Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Wind of Change

2010.07.09. 12:39 | mavo | 12 komment

Címkék: jé hazudtak bukkake közérdek mélymeleg szar fidi a zemberek

Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó.
A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön.
A széles tömegeket?
Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot,
de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek.
Az imperialistákat?
Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén.
Nem szeretnék most a helyükben lenni!
Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs.
Mi nem ígérgetünk a levegőbe, Pelikán
.
(A Tanú)

„Pokorni Zoltán alelnök a gőggel, a Hübrisszel példálózott a szavazat számlálásra időzített beszédében. Pokorni szerint a jelenlegi kormányzati emberek gőgje okozta többek között Szili Katalin bukását is, amikor «a szocialisták mintegy dübörgő bölénycsorda rohantak a szakadékba». «Tanultunk-e belőle, tanult-e a Fidesz mások és saját hibájából?» - tette fel a kérdést az alelnök, aki szerint nemcsak a jelenlegi, de az előző kormányzatokat is utolérte a hübrisz bűne.  [...] Sohasem lehetett volna a nemzet egyesítésére alkalmas, polgári értékrendet valló köztársasági elnöke Magyarországnak, ha a polgári körök a szimpátiaszavazáshoz szükséges munkát nem végzik el, és Sólyom Lászlót nem emelik fel az emberek jelöltjévé - jelentette ki a Fidesz elnöke [...] Csak az emberek jelöltje győzhette le a többségben lévő párt jelöltjét a magyar parlamentben” (Varga és Pelcz a Fidesz két új alelnöke, index.hu)

„a jelenlegi államfőt a kormánykoalíció pusztán hatalmi megfontolásokból akarja leváltani. Mára a köztársasági elnök személyének ügye hatalompolitikai kérdéssé vált - mondta Orbán Viktor a Vasárnapi újság című műsorában [...] Ahogyan Göncz Árpád is két cikluson keresztül az Alkotmány által megengedett időtartam maximumáig szolgálta az országot, az egyik lehetséges megoldás az volna, ha félretennék a pártpolitikai szempontokat a koalíciós pártok, és azt mondanák, miért is kellene változtatni [...] Arra az újságírói felvetésre, hogy Mádl Ferenc és Sólyom László személyén kívül miért került a szavazólapra Szili Katalin, Glatz Ferenc és Gombár Csaba neve, Orbán Viktor elmondta: ez azért történt így, mert nem a Fidesz által alkalmasnak gondolt jelöltek felől akarták megkérdezni az embereket, hanem mindenki felől. Úgy véli, nem lett volna korrekt csak olyan jelölteket föltenni egy szimpátiaválasztás listájára, akik az ő szájuk íze szerint valók. Szerinte úgy helyes, hogy az embereknek lehetőségük van öt nagyon különböző karakterű személy ügyében állást foglalni” (Lehetséges, hogy Mádl Ferenc maradhat az államfő, fidesz.hu)

„A Ferenciek terén felállított szavazatgyűjtő standnál tartott sajtótájékoztatóján Schmitt Pál kiemelte, hogy az emberek május 15-ig nyilváníthatnak véleményt arról, hogy az öt jelölt közül kit szeretnének köztársasági elnökként látni. A listán megtalálható Mádl Ferenc, jelenlegi köztársasági elnök, akiről a politikus elmondta, hogy az ő munkájával az emberek elégedettek, hiszen pártérdekek fölött állva képviseli a Magyar Köztársaság érdekeit. [...] Újságírói kérdésre válaszolva a politikus kifejtette, hogyha a szimpátia-szavazáson Szili Katalin kapná a legtöbb voksot, akkor a Fidesznek kötelessége lenne támogatni az MSZP jelöltjét. Schmitt Pál megjegyezte, hogy azért kérdezték meg a választókat, mert úgy érzik - noha jogilag nincs kötelező érvénye - ez mégis sokat jelent a polgároknak, és fontos, hogy a pártok mellett megtudjuk ki az emberek jelöltje.” (Megkezdődött a szimpátiaszavazás, fidesz.hu)

„Schmitt Pál beszéde hallatán az az érzés erősödött meg bennünk, hogy egy közvetlen, a társadalmi hierarchiában a legalacsonyabban és a legmagasabban lévőkkel egyaránt könnyen szót értő, korrekt személyiség kerül az államfői székbe. [...] Schmitt minden köztársaságielnök-elődjéről tudott néhány szóban olyan méltatást adni, amely fölstilizálás nélkül megemelte őket, a jót hangsúlyozta még abban az elnökben is, aki a nemzet nagyapójának hálás szerepkörében leplezetlenül a baloldali pártok érdekeinek szolgálatába szegődött. [...] Ismerjük el, Sólyom László köztársasági elnöki tevékenységének öt esztendeje alatt több megnyilvánulásával is magasra tette a mércét. [...] Schmitt más típusú személyiség, a közvetlenség, a diplomáciai érzék, és annak a kormánynak, amellyel azonos értékeket vall, hathatós segítése - ezek fogják jellemezni működését. [...] A Nézőpont Intézet legújabb elemzéséből kiderül, hogy a huszonhét uniós tagállam húsz köztársaságában a köztársasági elnök személye közvetlenül vagy közvetve valamely politikai párthoz kötődik. Fontos információ ez, és arra int, hogy ne gyártsunk előítéleteket a pártsemlegességről. Nyilvánvaló, hogy egy köztársasági elnöknek első számú feladata, és jogkörét is ez jelöli ki, hogy tevékenysége ne a megosztást, hanem a nemzet egységét szolgálja. [...] az augusztusban hivatalba lépő új köztársasági elnök[nek] sem értékelvűségét, sem értékpreferenciáit nem kell félretennie ahhoz, hogy döntései, állásfoglalásai egy relatív függetlenség jegyében az ország felemelkedéséért, s a világban élő összmagyarság érzelmi együvé tartozásáért szülessenek meg.” (Győzelem első körben, fidesz.hu)


Igazi hozzáfűzni valót csak utóbbi érdemel. Azon ne akadjunk ki, hogy a Fidesz hatalomra kerülve már leszarja, ki lenne a Zemberek jelöltje, sőt még azt is, hogy öt évvel ezelőtt ki volt a Zemberek jelöltje, ugyanis azt nemes egyszerűeséggel, eleganciával és diplomatikussággal nem különösebben foglalkozva eldobta, mint egy használt pézsét. Ez teljesen természetes; a Fidesz káderpolitikája mindig is a használom, aztán eldobom volt.

Na de hogy a Magyar Nemzet mélyen tisztelt pártvuvuzelája elébb összevont szemöldökkel ír arról, hogy Göncz a baloldal kiszolgálója volt (fúj, köp), majd leírja, hogy Schmitt a mostani kormányt fogja hathatósan segíteni (hozsánna, tapsvihar), az tragikomikus.

Lehet röhögni. Nem kell félni, nem fog fájni!

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr62140741

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem mi plakátoztuk szarrá a belvárost a NENYI-vel! 2010.07.09. 19:07:29

 Szeretet, béke, egyetértés, póni, cukiság   Boldogan térhet nyugovóra piciny szívünk. Az ország, legalábbis a nyolcadik és az ötödik kerület egy része, végre a Szeretet, a Béke és az Egyetértés hippikörében fekszik. Elértük azt, amiről ...

Trackback: Apró kis NENYI-k 2010.07.09. 19:05:53

 A tegnapi nap folyamán ismeretlenek feltörték a Kettős Mérce adminját, és ezt a cikket helyezték el ott: Nem mi plakátoztuk szarrá a belvárost a NENYI-vel. Mélységesen elítéljük, hogy a Szabadság a Béke és az Egyetértés jegyében valakik ilyen gon...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rob67 2010.07.09. 18:39:03

Írd már le a neván annak a balf@sz újságírónak.
Had szokjuk a nevét annak az agymosott baromnak.
De a tréfát félretéve, mi a faszt lázad a ficesz a sajtó pártosságán?
Szerintem pofa be, kusssolni a sarokban.
Mindenki azt írjon amit akar. A balos média is. Mi meg majd azt olvassuk amelyiket szeretnénk.

ZöldMarci 2010.07.09. 19:16:43

Nekünk nem sikerült olyan helyet találni, ahol Schmittet akarták volna. Pedig több helyen is megnéztük:

piroslapok.blog.hu/2010/06/24/ki_a_franc_akarja_egyaltalan_schmitt_palt

borovi 2010.07.09. 19:21:05

A Magyar Nemzet egy bűzlő pöcegödör. A közelébe se kell menni, nem hogy azzal foglalkozni, mit böffent föl a mélyből.

hodara 2010.07.09. 19:50:16

Kedves poszt író.Mi kell a Magyar embereknek???
Hát biztosan nem Morvai!!!!A legalkalmatlanabb jelöltet a jobbik nyújtotta be.A kritikát a saját pártodnak szegezd.
"Ismerjük el, Sólyom László köztársasági elnöki tevékenységének öt esztendeje alatt több megnyilvánulásával is magasra tette a mércét"
Többek között a jobbik támadta a legjobban és örülnek is a leváltásának.

torró 2010.07.09. 20:06:41

Aláírás gyűjtés népszavazás elérésére annak érdekében hogy a Zemberek válasszák meg a köztársasági elnököt! Na! lehet melózni! Hát nem mondom hogy nem macerás. Ide könnyebb írogatni! Tenni is valamit, az már munka!

gpetersz 2010.07.09. 20:16:53

@hodara: Az én apukám/bátyám viszont erősebb! Ki a fasz beszélt Morvairól, Te szerencsétlen?

hodara 2010.07.09. 20:37:35

@gpetersz: A poszt írójának pártpolitikai hovatartozása számomra nem igazán kérdéses.
Általában nem mindegy ki fogalmazza meg a véleményt.
Ja,az a baj,hogy a poszt író nem beszélt rólla.Valahogy kimaradt a felsorolásból.
Én szerencsétlen???Lehet.
De téged sem az eszedért szeretnek.
ADJON ISTEN!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.07.12. 16:39:56

@hodara:

legalább mondd már meg, melyik az én pártom, hadd tudjam meg ... :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.07.12. 16:40:46

@torró:

kértem én, hogy kérdezzék meg a népet? kérte a nyavalya

Marcellus_Magnus 2010.07.13. 09:44:32

@mavo: Szerintem jobbikosnak néz szerencsétlen, biztos csak a nyilaskeresztet vette észre, meg az árpáccsávot a poszt fejlécében, a vörös csillagot nem. Meg azt, hogy fent a nyomi fejek között nincs jobbikos. Lehet, hogy ideje lenne Dávidot és Kókát kicserélni Vonára, meg a, hogyishívják... ja, megvan, Schifferre.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.07.14. 17:16:47

@Marcellus_Magnus:

jogos, meg fogom csinálni. egyszer ...
süti beállítások módosítása