Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Konzervatív értékek

2008.05.01. 21:10 | mavo | 44 komment

Címkék: hadd ne tageljem

Legelébb is szögezzük le, hogy aki a Népszavának ír, az eleve gyanús ember.

Andrassew ír. Érdekes módon humora van, tehát már csak ezért sem értem, miért ír egy pártlapba. Jó, azt sem értem, Uj Péter minek írogat a Népszabóba, de ez más kérdés.

Andrasswnek beszóltak, ő visszaszólt, és a Gój Motorosok nevű tárgy megüzente, hogy akkor majd mennek hozzá motort bőgetni, mire Andrassew elkezdett a Hollán Ernő utcai eksön remake-jén dolgozni, amire nagyjából jogosan azt írták neki, hogy marhaság, nincs itt náciveszély.

Andrassewet elkapta a hév, és írt egy szösszenetet, amiben szájára merészelte venni a Hírszerzőt Konzervatóriumot, mire az visszabaszott.

Nem is akárhogy. Az odáig rendben, ha nevetségessé teszünk valakit, mert feleslegesen náciveszélyt kajabál. Megérdemli. Ha a rokonságából haltak meg már nácik miatt páran, akkor talán lehet inkább nem válaszolni neki (akasztott ember házában, ugye), és Andrassew ilyen, de mondom, ez még belefér.

Ami viszont a körítés, na az a legalja. Valamiért a tisztelt megemlített társaság úgy érezte, a megszólíttatást kamatostul kell visszadni, és nem csak azért kell megalázni (nem, nem kinevetni, hanem megalázni) a delikvenst, amiben valóban bűnös, hanem akkor már mindent bele, üssük, amíg mozog.

Nem értem, miért van ez. Miért kell azt a nettó hazugságot leírniuk, hogy Andrassew magánleveleket tereget ki írásában, amikor azok a magánlevelek az egy szem Bitter Brúnó egy szem leveléből egy bibliai idézet. Aki ilyet tesz, az arra színvonalra küzdi le magát, mint a Kandúr Bandi és a pomogács infós társaság, akik az egy darab kilőtt szemből faragtak mára Isten tudja mennyit. A jereváni rádió színvonalára, ha ez még mond valamit az ifjú konzervatívoknak. Mert a konzervatív álítólag értékeket véd — többek közt.

Ez mellé még azt írják, Andrassew buzizik, meg zsidózik az írásában. Ja, a buzizás, az egy mondatban van, és arról szól, hogy a Gój Motorosok írtak neki buzizós levelet, továbba, ja, a zsidókat jól lehülyézi Andrassew, és aki nem akarja érezni az iróniát ebben, az konkrétan egy fasz.

Mert lehet, hogy a drága jó Király Rák iróniának szánta, hogy szerinte Andrassew a cikkben zsidózott, meg buzizott, csak éppen nem az.

Hanem tahóság. A rúgjunk bele még kettőt, a megdobott kővel — kiontjuk a belét effektus szerves része.

Szar, igénytelen, pitiáner bosszú egy emberen, aki mellesleg szerintük egy nulla.

Ha valaki rugdal valakit, akire azt mondja, halott, az vagy hülye, vagy nagyon gyűlöli, vagy nagyon fél tőle, de ez utóbbi kettő ugyanaz.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr40450342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.05.01. 22:40:22

Nem Hírszerző, hanem Konzervatórium. Legalábbis, amit linkeltél, az ott van. Nem tudok róla, hogy KirályRák hírszerzőzne is. Ez azért kínos.

A másik meg, hogy a szösszenet és a visszabaszás valahol kéz a kézben jár, és ez a természetes. Ha Rák elsőnek írt volna posztot Abdrassewről, akkor állna, amit a vége felé írsz. Így azonban nem.

Gyengülsz mostanában. Nincs semmi baj? Ekkorákat nem szoktál tévedni...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.05.02. 12:32:36

„A mai Népszava 12. oldalán egy kis szösszenetet jelentetett meg a hózentrógerestől, amelyben minket is megszólított.”

refuse/resist! · http://torzskocsma.blog.hu 2008.05.02. 13:33:37

Először is: nem Rák kollega védőjeként szólok, tud ő védekezni, ha akar.
Andrassew , attól függetlenül, hogy van néhány jó novellája, azért hajlamos a hülyeségre, lássuk be.
Pl. mostani medence körüli laza sprintje se volt indokolható.

"Ja, a buzizás, az egy mondatban van, és arról szól, hogy a Gój Motorosok írtak neki buzizós levelet, továbba, ja, a zsidókat jól lehülyézi Andrassew, és aki nem akarja érezni az iróniát ebben, az konkrétan egy fasz."
csúsztatsz

Mavo, pont te oktatsz ki másokat a megfelelő stílusról? :D

Érdekes ez a blogszféra, valahogy mindenki úgy éli meg, mintha elevenen megnyúznák, ha be kell látnia, hogy tévedett.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.05.02. 15:39:36

Óvasd mán el az elejét, wazz ... igen, Andrassew túllihegi a dolgokat.

Király Rák meg konzervatóriumi módon tuskó. És ennek semmi köze ahhoz, hogy én hányszor írom azt, hogy fasz, de még ahhoz sem, Andrassewnwk-e vagy neki van igaza a kérdésben.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.05.02. 16:12:54

Egyébként meg tökegyszerű a dolog: szépen idézd a buzizást, meg a zsidózást, aztán eldönthetjük, komoly-e ...

refuse/resist! · http://torzskocsma.blog.hu 2008.05.03. 08:49:49

- a buzizás a cicanadrágozás
- a zsidózás meg az, hogy a motorosoktól eljut az Endlösungig egy ótvaros csúsztatással

Tehéntőgy 2008.05.05. 09:00:14

r/r: cicanadrágot sehol sem írt. A "motoros cicahordák" kifejezést használta, de ennek a kiragadása csak a tüntetés megpíszísítésére szolgált, meg kellemesen indokolhatta vele az Andrassew-utálatát egy rakás olyan buksi, akik amúgy teleszájjal szidják a píszít. A motorosok eredetileg nem ettől kaptak hisztériát, hanem még az ősszel ettül e:
"Nem is olyan régen volt egy internetes vitám a motorosokkal, mert megjegyzéseket mertem tenni rájuk. Fenyegettek, átkoztak, a leszármazottaim halálát kívánták. Bár tudom, hogy a motorosok elenyésző része viselkedik elmebeteg módjára az utakon, az is untig elég ahhoz, hogy egyrészt megkeserítsék, másrészt veszélyeztessék a normálisnak mondható emberek életét. Nyilvánvalóan örökös bizonyítási kényszerben élő, egyébként meglepően feszült, morcoska emberek. Ha mással nem, hát azzal hívják föl magukra a figyelmet, hogy jó ropogós kipufogóval járnak: dögöljön meg mindenki, aki aludni vagy csak élni szeretne. Meg is döglünk, lassan, a zajstressztől például. A múltkor megtudtam, hogy mivégre száguldozhatnak szabadon kétszázzal az utakon. A rendőrök azt mondják, hogy nem lehet őket megfogni, mert hiába fényképeznek, elöl nincs rendszám, viszont a fejük sem azonosítható a bukósisak miatt. Hátul meg elég, ha fölhajtják vagy szélrezgősre állítják a rendszámtáblát. Érdekes, senkinek nem jut eszébe, hogy vagy előre kell tenni egy jó, szembenézős rendszámot, vagy a bukósisakra egy azonosítót. Ha a rendőröknek lehet – és nagyon jó, hogy megköveteljük –, akkor a rendőröknél hétköznap kicsit veszélyesebb motorosoknak miért nem? Megnéztem, nyugodtan föl lehet tenni homlokirányban, öntapadós megoldással. Meg esetleg a tarkó fölé is egyet. Minden motoros kapjon a jogosítványa mellé egy számot, és azt legyen köteles viselni. Magán, vagyis teljesen mindegy, kinek a járművén."
Főhábboríttó, nem?

refuse/resist! · http://torzskocsma.blog.hu 2008.05.05. 12:36:39

"A motorosok eredetileg nem ettől kaptak hisztériát, hanem még az ősszel ettül e:"Nem is olyan régen volt egy internetes vitám a motorosokkal,"
ezek a gójok?
Nagyon erős a gyanúm, sőt, szinte biztos vagyok benne, hogy nem.
Mellékesen már csak azért is, mert a goldwingezés nem arról szól, hogy 280-nal meglógsz a rendőrök elől.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2008.05.05. 14:13:34

A Hírszerzővel Tallián Miklós a kapcsolódási pontunk, nem én. Egyébként szívesen megvédeném magam, ha egyáltalán ez még aktuális lenne. Nem az. Az egész ügy lefutott, ha van kedved, nézd át a konzis írás kommentjeit, azokból minden kiderül. Már nincs kedvem lefutni újra ezeket a köröket.

Engem spec. sokkal jobban érdekel, hogy miért van ezen a blogon ilyen sok nyilaskereszt.

Aran-ka · http://aran-ka.blog.hu 2008.05.06. 13:57:32

engem is zavarnak a keresztek, hosszan tanulmanyoztam mar oket, hatha megse azok, amikenek eloszorre lattam...
ettol fuggetlenul szeretek idejarni...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.05.06. 18:01:44

r/r,

a cica ügyet tehéntőgy kivesézte, a másik meg mint zsidózás ... piha ...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.05.06. 18:03:08

Király Rák,

rendben.

A nyilaskeresztek pedig dekorációként szolgálnak. Ha lesz időm a blogtémát cseszetetni, lesz veres csillag is.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.05.06. 18:05:36

Aran-ka,

dekoráció, mint írtam feljebb. Plusz egyfajta protest jelképek betiltása ellen.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.05.06. 18:08:31

Tehéntőgy,

köszönöm a besegítést!

Tehéntőgy 2008.05.08. 10:40:11

Hullárihoppsz

Antal Daniel · http://antaldaniel.blogspot.com/ 2008.05.17. 11:08:34

Hello Mavo,

Sajnos igazad van, a Konzervatóriumon van néhány szerző, aki hajlamos erre. Itt egy anti-Andressew:
Cigányok, bűnözés, gárdázás Gabrilo kélyesen a szájára veszi a cigánybűnözést, majd elszenten körbenéz, hogy nehogy már ezen elkezdjen itt valaki nácizni, mert akkor azt az álszentet ő menten kiszerkeszti.

Andressew személyének rugdalása tényleg nem szép, az írásai éppen elég muníciót adnak. Bár az is igaz, hogy ő jelentette fel a szépemlékű Matula Magazint is a rendőrségen (vagy a nemzetbiztonsági hivatalnál?).

Antal Daniel · http://antaldaniel.blogspot.com/ 2008.05.24. 14:14:12

És még egy - úgy látszik, a fogalomtisztázó sorozatodban szükség volna a levéltitok fogalmának körüljárására is. Ugyanez a társaság, miután meghívótt vendégszerzőnek a blogjára, majd ezt megbánta, és egy e-mailben utólagosan értesített a szerkesztői jogaim megvonásáról, ennek közzétételét levéltitok-sértésként értelmezte. (Gondolom, az impresszum retusálása az igazi módja a vendégszerzőktől való diszkrét megszabadulásnak)
Vendégszereplés vége a Konzervatóriumon.

A régi jó Gondola-fórum volt az szórakoztató írás, ahol minden ellenvéleményt kiretusáltak, és így az ember hosszú oldalakon át scrollozhatta az egyetértő nyammogást. Persze a dolog ettől be is fulladt, mert marha unalmas azt olvasni, hogy "igen", "tényleg", "de bizony ám", "hihi", "fején találtad a szöget".

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.05.24. 14:49:48

Egyáltalán nem kedves Antal Dániel,

a tisztességtelen ámokfutásodat abbahagyod-é valamikor? Undorító amit művelsz. Engem pl. itt harmadszorra rasszistázol le, igaz, itt legalább burkolt formában - ez már egyenesen haladás. A probléma az, hogy nem tudsz különbséget tenni egy félig-meddig ironikus beírás és a tettek között. Azon nyavalyogsz, hogy odaírtam a cikkbe, hogy "aki nácizik, kivágom" (ezt úgy megjegyezted, hogy azóta is mantrázod, bezzeg azt elfelejted, hogy direkt nem használom a "cigánybűnözés" szót - pont az olyanok miatt, mint Te, nehogy szívinfarktust kapjanak; kontextusból kiragadni dolgokat, az persze nagyon megy neked - nem Te írod mostanság a Nemzet Anyósának a dalszövegeit egészen véletlenül?) - ehhez képest Téged sem vágtalak ki, amikor jól lerasszistáztál. Majd kértem tőled, hogy ezt a jelzőt támogasd meg érvekkel, de azt nem sikerült. Inkább áthúztál egy másik topikba és ott is fölemlegetted rasszista mivoltomat. De akkor sem vágtalak ki. Te viszont ebből lovagias ügyet kreálsz magadnak, úgy tűnik.

A levéltitokról: persze, neten nehezebb ezeket nyomon követni. A tisztesség viszont megköveteli az emberektől, hogy privátleveleket ne publikáljanak nyilvános helyeken. Te überelted Andrassewet is, mert ő legalább csak néhány sort publikált Brunó leveléből - Te kvázi a kolléga teljes levelét.
Körülbelül ennyit rólad. Önjellemzés megvolt. Neked is csak az megy, ami a honi mainstream derékhadnak, a másik lenácizása/rasszistázása csípőből, ennek segítségével a másik diszkreditálása. Az érvelés alól mindezek után fel vagy mentve. Szánalmas.hu.
Az már csak hab a tortán, hogy engem/minket kívánsz kiosztani olyan témákban, mint pl. konzervatőrség-emberi jogok, konzervatőrség-demokrácia, stb. Láthatóan a leghalványabb fogalmad sincs ezekről a viszonyokról, de a magas lóról bármikor megmondod a frankót.

Nincs jobb kifejezés erre: egyszerűen tisztességtelen vagy. A nívótlan csörtét ezennel be is fejeztem Veled.

Jack Napier · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.05.24. 14:51:57

én ugyanezt megírtam danikának magánlevélben, részemről is lezárt a téma. leszerepelt, nem kicsit.

Jack Napier · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.05.24. 15:08:59

még egy utolsó kör, mert ezeket muszáj tételesen megcáfolnom, nincs semmilyen platform ahol elmondhatnám, lévén daniKA moderálja a kommentjeit, privát levélben meg elképesztően sötét.

1) leidegenezni úgy, hogy előző nap 50 ember előtt vitatkozom vele nyilvánosan, továbbá hetekkel előtte neten kapcsolatot tartunk, nos ez elég "elegáns".

2) levéltitok megsértése esetén törvényre hivatkozni gáz, létezik privát és nem privát dolog, a kettő közötti átmenet tisztesség kérdése, ő ezért nem az.

3) soha nem volt szerkesztői joga, mi szerkesztünk ő csak cikket írt, ha úgy láttuk jónak, hogy illeszkedik a profilunkba

4) impresszumban sosem tűnt fel, nem is fog

csak ennyi. és elnézést mavótól, hogy ideömlik a szar.

Jack Napier · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.05.24. 15:21:15

utolsó utáni, ezt elfelejtettem:

ne félts te minket az egyszólamú hangnemtől. tudtommal kettőnk közül nem mi moderáltuk ki a rasszistázó buta kommentjeidet, hanem te zártad le a kommentelést a saját blogodnál...

phaidros · http://konzervatorium.blog.hu 2008.05.24. 18:06:03

És ami külön bájos, hogy a kommenteket nem engedi megjelenni a blogjában - pedig csak annyit írtam én is neki, hogy nem korrekt a magánlevél nyilvánosságra hozatala, és egy olyan találkozóról írni, amire úgy hívták meg, hogy nem bloggolhat róla. Vajon miért nem engeded ezt megjelenni, kedves AD?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.05.24. 20:30:36

Jack Napier,

semmi gond, a komentelés szabadsága megadatik, a tizedik modrált komment még várat magára. Dánielt személyesen nem ismerem, virtuális megjelenéseivel eddig problémám nem volt tehát csak vakarom a fejemet a flame-eteken, mert gőzöm sincs, van-e igaza egyáltalán bármelyikőtöknek.

phaidros · http://egyiketsem.blog.hu 2008.05.24. 21:39:52

Vicces, AD most körbeírja a blogszférát, hogy őt milyen méltánytalanság érte, csak a saját blogjának az inkriminált bejegyzésébe nem enged írni.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.05.24. 23:32:50

Látod, mavo, annak idején nagy harciasan kivetted a kommentemet, amelyben AD barátod kormánykinevezetti foglalkozásával kapcsoltam össze a véleményét, holott ezt ő maga önként közzétette teljes névvel a blogjában. Ehhez képest ő most publikált egy magánlevelet. Hát, kinek a pap, kinek a papné - most is tartom magam ahhoz, hogy amit valaki magáról közzétesz, arra szabadon lehet hivatkozni és az illető értékelésébe beszámítani, míg a magánlevél közzététele az kérem bunkóság és kész.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.05.25. 00:32:32

görény bazmeg,

vannak dolgok, amik megbízhatóak. Te megbízhatóan hülye vagy.

Jack Napier · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.05.25. 01:17:15

"Te megbízhatóan hülye vagy." Ez azért kemény, és MG te aztán tudod, hogy tőlem áll a legtávolabb, hogy vállon veregesselek, de itt most meg kell védjem görényt - tudom, tudom, tudom... - ugyanis igaza van: privátban írt levél közzététele BUNKÓSÁG. azon túl hogy a saját blogján össze vissza ferdít és in concreto: HAZUDIK.

mavótól még egyszer elnézést kérek, hogy ideflameltünk, de egyrészt daniKA drága irányított ide minket, másrészt pedig nála nem lehet elmondani a véleményt. Bocs még egyszer, remélem lenyugszik mindenki, szipog kettőt, ilyesmik. Részemről van egy szint ami alatt már nem idegesítem magam, ha valaha indulatos is voltam az elsődlegesen inkább magamnak szólt, vagyis hogy lehettem ekkora ostoba fasz, hogy azt hittem AD-re, hogy egy értelmes csóka, akibe szorult némi tisztesség. Tévedtem bocs, de legalább tanul belőle mindenki.

Köszi a non-moderationt mavo.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.05.25. 10:41:08

Jack Napier: aha, sejtem már, ki vagy... Újabb névcsere? Bravó!

Lehet, hogy AD hazudik, de te is:

") impresszumban sosem tűnt fel, nem is fog"

Feltűnt. Rövid időre. Nem csináltam persze screenshotot (ki a fenét érdekli annyira a konzervatórium) bizonyítéknak, meg nem is tudtam, hogy ez vita tárgya lesz - mindenesetre ott volt az impresszumban a szerzők felsorolása között.

Jack Napier · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.05.25. 14:24:44

Ja, hogy a szerzők listájára gondolsz. Ott igen, de mi már egy másik impresszumban gondolkodunk... :) és minden bejegyzése elé oda volt írva, hogy vendégszerzőnk írása.

Antal Daniel · http://antaldaniel.blogspot.com/ 2008.05.25. 16:47:32

Sziasztok, igazából ami miatt ide kívánkozott ez a történet, az mavo alapfogalmak sorozata, illetve az, hogy ennek a posztnak volt egy mellékszála, ami hasonló volt - hogy valami eléggé vállalhatatlan dolgot a levéltitok kifordított fogalma mögé próbálnak bújtatni.

Viszont úgy látszik, hogy a keletkezett kommentek tökéletesen alátámasztják és illusztrálják az eredeti cikket, hiszen a fél Konzervatórium beszállt.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.05.25. 18:01:37

Jack Napier,

könyörgöm, olvass már ... görény azért kapta meg a jelzőt tőlem, mert az almát hasonlítja a körtéhez. Az az eset, ugyanis ahol valóban kikaptam egy hozzászólását, már túlépett egy szintet, ugyanis ahogy most ő utólag leírja az ügyet, finoman szólva eufemisztikus.

A vitát pedig nem moderálom, mert eddig megmaradt bizonyos keretek közt, állást pedig nem óhajtok foglalni.

Jack Napier · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.05.27. 16:39:18

Dániel... Ha meghívok délután egy vendéget vacsorára, és amikor kezd illetlenül viselkedni (nem értünk egyet egy nagyon komoly vízválasztó kérdésben) akkor vállalhatatlan azt mondani neki, hogy ne haragudj, de nem szeretnénk, ha itt maradnál nálunk késő estig?

A lehető legudvariasabb és korrektebb módon írtam meg, hogy nem tartunk igényt a cikkeidre a továbbiakban. Ezek után te félreértetted az egészet, publikáltad a privát neked írt levelemet, majd hisztiztél egy sort a blogodon, most meg körbehisztized a fél blogoszférát azzal, hogy a Konzervatórium nem tart igényt a Nagy Antal Dániel írásaira.

A továbbiakban az a véleményem, hogy gondolkodj el egy kicsit ezen, és gondold át. Egy percig nem volt említve, hogy hosszabb távon tervezünk veled, a vendégszerzők jópár cikket írnak, míg döntünk arról, hogy érdemes-e állandó tagnak felvenni őket.

Az meg hogy folyamatosan ferdítesz és hazudsz össze vissza a témáról, az külön vicc, olyan mint egy sértett kiskamasz lázongása. :( Részemről a téma túl van tárgyalva.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.05.27. 21:45:33

„folyamatosan ferdítesz és hazudsz össze vissza a témáról”

na most tessék belassítani. Értelmes emberek lennétek, cserébe tévedésekre, kisebb-nagyobb nézetkülönbségekre szívesen kapjátok elő a hádehazuttáwazze kulcsszót.

Ne itt tessék lehazugozni egymást, cserébe itt lehet megállni és emberebbül megfogni a dolgot.

Hét zsák aranyam van egy lapát szar ellenében, hogy igazából komoly bajotok nincs egymással.

Ha nem megy másként, fejenként összekalapoltok egy sert és face to face majd én békítek.

adaniel · http://antaldaniel.blogspot.com 2008.05.27. 22:32:45

Mavo, nem volna rossz, ha összehoznád ezt a sörözést, főleg, mert úgy néz ki, hogy az itt folyó vitának valójában köze van az eredeti poszthoz - azon a bizonyos magánrendezvényen éppen az Andressew-Népszava-Bitter-Konzervatórium téma napirenden, amikor többeknél elszakadni látszott a cérna. Én szívesen meghívom az egész társaságot, még akár az eredeti levélváltás érintettjeit is.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.05.28. 10:15:48

Nos, erre mondják, hogy rajtam nem múlik.
Kezdek organizálni.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2008.06.02. 18:18:30

Szerintem kicsit alászorultatok ennek a témának. Úgy kb. mindenki, JN is.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.06.03. 20:01:34

Jelentem kedves Rák Úr, gyühetnél sörözni velünk.

Már ha ez nem jelentené a téma alá szorulásodat. :-)

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2008.06.03. 21:25:49

Kedves mavo úr!

Megmondom az őszintét: nem követem az eseményeket. Nem vagyok benne személyesen érintett. Nem is szeretnék az lenni. Sör az bármikor jöhet. De nem mindegy milyen alkalomból. És az sem, milyen a t. résztvevők hangulata. A békülékeny az jó hangulat alapból, de hülyén érezném magam. Velem ugyanis nem veszett össze senki. Akkor meg mireföl béküljek?

Azon az eseményen, amin az AD leszólta a konzit meg nem voltam ott. Nem én vitatkoztam vele. Habár, lehet, hogy én is vitatkoztam volna. De mostmár kár érte. Viharabiliben. Kár, hogy ezt a blogger nevet már lefoglalta Kitsilatzi.

Antal Daniel · http://antaldaniel.blogspot.com/ 2008.06.03. 22:57:36

Kedves Király Rák, tőlem a Konzervatóriumról csak jót hallhattál - a kérdéses "vita", ami nem folyt le, arról szólt, hogy kinek van joga antifasiszta tüntetéseket rendezni Magyarországon, így közvetlenül is kapcsolódik az eredeti poszthoz. Na mindegy, tényleg nem mavón múlik, most nem is tudom, hogy kinek jár a hét arany és kinek a lapát szar.

phaidros · http://konzervatorium.blog.hu 2008.06.03. 23:43:25

Még mindig ezen rágódtok? Ráadásul itt, mert nálad ne írjon konzervatóriumos (napokkal később kiírva, hogy "mert inkább személyesen"?) Baromi szánalmas vagy, ne haragudj. :(

Attól tartok, AD, túlértékeled az egész dolog jelentőségét, s benne főleg a sajátodat. :/ Írtál nálunk, tök jót, mondtál valamit, ami az egyébként totálisan vegyes szemléletű társaság egyik alapkövét kérdőjelezte meg, így közölve lett Veled, hogy köszi az eddigieket, de ez már nem fér bele. Azért nem előzmény nélküli volt, ugyanis előtte már egy vitában folyamatosan rasszistáztad, fasisztáztad egyik szerzőtársunkat, jó ballib szokás szerint, megalapozva a hiteledet.

Erre Te elkezdtél szerte a blogszférában hisztizni, közölve Jack magánlevelét, és írva egy olyan találkozóról amiről meg lett mondva hogy ne írj, de a kommenteket letiltottad magadnál, most meg jössz a söröddel Mavon keresztül, és adod elő a megsértett nagylelkűt.

Az eljárásod minősített, ennyi. Az meg, hogy minket mi minősít szerinted, az meg a Te dolgod, meg azoké, akiket érdekel, hogy mit mondasz. Még valami? Ha nincs más, akkor éld az életet tovább, mi is azt tesszük.

SF · http://reakcio.blogspot.com/ 2008.06.12. 05:34:43

Kommunista lapot nem indíthattak a 19. század végén, ezért lett szocdem lap a Népszava, persze haladnak a korral, mára neolib cionisták, azért azt a lapot még bottal sem venném a kezembe, de az álkonzis, valójában neolib/neokon lapokat/blogokat sem kedvelem... :-)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.06.12. 09:42:38

SF: A következő cionistázás kis pihenőidőt biztosít számodra.

Antal Dániel · http://antaldaniel.blogspot.com 2008.06.14. 23:04:06

Phaidros, fogalmam sincs, ki vagy, nem tudom, honnan tudod, hogy mi történt, honnan veszed, hogy egy magánlevelet közöltem, mit jelent számodra a ballib, nem hiszem, hogy a Konzervatórium szemléletét megkérdőjeleztem volna azzal, hogy jobbnak tartom, ha egy magyar miniszterelnök antifasiszta, mintha fasiszta tüntetésekre jár. De majd ez is egyszer kiderül, bár, ahogy elnézem, mavo kezdeményezése nem járt sok sikerrel.
süti beállítások módosítása