Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Kamuvébé

2007.05.23. 10:12 | mavo | Szólj hozzá!

Címkék: igazmondás pomogácsok nemzeti radikalizmus hollókoszt

Lakatos Pali bácsi sosem volt teljesen komplett, ezt rögtön az elején szögezzük le, meg azt is, hogy ami most jön, az teljesen komoly. Mostanra meg már kilencven éves, és végképp hülye lett, a Vidám hittérítő nevű 3864-es szórakoztatóipari létesítmény törzsalkoholistái sem figyelnek rá igazán, csak legyintenek, hogy „haggyad má Palikám”, hiába nyomja a süketet, és ami még kínosabb, folyton rászólnak, hogy de „Palikám, kocsi-lovat kontráztam, el akarom fogni ifj. Dr. Saller Béla ultiját, ahhoz meg a lapokra kell figyelnem kicsit”.

Mindez csak azért érdekes, mert Pali bácsi kint volt az ezerkilencszáz-harmincnyolcas vébé döntőjén, aminek az volt a furcsasága, miszerint az olaszok úgy vertek meg minket négy-kettőre, hogy mindkét csapatból ketten lőttek gólt, csak míg az olaszok gólszerzői Colaussi és Piola kettőt-kettőt, addig néhai Titkos Pali bácsi és a szintén néhai Sárosi György csak egyet-egyet.

Erősödik azonban kis hazánkban az nézet, azt a döntőt le se játszották, csak az olasz labdarúgó maffia (tedd a szívedre a kezedet, ugye, hogy az létezik!) mesterkedései miatt hisszük azt, hogy tényleg, mert így akkor megvan nekik a négy dugó vébéből, enélkül meg nem lenne, gondolkodjunk feleim, az első bécsi döntés csak pár hónap múlva érkezett, ami a franciák támogatta Csehszlovákiától területeket vett el és ebben az olaszok is benne voltak — a csigazabálók hazájában az ellenséges spagettifejűek nyertek volna?

Ugyan már!

Meg is jelent a témában egy könyvecske, azt böngészgettem a buszon, s megvallom, megtaláltam a bizonyítékot, hogy a döntőt tényleg nem rendezték meg. Majd felnevettem, amikor a könyv szerzője azt idézi, ahogy Lakatos Pali bácsi, az állítólagos szemtanú azt állítja, már annak a hangjából tudta, ki rúgott kapura, ahogyan rúgó játékos lába a labdához ért. A szerző rámutat, aki ilyen nonszensz dolgokat állít, az hazudik, márpedig, ha Lakatos Pali bácsi hazudik, akkor nem is volt vébédöntő ezerkilencszáz-harmincnyolcban, hiszen ezt a füllentős Lakatos Pali bácsi állítja. El kell ugyan ismernem, Lakatos Pali bácsi egyetlen ismerőse sem tud arról, hogy az öreg ilyet állított volna, még ifj. Dr. Saller Béla nyugalmazott rokkantnyugdíjas gép- és gyorskocsirakodó, az öreg nagy rajongója se — de a szerző nem hazudós fajta, ezért igazat ír, a többit pedig ki-ki gondolja végig logikusan saját maga.

Akkor meg nem volt vébé és kész.

Ilyen egyszerű.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr6885735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása