Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Csak belenyúltam a lecsóba

2007.08.11. 05:19 | mavo | 8 komment

Címkék: hadd ne tageljem

Amikor már a sokadik pomogács blogján, oldalacskáján láttam hivatkozást Tor Salqvist blogjára, belekukkantottam, örömmel konstatáltam, hogy konkrétan 1945. augusztus 6-ára datál valami holokausztot, jó sok antiszemita linkkel díszítette a blogját, meg effélék, felületesen átnéztem a legfrissebb posztokat, megnéztem a legrégebbi posztokat, kicsit morogtam, ennyi.

Nem kellett volna.

A szerző volt szíves örömködni, hogy háhá, csak abba lehetett belekötni, hogy plázacica nem egyenlő liberális, mire néha-néha ránézegettem, és közben egyre súlyosabb kétségeim lettek.

A legfontosabb, ami egy idő után lassan feltűnt, az a gyűlölet, amely a blog majdnem minden postjából árad. Lehet, csak számomra ellentétes ez a szerző saját maga által spirituálisnak definiált énjével, nem tudom.

A szerző zsidó-, Amerika- és liberalizmus-ellenes írásainak hangvétele időnként megdöbbentett, félelmetes mennyiségű érzelem szorult beléjük — racionalitás jóformán nulla. Igazából az Amerika-ellensség nem is igaz, mivel az Államokat cionista-kézivezérelt bábnak tekinti, a jó (azaz nem cionista) amerikaiakat szereti.

Bevallom, amikor a szerző először írt kommentet korábbi posztomra, úri becsületből az volt a szándékom, hogy a komolyabb problémákat valóban tárgyalni fogom, de ahogy egyre többet olvasgattam a blogjából ez a terv egyre reménytelenebb lett — hetekig kellene irkálnom, hogy csak az alapvető rémségekre tudjak reagálni — például a Luzsénszky-féle borzalomból vett idézetek önmagukban felemésztenék nem kevé drága időmet. Egyetlen momentum: az állatokkal való közösülést helyesli egy Luzsénszky-féle „Talmud” passzus, holott Mózes törvénye az effélét egyértelműen halállal büntetendőnek minősíti —jó, mit csodálkozzak, az évezredes múltú vérvád sem kevésbé nonszensz a vértől irtózó zsidók esetében, mégis, ismét előkerült kedvenc pomogács oldalainkon.

Mit lehet azzal tenni, ha a szerző a szánkba rágja, a zsidót tessék mán cionistának érteni, amikor a zsidókat ... bírálja, miközben konkrétan bármely töténelmi szituáció kapcsán képes valami jó kis terhelőt találni a zsidókra, ó bocs, az i. sz. III. századi cionistákra például.

A liberális az nem is pusztán liberális, hanem ultraliberális, liberálnihilista, judeoliberális — mindegy, csak valami jelző legyen mellé téve, ami kifejzi, hogy a liberális az szélsőséges, a liberális az rossz, a liberáls az elenségünk, és mi mindössze előbb akarunk odacsapni — bár a liberális szó gond nélkül helyettesíthető a zsidóval. Bocs, cionista. Az ostoba plázacia par excellence liberális, aki liberális, az tűt akar a vénákba, a liberális az gonosz, a liberálisnak köszönhető a világ öszes baja.

Abban a komentben amúgy szerepelt az is, hogy önmagához képest sokat változott, én meg csak keresem, hol is lenne ez a változás. Mert a lényeg nem változott, ugyanaz az ember postol ma is, aki ezt leírta:

„Veszprém - jelentem - felszabadult a deviánspárt uralma alól... elkergettük a helyi izraelita "helytartót". Amint olvasom/hallom/látom a szélsőségesek Budapest kivételével mindenhonnan eltakarodtak! Pesten kívül (ami a bűnöző kisebbség és a mocsok fellegvára) Magyarország egésze kilökte magából a fertőt... még Buda is! LiberáliSokk ez, erkölcsi üzenet a morálisan megbukott hazudozó tolvajbandának. Demszky meg majd előbb-utóbb belefullad a saját mocskába...”

Sajnálom, ezzel a gyűlölettel túl sokat kezdeni nem tudok. Marad szánalom, mert akit a gyűlölet vezérel, az szánni méltó.

Szép jó reggelt, XXI. század, Magyarország!
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr96137314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tor Salqvist 2007.08.11. 12:16:11

A mózesi törvények i.e. XIII. századiak, míg a Talmud már jócskán Krisztus utáni. Egyébként ha Luszénszkyé hamis Talmud, akkor Luthernál hogyhogy pont ugyanazokat olvashatjuk, mint amit nála is? Mindenki hamisítja azt a fránya művet? Bár én olyat még nem hallottam, hogy Luther írásába belekötöttek volna...

A vérvád pedig nem újkori kitaláció, már az ókorban leírták a "fasiszta" antik szerzők. A cionizmust ugyan csak a XIX. század végén találták ki, de az az eszme, amelyik a zsidóság felsőbbrendűségét hirdeti a gójok fölött, illetve amelyik ebből az ideológiából kiindulva próbál meg minél nagyobb hatalomra szert tenni, bizony már az ókor óta jelen van. Nevezzük precionistáknak ezt az ideológiát, így egyből érthető lesz a dolog.

A "gyűlölet" pedig az igazság leírása volna? "Gyűlölet" bírálni a szélsőséges eszmevilágot? A magyarozás miért nem gyűlöletkeltés egyébként, ha már a cionistákat bírálni az?

Íráskészségben változtam, illetve már tudom, hogy van a rendes héber, és van a cionista. 2007-ből pedig vonj le helyesen 62-t... csak mert szerinted 2007-62=1946. Jó, még biztos korán volt hajnali 5-kor. :D

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.11. 16:03:08

„A mózesi törvények i.e. XIII. századiak, míg a Talmud már jócskán Krisztus utáni.”

És?

Luzsénszkyben egyébként az a jó, hogy nem tok-vonó hamis. Kedvenc módszere, hogy a vitákból kiszedi, ami az ő hülységeinek ellentmond, a maradékot pedig törvényként értelmezi.

Holott a zsidóknál a törvény csak a Tóra. A Talmud részint ennek a törvénynek az értelmezéseit, magyarázatait tartalmazza, amelyek sok esetben ellentmondanak egymásnak. A Talmud nem mondhat ellent a Tóra egyértelmű tiltásainak.

Ha a Tóra megtiltja, sőt halállal büntetendőnek nevezi meg az álatokkal közösülést, akkor a Talmudban tökéletes képetelenség egy olyan törvénymagyarázat, ami az állatokkal való közösülést engedi.

Ha pedig Luzsénszky „fordított” ilyet (márpedig megtette), az egyértelmű hamisítvány, ami arra épített, hogy az egyszeri ember nem tudja, hogy a Tóra mit tilt egyértelműen és mit nem.

Nálad bejött ez a számítása, ez látszik.

Meg az is, hogy halvány lila segédfogalmad nincs a cionizmusról. Keresgélj Herzl környékén ...

Ja, és igen: elírás. Bármilyen hihetelen, de nem kellett kivonnom 2007-ből hatvankettőt, anélkül is tudom, mikor történt, amiről szó van.

terembura · http://lassan-a-testtel.blog.hu/ 2007.08.12. 11:40:24

Ez nem egyszerü elirás. A "konkrétan 1946 augusztus 6-ára datál valami holokausztot" kijelentés nyilván azt hivatott illusztrálni, hogy Tor Salqvist minösithetetlenül hülye. Ha valóban csak eltévesztetted, akkor elvárható, hogy javitsd a hibádat.

Ugyanez 1945-tel ugyanis egyáltalán nem értelmetlen. A holokauszt görögül azt jelenti, hogy "teljesen elégö [áldozat]". Ennél pontosabb leirást nem is igen lehetne adni a Kisfiú (Little Boy) Hirosimára gyakorolt hatásáról. Ott van pl. a nö árnyéka, ami beleégett a bank gránitlépcsöjébe. A lépcsön üldögélö és nyitásra váró nö teste elpárolgott a robbanás pillanatában, nem maradt belöle semmi.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.13. 00:26:29

Milyen hibajavítást hiányol möszjő, vaknak teccik lenni??

Hiroshima ügyében post holnap.

terembura · http://lassan-a-testtel.blog.hu/ 2007.08.13. 09:56:14

Nem teccek vaknak lenni, de egy lábjegyzetnél azért többre van itt szükség. Ha valakit nevetségessé próbálsz tenni azért, mert ellenzi az osztogatást, semmiképp sem elegendö a végén hozzátenni, hogy ja bocs, persze fosztogatás.

Részleteiben zavaros, értelmetlen, ellentmondó, félrevezetö, csúsztatásokkal telezsúfolt szöveg nem lehet egészében hiteles. Márpedig éppen erre vagy hajlamos: hogy a konkrét részleteket gondatlanul kezeld.

Ha tudsz angolul olvasni, akkor figyelmedbe ajánlom Hornberger esszéjét. A pofa ismert libertáriánus. Ez a harmadik legnagyobb párt az USA-ban, kicsit sem fasiszta, nem is antiszemita, söt, éppen ellenkezöleg (még ha az Izraelnek nyújtott amerikai pénzügyi-katonai támogatást illetöleg van is vita a pártban). Mégis egyértelmüen háborús büncselekménynek minösiti a hirosimai bombázást. Érdekes.

War Crimes at Hiroshima and Nagasaki
by Jacob G. Hornberger, May 2001
www.fff.org/comment/ed0501f.asp

Szóval légyszi vizsgáld már felül az elöitéletes sémáidat, a világ korántsem olyan egyszerü, mint amilyennek szereted beállitani.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.13. 10:09:58

Aki nem segghülye, az augusztus 6. okán tudja, hogy miről van szó, a többi meg ne olvasson blogot, nekik ott van a Barátok közt meg a Blikk.

Post meg majd megy.

A gondolatolvasás pedig neked sem áll jól.
Csak szóltam.

SF · http://reakcio.-blogspot.com 2007.08.13. 15:08:25

Mavo, www.betiltva.com. Itt van NEM L. Aflonz féle Talmud, és az is tartalmaz kifogásolható részeket.
Valahogy valóban mindig csak a hazafi bloggereket kezded ki magadnak : Miért nem a zsidajdbloggereket basztatod inkább? XD

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.13. 15:38:45

Tudod édesem, a „zsidajbloggerek” blogjának se tetűhintája, se csöpögő orra, de te majd biztosan megállapítod anélkül is ...
süti beállítások módosítása