Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Kardkikardként vicsorog a szekértáborok fogainak fehérje

2009.01.27. 10:41 | mavo | 15 komment

Címkék: hülyemagyar

— avagy a Lajta egy nagy, széles folyó —

(igen, Parti Nagy Lajostól loptam címet és alcímet egyaránt)

Szegény, konzervatív shenpen meggyónt. Ő a nemzeti katasztrófa idején a kettős muhaha  állampógárság ellen savazott. És most szégyelli magát. Szó nem képes kifejezni, mennyire sajnálom szegényt. Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik.

Hát szégyellje is. És úgy istenigazából mindenki, aki a két populista főgeci párt propagandáját beszopta, és elment akár pro akár kontra savazni. Aki négy és fél év elteltével az egyik főgeci hülyeségétől áttántorog a másik főgeci hülyeségéig az pláne sajnálatra méltóan hülye naív. Amit a megosztottságról ír, azzal persze egyet értek, hogyne.

Nem, nem a jó szándékot vonom kétségbe. Mármint a savazókét, mert a két trágyapárt az állítólagos magyar világlófasza tolvajbanda elmebeteg főköcsöge által kirobbantott magyarságháborúban teljesen egyértelműen bebizonyította, hogy csak és kizárólag saját magára képes gondolni, és ebbe az aljas játszmába hidegvérrel belerángatta azokat, akik elmentek savazni, és ami még rosszabb, a határon túli magyarokat bokrétának a szarkupac tetejibe. Az egyetlen eredmény az lett, hogy magyar lett magyarnak ellensége: itthoni itthoninak, kinti itthoninak, és fordítva. Persze a kintiek dettó naívak voltak, amikor azt hitték, az itt folyó felhevült szarkavarás valóban róluk szól — rá is basztak.

Mondjuk felocsúdhattak volna már akkor, amikor az anyaországi szarháziak két „elitcsapata” odaát különbejáratú, saját magyar pártot kezdett el tartani, természetesen jó zsíros koszton, amit ugyan a kintiek életének javítására is költhettek volna, de korrupt magyarpolitikusok zsebében jobb helyen a gempa. Eleve nemzetiségi alapon pártot csinálni nem kóser dolog, mert az, hogy valaki magyar politikailag sehová sem sorolja be őtet.

Nem hiszed? Nézzél már körül, bazmeg! Hol a faszomban élsz? A fidi magyar párt? A maszop, a jobbik, a zöld lófaszok, a madöf,  a zsírtáltos magáncége, a mittommi, azok magyar pártok? Magyarok a tagjaik, magyarok savaznak rájuk? Igen? Naugye.  Némelyik még veri is magát rá, hogy magyar. A most egymást kéjes hörgések közepette szívató Tomkatzöldpárt és Jobbik formáció meg aztán a legkibaszottmagyarabb. Kuss ott a hátsó padban, a szadit direkt nem írtam, nem hiányzik senkinek se, hogy zsidózz.

Így marad az, hogy ha ragaszkodunk a Magyar párthoz odaát, akkor vagy hazudunk, hogy a magyar az politikailag homogén, vagy lesz külön jobbódali meg balódali, meg szélsőjobber, meg szélsőballer, meg liberális, meg akár tejivó, vagy ne adj Isten Hungária Népe Buzuló Frontja odakünn. És törvényszerűen nem jutnak majd bé az ottani uruszágházba, és kívülről nyomathatná mind a szájkaratét, hogy de bezeg ő mennyivel képviselné jobban a magyart, ha bejutott volna, és hogy ő mennyire nem tehet arról, hogy mégse, és bezzeg a többiek de gecik, mert román- vagy  dzsókerbérencek. Én leszarnám, de pont ti nem szarnátok le. Tessék megnézni nálunk a cigányönmicsodákat: képviselik ám ők a kurva anyjukat, nem a cigányokat. Aztán amikor a cigányoknak szánt pénzt megjön, gyorsan zsebrevágják, löknek keveset a haveroknak, még kevesebbet a rászorulóknak, de azt kamerák előtt persze, aztán óbégatnak egy sort a cigányellenességről, és elégedetten hazamennek — tisztelet a kivételnek.

A témára visszatérve, miszerint a két rohadékpárt ismét sikeresen egymás ellen fordította a magyarokat. Vagyis minket. És azt mondom, akkor még szo-szo ellenálltunk, a többség nem ment el savazni, eredménytelen lett a magyarságmegsavazás. A legutóbbi nagy szociális önkibaszásra bezzeg tolongtak a népek, megérdemlik, és mindenkinek üzenem, aki kibaszott elégedett pofával bebaszta az urnába akár az igent, akár a nemet, hogy akkor ő most megtette a hazáért, amit kell, hogy kussoljon, pofa súlyba, főleg, aki igennel savazott. A büdös bibsi bankárok mellé ő is betette a maga kis részét a mai csődközeli helyzetbe, mert elhitte azt a nettó hazugságot, hogy ha lesavazzuk a vizitdíjat, attól a Klón majd jól megbukik. Megbukott? Nem. Megérte? Nekem úgy tűnik, annyira mégse.

Szájbarágó melléküzemágunk közleménye következik: tőlem kaphatnak kettős muhahát  állampógárságot a kintiek, ha nekik az annyira jó, mert elég nyilvánvaló, hogy nekem attól se jobb se rosszabb nem lenne. Savazza meg, aki akarja, csak ne legyen körülötte az a szarzuhatag ami akkor volt és ami azóta is van, ha a téma szóba kerül. Ha valaki értelmes indokot talál, hogy miért, én szólok előre, támogatom, de azt is előre leszögezem, hogy a szakrális szentkoronás meg magyarságtudatos maszlagok nem játszanak, továbbá de Maistre sem.

Nagyon nehéz választani, a kettős muhaha állampógárság ügyében kampányoló szemétládák közül melyik volt a nagyobb köcsög. Aki a kettős muhaha állampógárság megadása után Magyarországra özönlő, az ittenektől a munkát elvevő kinti magyarokról hazudozott teli pofával, vagy aki a mai napig arról herseg, hogy a kintiek így nem kapták vissza a magyarságukat, amit a kocsmából hazafelé menet a mocskoszgonosz Trianon során elveszítettek.

Tudja a faszom, biztosan én vagyok idióta, de ha egyszer csak Pest megyét — teszem azt — Tajvanhoz vagy Burundihoz csatolnák, én magyar maradnék. Ha ebben tűzzel-vassal akadályozni szeretnének, akkor dafke.

Aki azt állítja, a kinti magyarok visszakapták volna az elveszett magyarságukat, az ostoba. Ha elvesztették a magyarságukat, akkor nem magyarok, akkor meg mi a faszomért akarnak kettős állampolgárságot? Ha nem veszítették el, mire jó a papír róla? Akinek golfklub tagságija van, az elmegy vele a golfklubba, és legalább egy felest bedönt a nagyfejűekkel, ha nem is golfozik, de hogy nem a falra teszi ki aranykeretben, az tuti Ha mégis, akkor egy ostoba sznob, és nem golfklub tagsági kell neki, hanem mázsás, színarany vécé, hogy abba szarhasson. Akinek a papírtól van magyarsága az ugyanilyen sznob, csak mondjuk a golfklubbal ellentétben neki felelőssége is volna, csak persze az nem érdekli, neki  nem a magyar állampolgársággal járó kötelességek  kellenek, hanem a státusszimbólum, hogy mutogathassa: látod ecsém? Ehun-e a papiros arról, hogy magyar vagyok. Neked nincs? Román vagy bazmeg, nem magyar!

De tudod mit? Leszarom ezt is. Ha valaki papírmagyar akar lenni, ha életének ez a leghőbb vágya, akár kaphassa is meg. Tegye aranykeretbe, akassza a falra, nézegesse, bánom is én.

De azt ki kell mondanom, nekem nem az a szarrá gyűrt dokument adja a magyarságomat, hanem valami odabent, amit nem szüntethet meg az, ha az igazoló papír elvész valami okból.

A többi némán leng, lobog a szélben, már szinte teljesen kettéhasadt, a közepén nagy lyuk van, és azóta se került meg, ami onnan elveszett.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr18905689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sityu · http://www.sit.yu 2009.01.27. 18:00:10

A sok f*szoszástól eltekintve elég pontos hejzetlyelentés.

sityu · http://www.sit.yu 2009.01.27. 22:38:24

Akkor jól teszed.
Bár én akkor lettem volna egészen pontos, ha azt írom: csak a f*szozás mennyiségével tudnék vitatkozni.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2009.01.29. 03:07:49

Shenpen azóta írt egy másik posztot, amiben bejelentette, hogy most épp Marxot olvas. A poszt arról szólt, hogy csak a legofontosabb egy-két könyvet kell elolvasni.
Shenpennek az agyára ment a konzervatórium, pedig korábban még olyan normális volt...

Amúgy tartok tőle, hogy ami a szarhalmod alól kilátszik, abban nem kevés igazság vagyon. Még ha lófaszt tűztél a szarkupacra jelzőtáblának, akkor is.

sityu · http://www.sit.yu 2009.01.29. 09:39:05

'Zannyaszömit! Egyetértek Molnárgörénnyel! (no mondjuk nem minden gondolatával, de a fenti hozzászólás minden szavával)

thcr 2009.02.18. 10:33:39

nekem csak annyi hozzáfűznivalóm lenne a dologhoz, hogy aki a szarozást és lófaszozást kifogásoja, az egy kibaszott sznob fajankó.

sityu · http://www.sit.yu 2009.02.18. 23:09:23

@thcr: meglehet, hogy igazad van
Bár szerintem abból, hogy az én ízlésemnek kicsit sok (ill. fölöslegesen közönséges) volt a faszozás, nem következik, hogy sznob lennék. Szerintem egyébként nem vagyok; de ha meg az lennék: teszek rá! (gyk: leszarom).
S a tényszerűség kedvéért: a sok faszozást éreztem apró problémának, nem a faszozást magát.

thcr 2009.02.19. 10:24:34

@sityu: nem az a sznobizmus, ha nem tetszik a sok és fölösleges faszozás, hanem az, ha elvből elítéled. Mégpedig azért, mert adott helyen és körülmények között megvan a maga létjogosultsága.
Imho ebben az írásban megvolt a helye, személy szerint van is véleményem arról, hogy mi az oka, de Te ezt nyilván nem így látod.
azért kötöttem beléd, mert ezt írtad:
"A sok f*szoszástól eltekintve elég pontos hejzetlyelentés."
az én véleményem pedig az, hogy a sok faszozással _együtt_ pontos a helyzetjelentés.
Az viszont egyáltalán nem az én véleményem, hogy általánosságban a vulgaritásnak _van_ létjogosultsága, megfelelő helyen és mennyiségben. Ezt tényként kezeljük.
Természetesen ha túlzásba viszik, az pont olyan rossz, mint kötelező olvasmányban a 2 kilóméteres tájleírás.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.02.19. 18:51:54

@sityu:

tisztázzunk valamit: a magamfajta (nagyképű leszek) valamekkora méretű írói tehetséggel megáldott/megátkozott embernek a faszozás pusztán egy eszköz. Lehetséges, hogy másnak fölös manír, én elég jól látom, mennyiben más ugyanez a szöveg, ha elhagyjuk belőle, netán teljesen más eszközöket vetünk be.

Egy szopás natúr leírása megfelelő irodalmi eszközök (stílus, szöveg- és történetritmus, háttér, kerettörténet, estébé) alkalmazásával szépirodalom, ugyanaz más eszközök leírásával szar pornográfia lesz.

Szóval érted.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.02.19. 18:57:15

@thcr:

lényegében igen. A szarkupac és teszem azt a szemétkupac kifejezések ugyanazon a szöveghelyen (érdemes teszem azt a 3. bekezdésben lecserélni és úgy elolvasni) nem ugyanazt a hatást érik el az olvasóból, márpedig, amint azt már többször is megbeszéltük egymás közt, az írás egyben hatásvadászat is, akár jó, akár rossz értelemben. Mint minden alkalmazott művészet úgy egyébként.

Ha hibásan alkalmazott tömény vulgaritást akar valaki, nézzen rá a tirpákbokrétás blog silány paródia kísérleteire, ott a mennyiség egyértelműen a minőség rovására megy, és ez még csak egy durva hiba a sok közül, amitől nem paródiávát, hanem öncélú utálatkifejezéssé alakul a szöveg.

sityu · http://www.sit.yu 2009.02.19. 20:37:29

@mavo:
Na ha már ennyit faszalgunk a témán, akkor még egyszer leírom: nekem a faszozás mennyisége volt egy kicsit sok.
Stilisztikailag: manapság boldog-boldogtalan úton-útfélen faszozik; s emiatt kezdem azt érezni, hogy adott esetben már-már a(z adott helyzetben adekvát) faszozás elhagyása kezd(ene) inkább erős stilisztikai erővel bírni.
Nekem: a kommentezés lehetősége arról szól, hogy az ember elmondja a sajátos véleményét. S nekem akkor az volt az érzésem, hogy a fasz szó túlzottan sokszor szerepel, s a halmozása nem jár retorikai erővel.
Bár most utánaszámoltam: számszerint nem is sok a fasz (5 db), igazából azért tűnhetett soknak, mert fölösleges ismétlésekben került elő, olyan helyeken is, ahol nyugodtan lehetett volna pöcs is, vagy valag.
Remélem sikerült tisztáznom, hogy miért nem érzem magam sznobnak. Oszt lehet, hogy nektek van igazatok, s nem is sok a faszozás.
Na de a sok szarrágásnak sok az alja! Nem ez a lényeg; hanem az, hogy azért jó ez az írás, mert úgy fogalmazza meg a 'nemzet' mesterséges megosztásának problémáját, hogy elkerüli a 2 legfőbb hibát: egyrészt nem jön az egyet-ide-egyet-oda tipusú álságos függetlenség-látszattal (pont elég pontosan megfogalmazásra kerül, hogy a 2 oldalnak nem teljesen egyforma volt a felelőssége az ügyben - s nem védeni akarom a balos sutákat, de tény, hogy az adott szituációban nem volt érdemi más lehetősége 'tisztességes' álláspont kialakítására); másrészt nem jött elő a nemzet egységének negédes, szirupos, népfrontos akarása. (szerintem)
S tetszett az írás annak ellenére is, hogy nem mindenben osztom szerzője 'egészséges' cinizmusát.
Nem osztom, mert szerintem nincs kifutása, nem ad megoldást; s engem a kilátástalanság taszít.
De az írás, a szerző gondolatai erősek, s az adott helyzetben szükségesnek érzem az ilyesfajta szövegeket.
Mint ahogy jónak érzem a lehetmas.hu próbálkozását is: napokban néztem meg a trendi obama-stílben előadott pénzgyűjtős kampányukat. A félreértések elkerülése végett: nem vagyok naív, s kampányolni sem akarok nekik, de az az érzésem, hogy jó irányban kapisgálnak. Jól érzik, hogy mi az igénye a sokszor emlegetett kiábrándult tömegeknek. S mivel nem vagyok sem anarchista, sem egyéb forradalmár alkat, úgy gondolom, hogy politikára, politikusokra igenis szükség van (mégha a mostaniak az ellenkezőjét látszanak is igazolni). S ahhoz, hogy a jelenlegi rendszer megváltozzon, igenis pénzre és arcokra van szükség. S ha már a fentieket elfogadjuk, akkor már inkább a néhol konfúz, néhol bárgyúan idealista (bár amiket olvastam: mostanság talán nem is annyira) lehetmás, mint a cigánykérdést és a szalonantiszemitizmust ügyesen szörfölő jobbik (merthát azért mégis...) Ugyanis másnak jelenleg nem túl sok esélye van betörni a placcra.
S még egyszer: nem kampányolni akartam én, nem meggyőzni téged, mavo, hogy állj be a lehetmásba (vicces is lenne, lehet, hogy hiteltelen is; bár az is lehet, hogy éppen ellenkezőleg...); pusztán csak leírtam, ami a bögyömet nyomja.
Jól esett, mégha kicsit hosszúra is sikeredett.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.02.20. 09:59:29

@sityu:

ö, izé, nem sznoboztalak le, nem én sznoboztalak le. A faszozás nem mérhető kilóra: öt fasz jó, hat fasz sok. A többi oké.

thcr 2009.02.20. 10:45:46

én sznoboztalak le, de úgy tűnik hogy nem elvből van problémád a faszozással, csak kilóra kevesebbet bírt el a gyomrod, mint nekem vagy mavónak.
mea culpa, visszavonom a sznobozást.

Várkonyi 2009.12.07. 09:59:02

Néhány tényszerű tévedés:

"A most egymást kéjes hörgések közepette szívató Tomkatzöldpárt és Jobbik formáció meg aztán a legkibaszottmagyarabb."

A bombagyár megszűnt, a zöld párt át se lépi a média ingerküszöbét, kicsit le vagy maradva, haver... persze így már nem lehet ráhúzni az "egymással torzsalkodó, a pocsolyából ki sem látó" klisét a dologra.

"Ehun-e a papiros arról, hogy magyar vagyok. Neked nincs? Román vagy bazmeg, nem magyar!"

Akármilyen megdöbbentőnek hangozzék is, kedves álértetlenkedő idióta, valamely érthetetlen és homályos okból sok embernek fontos, hogy papírja legyen a magyarságáról.
Lehet hogy ez a budapesti gettóban a hatodik sör és a harmadik spangli után a south parkot nézve nem annyira nyilvánvaló neked - így jártál, mindenesetre magyarnak lenni Erdélyben és Felvidéken teljesen más, mint egy sznob idiótának a golftagság. Az ilyen embert hurcolnám le délvidékre, rábíznám egy-két szerb haverra, hogy rázzák már gatyába ezt a magyar barmot, azt hiszi ő szarta a spanyolviaszt.

Teher alatt nő a pálma... csak használna neked ez a bánásmód. Jobb magyar és ember lenne belőled, az biztos.

Egyébként, ha már itt tartunk: Tudod hogy nevelték át a kínai hadifogolytáborokban az amcsikat a koreai háborúban, úgy, hogy EGY ÚJJAL SEM NYÚLTAK HOZZÁJUK?

Először rávették őket, hogy tegyenek triviális kijelentéseket, amelyeknek tulajdonképp igazak, de jelentés nélküliek: "Az USA sem tökéletes" (semmi sem az), vagy: "A munkanélküliség nem probléma egy szocialista országban".

Azután felkérték, hogy fejtse ki bővebben, az usa miért nem tökéletes. Jó, ezután ÍRJON EGY LISTÁT arról, hogy az usa miért nem tökéletes, és azt ÍRJA ALÁ (végül is ez a véleménye, ugye?). Majd olvassa fel a hadifogolytársainak, hogy megvitassák. Végül a lista alapján írjon egy fogalmazást, szintén írja alá.

Ezt a fogalmazást aztán beolvasták a tábori rádióban, majd propagandaadás keretében eljuttatták az amcsi csapatokhoz is.
Eredmény: a kínai hadifogolytáborokban szinte mindenki kollaboráns lett, szökések nem fordultak elő, vagy ha igen, akkor a fogolytársak egy zacskó rizsért feldobták a szökevényt.

A kínaiak arra jöttek rá, hogy az ember a tettei által ismeri meg önmagát. Tehát ha egyszer ott van az aláírásom egy amerika-fikázó fogalmazáson, akkor nagyon erős személyiségnek kell lennem, hogy ne mint amerika-ellenes, komcsi-szimpatizánsként ismerjek magamra.
Ezt a módszert hívták úgy a kínaiak, hogy. "Kezdd kicsiben, majd onnan építkezz!"

Látod milyen fontos lehet egy fecni papír?

Hasonló dolog (állásfoglalás) a magyarigazolvány, illetve hasonló lenne egy állampolgársági "papír" is.

Várkonyi 2009.12.07. 10:04:17

Ja, forrás, ahol utánanézhetsz a kínai sztorinak:
Robert Cialdini: a meggyőzés lélektana, 3. fejezet

Csak hogy ne hülyén halj meg.

Tartalomjegyzék (kedvcsinálónak):
Bevezetés

1. A meggyőzés eszközei
2. Kölcsönösség: A jó régi "adok, hogy adj"... és adj
3. Kötelezettség és következetesség: Az elme manói
4. A társadalmi bizonyosság: Mi vagyunk az igazság
5. Szeretet: A barátságos tolvaj
6. Tekintély: Irányított tiszteletadás
7. Hiány: A hiány elve

Epilógus: Azonnali hatás
Primitív beleegyezés az automatikus korszakban

Jegyzetek

Bibliográfia

Tárgy- és névmutató
süti beállítások módosítása