Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Ein Jude

2007.09.13. 20:20 | mavo | 2 komment

Címkék: ajánló zsidó frankó

shadai   Aug 27th, 2007 at 16:07

„Rhapsody: mint láthattad a korábbi topikban is, a »zsidók« véleménye sem homogén. Az enyém éppenséggel az volt, hogy némileg nagyobb itt a füst, mint a láng.

A baj az, hogy sok az olyan ember ma Magyarországon, aki porbaalázva érzi magát. Akiknek semmi és senki nem nyújt tartást, büszkeséget, azonosulási lehetőséget, valós értékeket, ideát, jövőképet. Lúzer múlt, lúzer jelen, kilátástalan lúzer jövő: ettől tényleg görcsösen paráznak nem kevesen - és valószínűleg “joggal”. Úgy tűnik, hogy erre ad (látványos és gyorsan ható) választ a gárdizmus.”


Talán így.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr90164845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.09.14. 21:36:22

Nem az egyetlen. Például a (méltatlanul felértékelt, alapvetően sokkal cinikusabb, mint amennyire gondolkodó) Tóta W. blogján is volt egy hasonló, küldtem is neki egy üzenetet (tegnap), még nem válaszolt - persze nem is várom el. Ő azt mondta, hogy a Feldmájer sokkal több kárt okoz a zsidóknak a hőzöngéssel, mint akárki, és személy szerint semmi mást nem akar, csak hogy hagyják békében. Őt a kutya nem fenyegeti, és ő egyszerűen zsidó (meg magyar is!), nem pedig ezzel kérkedve.

Zsidó ismerőseim, egykori kollégáim között se volt holocaustipar-gyáros. Egyikük rendkívül sokáig jócskán kiegészíthette a pénzét a fél év híján 100 évet megélő holocausttúlélő nagymama járadékából. Nem kérkedett vele, de nem is titkolta, és senki se irigyelte vagy sajnálta tőle. Természetesnek fogadtuk el. Ha felvágott volna arra, hogy módja van elég sűrűn autót cserélni, alighanem jópáran lebüdöszsidózták(tuk) volna - de érezhetően akkor se azért, mert zsidó, hanem mert szimplán pofátlan.

Ami a gárdizmust illeti: ott nem a lúzerségről van szó, hanem arról, hogy a Klón (ahogy te becézed) ellen egyre nagyobb az ellenállás. Előbb lehet a Gárdát rohamra vinni a parlament ellen, mint például az újlipótvárosi zsidónegyed ellen...

Nem az antiszemitizmus az ország fő gondja. Még csak nem is a sokadik. Itt zsidót nem fognak égetni, kínozni, kirabolni, ez mindig is egy igen toleráns ország volt. A fő gond a kormány, és hogy elterelje magáról a figyelmet, szándékosan gerjesztenek mű-, illetve médiákban zengő "antiszemitizmust".

2007.11.01. 21:22:53

Csak azt az egyet magyarázzátok meg miért érzem egyre inkább,hogy itt puszta biokémiai anomáliákkal állunk szemben.Az egész történelem meg törzsi cívódások meg cocálcihológia,szuggesztiók ahhogy Szabó Dezső irta,becs-és dicsvágyak,elnyomás,büszkeség,balitéletek- mindez csak biokémia.A hit és a hitetlenség,a felekezeti elkötelezettség is csak biokémia.Előbb utóbb gyógyítható lesz az emberiség.Nem lesz majd büszkeség,lenézés,alázat, dölyf.Létrejön a gyógyult, szolgáltató emberiség ahol mindenki aszerint tagozódik be,hogy mit tud szolgáltatni.A génsebészet meg az adóhivatalok majd megoldják.
süti beállítások módosítása