Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Jó reggelt Vietnááááááám!

2008.05.24. 21:24 | mavo | 7 komment

Címkék: gyorbán orcsány jé hazudtak

Végre itt van a nap, amikor bizton kijelenthetjük, szar van a palacsintában, s talán annyi különbség van a két évvel ezelőtti eseményekhez képest, hogy most majd ugyanaz a társaság fogja bizonygatni, hogy nekik ehhez senki közük.

Az überwitzig az egészben az, hogy a mi drága Gabriellánk még mindig az esetleges elvonások azonnali visszaadását ígéri, miközben a Csillagszemű Juhász két év fasza megszorítást lenget be a jónépnek, sőt, a nyugdíjak befagyasztását is; nesze bazmeg tizennegyedik havi nyugdíj.

Utóbbi ügy azért überkínos, mert a Csilagszemű elkottyintotta, hogy nagyon is jól tudta kettőezerhatban, hogy a szar kupacokban áll (az átlagos hívő a mai napig azzal védi az ígéretginiszt, hogy de nem tudhatta; tudta, hogy ne tudta volna?), mégis szemrebbenés nélkül hazudott tizennegyedikhavit azoknak, akikkel most megkezdené a megvonásokat, miközben tudta, hogy a rosszabbul élünk kampány egy zsíros bukta. Na jó, nem hazudott, csak a komancsokat akarta megtéveszteni. Ja, azazhogy mégse, mert, nem hazudott, csak meg akarta téveszteni, akit lehetett. Amúgy ő nem hazudik soha, de ezt, ha megfelelő fan idetéved, majd a szánkba rágja, hogyan is van: hogy csak azért nem hazudott, mert nem ő nyert, tehát nem kellet megcsinálnia, amiről hazudott. Neue System Turbo.

De legalább koccintott az örökös elnök, amikor meghallotta, hogy kiszivárgott egy felvétel, olyan boldog lett attól, hogy a másikról kiderült, hogy hazudott, ő meg ugyan kétszer annyit ígért ugyanabból a semmiből, amiből mindketten tudták, hogy szar, de ellenfele hazudott, míg ő nem.

Mert úriember, azért.

Talán most is koccint, hogy a Klón bukik, mert bukni fog. A saját szarfaszú pártja és a történelmi értékű népsavazás együtt döntik be a Klónt - a párt nem mer fizettetni az istenadta néppel (mondom: szarfaszú), az istenadta nép meg részben egyáltalan nem akar, részben meg nem akar, mert nem a Csillagszemű Juhász kéri tülle, hanem a Klón.

Nem kell aggódni. Fogja kérni.

Majd amikor új nevet keresgél a vizitdíjnak meg a kórházprivatizációnak, szóljon nekem. Mi írók ebben tehetségesek vagyunk, elvégre időutazásról és szerelemről is tudunk írni, holott nem létezik egyik se. Részemről a vizitdíjat még simán elnevezhetjük Pángalaktikus Nyugdíjaspukkasztónak, azt nem védi a kopirájt ...

Ő meg jobban mond igazat; na bumm.

Legfeljebb majd amikor el kellene mennem választani, azt mondom: a klónt ne, a szadi bedarálta magát, madöf nincs, a miép-kisgizda-jobberik tömb talán mégse, a műpárt kádéizé meg méltóságon aluli.

De sebaj, mert a nyuggerek majd savaznak a Csillagszeműre, aztán a két szűk év múltán kapnak tőle kamatostól.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr25485850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tehéntőgy 2008.05.26. 15:02:24

Jájj mavo, látszik, hogy a monetárkozmopolita karvalymédija már megin' elvakította a szemed.
A helyes erkölcsi alapállás az, hogy vagynak a kommunisták, meg a nemazok. A kommunisták azért hazudtak, hogy megszerezzék a hatalmat, izraeli vízágyúval és patikaliberalizációval megtörjék a magyarságtudatot, ezért lófasz a seggükbe, a Juhász és a nemazok viszont vad lelki szenvedelmek közepette hazudtak, hogy megmentsék a nemzetet a kommunistáktól. Egyáltalán, politizálni is csak ezért politizálnak. Még bűneikben is magasabb minőséget képviselnek, olyanok mint a Turi Daniba oltott Ady Endre.
Menthetetlen vagy.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.05.26. 15:42:28

Tehéntőgy,

:-D

Voltam egy darabig gondola fórumon (ahol addig-addig zsidózgattak lefele, míg egy kemény, de abszolút szalonképes beírásomért engem vágtak ki, és nem azt, aki két hozzászólással korábban nyíltan lezsidózott), ott nagyon szépen tudták azt elmagyarázni, hogy hát a Csillagszemű Juhász ígérhetett bármit, ő nem tudhatta, hogy szar a helyzet. Amikor rákérdeztem, ez hogyan összeegyeztethető a rosszabbul élünk kampánnyal, sok válasz nem jött, csak a verkli.

Tehéntőgy 2008.05.26. 17:19:29

A gondola fórumát még sosem látogattam, pedig érdekes tapasztalat lehet :-)
Kedvenc politikaifórum-élményem amúgy az a topikcím volt az origón, hogy "Minden zsidó POTENCIÁLIS hazaáruló!" ti. a faszi azt hitte, hogy a POTENCIÁLIS az valami nagyon csúnya jelző, amit ki kell hangsúlyozni, mert akkor majd jobban fáj a sok gázkamraszökevénynek.

Tehéntőgy 2008.05.26. 17:50:50

Most veszem csak észre az új dizájnt :-)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.05.26. 18:03:44

Tehéntőgy,

új dizájn?

A gondola valóban érdekes élmény, kábé a 168 Tóra fóruma volt ilyen egy időben, leszámítva, hogy Ákiéknál a nem agresszív ellenvélemények gazdáit nem tekintették ellenségnek.

Tehéntőgy 2008.05.26. 19:52:53

Akkor én voltam eddig olyan vak, hogy nem szúrtam ki a vörös-narancs váltást a nyilaskeresztek alatt?
Gáz. A szemész szerint csak három év múlva kell majd szemüveg.
Lehet, hogy nem kéne annyit neteznem.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.05.26. 21:27:37

Tehéntőgy,

meg én. Illetve a hiba az összes kijelzőben van, amin eddig néztem. Ilyenkor döbben rá az ember, mennyire gagyi most egy anno százezres (és nagyon nem noname!) crt, amikor egy új Toshiba kijelzőjén megnézi, ráadásul durván levett fényerővel — energiatakarékosság, ugye. A munkahelyi monitoromról meg eddig is tudtam, hogy inkább kukába kellene dobni, mint nézegetni rajta bármit is. A fekete sötétes zöld rajta konkrétan.

Szóval ez így rémes. Nem baj, úgyis tervben volt apró változtatás a dizájnban, holnap meg is csinálom, és köszönöm, hogy felhívtad a bibire a figyelmemet.
süti beállítások módosítása