Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

A Klón megkattant

2007.08.23. 23:20 | mavo | 10 komment

Címkék: liberalizmus pomogácsok nemzeti radikalizmus kotmány a klón

Ja, meg. Úgy tűnik, most gusztus huszadikán, Kotmányunk Ünnepén a Klónt megütötte a szél.

Úgy tűnik, felbátorította a másik barom, aki meg a Magyar Gárdát akarná Amerókából kitiltani, holott nyilvánvalóan Erec Jiszroél után az a második legkevésbé áhított célpontja.

Lassan mondom, hogy mindenki megértse: aki valóban liberális, az gyűlöli a cenzúrát. És nem azt mondja, hogy a pomogácsokat cenzúrázni kell, mert zsidóznak. Szabaccság van, tessék már ébredni!

Mi lesz itt holnap? Bezárják a kocsmárost, ha azt mondja, beköpték a legyek Kertész Imre arcképét a falon, vagy mi?

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr33147450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jóskapista 2007.08.24. 00:38:25

Akkor most én is lassan mondom, hogy értsd: a liberalizmus alpelve a következő: "az egyén szabadsága addig terjed, amíg más szabadságát nem korlátozza". Szóval igen, a liberális gyűlöli a cenzúrát, de,
1. az MSZP nem egy liberális párt (mert a szocdem nem ua.), az SZDSZ pedig csak a koalíció tagja, nem a nagyobbik pártnak;
2. a liberális az uszítást ugyanúgy gyűlöli, főleg ha ellene irányul (ld. alapelv).
Szóval, a "más szabadságának korlátozására való jogot" (ami ugye nincs is) korlátozni kell. Mert, ha nem, ha továbbra is hagyják a pomogácsot "békéstüntetni" meg "békésellentüntetni" (ld. az elmúlt események) - ahol ők mellesleg ordítozva gyalázzák a nekik ezt (helytelenül) ezt lehetővé tevő liberalizmust, azzal a pomogács joga helyett a (viszonylag) normális többség jogai korlátozódnak.
Amit te írsz azzal a gyakorlattal a liberálisok önmagukat köpik szembe. És láthattuk az elmúlt egy év eseményeit, hogy mit jelent ez.

Most pedig komolytalanra fordítva a szót: a pomogácsok úgyis állandóan mocskosszemétszarháziszoclibsibibsibolsiznak, hát miért ne adjuk meg nekik az örömet: csak itt, csak most, csak önöknek (értsd: csak az önök számára) megszűnik a szabadelvűség és tekintélyelv lép a helyébe, hiszen ez az önök vágya. Most pedig a tekintélyelv jegyében: KUSS, KOPASZ!!!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.24. 06:05:49

Ájjunk má meg, bazmeg!

Kilyafasznak korlátozza a milyen jogát ez a kurucinfo nevű muhaha? Az, hogy nagy hangon pofáznak, inkább vicces, a közzétett teflonszámokon eddig úgy igazából nem zaklattak senkit, innen kezdve inkább jó, hogy vannak, lehet mutogatni mindenkinek, hogy: na, így néz ki a hivatásos pomogács; csörggősipka hiányzik csak.

Többen gyanakodnak is, hogy Tótáék csinálják igazából. :-)

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.24. 15:41:30

Ez a szép az internetben, hogy marha könnyű a túloldalt szalonképtelen marhaságokkal lejáratni, csak némi pénz, egy-két ember meg külföldi szerver kell hozzá. Nem vagyok biztos abban, hogy a kurucinfó balos provokáció, de nem is tartom kizártnak. A letiltása azonban tragédia lenne a szólásszabadság ellen, hiszen ha a tényleg szélsőséges vélemény irtható, akkor egyre kevésbé szélsőséges vélemény lesz a még tolerálható legszélsőségesebb; és ha a szalámizást ezen az alapon néhányszor ismétlik, eljuthatnak még a nem egészen vonalas elvtársak kicenzúrázásáig is.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.24. 17:12:35

Molnargoreny,

no igen, ezek benne vannak a pakliban, de nálam a szólásszabadság az első. Lásd a belinkelt korábbi postot, szerintem azzal a legtöbben egyetértenek.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.24. 18:09:03

A szólásszabadság az valóban igen fontos, talán a legfontosabb a demokratikus alajogok közül, mert ha ez megvan, nehéz bármilyen más jogot ordas módon megsérteni. Viszont ugyanakkor a korlátozása nem igazán nehéz, mert mindig lehet ideologizálni a másokat sértő, esetleg uszítónak nevezhető vélemények ellen. Nagy valószínűséggel a helyes megoldás a válasz jogának kiterjesztése lenne: a szólásszabadság sehogy nem korlátozható, de az érintettek ugyanott azonos terjedelemben visszabeszélhetnek. Neten ez elég egyszerű, újságban már nem annyira.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.08.26. 20:13:04

Bocsánat, augusztus 20 államiságunk és államalapító Szent István királyunk ünnepe - bár az igaz, hogy a Népköztársaság mint államforma és sztalini alkotmányunk első változatának kihirdetése is e naphoz köthető. Jelenlegi államformánk és átfogóan módosított ideiglenes* sztalini alkotmányunk kihirdetése október 23-hoz és III. (válságos) Mátyáshoz köthető.
Ugyancsak szeretném kijavítani azt a tévedést, hogy Gyurcsány Ferenc most kattant volna be. Mivel nem vagyok elmegyógyász, sajnos nem tudom pontosan, hogy milyen tipusú elmebaja van, de két dolog biztos:
1. Sok-sok éve szed nagy adagban antidepresszánsokat.
2. Borítékolom, hogy ha dobják a gazdái, és bíróság börtönbüntetésre ítéli adócsalás és egyéb gazdasági bűncselekmények, továbbá közveszéllyel való fenyegetés miatt, nem fog börtönbe vonulni, mert klausztrofóbiás is. Mint a sameszének a barátja, Kabai.

*Vélhetően 40 évig megmarad. Új alkotmány 2028-ra várható.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.08.26. 20:26:40

Azt mondanom sem kell, hogy a lényeggel sajnos (?) egyetértek. Azok után ahogy és akik támadják, már-már kezdek kedvet kapni a Gárdához, pedig minden military hajlamom kiélés után kihunyt, még tizenévesen. (Ifjú Gárda+Önkéntes Tűzoltó Egyesület gimnáziumban, utána előfelvételis sorkatonai szolgálat 1980-81, 37. Budapesti Forradalmi GL Ezred Kalocsa, II. Zászlóalj 82 mm AV üteg 2. szakasz - talplemezes)
Még jó, hogy a jelentkezési lapjuk rubrikái (horogkeresztesek) akarom mondani vöröscsillagosak...

Tor Salqvist 2007.08.27. 11:20:11

Hát igen, ismét kiderült, hogy kiktől is kell félni igazából!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.08.28. 13:32:08

Az ilyeneknél mindig van 30 napon belüli orvosi igazolás arról, hogy nem bírják a bezártságot...
Hogyér aggyák kilóját a dilidokinak?
süti beállítások módosítása