Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Kedves konzervatív felebarátaim!

2011.10.25. 12:05 | mavo | 2 komment

Címkék: liberalizmus konzervativizmus

Így írunk ti

Semmi kétségem afelől, hogy konzervatívok vagytok, hiszen ti magatok mondjátok magatokat annak, sőt, büszkék vagytok rá. Most kellene jönnie a rizsának arról, hogy vannak konzervatív ismerőseim, akiket nem utálok úgy, mint a szart „akikkel noha nem értek egyet szinte semmiben, mégsem venném őket egy kalap alá”, meg arról, hogy akkor az ún. konzervatívokat hogyan lehetne szétválogatni autentikus konzervatívokra és képmutatókra, de nem teszem.

Több oka is van ennek. Először is az, hogy liberálisnak gondolom magamat, ezért úgy tartom, mindaddig morzsás szarvú szapirtyónak kell tekintenem valakit, aki morzsás szarvú szapirtyónak vallja magát, amíg elég alapos nem lesz a gyanú, hogy valójában nem morzsás szarvú szapirtyó, hanem valami más.

Továbbá liberálisként nem általánosítok. Teszem azt a sajtkészítők nem mindannyian idvezülnek, ámde nem is en bloc húznak kénköves üstben feredezni a Pokol Urának csarnokaiba. Ottan van a Svájci Néger, aki a republikánus párt színeiben indult, aztán kormányzóként olyan intézkedéseket hozott, amelyekről itten minálunk a liberálisok legfeljebb álmodnak. Továbbá a konzervatívok azok nem mind ántiszemiták, faszisták, meg pedokatolikusok. Cserébe van egy olyan rossz hírem, hogy a konzervatívok között is vannak buzik, alkoholisták, kábítószer fogyasztók, tolvajok, rablók és gyilkosok is. Ahogyan a liberálisok között is, na bumm.

Így írtok én

Szerencsére ti nem ilyenek vagytok. Ti tudjátok, milyen az igazi liberális, de még a lelke fenekit, meg a fenekelelkit is. Olyan, mint egyik liberális sem, tehát igazából csak álliberálisok léteznek, kivéve az a kettő darab példány, akit ti véletlenül ismertek. Ne szarozzunk, mondjuk ki: van itten alsó hangon ötödfél tucat, kötőjel fél millió álliberális, és kettő kötőjel négyzetgyök tizenkilenc igazi, oszt csá. Innen kezdve természetesen felesleges liberálisokról írnotok, tehát csak a valóban létező álliberálisokról írtok.

Mivel ti tudjátok, milyen az álliberális, ezért aztán két okból adtok neki atyai pofont: ha olyan bunkó, mint amilyen egy álliberális, ami magától értetődő, illetve, ha nem olyan bunkó, mert akkor azért, mit tetteti magát.

A bunkó álliberálisok fegyelmezésére példa teszem azt, miszerint a konzervatív úriembernek default joga, hogy ha védtelen Hölgyet lát az úton, amint álliberalista férgek lehülyepicsázzák (mert tőlük meg ez a default) akkor odamegy, ropigtat a fogával, s leharapintja az álliberálisok fejét, felsegíti a Hölgyet, s együtt ellovagolnak a naplementébe és lebassza a büdös gyökér álliberálist, hogy attól kódul.

Második esetben vesszük azt a tényt, hogy egy álliberális default egy nőgyűlölő buzi, a női meg leszbikus feministák. Tehát ha egy konzervatív úriember morczos mozdulásával a körmefeketéjének, felhasgatja végig tesz a helyére egy álliberális lotyót, és tanácsol neki az álliberális bohóckodás helyébe egy jó kiadós baszást együttlétet (de nem ám azzal az infernális kreténnel!), akkor mi az, hogy jönnek ezek a napszámban fütyülős barackot, matyót, unikumot(!), bőgatyát és keresztényeket fikázó álliberálisok, hogy nőt ne bántsunk? Hát van ezeknek ehhez joguk? Nincs!

Eleve hogy jönnek ezek az liberálisok álliberálisok, hogy azt mondják ránk, hogy ilyenek, meg olyanok, meg amolyanok vagyunk, amikor nekik meg  évtizedek óta nincs mondanivalójuk, nem egy gondolkodást, még csak nem is valamiféle ideológiát képviselnek, hanem egy stílust, egy attitűdöt, 1918 óta sikertelenül harcolnak, hogy Magyarországot, azaz Mucsaországot felszántsák, gőgös öntudattal mondanak ítéletet, magyar hagyományokat, más magyarságát vagy vallását gyalázzák, nem restek hazudni sem, iPod-dal a fülükben rettegnek dalolva a Körúton ...

Pedig ti, kedves konzervatív felebarátaim, mindig igyekeztetek korrekt módon viszonyulni ezekhez az álliberálisokhoz, mondhatni atyai jóindulattal intettétek őket, hogy ugyan már ne akarjanak bőgatya-, micisapka- noch dazu unikumszidni, ne akarjanak 1918 óta makacsan Mucsaország-felszántani, és közben végig mondtátok, persze korrekt módon hogy minden jóindulatotok ellenére ilyenek. Mindvégig határozottan, de végtelenül udvariasan mondtátok az árokásó állibsiknek, hogy hazaárulók, magyarellenesek, hogy nem tisztelik a nőiket (azokat az álliberális, feminista, abortuszrajongó  leszbikus fapinákat), hogy buzik, hogy istentagadók, hogy bunkók, hogy ... ne is soroljuk tovább, mert ezek ilyenek mind, ezek az álliberálisok, akiket a mindennapi beszédben csak azért hívtok liberálisoknak, mert az remek szitokszó hogy ők is értsék.

Akinek van füle, hallja: ez a cikk nem a konzervatívokról szól, hanem jellemtelen senkikről. Az nem ideológiai vagy politikai kategória.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr283328476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása