Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Hazudni jobb

2007.09.12. 20:30 | mavo | 10 komment

Címkék: buzi frankó pomogácsok jé hazudtak

Aki nem szereti a csunnyaságot, az ne nézegesse a lábjegyzeteket, én szóltam.

Bégány Attila írt1 egy jóízűt törpepártja honlapnak látszó tárgyán; részben példaértékűen igazolva a Szetey-féle coming out értelmét, részben vélhetően titkos jelzésül a sarki pólóboltosnak, hogy ha lenne „gondolkodásra képtelen2 homofób3 vagyok” feliratú póló a háznál, akkor ő rendelne magának az év minden napjára egyet.

Csak azért se rakom ki az ominózus képet — amin elvileg ájulásba kellene röhögnie magát a minimális humorérzékkel rendelkező embereknek —, már csak azér sem, mert talán a sarki viszeres kivételével mindenki látta már, aki meg nem, az valószínúleg valamiféle Ding für Sich utánérzet; a német filozófusoknak meg az a dolga, hogy ventilleátorként hűtsék a föld belsejét.

Szóval áll egy darab Szetey, divatos zakóban, hercig kis verlaufos (!) ruzsaszín háromszögecskével (megjegyzem, azt a bal oldalra tették annó, de részletkérdés), háttérben meg ott a híres arbejtmahtfrej.

Aszongya erre Békány Atus, hogy „[e]z a kép 2007-ben számomra nem azt mondja, hogy a homoszexuálisokat koncentrációs táborba kell zárni, mint Hitler idejében. Nem, hiszen ezen a képen Szetey fényképével megszemélyesített személy nem a tábor foglya, hanem inkább a tábor parancsnoka vagy kommunikációs igazgatója”, és asszem, akinek van fogalma, miről van szó, az tudja, hogy ez a pénisz4 hazudik. Szándékosan, mert ezt így másként nem lehet.

Merhogyugye. Akin háromszög volt, akármilyen színű, az fogoly volt és slussz. Esetleg kápó, az lehetett volna, de azért vízionáljunk magunk elé egy kápót, amint azt mondja a rendetlenkedő lágerlakónak, hogy „ejnye fiúka, már megint huncutkodsz” — kopasz fej végigsimítása opcionális.

Na jó, sonderkommandós is lehetett volna még, csakhogy a melegek5, mint tudjuk, lányos törékeny fiúkák, és nem bírta volna a terhet.

De hogy táborparancsnok egy háromszögel megjelölt fogoly, na az igen. A viszkis rabló meg a fegyházigazgató a tünci kis csíkos ruciban, háhogyne, háhogyne; hazuggyunk eggggyütt gyerekek, mer' a szív a legszebb kincs.

Ami ezután jön, a szokásos hazudozás arról, hogy ha a melegeket6 elismerjük normálisnak, az egyenlő azzal, hogy kötelező lesz melegnek7 lenni, és aki nem lesz az, azt mehet a kácettbe.

Aki a sarkon áll és nagyon szeret téged8, azt!

Á, ennyi az egész — kérded, mi?

Nos, konkrétan a csődörnek a nemi szervét9, azt.

Kijátssza a pedofil kártyát, mehogy ugye ezek a kisfiúkra utaznak. Példákat hoz, hogy sulykolja, ezek a reciklálandó melegek10 egyben pedók is. Mind, közösüld meg11, mind, és holnap a te fiadat fogják melegezni12, tehát rettegj tőlük!

Megoldási javaslatuk a sterilizálás. Ami azért érdekes, mert az arbejtmahtfrej környékén is ez volt az egyik irány. Ahonnan ez az eszmefutatás elindult.

Vannak még véletlenek.



1 brekegett
2 fasztarisznya
3 a homofób az az, aki utálja ezeket perverz, beteges buzikat, akik kivétel nélkül kisfiúkat rontanak megfele. Na. Vagyis ő a normális heteró.
4 fasz
5 ratyik
6 köcsögöket
7 buzinak
8 a kurva anyádat
9 lófaszt
10 szemét buzik
11 bazmeg
12 buzerálni
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr77163964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.09.13. 00:43:40

Semelyik irányba nem stimmel a kép: amiket te leírsz Bégány ellen, az önmagában igaz, de az is igaz, hogy
1/ fogoly nem hordott elegáns, vasalt öltönyt-nyakkendőt
2/ egy szál magában nem ácsoroghatott a tábor kapuján kívül.

thcr 2007.09.13. 10:31:24

mit szólsz ahhoz az elmélethez, hogy mivel cuki csíkos rabruhás fényképe senkinek nincs szeteyről, ezért jobb híján maradt az öltönyös?

komolyan mondom, kész vagy teljesen.....

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.09.13. 12:27:00

Példának okáért azt szólom, hogy manapság, amikor van Photoshop, annyira nagyon nem minősül bonyolult dolognak egy ilyen fényképet összemontírozni. Még talán nekem is menne, holott nem vagyok profi a géppel. Szerintem te vagy teljesen kész: olyan mértékben vagy elvakult, hogy a mai kor technikai lehtőségeit se veszed figyelembe annak ellenére, hogy valószínűleg nálam jobban értesz ezekhez. Csak azért írsz szamárságokat, hogy ellentmondhass.

thcr 2007.09.13. 13:55:20

oké, ebben igazad van, nem gondoltam bele teljesen, habár a munkámhoz igen közel áll. ettől függetlenül nevezhetsz rosszindulatúnak, sodikáról nem gondolom, hogy szándékosan nem vágott oda még egy rabruhát is (hozzátéve hogy az már a nagyságrendekkel nehezebb része volna a feladatnak), azt gondolom hogy így egyszerűbb volt neki, és ordenáré hazugságnak valamint baromságnak tartom, hogy szetey biztos valami szóvivője lehetne a tábornak. ez a nézd már meg hogy tollas-e a hátam kategóriája.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.09.13. 20:03:14

Baromira nem bírjátok vágni a lényeget.

Brekike azt hazudta, hogy ha a homárok jogai el lesznek ismerve, akkor a hozzá hasonlókat kécettbe rakják.

Holott ő tartja a homárok dolgára megoldásnak a sterilizálást, ami meg éppen hogy kácettes ügy.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.09.14. 00:47:55

thcr: ez egyszerűen egy szar kép, a sodika meg hülye. Fogalma se volt, mit akart a lökött karikatúrájával. Épp abból gondolom, hogy ilyen két-sok, de mindenképp béna értelműre sikerült. Amit biztosan akart: megbotránkoztatni egyeseket. Ahogy mavo korábban írta, ez sikerült neki, még jobban is, mint szerette volna (gondolom, kipaterolják az egyetemről, stb.).

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.09.14. 13:32:03

Molnargoreny,

miért nem ezzel kezdted? Ez már korrekten hangzik.
Viszont, nem fogják kivágni. Ha kivágják, akkor meg kapja be a főiskola.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.09.14. 20:25:54

Ezzel kezdtem - engem nem zavar, ha a leírtak mögöttes tartalmát beleérted. Tartalak annyira értelmesnek, hogy fel lehet jogosítani erre. Azt meg már más posztodnál, korábban leírtam, ha jól emlékszem, hogy a sodikát mire-mennyire tartom. Lapozz vissza, még el is küldött a picsába (bár neház volt eldönteni, hogy melyikünket, én úgy értettem, hogy végül is mindkettőnket, kis nyelvtani hibával).

pengeto · http://www.pengeto.freeblog.hu 2007.09.18. 22:55:46

Már miért paterolnák ki?? Vannak akik tapsolnak is.

Malvo, ez megint korrekt volt.
Amúgy tökmindegy, h bégánynak mit jelent sodika egyértelműen nem táborvezetőnek illesztette oda Szeteyt....

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.09.25. 00:54:50

Na most megnéztem a blogját neki, csak azért, nehogy igazságtalan legyek valami jobboldalival. Hát uramisten - ekkora idióta barmot keveset hord a hátán a föld... Még ha a céltalan és gusztustalan össze-vissza fröcsköléstől eltekintenénk, meg a sorozatos ocsmányságaitól, akkor is ott marad a rovásán hogy mekkora nagy barom - például hol isteníti Tomcatet, hogy le-moszadügynöközi, és mindezt havonta szinte szabályos ciklusban forogva. Lehet, hogy ez az elmebeteg hím létére menstruál? Akkor viszont értem a Szetey-montázst is, nyilván elég szoros ismeretségben lehetnek, ha értitek, mire gondolok...

Mavo: teljesen igazad volt, hogy elláttad a baját. Más kérdés, hogy agyonhallgatni lehet, hogy még okosabb (bár, aki ezt a félhülyét olvassa, az megérdemli...).
süti beállítások módosítása