Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Hogyan legyetek jó baloldaliak és/vagy liberálisok?

2012.03.27. 10:02 | mavo | 1 komment

Címkék: liberalizmus

Most már ideje kimondani, hogy ti úgynevezett liberálisok buta seggek vagytok. Tóta W. szójárásával élve gombák.

Eleve tapasztalati tény (persze azon a közismert tényen felül, hogy az úgynevezett baloldaliság és az úgynevezett liberalizmus értelmetlen hülyeségek), hogy ti úgynevezett liberálisok egyben mind automatikusan úgynevezett balliberálisok vagytok.

Néha sajnállak titeket, szerencsétlen kis korcsok, mennyire nem tudjátok mennyivel könnyebb az életünk nekünk, nem liberális polgároknak. Például sokfélék vagyunk. Persze ezt a tifélétek ki akarja használni, és próbálnak beférkőzni közénk alattomosan hazudva, de mi kacagva, ellenszélben is megismerjük a fajtátokat. Nem átallják liberális létükre jobboldalinak hazudni magukat. Holott igaziból balliberálisok. Vakondokok! Amit már onnan is tudunk, hogy azt hazudják magukról, hogy nem azok. Na ezeknek fog majd Lucifer olyan lángokat fog biztosítani a pokol bugyraiban, amelyekről táblácska fogja hirdetni csak nekik, hogy hidegek a lángok, és akkor majd utólag elgondolkodhatnak azon, jó ötlet volt-e mindenféle alamuszi marhasággal leplezni balliberális, élősködő voltukat. És a kutya nem fog ezekért az áljobboldaliakért sírni, kiérdemelték a sorsukat, amikor azt hitték, közel sorolhatják magukat a rendes emberekhez.

A valódi köztünk viszont virágzik a száz virág. Szerencsések vagyunk, mondjuk már ki. Nem húzható ránk semmilyen klisé, mert mindannyian egyéniségek vagyunk. Nincs olyan, hogy az egyikünk csinál valamit, és akkor a többiek is azt csinálják, pedig az igény az megvolna rá.

Bezzeg ti liberális balliberálisok! Ha egy úgynevezett balliberális csinál valamit, csaholó falkaként eredtek a nyomába, bármiről is legyen szó, mert annyira nincs egyetlen önálló gondolatok sem! Ha egy liberális buzivéd, akkor mind buzivédtek, ha egy liberális buzizik, akkor mind buziztok. Igazából kellene már végre egy balliberális megmondóember, aki a kútbaugrás liberális eszméjére hívná fel a figyelmeteket, és akkor pár nap elmúltával csak kicsit ki kellene sepregetnünk a valamikor általatok bitorolt életteret, és végre élveznünk az életet, amíg meg nem halunk.

Mert ezért a jó nekünk: könnyen kiismerhető fajta vagytok. Ha láttál egy balliberálist, láttad az összeset. Ha nem így lenne, meg kellene figyelni titeket egyenként, milyenek vagytok, és ha netán kiderülne rólatok, hogy egyénenként különbözőek vagytok, ott tipródhatnánk, melyikőtötök az igazi ballib. A buzizó, vagy a buzifelvonuláson a kötelező buziságot követelő? A nemlétező cenzúra ellen pattogó hülyegyerek, vagy amelyik a tévéből tiltat ki cigányozó a cigánykérdést nem feltétlenül eltúlzott árnyaltsággal bemutató remekművet? A maszoposszadeszes technokrata, vagy a millás-iPades hippi?

Szerencsére ez nem így van. A balliberális agyatok születésetektől fogva csökevényes, a liberális oktatásnak álcázott agymosás hatására pedig birkaként követitek az úgynevezett balliberális megmondóembereket, ellentétben velünk, akik pontosan tudjuk, hogy mi az ami egyformán  jó mindenkinek.

Te is más vagy, te sem vagy más

Nektek buta balliberálisoknak a szátokba kell rágnunk mindent. Mert hülyék vagytok. Gombák. És soha nem tanultok.

Vegyük például azt, hogy mi, rendes jobboldali emberek éveken át erőnket nem kímélve, fáradhatatlanul ostoroztuk titeket mert a maszopeszdész, más néven az eszdéeszmaszop hívei voltatok. Türelmes atyaként rágtuk a szátokba, hogy a maszopeszdéeszben csúnya, gonosz politikusok vannak, akik csalnaklopnakhazudnak, noch dazu nemzetárulnak és (natürlich: szándékosan) csődbe viszik a hazát, ellentétben a mi politikusainkkal aki nem hazudnak, nem lopnak, nem csalnak, de ellenben még a budin is a haza üdvére termelik a potenciális földnemesítő terméket. Egyre csak próbáltuk felhívni a figyelmeket arra, hogy a maszopeszdéeszesek hatalomvágyók, gátlástalanok, őszintétlenek és ravaszok. Hogy a maszopszadeszmaszop, amit ti olyan esztelen rajongással imádtok, tele van hataloméhes emberekkel, gecik a vezetői, a tagok engedelmes, elvtelenül megalkuvó tapnyalók. És hogy a  maszopeszdéesznek pártpénztárnoka is van.

Erre otthagytátok a maszopeszdéeszmaszopot, mind egy szálig elempémillások lettetek (mi az, hogy nem mind, hülyegyerek, ne szólj be!) és mindenféle civil hülyeségekben dobzódtok. Ki a faszom érti ezt? Most magyarázhatjuk meg nektek, hogy „[a] politikát politikusok csinálják, akik politikai pártokban tevékenykednek, s munkájuknak megvannak a saját szabályaik. Ilyen szabály, hogy a politikusnak hatalomvágyónak, gátlástalannak, őszintétlennek és ravasznak kell lennie. [...] a politikát pártokban művelik. Ezek, valljuk be, nem túl gusztusos képződmények: van bennük egy csomó hataloméhes ember, hierarchiájuk van, vezetőik vannak, az alant állóknak olyan utasításokhoz is tartaniuk kell magukat, amelyekkel nem értenek egyet, alkukat kell kötni, be kell törni, és még legalább egy pártpénztárnokra is szükség van”.

De tényleg? Ki ért titeket, hülye ballibeket? Már rajtunk kívül, akik a vesétekbe látunk?

Büszkeség és balítélet

Mélységesen tudatlanok és életképtelenek vagytok. Úgy értem azon túl is, hogy mindenféle hülyeségeket akartok. Ha mi nem lennénk, már régen éhen pusztultatok volna, vagy a cigányok veszik el tőletek az utolsó iPadet is. Életetekben nem voltak vidéken, nem tudjátok, mi az a vetésforgó, és azt hiszitek, nincs élet a Nagykörúttól mért négy méteres távolságon kívül. El sem merem képzelni, mi lenne, ha a világban csak ti ballibek lennének: januárban vetnétek a gabonát a tóba, augusztusban törnétek a jeget a Bakonyban, olajos tehénlepényből csinálnátok a tokajit, énekes madarakból főznétek pálinkát, megpatkolnátok a gólyát, békákkal szántanátok az uránbányát. És persze egész nap az iPhone-otokkal kattogtatnátok, már persze amikor nem a kibaszott globalista zenéteket bömböltetnétek rajta, vagy az értelmetlen dokumentumfilmjeiteket bámulnátok. Kuss, ha én mondom azt, hogy kibaszott, az nem trágár.

Ha rajtatok múlna, mindenki filozófusnak, szociológusnak meg jogvédőnek tanulna, és csak azért nem húznátok plázákat az utolsó szántóföldre meg az utolsó utáni mocsárra is, és szüntetnétek meg végleg az áldott vidéket, hogy szociológusként mégis csak legyen kiket tanulmányoznotok, jogvédőként meg legyen kiktől megvédenetek a hőn szeretett cigányaitokat.

Neked a divat mondja én mondom meg, hogy ki vagy

Na, amitől még amitől eldurran a faszom az agyam, amikor csak úgy minden segítség nélkül ballibkedtek, össze-vissza, mindenféle ballib hóbortoktól vezérelve. Nektek ráadásul soha semmi sem jó. Hiába van az, hogy mi gondolunk rátok, és ugyan ab ovo eszement hülyeségnek tartjuk az egyenlőséget, meg ezt a szabadságizét, de azért a kedvetekben akarunk járni, mert olyan rendesek vagyunk.

Pedig mi itt bíztatunk titeket, hogy tessék, legyetek csak bátran ballibek, ha értelmetlenséget akartok, csak az a lényeg, hogy úgy csinálják, ahogy mi akarjuk. Nehogy már ti tudjátok azt is, hogyan kell baloldalinak lenni! Jó hogy nem már a kontroller nyomogatja a gémert! Ha mi azt mondjuk, hogy a baloldaliság nem a dolgozók jogainak növelésének óhaja, hanem a mocskos külföldi kapitalisták szénné adóztatása, akkor az a baloldaliság, és punktum. És ne gyűjtögess aláírásokat az ostoba szociális (ja, az nekünk jobboldaliaknak volt) baller népszavazásodra, hogy mindenféle pénzeket a naplopóknak, meg hogy a munkavállaló rendelkezhessen a szabadságával, mert attól nem leszel baloldali. Még szerencse, hogy okos törvénymódosításokkal annyi időt adtunk az ostoba szavazósditoknak, hogy úgysem lesz meg az aláírás, hiába alkalmaztok béraláírásgyűjtőket, megszoptátok. Jövőre meg már neki se álljatok, ha még össze is kaparjátok valahogy, az alkotmánybíróságunkon elcsücsül az ügy pár évet, aztán addigra mindenki elfelejti, mi a faszt hőbörögtetek.

Senkik vagytok, és azok is maradtok!

És mi az, hogy szézezer lájkkal milláztok? He? És ha azzal mertek nekem jönni, hogy Orbán Viktort is csak százharmincezren lájkolják a kétharmadból, és egy darabig még az sem tűnt elképzelhetetlennek, hogy egy kibaszott piros almára több lájk fog menni, úgy pofán baszlak, hogy megtanultok kecskét fejni! És ha a milla, aki ti vagyok mind, egy irányított savazással próbálja egy amúgy tökérdektelen savazáson elkerülni, hogy egy paranoid fantaszta legyen az arcotok (ami nagy kár, mert akkor meg azért gecizhetnénk veleletek), akkor urbi et orbi nyilvánvaló lett, hogy nem  vagytok demokraták, mert mi azt mondjuk. Kuss, egyikőtök se. Aki morgott, hogy nem jó így, az se. És ha valamelyikőtök azzal merne jönni kis hülyéim, hogy a demokráciát szintén vadul féltő Fideszben már régóta nincs egy darab névtelen választás sem, és valahogy mindig pont a megfelelő jelöltre lehet a párt színét hordozó cetli felmutatással savazni, meg hogy éppen most gerrymanderingeztek egy cseppet a választókörzetekkel, tehát igazából nincs mire vernünk magunkat: annak ismét a korábban vázolt kecskefejő kurzusunkat tudom szívből ajánlani. Más szemében a gerendát szálkát azt igen, mi?

Szerénység!

Nincs okotok feltételezni, hogy bölcsebbek, felvilágosultabbak, tisztességesebbek vagytok nálunk. Mindenekelőtt azért, mert mi vagyunk bölcsebbek, felvilágosultabbak, tisztességesebbek nálatok. Ha nem így lenne, nem oktatnálak itt titeket kurva lenézően. Erről azt hiszem, ennyit.

A szeretet szabadokká tesz titeket

És végre felhagyhatnátok a gyűlölettel. Egyszerűen elképesztő, amit műveltek. Ami sok, az sok. Jó hogy nem már olyanokat írtok, hogy orgoványi erdő, meg lámpavas. Kussolsz, az ötös számú vágóhíd tagkönyv tulajdonosa nem gyűlölködik, hanem krisztusi szeretettek próbál kivezetni titeket a tévelygés fertőjéből. És ha mi személy szerint gúnyolódva írunk minden megmozdulásotokról, az is csak a belőlünk kiáradó szeretetnek köszönhető. Bibliában is benne van, hogy a szerető apa nem tartóztatja meg az ő vesszejét. Nem nem azt a vesszejét, ne pedofilezz mocskos liberális, rólad úgyis tudjuk, hogy kötelezővé akarod tenni, és csak irígykedsz!

Ria, ria, hisz-té-ria!

Már magam is unom a hülyeségeimet, de ha már demokráciából és gyűlölködésből is kioktattalak, akkor nem maradhat el az sem, hogy ne reagáld túl a dolgokat. Ha ezer kilométeres körben mindenki elkezd bírálni, ne kezdj el nemzetközi balliberális összeeskü ... Józsi bazmeg ez nem a jó papír, még egy ilyen, és nem érdekel, hogy kinek a fia vagy!

nemecsek ernő áruló

És ne árulkodjatok, mert az nagyon, nagyon csúnya dolog. Odamenni az Eu-ba, és követelni, hogy vegyék el a támogatásokat, mert mocskosgyurcsá ... Józsi, holnaptól be se gyere, ki vagy rúgva. És ilyen hülyékkel vagyok körülvéve bazmeg!

Nincs több papírom, késő van, és holnap is van nap.

Azért a végén csak megmondom, hogy amit a legjobban rühellek bennetek, egybites ballibekben az az, hogy tele vagytok rólunk mindenféle sötét, ostoba előítéletekkel.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr714342968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása