Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

A Mosoly Országa

2010.07.20. 07:00 | mavo | 2 komment

Címkék: muhaha

Én a magam részéről úgy látom, önmagában ez a legújabb csörte az IMF-EKB fenevaddal nem lenne olyan hű de rémes. Kábé mindenki sejti, aki nem teljesen hülye, hogy a parti arról szól, az önkúrmányzati savazásig ne kelljen se a megszorítás, se a reform szót kiejteni fideszes potentátnak az ő szája szegelletjibűl, de még azt a szót se, ami majd október magasságában fideszül az előbbi kettőt jelenti. Külöben úgy járnak, mint a Klón, aki ha csak egy iciri-piciri hónappal később esik ki az őszödi csontváz, hát az önkúrmányzatit is lazán besöpri. Szóval mondom, akár rendben is lenne ez a kinn is vagyok, benn is vagyok, jaj, de nagyon boldog vagyok játék.

Ha.

Ha nem azzal kezdte volna a Csillagszemű és az ő Nemzeti Egybesülési Kúrmánya, hogy házhoz megy az első seggbekukiért. Aztán a másodikért. Aztán ugyan nem ment házhoz, de a faragatlan vendég most sem hagyta ki, hogy be ne cserkéssze a lompost a Nemzeti Egybesülés becses valagába. Ráadásul jó mélyre: oda, ahol fáj.

Pedig hogy csillogtak a szemek! Hogy majd Ő, a Csillagszemű odamegy, vállon veregeti a Lombrózót Barrózót, fülibe súgja, hogy ej, egykomám, hát felejtsd mán el azt a fránya háromegésznyócat, legyen inkább hat százalék, mire a Barrózó azt mondja, hogy drága Csillagszemű, hogyne, hát persze, hat százalék, sőt, csak neked legyen inkább hét: kicsire nem adunk, a nagy meg nem számít, Zunnyónk hatalmas, a költségvetése meg mégakkora.

A nagy fene férfiindulatból aztán egy szűkszavú sajttáj maradt, ahová persze a Csillagszemű már nem ment el, csak az egyik fullajtára helyettesítette, aki morcosan annyit mondott, mi igazából mindig is akartuk a háromegésznyócat, majd felemelé az ő ujját, és úgy folytatá: mellesleg mingyá ömlenek kifele a csontváz hegyek ezerszám, csak tessék kivárni fél lábon.

A csontvázak ömlése (vélhetően a rossz idő okán) szépen elmaradt; van ilyen, jobb helyeken erre találták ki az esőnapot, bár most valahogy az is elmaradt, helyette jött egy szép üzenet a sokfejű szörnyetegtől, hogy hát a jegybankelnök molesztálása se komilfó. Meg az se, hogy csak úgy, egyeztetés nélkül tetszik intézkedni, mintha mi már beleegyeztünk volna, holott nem, és nem is fogunk.

Aztán jött ez a hétvége, megint csillogtak a szemek, hogy há, majd a Csillagszemű és az ő aktuális fulajtárja majd jól megmutatja, aztán a Csillagszemű inkább elment meccset nézni, a vendégek szépen összecsomagoltak, beszóltak egy vaskosat, oszt elhúztak a francba.

Kezdjük elölről. Az első önmagában olyan, hogy megpróbálták. A második is. A harmadik is. Ha a háromból csak egy esik meg, lehetne mondani, hogy így, meg úgy. Ha kettő, akkor is, csak úgy már akadhatnának, akik a kettő közt holmi összefüggéseket próbálnának találni. Na de három? Egy hónap leforgása alatt?

Te vadász! Biztosan vadászni jársz ide?

A viccet persze mindig kötelező fokozni. A fanclub az első, aztán a második, és most, a harmadik anális mélyfúrás után is very happy. Győzködi magát, hogy most aztán jól megmutatták, a negyedik után vélhetően a döntetlent is fel fogják ajánlani a szénné alázott IMF-EKB párosnak; már amelyik, mert a reményvesztettebbje  már most heveny zsidózásba menekült. Vagy abba a toposzba, hogy azok kúrták el, miért pont a Csillagszeműt basztassa ezért a karvalytöke?

De már reped a cukormáz. Amikor a Mandiner aka Reakció aka UFi szerzőit lebolsevikozza a saját törzsközönsége. Amikor Makovecz elvtárs feljelenti a kormány kritizálásáért hűtlenségért Csermely elvtársat Liszkay elvtársnál és biztos, ami biztos Bástya Hende elvtársnál, tehát a kormánynál is. Ilyenkor a hozzám hasonlók kérnek még egy sört és hátradőlnek, várva a műsort.

Mert eljött a mosoly országa. Még ha a villamos alatt levő ember mosolyáé, akkor is.


Ápdéjt: szinte sejtettem, a Mandiner blogírója ismét komancs áruló, tessék szépen olvasgatni.


Ápdéjt-ápdéjt: sajnos nagyon úgy néz ki, a karvalytöke kicsit szigorúbban osztályozza az affért, Magyarországot lehetne bukni hagyni?

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr892162352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kolléga 2010.07.20. 14:31:43

Ha 8 éven át nem bírták elmondani, hogy mit tennének ha kormányra kerülnek, miért pont most kormányon kezdenék el. Jó, értjük, hogy októberig nem tesznek semmit, de akkor miért kell eszeveszetten rángatni az asztalt?

Ha szépen bólogatnának mindenkinek bután, ahogy szoktak, és mindenkinek megigérnének mindent, ahogy szoktak, elrepülne az pár hónap ripsz-ropsz. Ehelyett mindenhéten hadat üzenünk az USA-nak. Minden esetre nekem nincs autóm, nincs jen hitelem én tényleg jól szórakozok. Októbertől meg munkám nincs, gondolom

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.07.20. 19:01:23

"Ha szépen bólogatnának mindenkinek bután, ahogy szoktak, és mindenkinek megigérnének mindent, ahogy szoktak, elrepülne az pár hónap ripsz-ropsz. "

sajna nem lehet. az imf a _kötelező_ negyedéves ellenőrzésre jött.

talán fel kellett volna rá készülni ...
süti beállítások módosítása