Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Pomogácsok reloaded

2007.02.08. 15:29 | mavo | 1 komment

Címkék: sumimogyi pomogácsok nemzeti radikalizmus érzékeny bélista (olyan)keresztény

Na, konkrétan belengettem Jómunkásember Árpád blogjában, hogy lesz még folytatás.

Nem mai jelenség a téma, csak újra és újra a pofámba rakják, nem is akárhogy: tolólappal. Hogy örülj bazmeg — remélem, megvan a vicc.

Mindenekelőtt posztulátum, legyen honnan, miáltal majd legyen hová, s nem is egy, de rögvest kettő, csipkebokor vessző.

Egyes. A deepmagyar mindenekelőtt odacsap, ahova köll, többé-kevésbé rendszeresen írogat bélistát, amelyen azokról emlékezik meg, aki eléggé nemkívánatos elemek minálunk ahhoz, hogy megemlékezhessen róluk; kicsit jobban kimondva a frankót: megértek egy kis Endlösungra, de minimum alijázzanak a Tudjuk Hová, de sürgősen. Néha kicsit laza a definíció, de azért valami mindig van a listán, meglepetéseket pedig elvétve se nagyon képesek. Elvhűség, na. Utóbbi — kvázi toleráns  verziót azért jobban szeressem, mert mindig valahogy úgy van ez megfogalmazva, hogy éljenek, de ne itt. És a Máshol az egy elég unalmas hely, ráadásul sokuknak meg éppen azzal van a baja, hogy van Máshol.

Kettes. A deepmagyar lelke mint mimóza, fülei mint elefánté, szemei mint sasé és a non plus ultra kedvéért diplomás gondolatolvasó. Fényévnyi távolságból meghallja, meglátja, megérzi, ha báncsák őket vagy a Nemzetet; bár a kettő valahol ugyanaz. És ha meghallja, maglátja, megérzi, akkor ő bizony bedobja az őszintét, férfias testét férfias zokogás remegteti meg: engem, akarom mondani Minket utálnak. Azok. És hogy nekik miért szabad. Néha megfűszerezik azzal, hogy az illetőt besorolják valamely XX. századi diktatúra eszmerendszerének követői közé.

De a legfontosabb, hogy kifejtsék, Ezek kérem Olyanok. Tessék csak megnézni! Ezek gyűlölnek Minket. Minket, akik akár közibük is lövethetnénk, minden jogunk megvan hozzá, mégse tesszük. Mert mi Jók vagyunk.

Lehet gondolkodni, akkor Azok milyenek?

Nem mondom, bizonyos tekintetben ezek rokon vonások simán rokoníthatóak pl. egyes hardcore filoszemitáékkal, azok se fognak vissza, ha antiszemitizmus kell látni valahol, de ők legalább nem radikális megoldások hívei.

Ezer konkrét példa van, mint példul a Demokrata nevű tárgy főszerkesztője (igen, aki azt a kedves és humánus gyerek sci-fit írta, az), aki egy sikeres tévénézés után kapta azon magát, milyen jól egyet tud érteni azzal a kolegával, aki simán letolna egy laza executiót a Heti Hetes, akarom mondani Heti Tetves stábján. A moduson kicsit töprengett azért.

Volt már víziónk az út mentén fürtökben lógó komancsokról is (mondom, van probléma a definiáltsággal néha), személyesen az ex-Népszabós fiatalembertől, és a kuruc.infó is arról értekezik jelenleg, hogy Gyurcsány megölése amúgy jogos volna, persze ők nem buzdítanak, de ha véletlenül, ha mégiscsak valaki, akkor vehetne a nemzet egy jó nagy levegő: letudtuk ezt is. Még mielőtt bárki: számomra a hangsúly a jogos szón van. Harmadik évezred. És nem időszámításunk előtt, ne tessék kombinálni, Hamurabi és Mózes is rég halott, a két gonosz semiták.

Aztán volt egyszer egy ember, aki összerakott egy süti kis dalocskát, príma módusokat ajánlva különböző hangsúlyozotan nem komcsi emberek executiójához, még a Nemzet Miniszterelnöke esetében is, miszerint élve megnyúzni, aztán belemondta az abba, hogy ez paródia, estébé, úgy gondolta, statuál egyet, hogy bírják, akik egyébként ilyenek.

Nem paródia ez, röffent fel a bélistázók hada, ez a mocsadék olyan tényleg akarja, felszólít, undorító, magyarellenes, abcúg. Akit zavar a mondat közepe után pár milliméterrel az a jelző, annak elárulom, ha Sickratman de facto nem lenne olyan, akkor is olyan volna, van rá példa.

Ami amúgy legyen úgy. Uszít a piszkos olyan, aliját neki, hess, hess szabad madár.

Egy icipici apróság sikkad el az egészben, ami ölég fontos. Ez az apróság ráadásul kicsit tovább hasadt, mert tényálladék van, de nagyon. Meg sok apró részlet, háttérinfók, effélék.

A deepmagyar ugyanis nem homogén massza. valószínűleg van közöttük ateista vagy agnosztikus, csak ritkán coming outol, és nagyon kevés médiában, ugye.

Magam részirű ketté venném a társaságot, remélem, nem haragszanak meg érte. Mármint még jobban.

Az egyik fele az keresztény, szinte bibliaidézetekkel küzd a drog, a liberalizmus és persze Cion bölcseinek összes nemzetrontó trükkje, összeesküvése ellen, tiszta Materazzi: a faszt driblizik itt nekem ez a segg center, még gólt rúg a Nekünk: páros lábbal belé, oszt ha lába törik, hát lába törik. Na jó, persze csak szavakban, csak virtuálisan, de azért így valahogy.

Ami ugye a keresztény szeretet, a másik orca odatartása, meg az efféle okokból aggályos cseppet. Nem? De. Na ugye.

A másik tábor — kezdtem volna írni, de helyesbítek üstöllést, a tábor másik fele. Na, az meg ugye sumimogyi vagy sumimogyi like, aki orrol az általa következetesen judeokereszténységnek hívott objektumra, mert az elolyanizálta, meghamisította, ellopikálta a párthus-pártos-szittya-etruszk-ógörög-szumír Dzsízasz tanításait, aki bizony leszámolt a gonosz olyanok szemet-szemért elveivel.

Érhető? Ők még a(z olyan)keresztényeknél is békésebb társaság, csupa honderű, peace, flowers, freedom, happyness.

Más ember meg horrorfilmet néz bazmeg és megfojtaná a szomszédot kanál vízben. Sztakkómivahe?

Tulajdonképpen igen. Sztakkómivahe?

Igazából semmi különös. Csak nem szeressük azokat, akik nem azt csinálják, mint amit mellüket verve hirdetnek. Az van.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr9534915

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: clique neste link 2018.06.06. 17:21:05

Honnan tudhatod, hogy túl sok időt töltöttél Finnországban - Finnország

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LiaTea 2007.02.19. 20:58:13

Találó jellemzések:-)
süti beállítások módosítása