Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

A hülyeségre büszkének kell lenni

2009.03.09. 07:30 | mavo | 13 komment

Címkék: hülyemagyar

Hát akkor Sasika rilódid, és megismételem: sajnálom a tanítványait. Annak idején mi úgy tanultuk, egy tanár minimum írni-olvasni tud.

Hát nem. De legalább bele is ordítja a szélbe, és persze csápol neki a többi analfabéta, csak úgy leng a kézerdő, hogy "én is hülye vagyok, én is, én is, tessék legközelebb is átkúrni a fejemet, még, még, még, akarom".

Bizony, a pedagógusok alfája és ómegája kaminautolt. Épp úgy, mint korábban Shenpen, csak azzal a különbséggel, hogy (Shenpennel ellentétben) neki nem kellett azon picsognia, hogy a Rosszra tette a voksot és most már a ra tenné.

Nem, erről itt szó sem volt. Sasika tudta, mit követel a Haza, és a ra savazott. A ra, az Igazságra, az Erkölcsre, a Hitre, Reményre és Szeretetre. És ezt még indokolja is. Nagyjából egy az egyben a Sohasem Hazudós népsavazás előtti hadováját adja elő, némi sasikás extrával, úgymint vesszők, pontok, és a nagy csodálkozás, hogy mégse, már ha az értelmet vesszük.

Sasika minden kertelés nélkül kijelenti: ő a hazug Klón ellen szavazott. Voltak ott valami kérdések, de azokat leszarta. Persze felmerül a kérdés: ha az igent arra kellett volna tenni, hogy robbantsunk-e atombombát a bűnös Budapest felett, akkor is az igent-e kellett-e volna-e megixelni-e, mert aklónmonnyonle?

Jellemző módon még ő herseg a végén, hogy "[h]a a miniszterelnök tényleg olyan demokrata lenne, mint amilyennek festi magát, még aznap este le kellett volna mondani".

Lószart, mama.

A népsavazás ilyen szempontból ugyanis (pusztán szövegét tekintve) korrekt volt. Ilyen és ilyen törvények sztornó-e legyenek, slussz. Kormányról, Klónról lemondásról kurva szó se. Azt a Sohasem Hazudós álmodta mellé, a Sasika-féle hívek meg beszopták tőle. Csontig. Aki másról akar savazni, mint ami a savazócetlire kerül, az ne harákoljon demokráciáról, mert ha van valaki, aki nem demokrata, az ő maga.

Mert ha elfogadjuk, hogy a "ne legyen vizitdíj" igazából azt jelenti, hogy "monnyonle", mert én így akarom, akkor holnap kiíratok egy népsavazást, hogy "délben pont tizenkét óra van-e, és ha megnyerem, kijelentem, hogy az igazából azt jelentette, "kapjon-e mavo ötvemilliárd ajrót zsebbe". Mert azt meg én akarom úgy.

Nem röhög. Aki azért savazott igennel, mint Sasika, az így gondolkodik. És még okosnak meg demokratának hiszi magát tőle a szerencsétlen.

Igen, a híres többség. Pláne még új is, bazmeg.

A demokrácia kibaszottul nem arról szól, hogy átkúrjuk a kérdéssel a tisztelt savazót. Ha igazából a Klónt akarjuk lemondatni, akkor oda kell baszni a kérdést, hogy "monnyon-e le takaroggyon-e el a Klón?", mert az a becsületes, demokrata megoldás, nem ez a szemét "ezt kérdezem, de igazából azt szeretném" típusú sunnyogás.

Tetszettek volna elolvasni azt pár kibaszott kérdést, és nem beszopni a Sohasem Hazudós Értelmezés Szpesöl Edisönnyét.

A kérdések melyike volt az, hogy "takaroggyon-e a gecibe a Klón? Igen[] Nem[] Helikopter vagyok[] Sasikák ide ixeljenek[]". Egyik sem? Nem tetszett észrevenni? Tényleg nem?

Kurva kínos.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr87990616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2009.03.09. 13:06:12

Egyre erősebb a gyanúm, hogy valójában az irigység és sértettség késztet arra, hogy velem foglalkozz.
Nincs más témád?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.03.09. 13:32:56

Most izomtibort olvasgatok, szóval nincs időm foglalkozni veled. Amúgy meg majd legközelebb akkor írjál kommentet ide, ha nem a saját csodálatos személyed lesz a lényeg, amit védeni kell ellenem, hanem az, amit leírtam.

Na csá.

Kolléga 2009.03.09. 15:49:30

Szerintem egy sokkal fontosabb kérdésről szavaztunk akkoriban. Arról, hogy lehet-e szakmai alapon vitát folytatni egy szakpolitikai kérdésről, vagy ez az ország véglegesen el van kúrva.

Akinek volt esze, akkor végképp levehette, hogy nekünk már annyi. Akinek meg egy csepp esze sem volt, mostanra az is megértette, hogy itt a vége.

Az országot sasika félék és gátlástalan korrupt alakok vezetik, és mind a két oldalon jó sok van belőlük. Most már csak a kiváncsiság miatt maradok, megvárom mi lesz a vége!

Te meg írhatnál kicsivel sűrűbben! Ritka az ilyen madár - már bocsáss meg - aki ilyen pontosan tud fogalmazni!

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2009.03.09. 23:20:03

Miért nem Horn Gábort támadod, mégiscsak nagyobb vad, mint Sasika. Ha nem emlékeznél, ékes magyarul nyögte ki, hogy a népszavazás arról szólt, hogy Gyurcsány menjen a picsába.

Megjegyzem: valahol nagyon nincs most tartalmilag igazad (gondolkodj el picit). Formailag: csakugyan a vizitdíj, tandíj, mifene volt a téma. Na de mik voltak ezek? A Gyurcsány-kormány "reformjai" - épp azok, melyeket a 2006-os kampányban abszolút elhallgattak, és Őszödön derült ki, hogy teljesen más az irány, mint ahová az ígéretek mutattak (ha még emlékszel pl. az adócsökkentések üteméről szóló törvénytervezetre).

Ezt követte egy olyan szavazás, ahol a "reformok" minden lényeges elemét kilőtték. Nagy többséggel. Egyszóval: minden további nélkül kezelhető ez egy országos szintű bizalmatlansági indítványnak - annál is inkább, mert erre a nép nem kap lehetőséget, a kormányt (sajnos) nem menesztheti soron kívül. Szimbolikusan tettük meg. Én is legalább felerészben protest-szavaztam: "Gyurcsány, menj a picsába!"

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.03.09. 23:39:11

@Kolléga:

nagyjából egyetértünk, az látszik, főleg a két oldal kurváiról. Viszont az országot nem Sasika-félék vezetik, hanem rosszabbak. Azért ne bántsuk, amiről nem tehet.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.03.09. 23:50:14

@Molnargoreny:

Horn a közhangulatot mondta ki, mert ha nem formailag, hanem a búvalbaszott érzelmeket tekintem, akkor valóban a Klón ellen savaztak. Sasika is erről írt, és még baromi sokan beszopták a megvezetést.

A vizitdíjról meg a többiről lassan el kellene dönteni, hogy akkor jelentéktelen tétel, vagy a népnyúzás maga.

Mert amikor mint reform kerül szóba, akkor azonnal legyintenek az ellenzők, hogy á, hát filléres az egész, ha meg a másik oldala, akkor talán egész kisvárosok mentek az adósok börtönébe a vizitdíj miatt. Vagy-vagy.

A bizalmatlansági indítványról pedig lásd fentebb. Tessék odaírni, és nem hazudni, hogy mit akarunk. Ha mi hazudunk magunknak, akkor mit kérünk számon a Klóntól, he?

A protestsavazást dettó lásd fenn: aki ellene savaz valaminek, amivel egyetért, mert azt hazudták neki, hogy ezzel megbuktathat egy neki nem tetsző embert, az konkrétan egyszerre ostoba és önmaga ellensége.

A Sohasem Hazudós a Vasút téri gyujtogatóverseny kapcsán egyszer már elsütötte az "ettől majd jól lemond" kezdetű hazugságot, aki másodszorra is beszopta, az reménytelen.

Egyébként kurva sokan voltak ilyenek, le is írtam kicsit magamban az országot.

novákandris 2009.03.17. 10:33:35

Vicces, ahogy írsz, de nincs igazad.

Az SzDSz pl. sokszor mond olyan dolgokat, amikkel egyetértek, de ha megkérdeznének, vagy akár szavazólapon találkoznék azzal a kérdéssel, hogy mondjuk "Akarja-e Ön, hogy az SzDSz több pénzt adjon novákandrisnak és kinyalja a seggét és megajándékozza egy Welness hétvégével és fizessen novákandrisnak egy sört?" akkor is azt ikszelném be, hogy nem.

Mert nem bízom bennük. Figyelgettem, hogy mit csinálnak, és azt találtam, hogy nem azt, amit mondanak.

Ezzel a népszavazással is hasonló a helyzet. A lapon bármilyen kérdés lehetett volna, az igazi kérdés az, hogy rábízzuk-e az adott ügyet a Klónra és az állam pénzének lenyúlására specializálódott bűnszövetkezetére.
Nem bízzuk. Ez a kulcsszó: a bizalom. Ez teremti meg a kapcsolatot Sasika érve és a szavazólapon található volt kérdés között.

Ezért írta valaki valamelyik nap, hogy a Klón amatőr politikus, mert egy profi politikusnak az a dolga, hogy kitűzzön egy célt és az egész politikai közösséget magával vigye abba a célba. Hogy meggyőzze és lelkesítse az embereket.

A népszavazással meg ez a politikai közösség kimondta, hogy "Veled Feri nem megyünk sehova!".
Ezért kellett volna lemondania: kudarcot vallott, mint politikus.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.03.17. 23:26:58

@novákandris:

"A lapon bármilyen kérdés lehetett volna, az igazi kérdés az, hogy rábízzuk-e az adott ügyet a Klónra és az állam pénzének lenyúlására specializálódott bűnszövetkezetére."

Ejnye, nem figyeltél, egyes, leülhetsz.

"felmerül a kérdés: ha az igent arra kellett volna tenni, hogy robbantsunk-e atombombát a bűnös Budapest felett, akkor is az igent-e kellett-e volna-e megixelni-e, mert aklónmonnyonle"

Szóval hagyjuk a faszságot, jó?

Egyébként meg milliók szavaztak csak azért, mert bíztak abban, amit a Sohasem Hazudós állított, miszerint a Klón lemond. Mentek, savaztak, a Klón nem mondott le.

Most akkor hogyan is állunk a bizalommal?

novákandris 2009.03.18. 17:45:22

De, figyeltem.

Igazad van, kicsit túlzás volt, hog a szavazólapon bármi lehetett volna, de figyelembevéve a realitásokat, ugye Te is tudod, hogy egy ilyen kérdés nem kerülhet a szavazólapra (ez a bombás). Mielőtt ugyanis odakerülne, politikusok meg hivatalnokok válogatott hada dönt arról, hogy oda kerülhet-e.

Lehet, hogy milliók szavaztak azért, mert azt hitték, hogy ettől a GYF lemond. Nem tudom, hogy a milliók miért szavaztak, meg mit vártak ettől, biztosan csak azt tudom, hogy én miért szavaztam, meg Sasikáról is lehet mostmár tudni ezt-azt.
A millióid most csalódtak, elhitték az ÓVénak, amit. Csúnya-rossz OV, dá dá!

Mindazonáltal a szavazói magatartásról:
milliók: 1. Van egy várakozásom arra nézve, mi történik, ha az igen nyer és mi történik, ha a nem nyer. 2. Meggondolom, nekem melyik szimpibb. 3. Eszerint szavazok
Te (ha jól értem): 1. Megnézem mi van a szavazólapon. 2. Eldöntöm az ott található kérdésre a választ, mintha csak keresztrejtvényt fejtenék. 3. Eszerint szavazok

Nekem az első sokkal racionálisabbnak tűnik.

Az, hogy a politikai közösség kinyilvánította bizalmatlanságát Ferencnek, Ferencről, az meg ahhoz kellett volna vezessen, hogy tényleg lemond. Szerintem így lett volna normális. A munkahelyemen sokkal kisebb kudarc miatt is kidobnak főnököket.

Az utolsó kérdésedet meg sajna nem értem. Majd még fejtsed ki!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.03.19. 21:33:57

@novákandris:

Az én álláspontomról persze fingod nincs,

Az volt a "várakozásod arra nézve, mi történik", hogy a Klón lemond?

Beszoptad a pártpropagandát? Lúzer vagy, így jártál. Ja, hogy "várakozásod" miatt a költségvetést is megterhelted a "várakozásod" kedvéért pár forintocskával, és most neked sír az arcod, hogy jaj, válság, eladósodás?

Köszönjük Emese! Savazz még sokszor, aztán menekülj Szlovákiába ...

PS: és igen, Orbán tök rendes volt, hogy ezt a maszlagot beszopatta a hozzád hasonlókkal.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.03.19. 21:40:10

@novákandris:

ja, az utolsó kérdés. Túl nehéz, hogy megértsd, értem én.

Tudod a hozzád hasonlók nem bíztak a Klónban, ellenben megbíztak a Sohasem hazudósban, aki azt ígérte a szemükbe, hogy a költségvetés elkúrásának megsavazásával lemondatják a Klónt.

Ja, korábban meg azt ígérte, hogy a tüntetések miatt mond le. Az is hogy beteljesedett.

De bízz benne nyugodtan. Aki két egymásutáni választást képes simán nyert helyzetből elbukni, az már csak azért megérdemli.

novákandris 2009.03.24. 15:56:12

hehe
jól felhúztad magad!

Most, hogy így írod, tényleg keveset tudtam meg az álláspontodról. Sasikát hülyének tartod. Meg engem is, a sok millió magyar emberrel együtt.
Hát ez kevés.

Az én személyes várakozásom nem az volt, hogy a Klón lemond, hanem hogy a "reformoknak" nevezett intézkedések nem folytatódnak tovább.
Ami persze önmagában nem jó, mert reformokra szükség van, csak mint mondtam, én nem szeretném se a Ferire, se a Kókára bízni őket.
Ha ezt megértette volna a Klón, akkor le is mondott volna. Nem volt ez azért olyan reménytelen, a Horn Gábor megértette.
Ha a Ferinek tényleg olyan fontos lett volna a haza érdeke, meg a költségvetés fenntarthatósága, meg a reformok, akkor szépen vette volna a kalapját és rábízta volna valaki másra. Olyanra, aki el tudja magyarázni az embereknek, hogy erre szükség van, és akiben megbíznak, hogy nem csak arról van szó, hogy átjátsszuk a haveroknak az egészségügyet.
Végülis ez a gondolatmenet megvalósult: rájött a Feri, hogy vele már nem megy ez az ország sehova, most lemondott, hogy átadja valaki másnak a feladatokat. Csak egy kicsit lassú a felfogása.

Az azért túlzás, hogy én megbíznék a Viktorban. Hazudik az is, mint a vízfolyás. Mindenesetre jobban bízok benne, mint a piros nyakkendős alternatívában, és ennek azért vannak racionális alapjai is, egyáltalán nem azért, mert olyan szimpi srác. Nem vagyok ugyanis se nyugdíjas, se milliárdos.

Amúgy a pártpropagandában is van néha egy szikrányi igazság. Ha a Nyakópista azt mondja, hogy a Viktornak nincs programja, az pártpropaganda, de attól még tényleg kíváncsi lennék arra, hogy a Viktor mit tervez.

Megterheltem a költségvetést? Ugyan kérem...! A Ferinek meg a Kókának szabad? A völgyhídon nem vagy kiakadva?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.04.02. 18:58:46

@novákandris:

továbbra is fordítva ülsz a lovon. És igen, azok, akik elmentek igennel savazni, azok túlnyomó többsége beszopta a mesét, hogy ettől a Klónnak le kell mondania. Akárhogy köntörfalazol, te is. Mert a "legyen reform csak ne ő csinálja" magyarra lefordítva pont ezt jelenti.

És igen, megterheltétek, és ami a legrosszabb ebben, hogy hosszú távon. A völgyhíd egyszeri pénzkidobás (és a helyi önkormányzat vastagon benne van), a most lesavazott cuccok ellenben eséllyel sokáig fognak hiányt okozni.
süti beállítások módosítása