Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

A hét random hazugsága

2007.08.31. 01:13 | mavo | 31 komment

Címkék: buzi muhaha médiahekk pomogácsok nemzeti radikalizmus mutogatás gyáva szar

avagy Kiss Endre Farkas elhatárolódott önmagától

Nem hinné az ember, hogy a pomogács ab ovo gerinctelen, gyáva és hazug, de a tények újra és újra ezt igazolják.

Ó, persze, persze, simán megeshet, hogy Kiss Endre Farkas igazából médiahekknek született, csak nem valószínű, meg talán anyja is észrevette volna, és akkor nem próbálja meg gyerekként nevelni, hanem beküldi néhai Peterdy Pálnak a Tücsök és bogár rovatba. A blogját át- meg átszövő esete a zsidómaffiával valahogy nem erre utal. Ha valaki egy tizenketttő egy tucat polgári peres eljárás papírjai mellé unos-untalan odaböfögi, hogy zsidómaffia, annak a leánykori neve nem Média Hekk. Sokkal nagyobb eséllyel Neo Ignác.

Na jó, vicceltem.

Kiss Endre Farkas egy szép napon gondolt nagyot, mi lenne, ha még annál is humorosabb lenne, mint szokott, lehet, érezte, nem minden olvasó röhög fel automatikusan, ha a zsidó vagy a cigánybűnöző jelzők valamelyikét olvassa. Vett egy buzit, rákopírozott egy ruzsaszín háromszeget és mögé tett egy jó kis arbejtmahtfrejt, mert ez így együtt olyan tök jó vicces és ízléses. Annak idején megnéztem, gondoltam, na ez is kaminautolt a taigetosz-pozitív kategóriában, kicsit elcsodálkoztam, hogy ennyire érzéketlen lehet emberi érzések dolgában valaki, de túlléptem rajta, elvégre aláírhatta volna, hogy minden buzit gázkamrába, de nem tette, és ez tök rendes volt tőle.

Sajnos azonban túl jól sikerült a kis vicce a fiúkának és hirtelen megkapta azt, amit akart, csak vélhetően nem így: baromira ismert lett. A Klón és a Klón klónja együttesen őróla: hajh, ez ám az ismerettség, kár hogy klónék valahogy nem azzal álltak oda, hogy van itten ez a Kiss Endre Farkas, nézzétek mán, milyen vicces, nyihihi, muhaha, rihröh. A térgyepüket se csapkodták, pedig tehették volna. Sőt, éppen, hogy azt mutatták, ez annyira nem jó. Amivel elviekben egyetértek, azzal viszont nem, hogy ennek feneket kerítettek, Felesleges hülyeség.

Mit tesz ilyenkor az egyszeri pomogács? Igen, igen. Elhatárolódik. És mivel nincs egyébtől, ezért jobb híján önmagától. Magyarán lehazudja a csillagot is az égről. Hogy ez csak paródia. És hogy fúj, a Klón rémhírterjeszt.

Ugyanaz a Kiss Endre Farkas, aki a blogjában mindaddig folyamatosan zsidómaffiáról és cigánybűnözésről harákolt, közleményt adott ki, amelyben azt találta hazudni, hogy ő elhatárolódik mindenféle kirekesztéstől, a faji megkülönböztetés minden fajtája annyira fúj, hogy ki se tudja fejezni, és hogy a homofóbia, háhogy az hűha, és ő attól is úgy elhatárolódik, mint eb a szarától.

Ahelyett, hogy elfogadta volna a tévé ajánlatát, ahol szavak helyett szépen felköphetett volna a levegőbe egy olyan igazi, harákolva összegyűjtöt zöld villámot és aláállhatott volna.

Abban lett volna legalább valami igazság.
Talán még valami gerincesség is.



Update: Kiss Endre Farkas blogja ideiglenesen nem üzemel, helyette valami izé van.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr52153481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harmincas 2007.08.31. 10:18:40

Pontosan ezt gondoltam én is. Vazze, ha már náci, akkor vállalja. Hazug, gyáva banda. Ugyenilyen volt a szerencsétlen, aki a Tilos rádiós balhénál izraeli zászlót égetett. Aki a bíróságon mindenféle röhejes mesét adott elő arról, hogy ismeretlentől kapott tudatmódosító szer hatására tette... szánalmas, röhejes.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.31. 10:50:12

Igazad van abban, hogy ha ez az emberke ilyen (én nem ismerem, sose olvastam), akkor a Klón - ahogy te, nem épp alpatalanul, Gyurcsányt titulálod - fölöslegesen kerítettek feneket a dolognak. Viszont, ha belegondolsz, a kormány sose fog semmilyen efféle incidenst a maga jelentéktelenségének megfelelően kezelni, hiszen akkor hogyan lehetne fasiszta veszélyről papolni folyvást? Sőt, ezúttal Te is elveted a sulykot, hiszen amit felrósz a kormánynak - végül is az ürge "népszerűsítését" - azt a posztoddal elvégzed magad is.

Továbbá: kíváncsi lettem volna, miket írogat az illető, úgyhogy linkelhettél volna tőle valamit. Még most se késő...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.31. 10:59:19

Amiről te beszélsz, az a dolog másik aspektusa. Nem érdekel, hogy ezzek reklámozzák az idióta blogját, ellenben abszolút ostobaság sajttájon harákolni, hogy Úristen, Auschwitz.

Igen, a Klón most antifasizmusra gyúr, örüljön neki, valami százalékokat majd biztosan szerez ezzel a drágalátos pártjának, ez politikai játszma, nyilvánvaló.

Ettől még Kiss Endre Farkas lehetett volna kevésbé beszari, és nyugodtan mondhatta volna azt, hogy „utálom a bibsiket, a brazilokat meg a ratyikat: és? Jogom van hozzá, nem?”

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.31. 11:01:01

Ja, és persze UTFG: arra, hogy Kiss Endre Farkas, az első találat a blogja.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.31. 11:06:05

Mi az, hogy UTFG? Ne feledd, hogy számítógépes fél-analfabétával beszélsz!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.31. 11:29:42

Használd a kibaszott Guglit :-)

gereblye 2007.08.31. 11:29:59

Az igazán gáz az, hogy ez a véglény tanár szakos az eltén. Pedagógus jelölt vagy mi a szőr. Egy népművelő.

Condy 2007.08.31. 11:30:05

Nem, nincs joga senkit sem utálni a származása miatt, és nincs joga az utálatát nyilvánosan szerteszét fröcsögni. Gerinctelen alak.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.31. 11:35:58

Hahó, hahó, a véglényezést hagyjuk meg a pomogácsoknak!

Volt már pár ember a világtörténelemben, aki nem a gerincéről volt híres, ebben-abban mégis maradandót alkotott.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.31. 11:37:01

Condy,

de, joga van rá. Neked meg jogod van emiatt elítélni. Bármelyikőtök ebbéli szabadságának korlátozását diktatúrának hívják.

fazzoletti 2007.08.31. 12:17:06

Ha már ennél a logikánál tartunk: persze joga van engem pofánvágni, nekem meg jogom van őt ezért feljelenteni. Vagy nem?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.31. 12:29:54

Kicsit átfogalmaznám.

Jogod van kiforgatni a szavaimat, nekem meg jogom van erre azt mondani, hogy hülyeség.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.31. 12:49:52

Ja, ez a SoDI? Az komolytalan, annak idején Blogadmin is leanyázta. SoDI-val én nem foglalkozom. Megjegyzem, a blogja mintha nem lenne elérhető (használtam a guglit). Érdekes módon Blogadmin is szilenciumot kapott a freeblogtól - pont akkor, amikor a Talmudban előforduló kétes kitételeket kezdte Tomcattal együtt elemezgetni.

A probléma szerintem ott van, hogy mind a jobb, mind a baloldalon van egy sereg gőzös fejű hülye, aki zsigeri gyűlölködő és baromságokat írogat. Namármost a jobber szamarakat rendre mindenki igyekszik egybesöpörni a nem szamarakkal - sokszor a nem szamarak meg is könnyítik ezt: Tomcat minek ír a blogjában a cafrangos faszú apjukról egyeseknek, miközben a mondandója egyebekben komoly és érdemi vitára jogosult... A szimpla sértegetős zsidózás igazolhatatlan és amellett értelmetlen is. Blogadmin is egy értelmes, kifejezetten tájékozott emberke, csak éppen nagyon fiatal, és ezért ritka provokatív a stílusa (fölöslegesen). Mellesleg, mavo, valahol te is rokon lélek vagy stílusban: sokszor fölöslegesen vagy provokatív és goromba, de ezt már mondtam.

Érdekes, hogy a szélsőballer hülyéket soha senki nem igyekszik betolni a baloldalba. Gyakorlatilag ég és föld a különbség SoDI (Kiss Endre Farkas) és Tomcat között (vagy akár köztem), de ezt átlagos média soha nem említi, sőt. Ugyanakkor lehetne balgőzös bloggereket felhozni, akikről a kutya se tud semmit, és hogy, hogy nem, nem róják fel se Gyurcsánynak, se Kókának, de még Thürmernek se őket. Itt a probléma a magyar közélet aszimmetriájával.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.31. 12:54:53

Még egy érdekesség: SoDI blogján egy átirányítás van valami "moderálatlan fórumhoz", amit ő maga tett fel. Blogadmint meg lekeverte a freeblog. Vagyis: ocsmány, sértő és semmilyen vitaalapot nem képező gyalázkodó képet csinálni a freeblog szerint kisebb bűn, mint a Talmud támadható részeiről írni oly módon, hogy az mindenképp vitára érdemes. Hááát, mavo, itt most bizony megsértették a te alapelveidet a szólásszabadság ügyében.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.31. 13:38:03

Konkrétan lófaszt sértett meg a freeblog. A freeblognak vannak felhasználási feltételei, amiket ha regisztrálsz, elfogadsz.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2007.08.31. 14:05:22

KEF kamingautolt: ő valójában egy full PC libsi

hmm

sodika · http://ninja.freeblog.hu/ 2007.08.31. 15:46:28

Amit a közleményben írtam, az nincs ellentmondásban semmivel, amit korábban írtam. Csak tudni kell magyarul.

sodika 2007.08.31. 15:52:13

El kéne olvasni még egyszer azt a közleményt.
Azt mondom, elhatárolódom a neonácikról. Bizony el. Soha nem írtam olyat, ami ezzel ellenkezik. A feketeruhás, embereket verő, horogkereszt alatt karlengető neonácikat utálom.
Azt írtam, hogy elhatárolódom a homofóboktól. Soha nem írtam ezzel ellentéteset, mivel egy homofób ember mindig gyűlölködik, és soha nem érvel. Én nem szeretem a gyűlölködő embereket.
Azt írtam, hogy elhatárolódom a kirekesztés minden formájától. Ez így van. Soha nem rekesztettem ki senkit.
Azt írtam, hogy elhatárolódom a rasszizmistól. Ez így van, soha nem írtam sehova fajgyűlölő dolgot.
Azt írtam, hogy elhatárolódom a szélsőségektől. Ez így igaz, mivel a fentieket értem szélsőség alatt.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.31. 16:09:40

„soha nem írtam sehova fajgyűlölő dolgot”

Örülhetsz annak, hogy nem elérhető a blogod.

Volna mit idézni bőven.

Yeti 2007.08.31. 16:26:51

Na ja, a pedagógus meg a pedofil között ugye az a különbség, hogy az utóbbi szereti a gyerekeket (tanárok a szüleim, csak tudom...) Az meg nekem is különösen tetszik ebben a neonáci páviáncsordában, hogy azt hajtogatják, hogy a zsidókat ki kéne írtani, aztán tagadnak Auschwitztól kezdve az öt perccel ezelőtt általuk elmondottakig mindent...

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.31. 16:35:19

Mavo: a freeblog azért cenzúrázott és sértett szólásszabadságot, mert érdekes időpontban és érdekes diszkriminációval válogatott a blogjainak sorsa között. Sodit nem szüntette meg (ő magát tette talonba a jelek szerint), Blogadmint pedig igen - és nem akkor, amikor először zsidózott egy vastagot (amit évek óta csinál), hanem amikor érdemben a zsidók számára nagyon kínos terepre, a Talmud-elemzésre tévedt. A felhasználói feltételeket mindketten, sorozatosan megsértették (sőt, kedves mavo, ha a blog.hu feltételei hasonlóak, akkor mi ketten is folyvást megsértjük azokat!), így álszent és tendenciózus dolog épp most lekeverni az egyiket. Ráadásul nem is azt, aki öncélú ocsmányságot csinált, hanem azt, aki érvekkel próbálkozott.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.31. 16:41:09

Marhaság. Szerinted a freeblog tényleg azzal tölti az idejét, hogy a zsidózós blogokat keresi? Ha bejelentik, leszedi, ennyi.

Valószínűleg most jutott el valakinek ingerküszöbig a dolog, szólt, a freeblog meg levette.

Különösebben nem lehet ezen csodálkozni, a freeblog nem önmaga ellensége, ennek a szólásszabadsághoz sok köze nincs. A srác meg szépen átmehet mondjuk a blogger.comra, és kész.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.31. 16:42:50

Ja, és az az érvelés az nem úgy megy, hogy félig hamisíott Talmudot közölget az ember ... nem tudom, te mit szólnál, ha valaki arabra ferdítene Bibliát ...

Yeti 2007.08.31. 16:46:15

Molnargoreny: érdekes amit írsz, csak megfordítva is igaz: attól hogy Tomcat zsidózik, még nem lesz minden hülyeség, amit mond, de hiába mond olyat, ami nem hülyeség, attól ő még egy hülye antiszemita marad, az általa szopogatott cafrangos faszok ellenére.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.31. 16:59:33

Mavo: ráklikkeltem a linkre, de a feldobott posztok helyén mindenhol az átirányítás jelent meg. Sebaj, sodi blogját sose olvastam, eztán se akarom.

A Talmudot illetően: én nem tudom elbírálni, hogy félig hamis, egészen hamis vagy egyáltalán nem az. De te sem, mert nem hinném, hogy héber eredeetiben, kommentárokkal olvastad volna, ahogy "elvárják". Én egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy valamit nem lehet lefordítani! Ilyen nincs. Az pedig nem vita, hogy a másikat lefasisztázom és azt mondom, hogy hazudik. Miért hazudik? Mert csak, ugyanis a Talmudot csakis héberül lehet olvasni és csakis rabbik értelmezhetik. Na ne. A Biblia a világ legtöbb nyelvére le van fordítva, ez miért nem baj? Vagy a zsidó vallás mégis felsőbbrendű és a zsidók annyival okosabbak, hogy az ő szent könyvüket senki más nem értheti meg (lásd: elitizmus, kirekesztés, rasszizmus...).

Mavo, tudtommal van arab Biblia - a maronita keresztény araboknak. Nem is szólok semmit emiatt, rendjén van a dolog.

Yeti: én éppen azt mondom, hogy Tomcat - akit ismerek személyesen is - nem egy gőzös fejű félhülye, hanem egy kifejezetten értelmes és művelt emberke, átlagon jóval felüli képességekkel. Ugyanakkor a feltűnősködésének az alpáribb megnyilvánulásai egyszerűvé teszik ellenfeleinek, hogy ezekre hivatkozva kitérjenek az érdemi vita elől, puszta címkézéssel. Én - bár a net szabadszájú hely - ezért mondtam le netes indulásom után nagyon hamar az alpári beszédről - meg azért is, mert öregebb és megfontoltabb vagyok. Mindenesetre engem megnyilvánulásaim alapján elég nehéz a gőzös fejű hülyékkel egybemosni, és ez így is fog maradni. Nem fogok cafrangos faszokat emlegetni, mert ennek semmi értelme még akkor se, ha az említett nemiszervek - akár az araboké, akár pl. az amerikaiak többségéé, mert ott is divat a körülmetélés higiénés okból messze nem csak zsidóknál - valóban "cafrangosak", azaz előbőrhiányosak.

sodika 2007.08.31. 18:07:51

mavo: Ha szerinted a google archívuma bármit is bizonyít, akkor legyél kedves pontosan idézni azt a részt, amit kifogásolsz.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.31. 18:14:29

sodika, eltűnhetnél, a magadfajták járatják le a jobboldalt.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.31. 19:21:52

Molnargoreny,

persze, mert a tárolt változatra kell klikkelni.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.31. 19:25:55

sodika,

ne röhögtesd ki magadat. Aki keres az talál.

Vagy írjak postot (mondjuk) „magyar vérszomj” ügyében, akkor megérted?

Hogy megértsd: itt és most nem azzal van bajom, hogy ... zsidókat bírálsz, azzal van a gond, hogy utána gyáván elhatárolódsz magadtól.

Az ugyanis ciki.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.31. 19:27:42

És valóban, Molnargoreny, nem olvastam eredetiben, de olvastam olyan embert, aki az ehhez hasonlókra tudott válaszolni. Konkrétan azt írta, hogy ezek java része kiragadott részlet vitákból és/vagy hamisítvány.

Engedd meg, hogy neki higgyek inkább.
süti beállítások módosítása