Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Hétköznapi faszizmus

2008.03.27. 19:14 | mavo | 2 komment

Címkék: média zsidó újságíró igazmondás nemzeti radikalizmus mutogatás szólásszabadság

Na, megkapta a jót megint a Zsótti, kellett nekije ugrálnia. A kis publikációja egyébként meglehetősen gázos, a reakciók dettó, szóval végre megint van gumicsont egy időre.

A legneccesebb rész természetesen az, hogy „[ő]k a mi indok-zsidóink – értsd: a puszta létezésük indokolja az antiszemitizmust…”, mivel az antiszemitizmust egyetlen zsidó létezése — de viselkedése — sem indokolja, akár tetszik ez Zsóttinak vagy bárki másnak, akár nem.

Pedig rögtön ott van utána az, aminek érzésem szerint a valódi csattanónak kellett volna lennie: „[é]s csak ülünk a medencénk szélén, és nem is értjük már a versenyfutást a parton.”

És éppen erre a mondatra nem reagált a kutya se, akár le se írta volna, én vártam, becsszó.

Pedig ez így, ebben a formában bizony igaz. Ha a körítést kihagyja Zsótti, még lengethetnénk is a kalpagunkat neki.

Ülünk a kis medencénk szélén, és erősen gondolkozunk, mi a rákos heredaganatért van az, hogy két hiperérzékeny társaság nyüstöli egymást kőkeményen. Az egyik mikroszkóppal keresi a mondatokban a zsidó szót, hogy antiszemitizmusról kezdhessen óbégatni, a másik ellenben újabb és újabb hívószavakat talál, és közben valamiért magyarellenességről vízionál — teszi ezt ráadásul úgy, hogy közben azokba a hibába esik, amibe egyébként antiszemita barátaink is általában: félreértelmez, általánosít, feloszt, és extra jogokat vindikál magának.

Bűnöző cigányokból cigánybűnözést vezet le, kampós orrból meg világuralmat. Fasizmustól rettegve bőröndöt elöl hagyó Kertészről (majd a nettó zsidóságról) alkot legendát, köteles beszédet turbóz, magyaroknak beintő Klónt, keresztényeket kiirtani szándékozó Tilos Rádiót, diktatúrára készülő Csillagszemű Juhászt vízionál; estébé, estébé, estébé. Ilyenekre és olyanokra osztja a világot, a magyarokat, a káposztás cvekkelliket, a morzsás szarvú szapirtyókat: bármit, csak osztani lehessen, s a végén elégedetten nyugtázhassuk, hogy Mi vagyunk a jók, Azok meg a rosszak, talán nem is emberek igazából

Nagy eséllyel erről szeretett volna írni Zsótti, ám nem sikerült neki, csak félig, csak az egyik felét bírta leírni a szarnak; azt is szarul.

Nem véletlenül: ő is kőkeményen azok közé tartozik, akikről írnia kellett volna. Így maradt a krákogás pár hülye zsidóról, meg pár félreértelmezett mondókájú zsidóról, oszt passz: hétköznapi faszizmus. Az övé, és az ellene nyíltan levelezőké egyaránt.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr58399514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kuglófarcú 2008.04.08. 23:13:00

Jó írás. De mi ez a sok nyilaskeresztes baszás, kisfiam? Ha tudsz írni, minek keresed a feltűnést ilyen extra szarságokkal? Ha tehetségtelen hülye lennél, megérteném. Vagy te, annak tartod magad?

refuse/resist! · http://torzskocsma.blog.hu 2008.04.09. 12:18:42

www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=145196
Elek István is asszem ugyanazt írja, mint te, csak pöttyet más stílusban :)
Eddig messze ez a 2 írás a legjobb ebben a témában szvsz.
süti beállítások módosítása