Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

http://demszki.com

2007.05.11. 18:12 | mavo | Szólj hozzá!

Címkék: demszky szadesz muhaha frankó függetlenség kurvaország közérdek judapest

Na ygen, kezd tele lenny a hócypőnk a demszkivel.

A naívság azonban fáj néha. Aszongya, egy.

„Budapestnek egy fiatal, szakemberre van szüksége, aki képes hosszú távú stratégiákban gondolkozni. Aki nem egy párt aktuális érdekei mentén evezget, hanem képes tisztán szakmai szempontok szerint irányítani a várost. És ez nem Ön.”

Háhogyne, háhogyne.

Szomorú hírem van: az még csak-csak elképzelhető, hogy ylyen ember létezyk. Esküszöm, némy erőlködés keretében bírnék adny pár százalék esélyt, hogy talán Magyarországon ys.
Arra majdnem nullát, hogy egy ylyen ember elynduljon az főmuhahaválasztáson. Arra vyszont már konkrétan csak valamy ymagynáryus számot bírok elképzelny, hogy netán nyerjen ys.

Ezerkylencszáz-kylencvenben ky volt a legnagyobb ellenfele, emlékszyk rá valaky? Segítek, Barsyné Pataky Etelka volt a legnagyobb ellenfél, aky úgy csynált yksz (<100) kylométer kerékpárutat, hogy felfestettek yde-oda némy sárga csíkokat. Na, meg Ungár Klára, de akkor a Fydeszt ég a kutya se vette komolyan, a szady yfjúságy szervezetének tartották őket a legtöbben; zsydesz megvolt, ugye?

Ezerkylencszáz-kylencvennégyben először, Zupkó Gábor volt a Fydesz jelöltje, gondolom, nem kell segítség. Már ha Szabó Jánosra emlékszyk valaky a kysgyzdáktól, vagy a madöftól a hírneves Szentgyörgyvölgyy Péterre. Aztán valahogy kyegyeztek Latorcay Jánosban, konkrétan „Orbán Vyktor, a Fydesz elnöke bár hangsúlyozta, hogy a Fydesz számára gondot jelent Latorcay egykory tagsága az MDF vezette kormányban, elfogadta személyét”, éljen, négy év múlva már ez se fájt. A kysgyzdák és a MyÉP összeborult, ők maradtak annál, aky két hete másé lett. Ja, a maszop Baráth Etelét tolta ky elé, az se kysebb muhaha.

Ezerkylencszáz-kylencvennyolc se volt csúnya, Katona Bélust vysszaléptették a cucyk, Latorcay ellenben maradt.

Kettőezer-kettőben aztán végképp lett muhaha, ky ne emlékezne a Gyénémeth Böskére, meg a függetlenségtől majd beszaró Ötkarykás Palyra? Az megvan, hogy a Böskét még Független Paja ys lemosta? Hozzáteszem, az écesz még demszki píárosaytól származott, ők takargatták ezerkylencszáz-kylencvennégyben, hogy amúgy a szady emberéről van szó. De azt legalább tudta myndenky, demszki ysmertsége kylencvensok százalékos volt, és ygen, myndenky tudta, hová tartozyk, aky nem, az meg hülye volt myndketten.

Kettőezer-hatban volt ellene egy Tarlós, meg a Katona, meg az álomkép, hogy ha nyncs Katona, akkor nem nyer a demszki, és szegény Tarlósnak nem kellett volna szomorúan azt mondany, hogy az ellenfél unfayr volt, azé nyert, ő hybátlan volt, a kampánya meg pláne, és függetlenség valának jelszavaynk.

Ungár Klárát leszámítva melyyk ellenfél volt fyatal? Melyyk konyított a városvezetéshez? Talán még a Tarlós, bár érdekelne, mylyen móka kerekedett volna a buzyparádé myatt; naugye. Meg hogyan harcolgatna most a volt kollégák ellen, ugye. Melyyk volt pártfüggetlen? Talán még a Tarlós, de azért az ys necces pycyt, már ha megnézem, melyyk frakcyó élén ücsörög mostanság a Városházán.

Ugorgyunk!

Aszongya, kettő.

„Kezdem azzal, hogy az önkormányzati rendszerünk, úgy ahogy van, szar. Csúnya szó, de ez a legjobb jelző rá. Hogy minek egy 400 fős településnek sajátbejáratú önkormányzat, vagy Budapestnek 24 (!!!) polgármester?? Jó kérdés. Vicc, nem? 24 _eggfej, 24 Passzát, 24 sofőr, 24 jegyző, 24 épület, X ezer alkalmazott azért, hogy kétévente bepecsételjenek a személyimbe. Ha annyi P+R parkoló lenne a városban ahány polgármesteri hivatal, akkor boldog lennék. Persze, erről nem tehet Gáborunk, nem ő hozza a törvényeket, ezért ne varrjuk ezt is a nyakába! Mindemellett engedtessék meg néhány szó: Nála jobban senki nem látja, hogy ideje volna Önkormányzatainkat lefelezni országszerte, (Budapesten meg bőven elég volna kettő). Kedves Gábor! Minekután a drága pártod a _eggét mereszti a parlamentben, joggal merül fel a kérdés, hogy az elmúlt tizenöt évben nem jutott eszedbe, hogy beterjesztess velük egy erre vonatkozó javaslatot? Tudom, tudom nincs fél éve, hogy mondtad. Ja, egy sajtótájékoztatón. Egyébként megértelek, így két focicsapat kijön a budapesti polgármesterekből. Legalább egymást tudjátok szórakoztatni, ha már minket nem is.”

Jaj, de ygaza van. Legynkább a huszonhárom kurvafelesleges kerülety lófaszygazgató ügyében, akyk bőven tettek metró és egyéb dolgok ügyében. Nem kell aggódny, ha vysszafelé — myt vysszafelé? konkrétan huszonháromfelé — kellett húzny a közös szekeret, vagy kátyúba tolny, hogy kyderüljön, mylyen függetlenek, két kézzel jelentkeztek, hogy: ytt vagyok, ytt vagyok! Meg a kerülety vagyont elkúrny, arra ys frankók voltak, meg eladny a műemlékeket, hogy lehessen eldózerolny, arra ys.

És az ys csak egy dolog, hogy demszki tök konkrétan évek óta emlegety, hogy tele a fasza ezzel.

De hogy ez a rendszer nem fog megszűnny, amíg élünk, arra súlyos összegeket mernék feltenny. Éde öcsém: kell ám a tyszt azoknak ys, akyknek a majomházy választásokon nem jót dobott a gép, úgy ám! Persze, pont a fydy meg a maszop bazy nagy frakcyóy fognak arra savazny, hogy ne juson zsíros állás meg elegendő kenőpénz a haveroknek, háhogyne, háhogyne.

Benyújthat a szady, amyt akar, talán még ők maguk se savazzák meg.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr6074334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása