Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Magyar pite

2008.07.05. 21:35 | mavo | 10 komment

Címkék: buzi nemzeti radikalizmus árpádsáv kandúr bandi gyáva szar

Na, most aztán megmutatták, mit tud az ember, ha igaz magyar és egészséges heteró! Bár a francnak halmozom itt a jelzőket, hiszen a magyar per definitionem egészséges és heteró. Mással legalábbis nehezen bírom magyarázni, hogy az egészségese heterók mi a fasznak lengettek itt is Árpád-sávost. Persze lehet, hogy az Árpád-sáv az univerzális, meg a magyarvagyokság is: minden ellen jó.

Előrevetem: általános ellenérv, hogy de a pávatoll a seggbe, meg a seggrázó travik, csakhogy az meg a buziktól fölösleges píszískedés, a magyaroktól meg szimplán ürügy. Esküszöm, Horn első ránézésre nem volt nőnek öltözve, oszt mégis megtámadták, szóval nem kell a hanta: tökmindegy mit csinálnak a buzik, öltözhetnének azok lila tehénnek , de akár Árpád-sávos zászlónak is, mindenképpen lenne balhé. (Update: erre rájött más is)

Naszóval: a magyar rá sem bír nézni a buzikra, ezért elmegy megnézni őket, kicsit meghajigálja őket a veteményes és a tyúkól gyümölcseivel (ergo Itáliában polipot és kagylót a fejükre), a savat sajnálatos lefoglalták a buzi rendőrök, pedig micsoda móka lett volna egy pár savmart arcú buzi*, háháhá. Közben az igazi, egészséges magyar kicsit sír, hogy milliókba kerül a buzik rendőrségi védelme, és egy pillanatra sem jut eszébe, hogy egy fillért sem kellene költeni konkrétan a buzik miatt, azok ugyanis prímán elmasírozgatnának egymagukban, rendőrség nélkül, ha a millák miatt kesergő egészséges magyar és hősiesen buzizó, hajigáló haverjai nem lennének, akiktől védeni kell őket - mint ismét kiderült, sajnos tényleg kell.

Kedvencem a háromszázezer háromezer háromszáz napja kosúttéri úrihölgy még tavalyról, aki elsírta, hogy egyszem magyar becsülettel felszerelt haverját megdobták a ratyik paradicsommal, és hogy szegény. Skandalum! Hiszen amíg mi dobáljuk a buzikat, addig a paradicsom jó helyre potyog, egyeseknek a sav is befért volna simán, de ha szegény magyart eltalálják akkor tragédia, talán még fogyni talál tőle.

Tényleg azt hitték, jól kimennek, megdobálják és megverik a buzikat, azok meg szépen csendben tűrik, rendőrség meg még be is száll mellettük?

Ilyenkor szerencse, hogy a lányomnak még nagyon odébb van ez az egész, mert különben érdekes lenne erről beszéni neki. Azért érdekelne, hogy magyarázza ezt el otthon egy kiskorúnak egy igazi, egészséges heteró: látod ott azokat azokat a békésen sétálgató bácsikat és néniket? na azok betegek, nem normálisak és fúj; na, és azokat a vörös fejjel üvöltöző, dobálózó, kötekedő bácsikat és néniket? na azok meg a normálisak.

Az az érzésem, jól esne tartani egy ellentüntetést, ami arról szólna, hogy nem, mi magyarok nem ilyenek vagyunk, mint ez a csürhe, még akkor se, ha történetesen heterónak születtünk.

 Láthatóan a Reakció szerzője sem gondolja különbül: Gyűlöllek, távol légy ...


 * ápdéjt, Kandúr Bandi és hős csapata áll a móka megett, és vajsavról lehet szó szíves közlésük szerint, mely Kandúr Bandi szerint tök ártalmatlan, mindössze "maró hatású a szemre, a bõrre és a légzõrendszerre", valamint "MAGYARORSZÁGON BEJELENTETT VESZÉLYES ANYAG", lásd: ISC 1334. Ezt a rendkívül ártalmatlan löttyöt vetették be a nemzet egészséges hősei a beteg buzik ellen.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr49555012

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pbakondy 2008.07.06. 10:49:01

Csak a tisztánlátás végett:

A hivatkozott bombagyár cikkből:
a vajsav [...] legalábbis nem erősebb, mint a közönséges ecet
www.bombagyar.hu/index.php?post=1124

Ecetsav: ISC 0363
antsz.hu/okk/okbi/magyaricsc/PDF03/icsc0363_HUN.pdf

Ez szintén "MAGYARORSZÁGON BEJELENTETT VESZÉLYES ANYAG".

Jóskapista 2008.07.06. 12:44:25

Pbakondynak igaza van, a vajsav nem erős sav, megfelelő hígításban ártalmatlan, viszont rendkívül büdös. Valószínűleg e tulajdonsága miatt akarták használni.
Egyébként, bár rohadtul utálom kandúrbandit és a haverjait, azért a buzik a felvonulásukkal mégiscsak házhoz mentek a pofonért: vajon miért nem mennek a pusztába hupákolni? Csak nem azért, mert ott nem borzolnák senki idegeit?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.07.06. 13:03:01

Azt hiszem, én ecettel sem locsolnék senkit, de aki szerint ártalmatlan, az némi hígítgatás után öblítse ki vele a szemét.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.07.06. 13:13:36

Ja, és a kosúttéri társaság is helybe ment, a buzikal ellentétben ők milliókban mérhető kárt i okoztak, tessék menni, oszt szépen agyonverni őket.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.07.06. 13:23:45

Jaj, meg ugye az erdélyi, felvidéki meg szerbiai magyar kisebbség ... na, azok már hányadszor mentek házhoz a pofonért, hujujuj ...

Jóskapista 2008.07.06. 17:07:06

Én se locsolnék senkit ecettel, főleg, hogy az hólyaghúzó hatású. De, ha szembesprickolás lett volna a cél, nem szarakodnak vajsavval, hanem visznek tetszőleges maró anyagot; a vajsav nem a savassága, hanem a szaga miatt "érdekes".
Mint írtam, nem kívánom védeni a "kosúttéri" társaságot, tököm kivan a randalírjaikkal, örülnék is, ha egyszer szépen agyon lennének verve.
De azért a ht magyarokat ne mossuk már össze a vonulgató buzikkal! Utóbiakat a kutya meg nem ugatná, ha maradnának a seggükön, ezért is írtam, hogy mentek a pofonért. Előbbiekre viszont ez nem igaz, Malina Hedvig pl. nem ugrált, csak az anyanyelvén szólalt meg!
Meg aztán a ht-k nem akarják baszogatni a többséget, csak azt akarják, hogy hagyják őket békén, magyarként. A Gay Pride viszont polgárpukkasztás, és egy magát elfogadtatni kívánó kisebbség ostoba, ha polgárpukkaszt!
A ht-k nem is csinálják, én legalábbis nem hallottam még Magyar Pride (vagy Székely Pride) felvonulásról, de, ha csinálnának ilyet, az részükről is a pofon kérése volna. És meg is kapnák, az biztos, és ott nem vajsavat vinnének locsolni, hanem nátronlúgot!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.07.06. 21:23:14

"Malina Hedvig pl. nem ugrált, csak az anyanyelvén szólalt meg!"

Nos éppen erről beszélek: csinált valamit, ami neki természetes, és ezért megverték, mert az a többségnek nem természetes, sőt.

Egyébként ezen a pride-on abszolút nem volt semmi látványos, ennek ellenére üvöltözött és hajigálózott a csürhe.

Tehéntőgy 2008.07.07. 22:43:27

Jóskapista:

Egy képzeletbeli, deklaráltan nem szélsőséges, jószándékú, ám öntudatos román kommentelő kommentje a csíksomlyói búcsú vagy a Kézdivásárhelyen március 15-ei évente megrendezett székely naggyűlés résztvevőinek szétverése után:

"Én utálom ezt a retkes vasgárdista csőcseléket. Az agyamra mennek, tudjátok jól, igazán itt lenne az ideje, hogy a rendőrség seggberúgja őket, vagy akár belekergesse az Oltba, nekem igazán mindegy. De a magyarokat sem értem, meg kell hogy mondjam. Azt akarják, hogy elfogadjuk őket, nem? Akkor minek provokálják a többségi társadalmat? Nyilvános római katolikus mise egy hegyen, pirosfehérzölddel, meg hasonlókkal. Ez mégiscsak egy ortodox ország, mégiscsak Romániában vagyunk. Otthon, a templomaikban olyan istentiszteletet tartanak, amit akarnak, olyan nyelven beszélnek, amin akarnak, ha ott csinálnák, senkit sem zavarna. Ők is tudják, milyen agresszív a szésőjobb, minek cukkolják őket? Meg ez a március 15. is. Semmi más céljuk nem lehet Avram Iancu elllenségeinek és Axente-Sever gyilkosainak , Kossuthnak és Bemnek az ünneplésével, mint provokálni a szélsőséges mélyrománkodó csürhét. Házhoz mennek a pofonért, azt kell hogy mondjam. Mindenkinek jobb lenne, ha a magyarok jövő ilyenkor kicsit visszafognák magukat."

Jóskapista 2008.07.09. 15:16:51

Oké, megértettem. És, valóban, ez a mostani rendezvény egészen szolid volt, megnéztem pár felvételt. Ilyen szintű felvonuláson már csak az háborodik fel, aki minden áron fel akar vmin háborodni - hogy legyen ürügy a balhéra.

Egyébként a mostani balhéban, mint oly sokszor mostanság, a rendőrség is ludas volt, mert meg kellett volna tiltani az ellentüntetéseket, vagy csak kilóméterekkel arrébb engedélyezni, és akkor a zavargókat még a kezdet kezdetén szét lehetett volna kergetni.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.07.09. 22:10:57

Sajnos éppen polgári szövetségünk nem savazta meg, hogy ne lehessen egy helyszínre több rendezvényt bejelenteni. Ennek hiányában, ha a rendőrség egy társaságnak engedélyezi, a másikat sem utasíthatja vissza.
süti beállítások módosítása