredeti szövegnek olyan hű de más az értelme, persze.

Bár mit magyarázzak valakinek, aki képtelen felfogni, hogy a google világában élünk.

Ne félj, itt hagyom, ne csak én élvezhessem a hülyeségedet,

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.07.31. 16:33:05

Nem ismerem a google világát. Sőt, szerintem elég sok magamfajta aránylag amatőr internethasználó is van, különösen az idősebb korosztályban. Én nem szolgája vagy ájult híve, csupán használója vagyok a netnek. keresőt használok néha, de elég lusta vagyok: ha nekem szánsz valamit, be tudod linkelni, elvégre te ebben biztosan többet tudsz, mint én. Akkor kattintok.

Én például betettem magamtól is a blogjaidra mutató hiperhivatkozást, amikor rólad írtam, mert szerintem ezt így kell csinálni. Akkor is, ha netán minden olvasó amúgy is megtalálná. A klasszikus polgári erkölcs ilyen. Csak akkor nem linkeltelek be, amikor a posztban nem a saját írásaidról, hanem csakis a hozzám írt kommentjeidről volt szó (akkor nem is tudtam volna, hisz majdnem minden újabb posztnál szerepelsz, nem épp nehéz megtalálni).

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.07.31. 17:32:06

Igazából nem neked szántam, itt kanyarodik el az prekoncepciód a valóságtól.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.07.31. 17:32:59

Hogy értsd: a postodban szereplő sztereotípiákról szól a post, nem rólad, te csak egy vagy a sok közül, aki így gondolkodik.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.01. 12:54:48

Jó annak, aki pontosan tudja, hogy mindenki más elkanyarodik a valóságtól, csak ő nem, és mindenki másra érvényes lehet a "hülyemagyar" kitétel, őt magát kivéve. A majmok relativitáselmélete az állatkertben az, hogy nem ők vannak bezárva, hanem a sok idióta kizárva...

Teljesen biztos vagy abban, hogy a te oldaladnak van igaza? Nem tűnik fel, hogy olyan dolgokat relativizálsz el (nem itt, hanem az ide-oda írt kommentjeidben), amelyek egyszerűen közutálatnak örvendenek, gyakorlatilag pártfüggetlenül (gondolok itt pl. a százmilliós perelő lincselőre, legújabb, sajnos szoci westernhősünkre, és hasonlókra).

A valódi jobboldalon (nem számítva a gőzös fejű félhülyéket, akik azonban pár százan, ha vannak, és elég reménytelen belemosni az egész polgári oldalt) nincsenek ekkora égések. Többek között azért sem - és ez most adottság - mert nincsenek hatalmon. Igazi patkányságokat a hatalom tud elkövetni, megvan rá az eszköze. Te meg főleg az "ellenzékellenes sajtót" valósítod meg. Ez valahol már eleve kissé paraoid paradoxon, mert akinek van hatalma, azt kell alapvetően bírálni, nem azt, akinek nincs.

Ami pedig a gőzös fejű félhülyéktől való állandó elhatárolódási követeléseket illeti (melyre nincs taktikai helyes válasz, hisz pl. ha a Fidesz elhatárolódik a buziverőktől, kvázi elismeri, hogy van oka elhatárolódásra, ha meg nem, ezt lehet ordítozni) azt hiszem, mindketten tudjuk, hogy ez ritka aljas taktikai eszköz, mellyel a baloldal egyes személyei rendre profi módon élnek. Én a jobboldal helyében ugyanezzel lőnék vissza...

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.01. 13:00:27

Csak egy apróság: "te csalk egy vagy a sok közül, aki így gondolkodik", írtad legutóbbi kommentedben.

Látod, néha kicsúszik az igazság önkéntelenül is. Igen. Sokan gondolkodunk így. Te pedig máshogy. Ha én egymagam gondolkodnék így, lehetnék hülyemagyar - de azon azért el kéne töprengened, hogy talán a hozzám hasonlóak nem mind hülyék. Sőt, azon is, hogy a te irányvonaladnak csak a hangja erősebb (mellettetek áll a sajtó nagy része), de nem a támogatottsága. Márpedig ugye a többségi véleményt elvileg még a legliberálisabb demokratáknak is illik elfogadni (jó, tudom, kivéve azt az esetet, amikor saját véleményünkkel ellentétes, lásd a ratio decidendi és az obiter dictum esetét, tudom, hogy olvastad nálam).

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.01. 13:13:07

Hihetetlenül nem érdekel a magánnyomorod. És kurvára nem érdekel, hogy mit hiszel rólam.

Arról meg jó lenne, ha leszoknál, hogy hülyeségeket irkálsz rólam.

Köszke!

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.01. 13:21:22

Ez neked a megalapozott, magas szintű válasz, amit mástól olyan sűrűn hiányolsz?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.01. 13:46:22

Bocs, de a hülyeségeidet korábban már megválaszoltam, feleslegesen nem tépem a szám egy verklinek.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.01. 14:47:22

Igen, ilyenné válsz, amikor végleg kifogysz az érvekből.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.01. 15:19:46

Nézd, a pofátlanságnak is van határa. Ha annyira szükséged van arra, hogy egy napig ne tudjál kommentezni a blogomba, akkor folytasd tovább a blogom spammelését, ha érdembelid van, akkor meg add elő.
süti beállítások módosítása