Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Szarba nyomott orr

2008.11.20. 05:00 | mavo | 14 komment

Címkék: hülyemagyar nemzeti radikalizmus szólásszabadság bukkake radikalizmus

Aszongya Uj Péter, Fico, a csúnya populista szívatja a Klónt.

Tisztelem Uj Pétert, mert nem hülye és jól is ír, ezért fáj a szívem, amikor azt kell mondanom, Uj Péter elmaradt egy brosurával. Fico (és nem mellesleg Ján barátunk) ugyanis nem a Klónt szívatja, hanem minket, akik a végtelenségig el vagyunk telve önmagunktól, akármennyire is jönnek a jelek sorban, hogy nem kéne.

Igen, minket, akik azt hisszük, mi jaj, de jobbak vagyunk, holott konkrétan egy méteres lófaszt. Ó, persze szeretnénk jobbak lenni, csak hát tenni ne kéne érte, meg szeretjük azt hinni, hogy jobbak vagyunk, csak éppen amikor azt hisszük, akkor öblöset hazudunk. A legnagyobb baj az, hogy magunknak.

Ha valóban jobbak lennénk, akkor a szlovák követség előtt senki sem gyalázza Szlovákiát, nem égetnek szlovák zászlót, estébé. Ha valóban jobbak lennénk, eleve nem megy ezernyi "szurkoló" Szlovákiába szlovákot gyalázni. Tessék szívet kézre tenni: többségünk elégedetten nézné, ha magyargyalázó szlovákokat verne a magyar polisz.

Mondom ne hazudj magadnak, érted?

Ha valóban jobbak lennénk, meghúznánk magunkat a sarokban, és nem ugrálnánk, ugyanis nem hogy nem vagyunk különbek, de ostobábbak is vagyunk. Igen, az aki kimegy "szurkolni" (miközben azt hazudja, hogy ááá ő csak szurkolni megy és aztán nem szurkol,, hanem gyalázkodik, illetve azt is hazudja, turul-avatásra ment, holott a lófasz se avatott turult), és összesen annyit ér el, hogy jól elverik, de ráadásként (és sajnálattal kell kijelentenem: abszolút megérdemelten) jól megbasszák a klubot, amelyiknek "szurkoltak", az konkrétan egy idióta, bocs, erre nincs jobb szó.

Ha engem ilyenek támogatnának, húsz éve halott lennék, de talán meg sem születek.

A hazai visszhangok jórésze pedig sajna kimerült a "na de ők mennyivel olyanabbak, háhá" jellegű önáltatásban, a provokatőrök sitty-sutty mártírokká vedlettek át, és ez még szomorúbb. Ha aztán erről Tóta szatírát ír, még az értelmesebbje is megkattan, aki pedig pár hete a MÚOSZ-on röhögött, az épp csak fel nem robban a Tóta dolgozattól, mert báncsa a magyart, mivel is? hát azzal, hogy megpendíti, a magyarnak se szabad mindent. És hogy arról nyomatja a magyarellenest, hogy a ki hülye az akkor is hülye, ha történetesen hazánk fiának születik.

Jelentem, ha a szlovákok holnaptól kácettbe nyomatják az összes ottani magyart, minket az sem jogosít fel, hogy hasonlóképpen cselekedjünk. Sajnálom, ez van. Ha a szlovákoknál dadog a demokrácia, minket nem jogosít fel arra, hogy nálunk is azt tegye. Ha hatvanöt plusz gyök pí millió szlovák éget magyar zászlót élő közvetítésben Pozsony utcáin, minket az sem jogosít fel, hogy akár egyetlen szlovákot is megsértsünk.

Roppant egyszerű okból egyéként, de erről olyan túl sokat nem óhajtok fecsegni, legyen elég az, hogy egy első századi bibsi ebben a témában már mindent elmondott.


Ápdájt: lehet így is. A szövegekben nem értek teljesen egyet, de amit csinálnak, az rendben van: Hármashalom Alapítvány.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr56778691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Bio74 2008.11.20. 09:44:19

Sértegesse Őket a halál.

Gyenge pontokat kellene találni a nacionalizmusuk falán, és kihasználni, okosan lépésről-lépésre. Na persze, a jelenlegi hatalmi Szlovák ideológia, és a jobbitó szándékű magyar nacionalistákkal ez szinte lehetetlen.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.11.20. 09:57:49

Ez akár lehetne is egy kiindulópont. De jelen helyzetben, amíg Ficónak van kikre mutogatni, hogy tessék ne, ott a faszista csőcselék, zászlót éget, köpköd mijazmás, addig orrunk a szarban.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.11.20. 10:42:25

mavo, csak pár tényt ne felejtsünk:
Innen, Magyarországról összesen 80 "szurkoló" jutott át
(van ahol 100-at említenek), mellettük ott volt még azon
a meccsen 11 000 magyar szurkoló. Nekik is van mindenféle
zászlójuk, képzeld nagymagyarországos is.

A vendégek (a vendégcsapat szurkolói) voltak ezren.
1000 szlovák, akik azért utaztak délre, hogy a magyarokat
gyalázzák. Ezt teszik mindig egyébként, régóta.

"...ugyanis nem hogy nem vagyunk különbek,
de ostobábbak is vagyunk."
Miért, és pontosan kik is az ostobábbak?
És kinél, a szlovák ultráknál?
Vagy az átlag szlováknál, pl. én ostobább lennék?
Ki gondolja, hogy különbek lennénk?
És mi az a kácett?

-lyla- 2008.11.20. 12:00:47

gloire, gloire, hát, amit az angolok találtak ki Afrika déli csücske környékén - baromfiketrec embereknek (KZ)...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.11.20. 13:24:23

gloire,

"Innen, Magyarországról összesen 80 "szurkoló" jutott át"

a reakción kommentelt egy helyi szurkoló, és ő nem száz magyar "szurkolóról" tett említést.

"Ki gondolja, hogy különbek lennénk?"

Bónusznak betettem videót egy másik kinti meccsről, mert a jelenség cseppet sem új, noch dazu a videó készítője még büszke is arra, ami történt.

-lyla-,

úgy bizony.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.11.20. 13:33:51

Askeladden,

furcsa ügy, hogy a reakción emberkedő kommentelők közt éppen egy (innen nézvést) kinti magyar szurkoló volt a legnormálisabb. Nem tudom beleélni magamat a kintiek helyzetébe, de talán éppen azért volt ő a legnormálisabb, mert ők megélik azt, amiről mi itt csak hőbörgünk.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.11.20. 14:10:10

"ja, ami a nagymagyar zászlókat, felvidéki harcosok, stb. zászlókat illeti, azok akkor is ottvannak, ha nincs a lelátón egy magyarországi ember sem..az itteni barom fiatalság ugy gondolja tud a multon változtatni, vagy radikálisan akar a jövőn, ujra megteremtve ezzel a nagy hazáját..szóval azok a környékbeli idióták agyszüleménye, nemkell ide magyarországi nacionalista, van nálunk elég.. hmmm.."

www.hurut.info/2008/11/dac-slovan-meccs.html

Ez is egy helyi beszámoló, véletlen találtam,
érdekes, bár nem épp hízelgő.

80-100 embert pedig ha jól emlékszem Dunaszerdahely
polgármestere nyilatkozta az m1-en másnap. És ennyi emberről
beszéltek maguk a "szurkolók" is több helyen is, pl. a szlovák
követség előtti tüntetésen.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.11.20. 14:27:57

B) Van, aki kertelés nélkül kimondja, hogy elsősorban magyarokat vesz fel:

„Én Szerdahelyen nem vennék föl szlovákot. (…) Ez nem diszkrimináció, de (…) kimész vécézni, és ott van a falakon, hogy kurva Madari. Nekem nem is annyira a nemzetiség a fontos, hanem az, hogy tudjon magyarul. Aki viszont Szerdahelyen tud magyarul, az biztos, hogy magyar, még ha le is tagadja. (…) De egy megrögzött szlovákot nem vennék föl. Olyat, aki nem szereti a magyarokat."

www.epa.oszk.hu/00400/00462/00010/4.htm

Szóval máshol van a kutya elásva. Jártak pl. Debrecenben
nem egy alkalommal román ultrák, nagy zászlóerdővel,
üvöltöztek, hazamentek. Ebben semmi különös nincs.
Sőt, ezek az alkalmak inkább szelepként működnek
(emlékszel erre a kifejezésre, még az ántivilágból?)
Addig nincs gond, amíg egy helyen, ellenőrzött körülmények
közt, alkalmanként kieresztik a gőzt ilyen-olyan arcok.
A dolog addig kezelhető. A tiltás, az ellehetetlenítés csak
olaj a tűzre ilyen esetekben.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.11.20. 14:36:26

És ha jól látom, a tüzet a szlovákok fújják:
www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=33723
Ez a lényeg, a szigetközi tömbmagyarság (ez a lényeg,
hogy a Székelyföldhöz hasonlóan itt nem szórványban
élnek magyarok, hanem egy önnálló, gazdaságilag és
kultúrálisan is majdnem homogén magyar területről
beszélünk, ráadásul Pozsony szomszédságában.)
megtörése a cél, ennek egyik állomása volt csak
a rendőrterror bemutató, fontos politikusok jelenlétében.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.11.20. 15:06:00

Akkor idéznék egy helyit:

" sasa13 2008.11.10. 16:27:31
RE: TaTa86.
nekem nem kell irni hogy a DAC felvideki csapat, gyerekkoromtol jarok dac meccsre. marha erdekes hogy az eddigi mecccseken 1-2-3 ezren voltunk, tavaly a masodik ligaban 1200-an. most meg hirtelen azt allitod nekem hogy 16 ezer szerdahelyi felkerekedett meccset nezni? Mert ez a felvideki csapat? nagy szart. Ha nincs a Slovanos balhe tovabbra is magyar zaszlonk van a stadionon a kek-sarga mellett, De most mar ez sem lesz, mint irtam feljebb."

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.11.20. 15:41:09

mavo, olvastam már. Én is csak idézni tudok,
mert nem voltam ott. Az előbb egy helyit linkeltem,
ráadásul helyi "antifa", gondoltam
az nem elfogult széljobbos.

Az ellentmondás a két beszámoló között nem olyan
nagy, hogy ne lehetne érteni mi történik ott.
Nyilván a Slovan miatt volt ekkora tömeg, mivel
az a szlovák "főcsapat" és ritkán játszik ott.
(lehet ez volt az első alkalom)
Ennyi. Az a magyar zászló gondolom már egy
ideje szúrta egyesek szemét, hát megcsinálták
a balhét. A 17-ik percben. Gondolom te is láttad,
hogy indok nélkül, de indoknak.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.11.20. 17:50:55

gloire,

könyörgöm, nézd meg a videót. Az egy Artmedia mérkőzésen volt, ami annyira nem a Slovan, hogy a Slovan kedvéért darabokra kapták, pedig a szlovákok eddigi egyetlen valódi sikerét szállította a Bajnokok Ligájában, a Fradi 95-ös teljesítménye ahhoz képest nudli volt.

Jó, akkor és ott nem volt nagy tömeg, de a provokáció ugyanúgy megvolt.

A szlovák rendőrattak pedig egyértelműen szemétség, ezt senki sem kérdőjelezi meg.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.11.21. 09:27:35

"A szlovák rendőrattak pedig egyértelműen szemétség, ezt senki sem kérdőjelezi meg."

Bár az egyszerű szemétségnél egy fokkal súlyosabb
a dolog, de viszont örülök, hogy ebbben nincs köztünk
vita. Megnéztem a videót, vicces, láttam már pár ilyet.
Persze provokatív, de ennyinek bele kell férnie.

Áhoj.)
süti beállítások módosítása