Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Mi az új ezen a kormányon?

2010.07.08. 16:58 | mavo | 46 komment

Címkék: fidi

Leginkább semmi.

Lassanként nyugtázhatjuk, a Fidesz az alapvető dolgokban egy milliméternyit sem változott tizenkét év alatt. Óriási szerencséjük van, hogy a most bloggerkedők, polfórumozók jó része még nem volt savazóképes, amikor az I. Nemzeti Érzelmű Kormány borította fölénk óvó szárnyait, durvább lenne az adok-kapok, túlzottan jól tudták volna a Zemberek, mi várható.

Legelőször is ugyanaz az a szimbolázás megy, mint `98-tól. És elég jól láthatóan tök ugyanazzal a céllal, mint akkor is: amíg a Zemberek a „koronaúsztatás”-ról, meg a Nagy Közös Nemzeti Ágybaszarás Nyalatkozatáról és annak kiaggatásáról polemizálgatnak, meg röhincsélnek rajta, addig egy távoli galaxis takarásában nyugalommal ki lehet nevezni a Katonai Biztonsági Hivatal operatív főigazgató-helyettesének a „baráti” UD Zrt. volt vezetőjét, Horváth Józsefet, aki erősen úgy tűnik, hogy a III/x sorait erősítette egy időben. Az indoklás az igazi, hogy ilyen meg olyan kvalitásai vannak, holott elég egyértelműnek tűnik a valódi miért: Kövér Lacával kebelbarátok, oszt csá. Ha bármelyik komancs kúrmány merészelt volna ilyet tenni, kolumnákon keresztül szedte volna ízekre a Magyar Nemzet, Hírlap, Heti Válasz, estébé, hogy mit keres az ügynök cimbi az elhárításnál; most inkább örüljünk, hogy legalább nem tapsolnak. Írjuk azért fel nekik, hogy az egyik butakomcsi kebelre ölelése miatt azért már ők is harákolgattak egy kicsinyt, több a semminél.

Ez egyben a második probléma. Akárcsak tizenkét éve, most is bevetnek egy csapatnyi olyan figurát, aki a hívek által már régóta várt lusztrációs törvény hatálya alá esik. Smitpaja határeset, de az milyen már bazmeg, hogy a leendő Nemzeti Nemsztalinista Alkotmányt többek közt Pozsgay elvtárs reszelgeti készre? Hahó, srácok! Nem tűnt fel, hogy Magyarország első és egyelőre utolsó Majdnem Népválasztotta Köztársasági Elnöke ötven évig a cuclizmust építette? Nyolc évig még egy marcista-leninpista főiskolának is volt az igazgatója, héhó, hogy néz ki, aki ennél komancsabb? Pár évig az agitprop irodának volt a vezetője, és természetesen bekerült a Központi Bizottságba is, hahó srácok, lehet még ragozni? Pár évre ugyan kegyvesztett lett, de pont a végjáték idejére került vissza a pikszisbe, a Politikai Bizottságba jellemzően nem a rendszer esküdt ellenségei kerültek.

Nagyon komolyan kérdezem: ha még mindig a maszop tagja lenne, és mondjuk a Klónnak lenne a tanácsadója, ugyanilyen békésen cimbizne vele mondjuk a Magyar Nemzet? Biztos? Lusztráció, mi, gyerekek, hogyne, hogyne — nem lusztráció az innen közelebből megsasolva, hanem frusztráció. Hogy még mindig ilyen őskádereket kell védelmezni, miközben megy a komancsozás, ahogy a csövön kifér.

Tavaly augusztus végén elkezdtem farigcsálni egy végül nem élesített posztot, és abban lőttem el egy olyan mondatot, hogy aszongya: „[r]ettenetes mennyiségű «antikommunistát» szippantott magába a párt, akiknek életük végéig tökmindegy, mi jön, és inkább a mieink lopjanak, mint Azok, és különben is a Mieink nem is lopnak, hanem a Haza Üdve ápolásáért felveszik a megérdemelt jutalmat”. Nem akarom túlragozni, de amikor 2002-ben a Megyó-kormány egy szint felett leváltott, akit csak lehet, a teljes fideszes pártkommandó elkékült fejjel szirénázott, mint a Legényanya rendőre, hogy jaj, jaj „[a] Medgyessy-kormány törvénytelen módon kezdte működését - [...] a közigazgatásban politikai leszámolások, tisztogatások, elbocsátások kezdődtek [...] az új vezetői kar kijelölésével a kormány fontos jogszabályokat sértett meg, mert azt nem előzte meg bizottsági meghallgatás, vagyonnyilatkozat-, összeférhetetlenségi nyilatkozat-tétel, nem volt nemzetbiztonsági átvilágítás”. Galaktikus muhaha.

Ők már `98-ban is tök ugyanezt csinálták (pártpénztárost azóta se mert senki az APEH élére állítani), és most is alaposan nekidurálták magukat: hullanak a fejek, és nettó pártemberek kerülnek fontos pozíciókba. Ki várt egyebet? Te? Na tedd le szépen a kezed kisfiam, és szégyelld el magadat kurvára, te még Münchhausennek is hiszel. És ezt ma az ún. jobboldali média részben magasról leszarja, részben pedig tapsikol is hozzá. Az egyetlen személy, aki legalább a jobboldali megmondóemberek egy részénél kiveri a biztosítékot, az Pintér. Ezt leszámítva nem történt semmi különös, lecserélték a tehetségtelen és korrupt komcsikat, jöttek helyettük jobbak. No igen, a Számvevőszék új elnöke aztán kiválóan ért hozzá, hiszen saját maga is bűvészkedett a költségtérítéssel (nem, nem kifogás, hogy háde a többiek is!), meg osztott saját magának jó zsíros jutalmakat, és nem, nem kifogás, hogy háde a többiek is! És láss csodát, az első olyan intézmény, amelyiknek csak ajánlott volt a Közös Nemzeti Ágybaszarás Nyalatkozatának kiaggatása, és ki is aggatta, pont az Állami Számvevőszék. Különös játéka a véletlennek, és nem is értem magamat, miért veszem olyan biztosra, hogy amint megtörténik a fejcsere a Sándor-palotában, ott is rögvest kikerül.

Korábbi aggodalmam viszont szerencsére túlzott volt, mégis van ellenzéki média a volt kormánypárti médián kívül is. A fordulópont Smitpaja megválasztása, és rögvest rá a Nagy Közös Nemzeti Ágybaszarás Nyalatkozata, und annak helyenként kötelező, helyenként meg választható kiaggatása lett. Egyrészt a függetlennek nevezhető bloggerek azonnal, és páros lábbal tapostak oda, másrészt ez a kettő így együtt már elég jól elválaszthatóvá tette az ún. jobboldali (online) média két nagy csoportját. Amelyiket nem kurzusértelmiségiek jegyzik, az a fejét fogta, és/vagy (kínjában) röhögött a mókán. Nincs nagyobb élvezet, mint amikor oda tolják a linket, hogy háhá, a 168 Tóra a Mandiner blogjából idéz, amint éppen a Nagy Közös Nemzeti Ágybaszarás Nyalatkozatát ekézi. Pedig korábban, ha valaki csak a Mandinerből tájékozódott, egy héttel ezelőttig gondolhatta volna akár azt is, hogy még mindig a komancsok kúrmánya igazgat.

Menni fog ez.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr992138874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. médiafigyelőbété 2010.07.08. 21:40:16

Nagyon jó,minden szava "ül"!!

kicsijuti 2010.07.08. 21:45:18

azért annyi külömbség van ma és 2002 között hogy most társadalomi igény van arra hogy az mszps geciket eltakarítsák a pitsába minden szinten. Az meg hogy pozsgay is hegeszti az alkotmányt az ugye csak egy rossz vicc? Mert őt is elkellene már takarítani a pitsába.

bonebear · http://cinca.blog.hu 2010.07.08. 21:50:04

Az a kérdés, hogy lesz-e ennél a nagy székbeülésnél több is, vagy megint csak ennyi, és négy évig nézik a plafont.

1kutya 2010.07.08. 21:50:40

@kicsijuti: te is menj szépen az ágyikódba és takarózz be a narancsszínú paplanoddal...

kicsijuti 2010.07.08. 21:55:59

@1kutya: ahh értem csak fideszes lehetek mert nem szeretem az mszpt. győz le az előítéleteid, és ne félts a pártod.

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.07.08. 22:02:28

@kicsijuti: a korrupciót kell eltakarítani, amit most az mszp képvisel, de ez nem azt jelenti, hogy csupán az egyik korrupciót a másikra akarjuk cserélni. Az mszps érintettek menjenek börtönbe, de én azt sem akarom, hogy ezentúl fideszes zsebekbe vándoroljon a pénz.

Pozsgay meg botrányos, hogy ott van. Nem is értem, hogy miért erőltetik. Biztosan nem egy nélkülözhetetlen valaki.

borovi 2010.07.08. 22:04:46

@kicsijuti: Csillagom, társadalmi igény hamarosan arra is lesz (vagy tán már van is), hogy a fideszes geciket eltakarítsák a pitsába minden szinten. De ne csak az ilyen-olyan gecik eltakarításáról szóljon már minden 4 év.

Rob67 2010.07.08. 22:09:47

@kicsijuti: Te hogy beszélsz? A góré aszonta ő jó komcsi.
A PAja is

szmoker (Homo Trollicus) 2010.07.08. 22:11:02

Ha az összes gecit eltakaritanánk a pitsába, kiürülne a Parlament., az állami czégek, az önkormányzatok, stb.

kicsijuti 2010.07.08. 22:12:42

@borovi: ezt én tudom aranyoskám:) arra írtam hogy 2002-ben azért hepibb volt a helyzet mint most.

@agyvihar: egyetértünk.

@1kutya: olyan 70 körül van iq-d ugye? Jól saccolok?

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.07.08. 22:39:58

Orbán az ország rákfenéje.
Nélküle már sokkal előrébb tartanánk.

Orbán nélküli hazát és Fideszt!

hillaby · http://twitter.com/hillaby 2010.07.08. 22:47:57

+1 vote for the sólyomlászló people

sárkányfő 2010.07.08. 22:59:05

Az ÁSZ új fideszes elnökéről, a 98-02 -es ciklusban: "A jutalom egy év alatt 18, egy ciklus alatt 72 millió forint volt; tiszteletdíjaival együtt így csaknem 110 millió forintot keresett a nagy munkabírású Domokos."

Sok érdekesség van még a cikkben:
mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=21638

Fehérszakál 2010.07.08. 22:59:43

Hogy bazd meg az apró betüméretedet, alig lehet elolvasni az oldalt. Összefut a szememben a könny mire egy mondatot kisilabizálok. Mi a faszért kell ilyen kisbetüre állítani ?

yerico1 2010.07.08. 23:07:51

firefox alatt CTRL és + és skodálatosan megnövekednek az betűk.

Fehérszakál 2010.07.08. 23:15:02

Mi a faszom az a firefox, kit érdekel. Akkora betüméretet kell beállítani, hogy 50 év felettiek is el tudják olvasni bazdmeg. Majd vegyem elő a fiókból a 20cm-es nagyítót? Oszt jól pofánbaszom azt aki ilyen kis betükkel mer írni.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.07.08. 23:52:16

@kicsijuti:

na, ez is egy fajta, nincs mit tenni, el kellviselni

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.07.09. 00:02:07

@Fehérszakál:

én nem ekkorákkal írok, hanem tökre nagyobbakkal. oszt mégis így jelenik meg. lusta vagyok ezen javítani, az átlagos gyök nyolc látogatónak eddig megfelelt, erre írok valamit magamnak, és index címlapos lesz. :) azé majd változtatok valamikor :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.07.09. 00:15:46

@Fehérszakál:

annyire kérlek csak, hogy ha nem módosítok, akkor időnként szólj rám, hogy megígértem, fejem, mint a rosta lika. :(

előre is köszönöm!

borzzz 2010.07.09. 03:36:43

Jó poszt, de hátrább az agarakkal:
"Ha bármelyik komancs kúrmány merészelt volna ilyet tenni..."- írod. Hát ahhoz is kellett azért "bátorság", hogy szabolcsi színesfémkereskedőből legyen a pénzügyminiszter, akinek családtagjai odahaza local hero-ként űzik tovább zavartalanul a kisipart, miközben a papa az ország költségvetését viszi a disznóbőr táskában:-))
Szilvásy megvan? És Drazsé? A köztiszteletet parancsoló Kovács Laci az EU-ban?
Na még egyet... hörgünk (teljes joggal) Schmitt Pál ellen, de ki kezdte? Ki merte először saját pártemberét jelölni KE-nek Szily személyében - csak nekik nem volt elég erejük megválasztatni.

Hidd el, "bátrak" ezek mind. Nekem nem is Schmitt a csúcs, hanem a rablóból pandúr vonal (anno Simicska, most Pintér meg az új ÁSZ-elnök). Ezt látjuk 90 óta: akárki van hatalmon, mind azon ügyködik ezerrel, hogy minél több féket és ellensúlyt iktasson ki.

tbb 2010.07.09. 04:33:39

Pozsgai a bizonyiték rá, hogy Viktorék komolyan gondolják a Nemzeti Együttmüködést. Bizony, még a volt a komcsikkal is hajlandók együttmüködni. Hogy a maiakkal kevésbé, azzal remélem te is egyetértesz.

SzaGyu 2010.07.09. 05:09:02

@tbb: 2010.07.09. 04:33:39

Igaz, hogy erről a kormányról sem lehet jót mondani (sokat nem is vártunk tőle) de azért azt megjegyzem neked, hogy a mostani FIDESZ kormány tele van volt kommunistával.
Méghozzá nem is csak kommunista, de elég magas beosztású volt kommunistákkal. Ez nem tűnik fel? Ja persze...
Egyébként: Mutass nekem olyan komoly, értelmes és tudós politikust, aki nem volt magas beosztású kommunista és alkalmas egy alkotmány előkészítésére. Ha tudsz ilyet add elő!
Ha nem, akkor fogd be a szádat és ne beszélj csak azért, hogy hülyeségeket mondj.

gpetersz 2010.07.09. 06:54:36

Szomorúan konstatáltam (egy rövid 2-3 hetes intermezzo után), hogy ahogy vártam (sajnos) egyik szarból a másikba léptünk no. Vártam azért ezt, hiszen tapasztalat volt bőven, de mondom hátha: a történelmi lehetőség, meg a nagy arányú győzelem meg ilyesmi. Meg, hogy érzik, hogy "a nép", a "zemberek" fasza, hogy tele van már ezzel. De nem.

wip 2010.07.09. 07:33:50

Ha már párhuzam, akkor neoszálasista vagy neohitlerista megközelítés a zorbánéknál, mivel nem nevezhető kommunistának, az imperializmus legfelsőbb fokára illik inkább hasonlítani! Most az a kérdés, hogy lesz-e forró őszünk vagy nem lesz?A baj az, hogy akár lesz, akár nem lesz a végén úgyis mi szívjuk meg kegyelmes uraimék lacafacázását és urambátyámék osztogatását! Osztogatnak a fosztogatók, most hivatalt, később pénzt, földet,meg amit még lehet...

belekotty 2010.07.09. 07:51:32

@borzzz: Ez bizony igaz! Szili jelölése sem volt jobb. De azért Schmitt a csúcs, az biztos. Az emeszpét el kellett takarítani és a teljes állami vezetést le kellett cserélni, ez normális. Ezt ráadásul gyorsan kellett. Az hogy milyen gyenge emberekkel teszik ezt, mutatja hogy a kéder kérdésben rosszul áll a Fidesz.
Viszont Pintérre hiába kennek sok sarat, Pintér ritka remek rendőr, nagyon jól ismeri a belső viszonyokat és a rendőrök tiszteli és félik. Ami egy ilyen szervezetnél nagyon fontos.
A rendőrök többsége ilyen vezetőre várt régóta.

balfék 2010.07.09. 08:08:37

Aki felismeri az összefüggést a következő logikai sorból sok kérdésre megtalálja a választ. MSZMP-Pozsgay-Stumpf-Horváth István(volt komcsi belügyminiszter Stumpf apósa)-Bibó Kollégium-FIDESZ.

stratez 2010.07.09. 08:56:00

Unalmas ez a fogyatékos rinyálás, majd a választók eldöntik, hogy mennyire értenek egyet Orbánékkal. Ez a pozsgayzás meg a teljes elhülyülés szimbóluma egyeseknél. Pozsgay a Kádár-rendszer lebontásáért többet tett, mint az egész jelenlegi bal és jobboldal együttvéve. Nemcsak a rendszerváltáskor, hanem már előtte is. Csak hát ahhoz élni kellett fizikai és szellemi képességeink teljes birtokában már a 70-es, 80-as években is. Ellentétben a sok itteni össze-vissza pofázóval, beleértve bloggerünket is.

belekotty 2010.07.09. 09:04:52

@stratez: Akkor eddig Hornnal mi bajotok volt? mert ő is tett legalább annyit.

sárkányfő 2010.07.09. 09:08:53

@stratez: azért ahhoz kurva vastag pofa kell, még egy fidesz-troll-droidtól is meglepően vastag, hogy az elnyomó kommunista diktatúra egyik legfőbb képviselőjét csutakolja. Eszem faszom megáll b+. Hallottál már Recskről? Meg az Andrássy u. 66-ról? Meg az ÁVH-ról? A megkínzott emberekről? A tönkretett családokról? Meg a többiről? És akkor ha fideszes lett, máris jófiú lett? Most kiderül hogy egy álruhás Petőfi, egy titkos forradalmár volt? Aki szívét tette ki a demokráciáért? Szobrot nem akarsz neki állítani Hősök terén?
Mekkora IQ-d van te szerencsétlen, hogy feltételezed, hogy ezt a süket baromságot bárki is beveszi?

stratez 2010.07.09. 09:32:39

@ó jaj: Te szerencsétlen, először is Andrássy út 60, másodszor olvassál már bele legalább egy általános iskolai történelemkönyvbe mielőtt itt kioktatsz bárkit is, mert hogy hallottál valakitől valamit az Andrássy út 66?-ról, attól még fingod sincs, hogy miről beszélsz.

zoldx 2010.07.09. 09:39:01

Én eddig azt hittem,hogy a kommentelők a" magukba szorult" véleményüket szeretnék a "köz"-zel megosztani.De nem .Ez a minősíthetetlen,fröcsögő,gyűlölködő stílus, a hazai foci híján,a lelátókról kiszorult "kva' anyád!tipusú proletár szépirodalom terepe! Köszönöm,inkább nem kérnék belőle!
Csak abban bízom, hogy újra lesz magyar futball,s visszamennek a lelátókra !

tbb 2010.07.09. 09:39:16

@SzaGyu:

Az még hagyján, hogy az én kommentemet nem érted. De hogy a sajátodéval is szövegértési gondjaid vannak, az már felettébb röhejes. A Nyakó szok ilyen hülyén érvelni. Az vagy?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.07.09. 09:39:43

@poszt: "Óriási szerencséjük van, hogy a most bloggerkedők, polfórumozók jó része még nem volt savazóképes, amikor az I. Nemzeti Érzelmű Kormány borította fölénk óvó szárnyait, durvább lenne az adok-kapok, túlzottan jól tudták volna a Zemberek, mi várható."

Hát én az voltam, vannak is emlékeim, le is lettem hülyézve nem egyszer, hogy minek jövök ilyen régi dolgokkal. Bár a kormányváltás óta egyre kevesebbszer :-)

@stratez: "majd a választók eldöntik, hogy mennyire értenek egyet Orbánékkal."

Nahát, amikor én írtam ugyanezt Gyurcsányról, akkor mi mindennek ell lettem mondva :-)

"Pozsgay a Kádár-rendszer lebontásáért többet tett, mint az egész jelenlegi bal és jobboldal együttvéve."

Horn és Németh tett annyit, mint Pozsgay, ha nem többet. A jelenlegi bagázs (baloldalon is) meg azért nem tehetett annyit, mert nem voltak állampárti csúcsvezetők. Ellentétben Pozsgayval.

sárkányfő 2010.07.09. 09:40:44

@stratez: egy elütésbe belekötsz, de egy véres diktatúrát védesz.
Bilifejű, szerintem menj fel egy magas épültre és vesd le magad a tetejéről.

tbb 2010.07.09. 09:45:23

@ó jaj:

Na mit kéne tudni az Andrássy út 66-ról? De mi elött válaszolsz kutakodj egy kicsit a gugliban.

sárkányfő 2010.07.09. 09:49:00

@Fedor:
Azért is röhejes, hogy a retardált barmok reflexből elkezdik védeni a fideszessé lett komcsikat, mert vagy 16 éve szajkózzák az "ősbűnt", hogy 94-ben az szdsz lepaktált a komcsikkal. Amiben van is valami. Erre ők mit csinálnak?
Vazz, 89-ben Orbán és Demszky verette magát össze a kommunista rendőrséggel, nem Pozsgay.

fvipera 2010.07.09. 09:49:46

@korcoló: az UD Zrt. itt a lényeg. a többi porhintés. a helyzet sokkal rosszabb, mint amit elengedett fantáziával gondolhattok

átlátó 2010.07.09. 09:51:04

Én nem csak arra emlékezek a Pozsgay úrral kapcsolatban, hogy annyit emlegette a pluralizmust, hogy arra gondoltam, csak ezt az egy idegen kifejezést ismeri. Tudom, összetett mondatot írtam. Többszöröset.

tbb 2010.07.09. 09:51:24

@wip:

Ja, 2-3 év múlva megint lesz mit osztogatni.

fvipera 2010.07.09. 10:03:01

@átlátó: nem vagyok abban egészen biztos, hogy érthetően sikerült ez a kiváló összetett mondat. emlékezik egyébként ik-es ige. a nemcsak vs nem csak problémakörbe most nem kezdek bele, mert bonyolult lenne

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.07.09. 10:15:21

@tbb:

a tudod kit érdekelné, hogy komancs őskövületekkel nemzeti egyetértenek, ha közben nem nyomnák a komancsellenes tirádákat.

átlátó 2010.07.09. 10:34:25

@fvipera: Ügyes voltál. De tényleg. (Lezárnám az ezen való rágódást.)

borzzz 2010.07.12. 05:16:48

@belekotty: Gergényi semmivel sem volt kevésbé rettegett rendőr, mint Pintér, az üzlettársa. Egy alom. Ha én miniszterelnök lennék egy alkotmányos demóban, meggondolnám, hogy megtegyek belügyérnek egy olyan fazont, aki a józsefvárosi kínai piac üzleti érdekeltségét tekintve a szimpatikus és feddhetetlen úriember, Tasnádi riválisa.
Abba inkább bele sem gondolok, hogy miket vesznek le ebből a rendőrök. Az, hogy ettől a csávótól jó lesz félni, még a legkevesebb.
süti beállítások módosítása