Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

A Földön élni csak hősként érdemes

2007.08.21. 13:45 | mavo | 2 komment

Címkék: függetlenség globalizmus mélymeleg szar

Háhá, beszartunk kérem szépen. És nyaljuk a Segget. A mélymeleg szarig, ugye.

Merthogy ugyi itten nekiálltak a szomszédok tiltakozni, hogy fúj vízumkötelesség, meg sok is a gempa a vízumért, amit lehet, meg se kap, aki kéri, mi meg jól nem csatlakoztunk, és ez a nyalás a mélymelegig.

Majd tessék jól megnézni, mi lesz az eredménye a protestnek, oszt utána ugrálni. Könnyen megeshet, hogy nem lesz igazam, de konkrétan legfeljebb annyi, hogy a Nagy Testvér Az Óceán Túloldalán összevonja a szemöldökét, és kevésbé lesz lelkes, ha a protestálóknak kell majd az akármi vagy a bármi.

Cserébe persze akkora a tökük, mint a takarékszövetes reklámban Pistukámnak. Örüljenek neki.

Tessék már lassan rájöni, hogy nem vagyunk mi akkorák, Nevijork az például akkora, mint Nagymagyarországmenyország tok-vonó, már ha a népességét nézem. Meg hogy a híres-nevezetes EU-nak konkrétan annyi a közös külpolitikája, hogy majd megbeszéljük, mikor beszéljük meg, mit akarunk megbeszélni, tehát nem támaszthatjuk neki a hátunkat, hogy na gyere öcsi, leverem rajtad a vízummuhahádat.

Ha de facto is működne az Európai Egyesült Állatok nevű formáció (a kretén agyonszabályzást és a mezőgazdaságba pénzölést leszámítva), akkor lenne mögöttünk valami, ami támogat a protestálásban — na ja, csak akkor nem lenne miért protestálni kedveskéim.

Mert nézzük is, miért van ez a megalázó vízumizé.

Egy.

A nagyobb kutya baszik. Ha nem ad vízummentességet, akkor nem ad, mert megteheti. Ha a követsége napokig szopatja az Ígéret Földjére igyekvőket, az azért van, mert megteheti. Megteheti ugyanis, akármennyire is nem szép dolog. A kisebb kutyák meg ugathatnak, maximum a nagyobb kutya néha őket dugja meg a csajok helyett, ha arra támad kedve.

Vagyis lehet vízummuhahát bevezetni a Segg állampolgárai ellen, meg lehet visszabaszni a kérelmeiket, mert mi olyan kurva tökösek vagyunk, hogy hűha.

De ha ez megvolt, akkor aztán nem visítani, ha a körmünkre koppintanak, hogy háhá, és a nátókötelezettség bazmeg az így akkor hogyis, meg akkor se, ha valamelyik nóném tízmilliós kisváros Seggéknél visszabassza az Ungarise Szalamit, hogy penészes.

Kettő.


A vízumkötelesség okairól még nem is beszéltünk, csak az ostoba demagógiát reszelgettük körbe-körbe, mert úgy tűnik, hőbörögni jobban szeretnek egyesek, mint gondolkodni.

Bezony ám! Ugyanis a vízummentességnek vannak feltételei. Tudom, geciség, hogy a magyaroknak az nem jár csak úgy, meg mert csak, de vannak feltételek. Ha a hősies ágálás helyett jobban megnézzük, még teljesíthetőek is, ha nagyon igyekszünk. Ha azok megvannak, lehet pampogni, hogy így meg úgy.

Addig kuss.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr64145101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.21. 15:17:40

Tudom, hogy nem nagyon szereted a trackbackokat, de azért ezt most nem hagyom ki: molnargoreny.blog.hu/2007/08/14/nyald_a_segget_elvtars
Mert ez a te posztodhoz képest nagyon-nagyon nem off. Ajánlom a figyelmedbe Terembura listáját a kommenteknél. Bizony, a vízumkövetelő USA sokkal, de sokkal terrorveszélyesebb (és a bűnözése/bűnözői is mennyivel keményebbek) mint Magyarország. Vagyis a vízumkényszer ellenük éppenséggel nem csak dacra lenne alapozott, ha már a közbiztonságról, terrorizmusról, miegyébről gondolkodunk.

Más kérdés, hogy aki nem ugat, amikor beletörlik a cipőt, az bezony segget nyal. Valóban a fizikailag felkészültebb eb jut hozzá génállománya továbbadásához, de itt se feledd el lécci-lécci-lécci, hogy az ENSZ kimondá: az államok joga-szuverenitása méretüktől függetlenül egyforma. Vagyis ha a homokosok ügyében szereted az ENSZ-véleményt, akkor talán itt se vesd el a puszta erőviszony-realitásért, hanem legyél következetes.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.21. 16:17:27

Nem a trackbacket nem szeretem, hanem az off trackbacket.

Ja, és nagyobb országnak több és tökibb bűnözője van, pláne, ha szabad fegyvert tartani.
Beszarok bazmeg: Nobel-díjat érte?

ENSZ meg le van szarva, és ezt nem ismételgetem többet.
süti beállítások módosítása