Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

The Beginning Of the End

2011.04.15. 10:26 | mavo | 2 komment

Címkék: gyorbán orcsány elkúrták majomház jé hazudtak őszödi beszéd képmutatás fidi ezek hazudnak

Akkor legelsőre is tisztázzuk: nem a kormány holnapi bukásáról van szó. Hol van az még? Kettőezer-négyig biztosan kihúzzák, ha kicsit trükköznek, még tovább is.

Mint azt már írtam, a Fideszben a legrosszabb az, hogy semmit sem tanultak azon kívül, hogy ők múltkor is mindent jól csináltak, csak akkor nem basztak eléggé oda azoknak, akik azt merték állítani, hogy mégse.

Ami azért nagy rákúrás, mert azóta sokkal több pofát kéne betömniük, és még egyet is nehezebb, mint akkor. Mert 1998 és 2002 között még csak cseperedett ez a furcsa izé, amit általában internetes közösségi életnek hívunk, egyesek meg webkettőnek csúfolnak. Az átlagos lakásban volt a királyi egy, volt a tévékettő, meg az ertéel. Na, esetleg dunatévé. Ha akkor egy megfelelően komoly bácsi azt mondta a királyiban, hogy a kormány aranyat szarik, akkor a lakosság polgárok egy nem elhanyagolható részének ez volt az információ.

Ennek megfelelően az akkori ellenzék nem fácsézott, meg nem blogolt, hanem 168 órát meg Népszabadságot olvasott, és - minő szabadság! - egy idő után reggelenként a királyi helyett a királyiból kirúgott Napkeltét nézhette valami retekszar kábeltévén, ami a ciklus végére annak ellenére lett jóval nézettebb a király párhuzamos műsoránál, hogy jóval kevesebb helyen volt elérhető. Ja, igen, ez ugyanaz az időszak, amikor a kormány feladatának érezte a média átrendezését: konkrétan milliárdokat ölve a saját, külön bejáratú pártmédiáiba, miközben az ellenség médiáját igyekezett hol ilyen, hol olyan módszerekkel megfojtani.

Ám ez pont olyan 2001-2002 környékén megváltozott, és a folyamat most már megállíthatatlan. Ha a (mára elképesztően) néz(het)etlen királyi tévében lemegy egy letagadhatatlanul előre megfontoltan, aljas indokból, otrombán meghamisított „tudósítás” a gonosz, pedofil ellenség sajttájáról, akkor a rohadék internetes média percnyi habozás nélkül ráveti magát, és minimum a fél ország azonnal tudomást szerez róla. Pállfy G-ék még nyugodtan muszterezhettek, meg lobogtathattak értelmezhetetlen szakértői véleményeket, most egyszerűen kikerült valahogy az eredeti stream, és aki nem ostoba faszfej, és nem csak az esik le nekik az ügyből, hogy a Kón Bandi pedofil, az tisztán látja, hogy ezek hazudnak. Abszolút gátlástalanul.

Többek között arról is, hogy a Párt Médiaügyi Ökle a a sajtóban elkövetett hazudozás és a rágalmazás megszüntetése érdekében lett kitalálva.

Szegény Magyar Nemzet csukhatná be a boltot rögvest. Az Őszödi Beszédben a Klón még minimum ambivalensen viszonyult a saját és pártja hazugságaihoz, de ezek bazmeg néha már egyenesen büszkék rá. Nem azért nincs a Csillagszemű Juhásznak saját kis nemzeti szín csipkével kivert őszödibeszédje, mert nem hazudnának, mint a vízfolyás, hanem azért, mert az egy szint alatti párt- és pártközeli slepp maga is beveszi, vagy legalább be akarja venni, hogy igaz, egy szint felett meg nagyon is tudják, hiszen ők csinálják. Legkésőbb akkor kellett volna mindenkinek rádöbbennie, amikor elbüszkélkedtek azzal, hogy mezei szabadrablással megvédték a nyugdíjakat, hogy aztán az ebből befolyó pénzt gyorsan elszórják máig tisztázatlan célokra. De ha nem, hát akkor, amikor határozottan bírták állítani, hogy a komplett nyugati médiát a maszop kézivezérli, és nincs az egész nyugati világban senki, aki egy magyar törvénytervezetet képes lenne lefordítani legalább angolra. Vagy amikor a devecsery áldozatoknak gyűjtött százmilliók hajszálpontosan elosztva négy egyházi segélyszervezetnek mentek, míg az érintetteknek egy mikrobusz, a Vöröskeresztnek meg egy kanyi sem jutott. Borzasztó pici dolgok ezek, de borzasztó fontosak.

Azt kell felfogni, hogy a veresjánosok meg a szekeresimrék agyilag nem voltak olyan szinten. A maszopban nem volt és nincs is egy szűk elit, ami összetartana, és legalább ugyanazt hazudná. Az nem elit, hogy van nekik két Lacikájuk, a Máté meg a Puch, a párt ezt a pár saját zsebre dolgozó nagyembert leszámítva nem harcosok klubja, és nem is Menza. Nem bátrak voltak, hanem hülyék.

A Fidesz ellenben máig úgy pár tucat emberből áll. És nincs olyan, hogy én akkor úgy hazudok hogy valaki nem bólintott. Mindenféle apró dolgokban hatalmas látszatharcok folynak, a sokadik senki Hoffmanba pár havi rendszerességgel beletörli a lábát valaki, legutóbb maga a Csillagszemű üvöltötte le a haját, és amikor kiderült, képes volt egy mikrofonállvány ugyanazzal a levegővel azt állítani, hogy nem igaz, meg azt is, hogy nem érti, hogy szivárgott ki az információ. De ha a Matolcsy azt mondja, hogy negyvenöt meg csütörtök az négy, akkor azonnal ugrik legalább másfél szijjártó, hogy bizony, ezt már Platón is mondta, és különben is, aki nem így gondolja, az hazaáruló, de legalábbis kommunista.

A szomorú az, hogy ez már 2002-ben is kevés volt. Pedig akkor még jobb hatásfokkal tudtak információkat elhallgattatni, emberek száját betömni. Ha egy Juszt állítólagos államtitkokat tett közzé, másnapra de facto megszűnt a lapja, és a Csillagszemű Juhász személyesen adta elő róla a megfellebbezhetetlen ítéletet a királyiban — aztán sok évvel később kiderült, hogy véletlenül összecserélte a vádirattal. Nem csoda, hogy győzelmet vártak 2002-ben. Most se tudja senki, hogy de hát ki lesz helyettük, amikor a választék közterületen pelenkába szaró hülyékből áll, ám 2001 tájékán se nagyon látszott, ki lesz a maszop embere, mert akkor is csak nyáladzó idiótákat bírtak kitenni az ablakba, aztán hogy-hogy nem találtak egyet, aki egy kicsit kevésbé nyáladzott, és leverte a legyőzhetetlen vezért.

És egyre inkább az a gyanúm, nem veszik észre, hogy mára még rosszabb az ő szemszögükből a helyzet. Ugyanúgy vannak és lesznek emberek, akik utána járnak a hazugságaiknak, csak mostanra már nem háromszázezren tudják meg három hét múlva, hanem hárommillióan három óra múlva. Ha továbbra is azt hiszik, hogy a hazugságokat beveszi, sőt, legitimálja a kétharmad az emberek többsége, akkor pont úgy fognak járni, mint 2010-ben egy másik nagy reményű társaság.

Akikről egyébként akkor még emezek kajabálták naponta, hogy hazudnak, és hogy az de csúnya dolog, és hogy illegitim meg forradalom (most ellenben lezárják a Kossuth teret, és tüntetést tiltanak be, nédda, mik vannak). Nem hiszem el, hogy a Fidesz nem látja, hogy felvételek nem csak az ellenségtől képesek kiszivárogni. A Kubatov listánál miért nem csapott valaki a homlokára az elitből, hogy húbazmeg, ez máskor is megeshet? Mert hogy nem csapott, az hótziher, különben majdnem öt évvel Őszöd Után a kormányszóvivő nem büfizik olyan hülyeséget, hogy „nem értik, hogyan szivároghattak ki információk a zárt kormányülésről”.

Az évszázad esélyét kapta meg a Fidesz, hogy jó kormányzással, és sűrű kussban maradással tényleg akár évtizedekre kormányon maradjanak, és lassan épp csak Orbán nem húzza le a gatyáját és szarik a parlamenti pultpitusra, hogy még jobban megutálja őket az istenadta nép.

Hogy aztán megint síránkozhassanak a híveknek négy-nyolc-mittomhány évig, hogy ők az igazak, ők de jól kormányoztak, és árulás, ellenség, csalás. És hogy őket bántják az Azok. A mindenki. Mert valamiért nem nevetni, hanem sírni szeretnek jobban. Mert őket az üldözöttség tudata tartja össze leginkább. Hogy mindenki más ellenség. És ezt addig-addig sulykolják, amíg tényleg be is következik, és a jobb híján szimpatizálók valóban elfordulnak a társaságtól, amikor az a sértettségében sokadszor rúgja szét valaki más homokvárát, és próbál ráerőltetni egy másikat, hogy az milyen szuper, és aminek se tornya, de fala, se kapuja, és folyton összedől — viszont megbízhatóan magyar, keresztény és antikommunista tervek alapján készült.

Az pedig már nem a kezdete lesz a végnek.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr532827714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Weöres Dániel · http://www.vatican.va/ 2011.04.18. 23:21:26

Ez a csillagszeműzés meg klónozás valami ilyen anti-SEO cucc?
süti beállítások módosítása