Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Staatssicherheitsbüro in Österreich

2007.05.11. 17:00 | mavo | 3 komment

Címkék: európai unió nyugat pomogácsok ávéhá

„Mi a szar... Mi a szar... mi a szaracénok serege vagyunk,
Belekúr... Belekúr... Belekurjantjuk a világba dalunk,
Szájba kúr... Szájba kúr... Szájba kurtább szöveg nem illene tán,
Majd leszopsz... Majd leszopsz... Majd lesz opszasza a győzelem után!

Egy nagy fasz... Egy nagy fasz... Egy nagy faszekerce a mi fegyverünk,
Napicsa... Napicsa... Napi csata edzi meg bátor szívünk,
Seggemen... Seggemen... Se Gemencen, s máshol sincs ily hős csapat,
Kőpicsa... Kőpicsa... Köpi csapatunk a mérgezett nyilat!

Nagyfaszom... Nagyfaszom... Nagy fa szombatonként áldozóhelyünk,
Békapod... Békapod... Béka podvas combja lesz az ételünk,
A buzi... A buzi... A bú zizegteti szívét ellenünk,
Kinyalom... Kinyalom... Kínja, lomhasága erőt ad nekünk!

Lepisil... Lepisil... Lepi sildes sapkánkat az országút pora,
Kemény mell... Kemény mell... Kemény mellvértünkön megcsillan a nap,
Hosszú fasz... Hosszú fasz... Hosszú faszilánkra véstük énekünk,
A nagy segg... A nagy segg... A nagy segesvári csatába megyünk!

Tevénfasz... Tevénfasz... Tevén faszállítás a mi kenyerünk,
Sok hülye... Sok hülye... Sok hű jeles vitéz csatázik velünk,
Nagy farok... Nagy farok... Nagy farokkán készül harci köpenyünk,
Porbafing... Porbafing... Porba finn gárdista omlik, ha jövünk!

ő strici... ő strici... őstriciklivel az úton suhanunk,
Rakás szar... Rakás szar... Rakás szarmatát már levágott karunk,
Lógeci... Lógeci... Lóg e címer itt a sátrunk oldalán,
Elélvez... Elélvez... Elél vezérünk még száz évig talán!

Nagybarom... Nagybarom... Nagyba romboljuk a városok falát,
Jól megkúrt... Jól megkúrt... Jól megkurtítjuk az ellenség hadát,
Hányadék... Hányadék... Hány a dékán s rektor, kit leölt hadunk,
Mi a szar... Mi a szar... mi a szaracénok serege vagyunk!

(A szaracénok dala, átdolgozta és rímbe szedte: Lipták Olivér)


Nabazmeg, ez a post már el van kúrva, bazmegozást utálók eleve kilőve, de majd pótolják a létszámot a fanok, akik direkt erre buknak.

Na de a lényeg. Van itten egy ország. Nem, nem a szívembe írt. Egy teljesen másik.

Úgy hívják azt is, hogy Ajrópai Unnyó, csak pár mérfölddel balra van tőlünk, már persze, ha a térképen az északi irány felfelé van. Azt rebesgetik, az olyasféle helyeken dúl a demokrácia, nem randalírozik ávéhá, nem viszik ávóspincébe, de meg még a Rádió épületébe se kínozni a forradalmárokat, megez, megaz — miazmás.

Konkrétan a nemzetvesztő Habsburg-ház ősi fészke, Ausztria.

A faszom fog belinkelni egy Magyar Nemzeti Hahota cikket, idézem, ne kelljen klikkolgatni:

60 óra börtön: osztrák büntetés a szentgotthárdi aktivistáknak
Olajos Péter feljelenti magát az osztrákoknál
2007. május 11. 11:50

Pálffy Lajos
Száz euróra büntette az eisenstadti tartományi rendőr-főkapitányság a Rába habzása és az új szemétégető ellen is küzdő Pro Natura St.Gotthard civil egyesületet, mert két transzparenst bontottak ki egy petícióátadáson. A huszonhatezer forintos összeget hatvan órás elzárással is meg lehet váltani.

Április 4-én magyar EP-képviselők, Olajos Péter és Antonio de
Blasio petíciót adtak át Hans Niessl tartományi főnök helyettesének. Ennél az akciónál a Pro Natura St.Gotthard civil összefogás néhány tagja is jelen volt. Az átadást megelőző csoportosulást és két transzparens kibontását engedély nélküli demonstrációnak minősítették az osztrák hatóságok.

Ezért a Pro Natura St.Gotthard civil összefogást és annak képviselőjét, Woki Zoltánt száz eurós pénzbüntetésre ítélték, amit 60 órás elzárással is meg lehet váltani.

Woki most azt fontolgatja, hogy kamerák jelenlétében fog bevonulni az osztrák börtönbe, hogy ezzel is felhívja a figyelmet azokra a környezetvédelmi problémákra, amelyek egy ideje mérgezik a két ország viszonyát.

Olajos feljelentette magát

Olajos Péter a szentgotthárdi civilek elleni büntetésről értesülve saját magát jelentette fel az osztrák hatóságoknál, mivel részt vett Kismartonba szervezett petíció átadáson.
A EP-képiselő önfeljelentő levelében az ellene szóló bizonyítékok között sorolja a helyszínen készült felvételeket, sőt még saját fényképfelvételeit is mellékeli.

Olajos az osztrák közigazgatási jog szerinti eljárás zavartalan lefolytatása érdekében előre jelzi, hogy európai parlamenti képviselői státuszából fakadó mentelmi jogáróll lemond, amint a hivatalos megkeresés megérkezik az Európai Parlament illetékes bizottsághoz.”

(MNO)

Egyszerűen hihetetlen. Nem szartak, nem hugyoztak közterületen, nem maradtak ott a bejelentett időn túl, nem csináltak zsibvásárt, nem csődítettek oda hómleszeket kannásborért cserébe, azok nem fetrengtek részegen a fűben, nem gyújtottak fel középületet, nem hajigálóztak Molotov-koktéllal, nem vertek szét gépkocsikat, nem foglaltak el vízágyútipisztolyt — mindössze két be nem jelentett transzparenst csomagoltak ki, hogy nesztek bazmeg, nézzétek. És ez akár hatvan óra csüccsöst jelenthet szegény környezetvédőknek. És nem szaroztak, egy hét alatt kirótták a büntetést, miközben pár itteni főnemiszerv ítélete erősen sehol.

Mert nálunk speciel a dobolgató pomogácsot felmentik. Meg ha este üvölt a megafonba, amikor a gyerek aludna: leszarják. Mert demokrácia.

Azok ott szemetek. Figyeljünk csak! Ávéhá van ott azoknál - akarom mondani esesbé (hoppá, SS!), mert odaát kábé Staatssicherheitsbüro lehetne a neve németül tűrhetően dadogó ismerősöm szerint —, szóval jó lesz vigyázni!

Érdekel, mitt tett volna az esesbé, ha teszem azt a forradalmárok szaracénok pomogácsok ott ostromolják meg és gyújtják fel az ORF épületét, és biztos ami biztos felgyújtanak pár Personalkraftwagent. Ha széthányják -hugyozzák a Bundestag1 előtt a teret, és kicsit Molotov-koktéloznak, meg betonnal próbálják eltörni a rendőr lábát?

Bár az is érdekel, lett-e volna ott olyan média, amelyik az ezt követő — vélhetően egy cseppet morcos — rendőri intézkedést hatásárá esesbézett volna egy jóízűt.

Bennem lehet a hiba, de én kétlem.



1 természetesen Bundesrat, köszönöm, akik szóltak
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr9974285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elefánt · http://republican.blog.hirszerzo.hu 2007.05.12. 11:35:46

Bundestag? Az nem még balrább van egy hangyafasznyit? :)

Durchzugabwicklungskommandant 2007.08.10. 17:47:57

Szőrszálhasogatás tudom, de az susztrákoknál Bundesrat van. A Bundestag Berlinben van.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.11. 05:21:47

Bakker, ráadásul már írták.
Na jó, mea culpa. :-)
süti beállítások módosítása