Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Világ pomogácsai egyesüljetek!

2009.01.01. 13:56 | mavo | Szólj hozzá!

Címkék: hülyemagyar játszótér pomogácsok nemzeti radikalizmus

Egy Párt mind fölött
Egy Párt kegyetlen
Egy a sötétbe zár
Bilincs az Egyetlen

A komancsok és nem idén barnult zászlajú német társaik egy dologban mindenképpen jól csinálták a dolgukat: ahelyett, hogy hagyták volna apró darabokra szétesni a Pártot, inkább időben kiiktatták az elhajlókat. Persze lehetett volna az a jelszavuk, hogy világ proletárjai civakodjatok! de nem az volt.

A mi derék pomogácsainknak bezzeg soha nem sikerült ez az egyesülés pár roppant szimbolikus pillanat kivételével, de néha még akkor sem: kedvenc jelenetem, amikor az Ypszilon Prodzsekt specifikálása közben Polgár Tamás összevész a móduszon a derék jobbikos vezérkarral, akik (nota bene a tévészékházas prodzsekt után) valami miatt túl radikálisnak gondolták az akkor még csak leendő Polgár képviselőjelölt úr terveit.

Szerintem az alapképlet elég egyszerű, és mint kezdésemből kitűnik, csuda tudja, de valahogy a legjobb példát a komancsok adták, meg persze nem idén barnult zászlajú német társaik. Ezek konkrétan kiiktatták így vagy úgy a konkurenciát: kinek milyen eszköz akadt hamarébb a kezébe, azzal. Miért?

Mert belőlük csak egy lehetett, ugye. Na de miért?

Ha belegondolunk, azért, mert nem lehetett volna őket megkülönböztetni egymástól. Egy baloldalijobboldali-konzervatív pártot (~maszop) ellenfényben is azonnal meg lehet különböztetni egy jobboldalibaloldali-konzervatív párttól (~fidi), holott alapjaiban konzervatív mindkettő.

Na de kire szavazzak, ha pomogács vagyok? A Jobbikra? Az új, tökéletesített Polgár Tamásra? Horribile dictu a MIÉP-re? Ugye, hogy nem egyszerű.

Ezeknek a pártoknak (hasonlóan a komancs és a náci párthoz) egyetlen meghatározó attribútuma van. Nekik speciel az, hogy ők Magyarok. Kicsit hosszabban leírva a cigány- buzi- és zsidógyűlölet nemzeti radikalizmus, miszerint ők tudják egyedül, mi a jó és mi a rossz a Magyarnak, és ami rossz, azzal le. Most azt az apróságot ne feszegessük, hogy igazából csak ők a Magyarok a tengernyi magyar közt: ezt a Zsírtáltos tökéletesen megfogalmazta már egyszer.

Az én nemzedékem számára biztosan ismert a lenini képlet, de talán pár fiatalabb is hallott róla: szovjethatalom + villamosítás = kommunizmus. Remélem, mindenki sejti, hogy ez marhaság, de legalább valami. A gáz az, hogy kedvenc pomogácsainknak erre se telik.

Mert próbálozzunk csak meg azzal, hogy vesszük az Eszmét, és hozzáadunk különféle tárgyakat, hátha Magyar pártjaink definíciójához jutunk valahogy, és azok közt majd jól lesz különbség. Úgy valahogy, hogy aszongya, nemzeti radikalizmus + valami = Polgár Tamás, vagy nemzeti radikalizmus + valami tök más = Jobbik.

Eddigi tapasztalataim szerint a valamit és a valami tök más nekünk magyaroknak erősen virtuális valami, mondhatni hámozott léggömb, vagy amit akartok. Tetszik tudni: a makaróni üres fonál a nagypapa meg tele fonál.

Anyósom A Magyar bezzeg tudja! A gond az, erősen függ, melyik Magyarról van szó. A zöldpártos-bombagyáros-tomkatos Magyar számára a valami az a trúság, ami Tomkatot1 körüllengi, a jobbikos-kurucinfósnak meg árulás, valami gonosz liberalizmus, választási csalás és persze kaki-pisi szex. A valami tök más a tomkatosnak bohóc, ügynök, csaló, a fidesz szekértolója, a jobbikosnak meg a trúság, ami Novák Elődöt körüllengi.

Akárhogy rágcsáljuk ezt a problémát, egyre kilyukadunk oda, hogy Magyarországon egy pártnak kevés az, hogy ő Magyar. Erre nem lehet  kampányt építeni, tehát marad a cigánybűnözés verklizése, meg a zsidózás, és ezzel lehet is savazatokat szerezni - egyre többet ráadásul   de ez még mindig csak egy pártnak elég. Erre fel van három-négy-öt.

Noch dazu az időnkénti összefogások végeztével az egyik Magyar Párt rögvest a másik Magyar Pártra kezd mutogatni, hogy az így szemét, így lopikolik, így csalikolik, így hazudikolik. Akár két romantikus nappal azután, hogy egymás vállára borulva töltöttek egy molotov koktélos gyertyafényes estét.

Na de akkor mi a fasznak álltak össze? Mert így csak azt látom, hogy van két-három társaság, akik napi érdekeik szerint hol kígyót-békát szórnak egymásra hol  összeborulnak. Ha felteszem, egyikük tényleg patyolattiszta is,  az is lopikolókat, csalikolókat és hazudikolókat választ szövetségesül úgy, hogy saját utólagos bevallása szerint már jóval az összeborulás előtt tudott róla, hogy a másik olyan csaló, hazug rabló, amilyen.

De ők tiszták és Magyarok.

Köpni kell.


1 akinek egyébként innen üzenem, hogy akinek szét kell szednie egy szervert ahhoz, hogy meg tudja mutatni egy másik informatikai zseninek, hogy mi a konfigurációja, az nem ért ahhoz, amit csinál, tehát nem csoda, ha megtörik a híres Dell szerverét. Ja, és aki egy adatbázisban plain text formátumban tárol jelszavakat és nem csak lenyomatot , és/vagy gyenge jelszavakat használ, az a biztonság szót többé ne ejtse ki a száján.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr45851495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása