Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Há szegín ártatlanokat mé bántották?

2007.06.20. 00:25 | mavo | 1 komment

Címkék: média jogvédő bencsik andrás hülyemagyar tényfeltáró újságíró

Bencsik tata moralizálni kezdett. Mindezt némi homályos összeesküvés-elméletbe körítve, hogy háháhá! abcúg! jajdehűha! hűdenagyon! sőt, ripityom! És persze a Demokratát reklámozva a post végén, mert abból jön a zsé, ugye. Ezért aztán én abból indulok ki, ami a posztban van, ha Viktor kedvenc hetilapjában más a konklúzió, majd szól. És persze már csak a Klónt tudja kihozni mindenből — a Viagra állítólag segít.

Hogy ártatlannak mondják a rendőrbűnözőket, és pesze a médilya, az, és hogy nem lehetnek ártatlanok, hiszen valamiért csak lemondatták a négy díszlófaszt, és a Klón ezzel fedezi a mit is!

Nulladik pont, hogy szeretném emlékeztetni Bencsik tatát, hogy a média az ő is. Hátha eszébe jut erről valami.

És hogy neki — ha a saját elveit veszi figyelembe, amiket a rohadt ballib média ostorozása közben belenget — kurvára nem az a kötelessége, amit itt csinál ebben a postban. Tényeket kőne belengetni, tatókám, nem pedig hangulatkelteni és bal kézzel a jobb fül mellett elnyúlva a bokát megvakaró utolsó, aljas, sunyi kis paralogizmusokat a kedves olvasó pofájába baszni. Mert hogy a Demokratáról lassan a kuruc.infóra átszivárgó, a családi fotóhoz varjúval vakuzó társaságnak ez kell, ezzel kell őket visszacsalogatni, azt értem, de a többiekkel, akik akár másfél órán belül is képesek megmondani a Négyjegyű függvénytáblázatok használata, sőt, a padszomszéd segítsége nélkül, hogy mennyi egy meg egy, azokkal mi lesz?

Hogy jaj, a fiúk de csinosan osontak ki, bezzeg az ősz áldozatai, akiknek „vagy a fél szemük hiányzott, vagy valamilyük össze volt törve, és friss ruhájuk sem volt” — érted tesó, egy darab szemét vesztő csávóból lassan lesz vagy ötszáz, de ugorgyunk, Bandi tata mindig is értett a hogyan hergeljük ordas csúsztatásokkal a plebset nevű művészet profi alkalmazásához.

Hogy a rendőrök sztárügyvédje, na az még, a sunyi kis geci, aki szinte mindig valami homályos alakokat véd” — na, akkor elő a formális logikát.

1. Magyar úr milyen alakokat véd szinte mindig?
2. Ki védi ezeket a rendőröket?
3. Akkor milyen alakok is ezek  a rendőrök?

Konkrétan, ha egy kicsit is átgondoljuk, Bencsik tata világában az égadta világon semmi szükség nincs tárgyalásokra. Tanúk? Szakértői vizsgálatok? Hol élsz, te hülye?

Ablakon kibaszott píz az kérem!

— Ki védi a gyanúsítottakat?
— Hát a Magyar úr.
— Rendben, kihirdetem az ítéletet, két hét karóbahúzás.

Na de aztán, bazmeg, na de aztán! Há óvassuk mán!

„És akkor a lényeg: ha a fiúk ártatlanok, ha a menyasszonyok egy másodpercig sem kételkedtek vőlegényeik tisztességében, ha a sok médiaidióta lassan elkezdi feslett erkölcsűnek nevezni E. Zsanettet, akkor
    - Miért mondatták le Gergényi Pétert?
    - Miért mondatták le Bene Lászlót?
    - Miért mondatták le Dobozi Józsefet?
    - Miért mondatták le Petrétei Józsefet?

Ha a fiúk ártatlanok, akkor ilyen hatalmas négyes hiba láttán:
    - Miért nem mond le Gyurcsány Ferenc?”

Bandi tata! Se kutyád, se macskád nem vagyok, nekem szívedre teheted a kezedet, ennyire cinikus régen voltál. És ennyire aljas, na az meg pláne régen. Igaz, nem volt rá időd, a hazug szemét kormány ostorozása közben. Megértelek, a Klónt én se imádom annyira, a Klón klónját se; igaz, én a Vezénylő Tábornokot se, de mindenben azért nem hasonlíthatok rád.

Tudom, te nem írhatod le, mert el kellene süllyedned szégyenedben, és persze nem csak neked, hanem jóformán válogatás nélkül a magyar írott és elektronikus média színe-javánakés itt most ne tegyünk különbséget, hogy jobb vagy bal, vagy akármi.

Miért mondatták le? Hibás a kérdés, wazze: nem miért, hanem kik. Az egyben az ok is.

Mert ti követeltétek ki, ez a helyzet kéremalássan, azért lettek lemondatva. Például itt ni: Rendőr az utcán 4.

Te, Bencsik tató és a többi vérszomjas, azonnal prejudikáló médiageci.

Mert ti üvöltöttetek hiénaként, hogy dobják nektek oda koncnak, ti visítottatok, hörögtetek, nyáladzottatok, sikoltoztatok, hogy így legyen.

Mert ti hergeltétek az embereket, hogy Úristen, hogy leváltani, kidobni, megnyúzni, felnégyelni, mert ti válogattátok ki az utca népének véleménye közül azt, hogy kiherélni, seggbebaszni, leszopatni, hogy köcsög, hogy kancigányt a cellájukba. Hogy Görényi, hogy rendőrbűnözők, hogy ávó.

Ezért, baszod alássan Bandi tatter, ezért. Mert nektek — és ez a te írásodból is kiüvölt — kurva mindegy volt, van és lesz, hogy a valóságban ártatlanok-e, hogy ki hazudik, ki mond igazat, csak balhé legyen, kurva nagy balhé, és monnyonle, és follyon a vér.

Hát megkaptátok, bazmeg, megkaptátok a négy díszlófasz lemondatását.

Hogy most meg nem tudsz neki örülni?

Hja kérem drága Bandi tata, akinek a szar ís ízetlen, az megszopta, hogy megszülettett ...
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr81102195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pereces 2008.03.13. 12:29:02

Értelmiségi vagy?
Mer akkor örülök.Örülök mer mindig aztgondoltam,hogy ez az írástudók árulása duma ez hülyeség,mert nem árultak el azok semmit,csak tolták az ideológiát ami a lelkükhöz közel állt ezerrel,aztán amikor beütött a gebasz akkor mutogattak egymásra meg leírástudó-árulózták egymást.
De szerintem az igazi írástudó az ilyesféle.
Inkább fölvállalja,hogy leárulósozzák,minthogy a lojalitásával az alantasságot kiszolgálná.
Ha jólértem?!
süti beállítások módosítása