Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Igazság-minisztérium

2007.10.04. 15:43 | mavo | 2 komment

Címkék: szakértő hír tv médiahekk fosztogatás függetlenség tényfeltáró újságíró faszkorbács ezek lopnak

times 83. 12. 3. nt napiparancs közlemény duplaplusznemjó nemszemélyek eml átír felülben utánikt


Na, Pótdíj Jánosról csak kiderült, hogy nincs egyedül.

Ne röhögj, tényleg kiderült, nem egyedül lopikolik őkelme, van másik politikus is, aki szintén.

És minden bizonnyal más is megdöbben ezen, akárcsak én. Hogy nahát, ezek lopnak.

Ami eztán jön, az elé magyarázkodni kell, mert minden bizonnyal a kezdő mavo-fan elbátortalanodhat, hogy ugye már megint a Fidesz, holott én bármely párttal szívesen fűszerezném a tudjátok mit.

De ez igazi vicc az első momentumtól az utolsóig.

Ősi dák népszokásról van szó, annyira, hogy már a fáraók is alkalmazták: aki nem illett a történetbe, azt a világ legtermészetesebb módján egyszerűen kivakarták onnan, ahol nem kellett szerepelnie.

Na ja, csak akkor még nem volt gugli.

A modern remake ott kezdődött, hogy Pótdíj János megbukott, mint Rottenbiller. Úgy tűnik, az ezt követő kicsiny kabaréjelenetnek az az oka, hogy a Hír TV belendült a nagy leleplezősdibe, s esmeg kitett némi felvételeket, ezúttal egy független jelölt, Vince Tibor Ferenc akadt a horogra, amint emlékezteti a vállalkozót, hogy talán kéne adni a maradék dokumentumokat is, különben nem lesz zsé. A hírt, ahogy illik azonnal átvette a MN, majd kis késéssel a többiek is.

A jó kabarétréfa egyik lényeges eleme, hogy csavarodik valamilyen alapfelvetés, példul kiderül, a menyasszonynak töke van, esetleg élien. Hír TV-ék úgy tűnik, nem ástak jobban utána Vince Tibor Ferencnek, a többiek ellenben igen, és kiderült, a neve szerepel a 2002-ben a Fidesz által indított, vagy támogatott győztes polgármesterek dicső listáján.

Ami még rosszabb, a sok Nemhírtévé és Nemmagyarnemzet ezt közzé is tette.

A hülyék. Nem tudták, hogy a múlt eltörölhető, és ami még szebb: utána létezik undelete.

Amiben egyébként nem az a kínos, hogy ennek a nímandnak köze volt a Fideszhez. Sőt, mondjuk ki, ha valaki emiatt ujját megemelve dörgedelmeket intézett volna, hogy lám, a Fidesz, mert Vince Tibor Ferenc, az fasz lett volna, értelmes ember az ilyentől kap heveny csuklást. Még az is lehet, azóta a túloldallal fonódott össze, ugyi; ne legyünk minden gyanúpertől mentek.

Hanem az, ahogy visszanyúltak, hogy háthamégis. Hogy háthamégse derül ki. Aztán eszükhöz kaptak, hogy de úgyis, és visszarakták. Hogy jaj, hát ugye, máshonnan kiderült, és onnan ők sajna nem tudták kivakartatni a nevet. Ahhoz nem elég jó az Elite Haxor Polgári Kör.

A különös az, hogy információs technológia dolgában a szerver-gate után ismét megbukott egy párt szakember-gárdája, ami nem túl bíztató előjel számukra a három év múlva esedékes választások előtt.

Én a helyükben hirdetést adnék fel.

Többé-kevésbé jólszituált párt keres informatikában naprakész tudással rendelkező tanácsadót. Párttagok, rokonaik és ismerőseik kérem ne jelentkezzenek.

Inkább valami szakember.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr65185837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.10.05. 20:32:53

Voltaképpen társam vagy a "pártokrácia" gondolatában, mavo? Úgy gondolom, igen. Én sem tartom semmivel sem erkölcsösebbnek a jobboldali lopásokat a baloldali lopásoknál. Ha hosszabb távon nézem, egyetlen enyhítő (de nem felmentő!) körülmény van a jobboldal számára: az 1988-90-es "spontán privatizáció" - magyarul szabadrablás, amikor azonban az addigi MSZMP-pártkáderek kaptak mindenki másnál sokkal hatalmasabb lehetőséget a gazdagodásra. A magyar politikai rendszerben lehet illegálisan a törvényes kampánypénz sokszorosát költeni, így a jobboldalnak nemigen volt lehetősége erkölcsösen szegénynek maradni, ha a rendszert elfogadja, hiszen akkor eltűnik a süllyesztőben. De ez nem több enyhítő körülménynél, hiszen módjuk lett volna kormánypozícióból megváltoztatni a szabályokat, de mégse tették...
süti beállítások módosítása