Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Funkcionárius analfabétizmus

2008.10.21. 08:46 | mavo | 6 komment

Címkék: szopás bukkake nyalás alapfogalmak

- avagy a valóban hasznos hülyék -

Már nekem is tele a tököm a Tóta kontra MÚOSZ Etikai Foschpunepa üggyel, de azért belehallgattam a Kontrában elhangzott Hanák-Tóta vitába (szólok, a felvétel hibás, a vége előtt ismeretlen okból leáll), és konkrétan felváltva sírtam és röhögtem. Szerencsétlen Hanák valóban végletesen agyatlan, de ráadásképen ő az egyetlen helikopter, ezért hülyének néz mindenkit.

A legdurvább, hogy miközben a bohóchatározatban feketén fehéren le van írva, hogy "[a] MÚOSZ Etikai Foschpunepa osztozik a magyar állampolgár – és mások – felháborodásában, elhatárolódik mind  az írás mondanivalójától, a stílusától, mind a szerzőtől és az internetes portál szerkesztőitől, akik ennek a felháborító írásnak nyilvánosságot biztosítottak", jó darabig azt a faszságot hajtogatja, nekik csak a stílussal van gondjuk (Tóta ki is mondja, hogy ez nettó hazugság), majd egyszer csak elkezd arról hadoválni, hogy mégis csak félelemkeltésre alkalmas.

Orosz egyébként részben rosszul kezelte az ügyet, de ez érthető valamelyest: ha Bayer a kiindulópont, óhatatlanul ott az ösztönzés, keverjük bele Bayert. Ezzel csak az a probléma, hogy ezzel Hanákék gyűjtenek be jó pontokat: igen, a cúna Bayertől is kilométérekre elhatárolódtunk, már nem is élünk vele egy országban, de tökösek vagyunk, az anyánk Úristenit! Továbbá alkalmat adott arra, hogy elsüthesse azt az ordas hazugságot, hogy a stílus, jaj, a stílus, és hogy ők akkor Bayertől azért nem így meg úgy, mert hogy a stílus.

Bár mégcsak ha az lenne. Mi lenne, ha igaz is lenne, mert az aztán a cifra cucc.

Gondoljuk szépen végig: egy Etikai Foschpunepának látszó tárgy elkezd stílus miatt intőket osztani. Jelzem, ezt Orosz is észreveszi, egy jópont neki is jár. És ugye Tóta nem MÚOSZ-tag, a mélyen tisztelt Hanák úr még a nevével sem volt teljesen tisztában, ergo ha bármikor ismét index.hu címlapra kerül egy bazmegozós blogpost, majd jól írnak a szerzőnek egy intőt, merastílus, harák, harák.

Legközelebb a helyesírás lesz a téma? Hogy Móricka, a hogy elé mindig vesszőt rakunk bazmeg, te kihagytad, és nem suksükölünk, te meg igen, és most kaptunk egy levelet egy morzsás szarvú szapirtyótól, hogy a suksükölés  félelmet ébreszt a morzsás szarvú szapirtyókban, tehát az írásod félelemkeltő, antiszemita, vagy kistehén, ezért tőled meg a Vonyarcvashegyen is túlra határolódunk? Milyen ország ez, gyerekek, könyörgöm?

Anyu! Anyu! Rázz fel, rossz helyen vagyok, ébressz fel!

Várjávárjávárjá kisfiam, nincs ám itt még vége. Mert  amikor Hanák szemrebbenés nélkül kimondja a  bohóchatározatban is leírt frankót arról, hogy a zsidózást nem menti, ha paródia az írás, Tóta természetesen előrántja Nagy Lajost, hogyaszongya Képtelen természetrajz: zsidó. Homo Sapiens Sapiens ilyenkor hazamenekül, hogy Úristen, mégis kár volt múlt héten A Határozathozatal előtt a sámángombára rálecsózni.

Iletékes Elvtárs azonban láthatóan nem Homo Sapiens Sapiens, inkább hajaz egy polfórumos hülyére: nem és nem ismer be semmit, inkább elkezdi magyarázni, hogy sajtból van a Hold, mert télen hull a hó, ami erősen arra utal, mégis kicsit túl erős volt az a  sámángomba perkelt, mert még igencsak hat. Jelen esetben arról mesél kedvesen, hogy neki van elképzelése arról, mi a jó ízlésű irodalmi paródia. Holott (most már) tudjuk, hogy van neki, nem ez a baj, hanem hogy ha valaki szerint nem olyan, akkor gyere ki fiam, intő, egyes, antiszemitizmus, vészkorszak, Harry Potter. És jön a csudálatos érv: azon, hogy huszonkettőben mit írtak, azon huszonkettőben kellett volna vitatkozni. Na, ez helyett is az orvos sírt fel, amikor megszületett, esküszöm. Éppen ez az, hogy egy huszonkettőben írt paródia se legyen vita tárgya, meg egy most írt se, ha mint paródia érthető, és ha mint paródia nem sértő. Már úgy értem érthető annak, aki nem hülye. Olyan nincs, hogy nincsenek hülyék. Vannak, és sajnálatos módon megtilthatatlan nekik, hogy hülyék legyenek, cserébe mi azt  az egyet kérjük, hogy ők meg ne tiltsák meg nekünk, hogy olyat írjunk, amin ők azért sértődnek meg, mert hülyék.

És nézd, hát neki pont az a baja ezzel, hogy aki hülye, az hülye, tehát aki nem ért önnel egyet az hülye. Annyira klasszikus ez a fogás, majd beszarok. Előtte ugye Tóta  ugyanazt mondta, mint én, hogy aki nem érti, az hülye, ezt tekerte ki Hanák úr, és biztosan lesz, aki majd csápol neki. Pitiáner polfórumhuszárok szoktak ilyen olcsó húzásokat használni, ha már végképp nincs érvük, ez meg itt (öndefiníciója szerint legalábbis) valami MÚOSZ Etikai Foschpunepa főnöke, és éppen az éthosz magaslatáról sipákol lefele: például nem is idéz, merfújdecúna, meg nem is hülyéz vissza, meraziscúna, de a másik szavait kiforgatni, azt bezzeg igen.

Anyu, tényleg ne, ébressz fel, segítség!

Kuss fiacskám, te akartad magadnak, most már élvezd ki végig.

Azt is mondja az Illetékes Elvtárs, hogy káros, ha a Tóta-verziót olvassa valaki, és a Bayer-félét nem. Ha nekem ilyen fejem lene, én hazáig rugdalnám. A Tóta-verzió a Bayer-verzió inkriminált részletével és a cikkre mutató linkkel kezdődik. Ha akartad sem hagyhattad ki a Bayer-verziót, ugyanis a Tóta-verzió azzal indult. Most akkor el se teccett olvasni? Továbbá, hogy ettől felháborodhat valaki, úgy,  hogy nem feltétlenül olvassa el a négyszáztíz kommentet, majd kiegészíti, hogy a négyszáztíz bejegyzés (értsd: komment) ugyanolyan stílusban hülyéz, és fúj. Senki nem mondta hülyegyerek, hogy el kell olvasni. Csak annyit, hogy a négyszáztíz jelentéktelen kisebbsége olyan hülye, mint te. És az is téged jellemez, hogy négyszáztíz komentet en bloc próbálsz stílusban és hülyézésben Tótához pászítani: azé olyanok a kommentek, mert a kommentezők olyanok, mint Tóta, teccikérteni? Hát lófaszt. Jópár erősen nem Tóta-szimpatizáns kommenter nevében kikérem ezt az inszinuációt.

A alap probléma ugyanis még mindig az, hogy az Etikai Foschpunepa azt foglalta írásba, hogy ha valaki félreért valamit, mert hülye, akkor az ő értelmezése helyes, ha úgy érti félre, hogy ettől besértődhet. Bayerzsóttisabbra fogalmazva: ha akár egy ember is antiszemitaként értelmezi, akkor antiszemita. Anyád, az a hatlábasfejű szamuráj, az.

Különös fricska, hogy amikor elkezdtek szaporodni a MÚOSZ Etikai Foschpunepa hülyeségén síró és/vagy röhögő postok, a legtöbb esetben nem az volt a reakciója a tisztelt egybegyűlteknek, hogy tényleg, Ezek hülyék, hanem hogy háhá, a Tóta most jól megkapta, végletes hülyéktől meg az érkezett, hogy háhá, Tóta most megkapta a cimbijeitől, meg hogy a post szerzője védi Tótát, de rosszul.

Érted: nem a hülyét kell bántani, hanem a nem hülyét, mert jól megérdemelte, mert utáljuk azért, mert már mi is értelmeztük félre ezerszer, pont ugyanúgy, mint az a hülye ott, ni, akin egyéként röhögünk. Similis simili gaudet. Na gyere öreg, ez az elébbi itt egy többszörösen összetett mondat, hajrá, lehet félreérteni.

Első számú tétel: nincs mit védeni Tótán ebben az ügyben, tehát ha azt írod, Tótát védem ezzel a posttal, akkor mars vissza az oskolába, pont annyit érsz, mint az Etikai Foschpunepa, amit pellengérre állítok.

Kettes számú tétel: Bayer inkriminált böffenete nekem nem antiszemita, hanem segghülye (mielőtt félreérted: a segghülyének is van feje meg keze, és tud késsel-vilával enni). A kettő pediglen azért nem ugyanaz, mert mint az Etikai Foschpunepa esete is jelzi: bár minden antiszemita segghülye (na jó, nem minden antiszemita segghülye, viszont amelyik nem segghülye, az helikopter, tőlem lehet), de azért nem minden segghülye antiszemita.

Ja, hogy hasznos hülyék: folyamatosan hallom a hasznos hülye kifejezést álértelmiségi áljobboldaliaktól. Amiben már elsőre is szép, hogy Leninnek vagy Sztálinnak tulajdonítják, másodikra meg az, hogy mindig akkor kerül elő, ha a nemzeti oldalon valaki bekattan, és már annyira hagymázas hülyeségekről óbégat, hogy a saját nem elégé szélsőséges haverjainak is böki a csőrét.

Nos tessék, itt van a tökéletes hasznos hülye, ez a bizonyos Etikai Foschpunepa: ha legközelebb bárkire rásüti, hogy ántiszemita, az felmentő papiros lesz ántiszemitizmus alól, mert hát ezek sütötték rá a Tótára is, háhá.


Update: utólag jutott eszembe, de a legnagyobb poén az lenne, ha a nevezetes levelet Bayer Zsolt küldte volna személyesen az Etikai Foschpunepának, és akkor én venném is le a kalapot Bayer Zsolt előtt, de sebesen.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr39724213

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: hd pornsex 2019.05.12. 19:32:53

Bírálod a rendszert? Repülsz! - hacsaknem

Trackback: hdpornsex 2019.04.17. 10:19:12

Egei Antal és Horváth Zsolt - Árokásó Top100

Trackback: Hdpornsex.in 2019.03.31. 12:15:10

Szuper vékony épületek - Érdekességek az ingatlanok különös világából.

Trackback: pornsex 2019.03.06. 10:07:06

Bírálod a rendszert? Repülsz! - hacsaknem

Trackback: sexfunporn.com 2019.01.20. 17:55:28

Fekete nap Reno-ban... - Fékszárny

Trackback: sexfunporn 2018.12.03. 07:03:53

Guminő, gumipasi, szexállat - Gumibaby

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aran-ka · http://aran-ka.blog.hu 2008.10.21. 12:17:45

en ehhez annyit, de annyit tudnek hozaszolni, hogy a vegen meg tuti kiderulne, hogy tenyleg zsido vagytok..:)

Es tenyleg....

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.10.21. 12:44:16

"a vegen meg tuti kiderulne, hogy tenyleg zsido vagytok..:)"

Már kik? :)

Aran-ka · http://aran-ka.blog.hu 2008.10.22. 09:13:26

Uristen!
Mikre kepes egy elgepeles...
az a "vagytok", az ketsegtelenul " VAGYOK" !!!
Sohasem sertegetnek en senki blogjaban senkit,
Mavo, hat ugy ismersz Te engem ???:)

Tehéntőgy 2008.10.22. 15:54:37

"azon, hogy huszonkettőben mit írtak, azon huszonkettőben kellett volna vitatkozni"
Na, ez volt a mélypont nálam is, de kicsit másért.
Egyszerűen a MÚOSZ eme főhülyéje nem ismeri Nagy Lajos Képtelen természetrajzát, vagy ha ismeri, nem tudja róla, hogy nem öncélú baromkodás, hanem világháború és fehérterror-ellenes irássorozat, és hogy Nagy Lajos nem azt kockáztatta vele, hogy a MÚOSZ csúnyákat mond majd rá, hanem hogy egy éjszakán esetleg azon kapja magát, hogy összekötözve úszik lefelé a Dunán, golyóval a koponyájában.
Ez a szerencsétlen meg így utólag huszonkettőben is a Nagy Lajoson való "vitatkozást" írná elő. Vitatkozást, bazmeg. Akkoriban az antiszemitizmus-paródiák szerzőivel nem "vitatkoztak".

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.10.22. 22:34:11

Sértegetni, aranka?

Viccelsz? Ahogy olvasgatom a Judapestet, zsidónak lenni se olyan szar, miért lenne akkor sértés? Tényleg csak érdekelt, mi ez.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.10.22. 22:37:38

Tehéntőgy,

ez egy másik aspektus, jelenleg szerencsére nem érdekes ... bocsássuk meg neki ...
süti beállítások módosítása