Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Brain Damage

2007.04.01. 00:27 | mavo | 5 komment

Címkék: liberalizmus szadesz hülyemagyar elnökválasztás kurvaország

Na, bejött a papírforma, és ilyenkor nekem, a vadliberális hülyének minimum petárdázni, na jó, csillagszórózni kellene, de csak fogom a fejemet.

Amikor a Klón azt mondta, hogy Kurvaország, maga sem tudta, mennyire telibe talált. Mert nagyon, és ezt a lassan érettségire készülő Magyar Köztársaság nevű tárgy folyamatos figyelése mondatja velem.

Ilyenkor jön rá az emberre a nikotinéhség, ezért megyek, de csitt, ne mozgolódjanak, mert rögvest jövök, s ha cseverészőket látok, osztom az intőket.

Ha valaki kérdezi, színes krétáért mentem.

Visszajöttem, Kovács maga meg bassza ki azt a cigit, mert megintem. Na.

Úgynevezett konzervatív barátaink — értsd a Fidi és a hozzátartozó langyos akol jeles és kevésbé jeles tagjai — folyton hőbörögnek, hogy a Kádár-rendszer, meg hogy általában a komancsizmus, a Negyven Év hogy megnyomorította a Polgárokat.

Muhaha! Nem sok nyomorítani való volt már azon.

Kékcédulázhatunk napestig, a komancsokra akkor is kurva sokan szavaztak, ha tetszik ha nem. Az nem úgy ment, hogy a valóságban mondjuk húsz és háromnegyed Magyar Polgár baszta az ikszet a büdöskomcsik mellé, akiket amúgy a Magyar Polgár utált, és csak — a kétezer-kettőben újra felfedezett módszerekkel elkövetett — gigantikus csalás árán kaptak töbséget, mert ez így elmeroggyant hülyeség. A Magyar Polgárok nem csekély hányada némi osztás-szorzást követően igenis a komancsokra szavazott. Teccikérteni?

Itt jön a képbe a szalonidióták másik fajtája, akik orosz szuronyokról álmodoznak, merthogy a Zelnyomás, és hogy minden komancsokra tett iksz szuronybökésre született.

Nos, nekik kokrétan az anyjuk picsája: pár évvel korábban az első kört a kisgizdák nyerték, pedig akkor aztán tényleg itt voltak azok a szuronyok.

És lehet gondolkodni, mennyire voltak itt, ha ötvenhatban a Kádárnak be kellett őket behívnia. Honnan bazmeg, ha végig itt voltak?

De meg még. Ugyanezen evolúciós salakanyagok a demokrácia édes lemonádéjának próbálják prezentálni a nosztalgikus két háború köztit, amikor faluhelyt télleg szuronyos választások voltak. Addig oké, hogy volt valami demokráciának tűnő képződmény, de hogy karesz a valódihoz, az ziher; valódi demokráciában a főnök nem trónol huszoniksz évekig, nincs királyság, és ha elrabolják a főnök fiát, akkor az az ő magánügye és nem mentség arra, hogy hagyja megszállni az Édeshazát.

Hogy ez miért érdekes, ha választott a szadi? Egyszerűbb, mint hinnénk. Mert ha minden jól megy, kétezer-tíztől érdektelen, hogy Kóka milyen pártszerű képződmény elnöke lett most.

És pont ezért. Igaza van a jobboldali megmondóembereknek: a Magyar Polgárnak lófaszra van szüksége, nem liberalizmusra, nem szabadságra. Pláne nem liberálisnak látszó műfasz-pártra, mert a Szadesz jelenleg az.

Fájdalom, nem fájdalom, ez van: nálunk még javában a XVII. század dübörög, hamarosan hívjuk a nem tudni hányadik Károlyt, és azt mondjuk neki: bocs, a papa feje tévedésből gurult el, de ha kéred, megkeressük.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr4353172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:-S 2007.04.03. 02:01:47

"És lehet gondolkodni, mennyire voltak itt, ha ötvenhatban a Kádárnak be kellett őket behívnia. Honnan bazmeg, ha végig itt voltak?"

Öcsém, bazmeg, ha ennyire műveletlen vagy, inkább ne oszd a hülyeséget!
Az orosz csapatok az '56-os forradalomban egy hét után kivonultak, majd Kádár visszahívta őket.

Ld. még itt:

www.rev.hu/sulinet56/online/ora3/index.htm

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.04.03. 07:15:15

Öcsém bazmeg, hogy te mennyire tudsz olvasni ... annyira voltak itt, hogy akár itt se lettek voltak: ha az októberi sajnálatos eseményekbe ennyire belenyúltak, akkor baromi sok hatásuk lehetett a 48-as választásokra is ...

:-S 2007.04.03. 11:52:03

Akkor remélem, megnyugodhatok, hogy csak írni nem tudsz, mert ez így piszkosul nem ezt jelenti :-)

Amúgy valóban, '49-ben voltak itt valódi komcsi szavazók is, nem is olyan kevesen. De mind a győzelemhez, mind ahhoz, hogy ezt (politikailag) elérjék, hogy szétkaphassák a demokratikus pártokat és megszerezhessék a már korábban is a fontos minisztériumokat, meg kogy kékcédulázhassanak - no, mindezekhez elég nagy szükség volt azért azokra a szuronyokra is, amennyire ezt amúgy nem túl alapos történelem-ismereteim tudni engedik.

Szóval ha csak arra gondolsz, hogy miért nem '49-ben tört ki '56, abban talán még lehet is valami.
Ha mondjuk arra, hogy ez az ittlét mekkora valódi befolyásoló erőt jelentett - hát jelzem, azt szokták mondani, '56-nak nem nagyon volt valódi esélye egy percig sem...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.04.03. 12:34:05

Megnyugodhatsz, láthatod, éjfél magasságában írtam, és utólag megnézve nem _teljesen_ egyértelmű.

Ettől függetlenül most már marad így, legfeljebb, ha lesz rá időm, beteszek update-et.

Az új értelmezésed egyébként már valóban jól közelít ahhoz, amit kifejezni akartam. A pont ott van, hogy önszántukból, mindenféle kékcédula és szuronyok nélkül is szavaztak annyian a komancsokra, hogy _nagyon jelentős_ tényező lettek volna a Parlamentben. Az szalámizás meg a többi csak a többség eléréséhez segítette őket.

Hellscream 2007.04.06. 22:00:08

A kékcédulázást jó lenne már elfelejteni, mert az csupán 40-80 ezer bónusz szavazatot hozott, ami az 5 millió leadott szavazat 0,8-1,6%-a...
Szuronyok nélkül szavazptt 1 milla a komcsikra és további 1 milla a baloldalra, akik "önként" álltak Rákosi mellé.
Lehet gondolkodni...
süti beállítások módosítása