Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Új antiszemitizmus

2007.06.09. 00:35 | mavo | Szólj hozzá!

Címkék: zsidó moszlim

Valamikor úgy ötven éve egy roppant humoros arab antiszemita úriember elsütötte azt a téfát, hogy arab nem lehet antiszemita, mert ő ugye szemita. Ami persze nyilvánvaló szójáték, lehet utána keresgélni az antiszemita terminus gyökereinek.

Sebaj most antiszemita humor reloaded, és egyre kínosabb.

Semmi különös nem történt, a vicc kitalálója kínosan röhögne, ugyanis viccesen hasonló történik iszlám ügyében, mint anno a zsidókkal, azzal a snájdig humorral megfűszerezve, hogy akik az alapot szolgáltatják, maguk elég nagy százalékban antiszemiták.

A legfontosabb tünet, ahogy a Koránt cincálgatják, mit és hogyan ír elő a híveknek. Az effektus száz évvel korábbról ismerős, amikor is jótét lelkek ugyanezt a zsidók és a Biblia, illetve a zsidók és a magyarra nemigen lefordított Talmud vonatkozásában adták elő, zaftos részletek szóltak a három éves kislányok megkúrásával szerezhető potenciáról, de a Tóra is pellengérre került komor, vallási okokból előadott népirtási parancsolataival. Mert hogy ha a bibsik szent könyvei eztet mondják, akkor a bibsik biztos ezt csinálják a mai napig. Ha a Koránban van egy szúra a dzsihádról, akkor egymilliárd moszlim áll készenlétben jatagánnal a fogai közt és dinamitrudakkal az övén.

Nos, konkrétan lófaszt.

Ha az egymilliárd plusz moszlim valóban így állna a dolgokhoz, noch dazu a pár millió száraztalpú is, akkor teljesen konkrétan nem az lenne, hogy este tízkor a fáradt polgár kilibben az Asamból két karton sörrel, hanem az, hogy harminc éve levakarták a potenciális fatert meg a leendő muttert egy buszmegálló oldaláról. Mindazok, akik arról kárálnak, hogy az iszlám milyen harcias, ugyanott rontják el a kalkulációt, mint azok, akik egy hetven évvel ezelőtti merénylet elkövetőit tekintik az összes metéltfarkú cionistácal azonosnak.

Oszt ha lenne eszük, kiindulhatnának akár abból is, a szent könyvek általában arról szólnak, hogy á, dehogy lesz konyec filma, ellenben gyün a perödájz, ahol aztán prüdéria-függően szűz rimák arcára tolhatod a rittyót, vagy Dzsízasz mellett arcoskodhatsz ájttosan, de hogy a Klintont mindkét szent könyv szerint két hét megkövezés vagy három hét nyakazás várta volna még a túlmicsoda előtt, az hóttziher, és akkor sajna nem szopogatták volna a faszát a túlvilágon, de a Dzsízasz jobbja melletti helyről is kipenderítette volna a zseblámpás néni az tuti.

Éjszakát, barátaim, éjszakát.

Jót.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr4095414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása