Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Vegyigyümi

2007.08.08. 19:14 | mavo | 15 komment

Címkék: liberalizmus zsidó ufi pomogácsok

Úgyis, mint a zsidó szélsőközép buzi zsidó adminisztrátora bajban vagyok, mivel kurva meleg van, és hájas testem ezt rosszul tűri, az agyam meg azt, ami itt folyik kis hazánkban közélet címén.

Az egy dolog, hogy megalakult a Gárda. Mint korábban egy másik fingreszelés céljából alapított pánkárpáti alakulatnál voltam szíves belengetni: csinálják csak, úgyis sok az ellenségük — mint kurucéktól megtudhattuk, a Micro$oft kizárólag az ő kedvükért szűri a Messenger .info tartalmú szövegrészeit. Meg még pár más dolgot, de azt is csak miattuk: retteg a mocskos karvalytöke a pomogácsoktól ezerrel.

Az megvan, ahogy a — nyilvánvalóan zsidó — Billy bátyó reggel bekapcsolja a gépét, és MSN-en odaszól a fejlesztőknek, hogy mi a kutya atyaúristenér van, hogy a kuruc.info beírható és meg is érkezik a túloldalon, amikor az énmiellenünk van?

Ez egy ilyen világ, a — nyilvánvalóan zsidók pénzelte — Hamász nem is olyan rég messze sikeresebb lépést tett meg a palesztin holokauszt elérése felé vezető úton, mint egy év alatt a komplett biboldó-SS.

A — nyilvánvalóan zsidó — UFiblogon meg röhögtek a Gárdán, minden bizonnyal rájuk is gondolt Bencsik tata, amikor úgy érezte, neki fel kell szólalni az érdekükben, mert a libsi pöcsök olyan csúnyán beszélnek ezekről a kedves, hazaszerető fiatalemberekről — ennek fényében kellemetlen, hogy Bencsik üzletet akar faragni a hősökből, és még rágalmazza is őket, noch dazu píár cikkeket rovogat a zsidrákoknak nekem már gyanús is, hogy a magyarosnak látszó tömött bajusz csak a jellegzetes zsidó ajkakat rejtendő növekedett oda.

Ráadásul ez az egész Gárdás história csak terelés, miközben a Gyilkos Ágnes ircsa a magyart.

De van remény, a nyilvánvalóan kizárólag kulturális indíttatású (a Zsidó Sziget ellenében indított) Magyar Sziget honlapján megtudhatjuk, hogyan jön össze a zászlólengetés, motorzúgás és a nemzeti rock, illetve hogy létezik magyar férfiszeretet (alant tessék nézni) is; bájos, rondíthatná a képet, hogy ez a kedves magyar úriember Sparta néven írja mindezt, de ácsi, 800 millió testvérünk közé beférnek ők is. Itt jegyzem meg, Shokotu Faisi professzor valóban nekünk magyaroknak írhatta ezt a levelet, ugyanis az illető professzor nevére keresés kizárólag magyar nyelvű találatokat eredményez, de megeshet, a zsidó média precíz cenzúrája miatt van ez.

Olyan van, hogy Shokotu Taishi, ő Suiko császárnő unokafivére volt, egyben régens a VII. századból, aki azért kapta ezt a nevet (az isteni erkölcs nagy tanítója), mert ő volt a budhizmus meghonosítója Japánban, de az efféle apróságokon fennakadni kár, eddig is tudtuk, hogy még hamisítani sem tudnak jól.

Na aztán az ember ellátogat a pomogács körökben felkapott Thor Salqvist blogjára, megnézi a legfrissebb ... Izraelt bíráló bejegyzéseket, meg hogy mennyire félt Judapesten, hogy a kisebbségiek megszurkálják, majd aszongya az egyszeri mavo, nézzük az archívumot. Megéri. Idézem.

„Enikőmmel egymásra néztünk és elmosolyodtunk. Tudtuk már, hogy egy XXI. századi liberális mintapéldánnyal van dolgunk. Az ilyen egyedek ugyanis szombat esténként falkákba verődnek, magukra kennek fél kiló festékanyagot, orrukba, nyelvükbe, szemöldökükbe vasdarabokat helyeznek, majd a legújabb, márkás plázaruciba bújva rohannak zselézett hajú aktuális fiújukhoz, hogy aztán az átfüvezett, átmulattott éjszaka után béltartalmukat az utca kövezetére bocsássák, s közöljék a "hapsijukkal", hogy holnaptól már inkább egy másik "partiarc" ágyában keresik az altesti örömöket. Igaz az új "partner" legutóbbi olvasmánya is bizonyára a konditermi bérlet hátoldala lesz... tehát a kontinuitás legalább megmarad...”

Asszem itt siklott át rajtam, hogy mára ennyi. Liberális hordákfalkák. Mondjuk mit várjunk valakitől, aki a életfilozófiája nem csekély részét Alphaville-szövegekből meríti?

Mindenki vésse észbe, hogy ez az a társaság, amelyik két vaskos zsidózás között folyamatosan azt bizonygatja, hogy őket szándékosan félreinterpretálják, és hogy akik ezt teszik, azok igazából a magyarokat nem szeretik, mert nem magyarok, hanem feltehetően éppen azok, és így tovább. Íme a tökéletes példa, hogy ismét magukból indultak ki. Nehéz felfogni, hogy az egydimenziós plázacica az nem liberális, valószínűleg nem is tudja, mi az, hanem egydimenziós plázacica? Néha a látszat átver bennünket, és igaz.

Az talán inkább megjegyzendő, hogy szegénykém kitöltötte a Népszabóság tesztjét, és amikor kijött az eredmény, arról kijelentette, hogy olyan nincs is. Hozzáteszem, odáig igaz a dolog, hogy a konzervatív-balodali, az valóban rosszul fest, csak éppen neki tetszett rosszul olvasni, ugyanis baloldali konzervatívnak teccik lennie, ami simán működik; én meg jobboldali liberális vagyok (lásd még: „jobboldalisággal [...] nem igazán vádolható blogger”, in: Daróczi Dávid ügynök?), ugyanezen és más hasonló tesztek alapján: na bumm. Persze az efféle emberek logikája mentén azonnal értékelte is a történetet: ha nem az az eredmény jön ki, amit vár, akkor azok csalnak. Hogy azt bírják reprezentálni, hogy mindenki ballibibsi, ezért az eredményeket arra tolják. Hú, bazmeg, akkor én meg szélsőjobboldali éppenliberális vagyok, tessék engem tisztelni; biztosan Polgári Körbe is járok.

Tény, ez az egyszerűbb megoldás: a valóságot igazítani magunkhoz, nem pedig magunkat a valósághoz. Csakhogy a látszat ellenére ez hosszú távon nem működik.

Mondom: nem.



 Update: az említett blogger neve javítva, elnézést tőle és az olvasóktól.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr43135434

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: my lab box coupon code 2017.12.06. 09:48:58

Leasing slogans for apartments - taihyvh

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.08.08. 23:04:25

No azt a tesztet én is kitöltöttem annó, oszt' Veres János érintője lettem. Pedig ha az lennék, lecsuknának. Ő meg vérezne. Amúgy a teszt csúsztatásának az a lényege, hogy a nemzeti-internáci tengelyt beolvasztja a másik kettőbe, pedig én Kéri Lacitól úgy tanultam, hogy az mindkettöre merőleges a térben. Az ateista - istenhívő tengelyt sem húzták meg, bemossák másba, de ki az, aki szerint pl. Lipp Laci atya konzervatív?
Ugyancsak nem szerepel a fejlődésvédelem/környezetvédelem tengely se, de az már n dimenziós mátrix lenne, ami végképp nem értene az átlag Népszabadság-olvasó.
Tőlem meg már többször kérdezték, miért nem alapítok egy szabadelvű, nemzeti, balodali zöld pártot, amely hatékonyan képviselné a bérből, fizetésből, nyugdíjból, esetleg segélyből a lét- és a társadalmi minimum között élő keresztény kisebbséget is.

RP admin 2007.08.09. 14:04:10

Az a népszabis politográf-teszt a bal-jobboldaliság, valamint a "konzerv-libsiség" mértéket klasszikus értelemben használja. Ez pedig kizárólag az egyéni szabadsággal és a társadalmi egyenlőséggel kapcsolatos véleményeket jelenti.
Annak például, hogy valaki vallásos vagy sem, önmagában nincs politikai értéke - attól lesz mondjuk, hogy vallását/hitét mennyire tartja magánügyének, illetve mennyire ítél el/meg másokat amiatt, hogy miben hisznek. Vagy netán mennyire akar vallásokat ráerőszakolni másokra.
Emiatt, például, ha Adolf Hitler és Szent István királyunk kitültené most ezt a tesztet, igen közel kerülnének egymáshoz az ábra konzervatív-jobboldali szegletében. Ha nem éppen ugyanoda...

SF · http://reakcio.blogspot.com 2007.08.10. 11:18:53

Ezzel a pomogácsozással is csak jössz ki egyre jobban a fényre : mi közöd is van a Matulához, mavo???? xD
Ott van pomogács database és hogy hogy nem, miután összekülönböztünk, pomogács lettem.
Te szóltál nekik vagy eleve te is matulás vagy??? :)
A matula szdsz közeli média, Lovas is megírta.
mi a faszt jelent egyáltalán a pomogács?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.10. 12:16:01

Milyen pomogács adatbázis, mi van?

Tor Salqvist · http://torsalqvist.freeblog.hu 2007.08.10. 12:41:05

Jónapot!

Először is helyesbítek: nem Thor Salquist, hanem Tor Salqvist. Nem úgy írom, ahogy a pörölyös villámisten.
De térjünk inkább a lényegre:

1. Nem tudtam, hogy "fel lennék kapva". De ha így is lenne, megnyugtatlak: nem török senkinek sem az olvasótáborára, ráadásul még az erőszak is távol áll tőlem, lévén spirituális beállítottságú vagyok. Szélsőliberális előítélet: aki radikális jobboldali, az nyilván kopaszfejű és tör-zúz.

2. Örülök, hogy csak régi (2006 elején írt) bejegyzésekkel kapcsolatban találtál logikátlanságokat a blogomban. Megjegyzem, hogy az akkori önmagamhoz képest sokat változtam, így inkább a 2007-es bejegyzéseimből szemezgess, ha ajánlhatom. Egyébként a bemásolt "plázaliberális" bejegyzést fenntartom, ráadásul kimondottan jól megfogalmazott, hosszú mondat lett még így utólagos szemmel nézve is! :)

3. Bírálom a szélsőséges Izraelt és a cionizmust, továbbá a terjedő devianciákat. És? Tiltja egy törvény is? Erőszakra való felszólítást és trágár beszédet nem találsz nálam.

4. Nem az Alphaville dalszövegből merítem "életfilozófiám nem csekély részét", mindössze tetszik a zenéjük, a mondanivalójuk. Te talán a drogot, részegséget népszerűsítő nemtudoménmelyik dilettáns csapat (Kispál és a borz, Tankcsapda stb.) miatt lettél ultraliberális??? (Mivel gondolom az vagy.) Naugye, hogy nem...

5. Úgy látom te nyilaskeresztet használsz, igaz okos módon az alja nem látszik. Jelzem, hogy ez törvénybe ütköző, még akkor is, ha ezzel ironizálsz. Jah, téged nem fenyeget veszély...

6. Személyedben ismét a "toleráns liberális oldal" foglalkozik egy ellenoldalhoz tartozó bloggerrel. Hová lett a tolerancia? Láttál te nálam olyat, hogy szélsőliberális bloggerről írtam volna bármi elmarasztalót is?

Kb. ennyi... menjél inkább nyaralni a Zsigetre!

Szép napot: T.S.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.10. 13:12:57

0. A nevedet javítottam, hiba volt, elnézést.

1. Nem tudom, jól érzem-e, de mintha nem esett volna jól, hogy azt írtam, felkapott vagy, és nem értem. Pedig ez dícséret, akárhogyan is nézzük. Sztereotípiákban gondolkozás ügyében pedig a magad portáján nézz körül, ne másokra próbáld rávarrni.

2. Örülj nyugodtan, ugyanis nem néztem végig, ennél megálltam, de kérésed parancs, szemezgetek majd még. Van mit. A plázacicákat iberális mintapéldánynak nevezni rtika nagy baromság, erről nem én tehetek, ugyanolyan faszság, mint mondjuk Orbánt lefasisztázni, illetve nagyobb, mert egy plázacica ideológiailag a legfeljebb a hülyepicsa kategóriába sorolható, a liberalizmusról azt sem tudja, eszik-e vagy isszák.

3. Izrael bírálatáról majd még lesz post, arról nem, hogy mit értettél félre.

4. Ezen ne vitatkozzunk, legyen igazad. Mármint odáig, hogy Alphaville.

5. A nyilaskereszt tökéletesen látszik nem tudom, mi baj van az aljával. Egyébként pedig mindenféle jelkép betiltását ellenzem, de ez mellékkörülmény. Ha a hatóság bereppel, hogy vegyem le, majd megbeszélem velük.

6. A bírálatnak semmi köze a toleranciához. Ha azon hőbörögnék, hogy távolítsák el a blogodat, vagy vágják le a füledet, akkor jöhetnél nekem ezzel a jaj, da a tolerancia kezdetű hülyeséggel, de bírálnia bárkinek szabad bárkit.

A Zsiget dolgot még majd elő fogom venni, abszolút jellegzetes.

sodika · http://youtube.com/66masodperc 2007.08.10. 17:04:07

Tor Salqvist igényes, ezért hatalmas sértés besorolni őt a látogatottsághajhászó bloggerek tömegébe. :)

elefánt · http://republican.blog.hirszerzo.hu/ 2007.08.10. 19:42:07

Láttam valahol egyet, amit most nem találok prompt. De ilyen political compass volt, csakhogy nem előre definiált tengelyekkel. Hanem gyűjtögeti a válaszokat, és a válasz-seregen csinál főkomponens-analízist, és az alapján találja meg a "természetes" tengelyeket. Így nagyon konyhanyelven szólva. És ebbe az eljárásba újabb válaszokat mindig beépíti. Ezt kéne megkeresni valahol.

Tor Salqvist · http://torsalqvist.freeblog.hu 2007.08.10. 21:38:37

0. Köszönöm.

1. Tomcat a felkapott, meg az a Trychididts (biztos nem így írja), de én nem. Ez az igazság, s az nem a jólesés kérdése. Amit te a mi oldalunk sztereotípiájának vélsz, az több évezred tapasztalata, tehát nem előítélet, hanem utóítélet.

2. Liberális agymosoda ömlik a médiából. A plázaliba azt látja a TV-ből, hogy a szélsőségesek által nem véletlenül felkapott X és Y miket művel. Ez számára a példa. Bár ideológiájuk valóban nincs az ilyen ösztönlényeknek, de mégis azt követik akaratlanul is, amit a liberális szennyet ömlesztő TV sugall. Ők a nem tudatos szélsőliberálisok.

3. Gondolom te ajnározni fogod szegény kirekesztett palesztinirtókat.

4. OK

5. Jah, te olyan jó bratyiban vagy a "hatósággal", hogy csak úgy megbeszélsz velük egy tiltott önkényuralmi jelképes ügyet?! Egyébként nem igazán értem, hogy miért tetted ki...

6. Egyetértek veled. Remélem ha a saját térfeledről reklamál majd valaki így, azzal is ugyanezt fogod közölni.

A Zsiget valóban jellegzetes... szélsőliberális "őrjöngde".

Na kb. ennyi, visszatérek a saját portámra söprögetni, épp elég ott is válaszolni a sok kommentfájternek. Azért ne számíts arra, hogy napi szinten nekiállok majd vitatkozni veled. Sok időt elvesz sajnos a saját blog is.

SF · http://reakcio.blogspot.com 2007.08.11. 09:21:00

www.freeweb.hu/ipdb/index.php

Olyan mint a zsidós csak ez nem zsidós hanem pomogácsos database.
Valahogy mindig a magyarokat küldöd el a francba, pedig van bőven ellenség, azokat kellene kitárgyalnod, Mavo. XD

Tor Salqvist 2007.08.11. 14:05:38

Egyébként Shokotu Faisi professzor úr nevét próbáltad kataganával és hiraganával kikeresni? Tudod, a japánok nem latin betűkkel írnak... :D

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.11. 15:41:17

Tor,

ó, egyszerű ez. Tudod, Japánt elérte ugynaz a szemét globalizmus mint minket. Ha guglizol arra, hogy japan university, akkor szépen megtalálod az összes japán egyetem honlapját — angolul.

Továbbá, ha ez a professzor valóban olyan nagy szaktekintély, akkor minimum egy nem japán nyelvű előadást kellett volna, hogy tartson, és legalább egyet valahol Japánon túl.

Érted: ha nyelvész, akkor nyelveken tud. Ha nyelvész, akkor elmászkál a nyelvész konferenciákra, estébé.

Ennek semmi nyoma. Az égvilágon semmi.

Ergo marad, hogy a cionista összeesküvés, ám azzal meg az a gond, hogy de bezzeg a jeles sumimogyi művészek munkássága elérhető.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.11. 15:50:54

SF,

ezt nem ismertem, ám az URL-ből és az impreszumból is egyértelműen látható hogy ez nem matulás cucc, inkább valamiféle paródiakísérlet

Ami abból is kitűnik, amit eredményként ad: Tóta W. Árpád pomogács, Uj Péter pomogács, Farkasházy Tivadar pomogács, Bácsfi Diána pomogács, Verebs (sic!) István pomogács, Krausz Tamás pomogács, Vona Gábor pomogács, estébé.

Meglehetősen heterogén társaság ez így.

Ergo semmi köze az én pomogácsaimhoz.

Keszcsókom: ugorgyunk!

SF · http://reakcio.blogspot.com 2007.08.12. 10:10:38

Azért a Scall Fastot már felfedezték maguknak - igaz, a Leunikopf, Gummizopf, stb. nevek is pomogácsok... xD
..Akkor újra átírom a 2 mavo-s bejegyzésemet :D
Azt akarta jelenteni a pomogács hogy hihetetlen hogy komolyan hungarista valaki a valóságban?
Amúgy azt a szélsőközepes nácis postot akkor se te se a Puzsér nem írhatta - mert ő nem ilyen stílusú - ki lehetett? :)
A japánok pontosan a szkítákat a magyarokkal közös ősnek tartják, scythe japan hungarian szavakra kell keresni :))

A Gárdáról pedig : én megyek, de a lényeg : az ufi blogon is ugyanaz a vélemény róla, mint a tótánál, és egyéb szélsőlibsii blogokon, mondom, uj péter -- megvette kilóra. Vége a frappáns kormánykritizálós UFI gerilla propagandának, plakátoknak !!! :((

süti beállítások módosítása