Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Dire Straits

2008.06.07. 23:04 | mavo | 7 komment

Címkék: szar gyorbán orcsány

Most akkor már valóban legyenek előrehozott választások? Az előrehozott választás amúgy a választási költségvetés elkerülése miatt lenne jó, mert sajna a Klón (mint az borítékoltam) arra készül.

De csak ha lenne bármféle racionalitás a magyar pártvilágban.

A nagy baj az, hogy nincs. Hangzatosan ezt valahogy úgy lehetne megfogalmazni: a magyar pártpaletta tökéletesen értelmetlenné vált.

Csehország bazmeg, az igen. Ott a jobboldali tárgynak kinéző kormánypárt némiképp elszabott vizitdíj törvénye ellen a cucidemokraták ágálnak, és ez rendben is van. A helyi alkotmányizé meg kimondta, nem alkotmányellenes, bár nem a tökély. Noch dazu, amikor a cucidemokraták aszongyák, azé a szopós kisdedddel ne fizettessenek mégse, a jobbódali hogyishíjják nem azt mondja, hogy eb ura fakó, te büdös komcsi, hanem azt, hogy oké, meggondoljuk.

Nálunk meg két hogyishívják ... vitatkozik.

A Kettőzer-kettes Nagy Kampány most üt vissza mindenkire. Mondjuk úgy, a cuciknak akkor jobb volt a sajtója, a Fidi meg akkor esett először abba a hibába, hogy hülyeségekkel kampányolt.

Illetve nem is a kettőezer kettes ügyek döntöttek akkor és ott, hanem az, amikor a Csillagszemű Juhász és az ő Csipet csapata arról kezdett el susmusolni, hogy ezek a haverjaikat tömték, amíg kormányoztak, ezért most mi kénytelenek vagyunk a mi haverjainkat tömni.

Teljesen ésszerű szavak ezek, csak éppen nem feltétlenül népszerűek (felteszem, a hívek többségének meg az nem, hogy az ő térfelükön lassan 56 egyetlen igazi tömeggyilkosává vízionált Gyufáról ismerte el a Főnök, hogy ja, amúgy nem segg, sőt).

Az a fránya látszat meg aztán valahogy mindig igazolni bírta az ezen szavak miatt kipattanó ajas libsikomcsi rágalmakat. Tök véletlenül úgy alakult, hogy a semmi befektetés sem igénylő zsíros bizniszek valahogy mindig a haveroknak és a haverok haverjainak jutottak, a Nemzetnek pedig egy flancosan felaranyozott, uszályba oltott csillagbörtönt basztak oda nemzete szinházául. Ugyanakkor a piaci ár többszöröséért (plusz némi telkek óccóé),  ott a kultúrpalota, ami viszont tökös, modern és jó. Ja, hogy azt nem a házi rendező házi belsőépítésze baszta össze szaré-hugyé? Ja, az más.

Ha előrehozott választások lesznek, akkor valóban simán elépzelhető, hogy ez a simlis társaság szarrá nyeri magát, és aztán végre mégis lesz Lex Seol, és a mostani lakót esetleg kibasszák a Sándor-palotából, de ez legyen a legnagyobb gondunk.

A nagyobb gond az, hogy igazából a Csillagszemű és Csipet csapata kizárólag saját hívőinek választóinak szembeköpésével tehet valami érdemlegeset. Oké, a nyugdíjasok két évig szívatásával összespórol valami zsét, de az egészségügy reformja ezzel még nem történik meg. Sőt, tudjuk jól, ha ők találnak ki valami vizitdíj-szerűséget, a maszop fog először hisztériázni, hogy ja, de, jaj, de. A faszista Csillagszemű nyúzza a népet; a törzsközönség meg hány.

Jó, tény, ez a fanclub is olyan, mint az a fanclub. Ha a Klón lecseszi a Csillagszeműt, mert az megszorításokat vár a Klóntól, akkor a fan nem csodálkozik, ha a Klón mégis megszorításokat csinál: az úgy van rendjén. A másik fanclub pedig elébb annak hájpol, hogy a Csillagszeműék nagyon akarják a négyesmetrót, aztán annak, hogy háhá, a négyes alapja egy törvénytelen szerződés volt, s most éppen nem megvalósítható, majd a négyes és ötös metró egyszerre megígérésében látja a jövőt, legközelebb meg majd annak örül esmeg, ha a Főnök tényleg félbe fogja hagyatni a négyest is.

A magyar foci jut minduntalan az eszembe, meg az a néni, aki ott volt egy tüntetésen, amit azért tartottak, mert (alkudozásból kifolyólag) állam bácsi nem fogadta el angolék tenderét az Ősszumír Üllői Úti Fuckra, s elébb a magyar vag(y)on kiárusítása ellen kelepelt, majd amikor megmondták neki, hogy de, igen, az a jó, ha kiárusítjuk, akkor mellette.

Nem baszogatásból mondom: ha a Csillagszeműék kilencvennyolcban négy évig megpróbáltak volna legalább hozzávetőlegesen tisztességesek lenni, jelen pillanatban talán éppen a Sándor-palotában ünnepelnék az Ajró bevezetését a szlovákokkal együtt. Olyan apróságok kellettek volna hozzá, mint hogy nem mutigatnak cinikusan egy valóban törpe pártra, hogy hát ők csinálják a balhét, és nem dobnak be olyan figurákat a mélyvízbe, akik elébb kijelentik, hogy hülyének lenni alkotmányos jog, majd ezt saját példájukkal igazolják.

Előre szólok: most egy másik félvirtuális párt esélyes, hogy Csillagszemű Juhászék eljátsszák velük ugyanezt. Oké, a szatelita párt eldobható, az rendben: csak éppen el fognak fogyni.

Előbb-utóbb. És minden alkalommal a libsikomcsi sajtó túlsúlya volt a bukás oka, nem az, hogy faszok, meg persze a választási csalás.

Á, dehogy az, hogy maga adott muníciót a libsibolsi sajtónak az Ördög képének felfestésére.

Most végre ez a muníció már nem elég.

Önön a sor Elnök Úr.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr94508937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Refuse/Resist! 2008.06.08. 22:57:45

"nem azt mondja, hogy eb ura fakó, te büdös komcsi"
a büdöskomcsikat naggyábul kipucolták, azé nem monnya.
A magyar dmokrácia büdöskomcsi örökségben gyökerezése is az oka a fidi ősbűnének, többek közt.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.06.17. 15:07:45

Egy komment >> leves. Ha már zsidózni teccik, kéretik érzéssel csinálni ...

SF · http://reakcio.blogspot.com/ 2008.06.18. 07:28:35

Ej,ej. Miért féltek ennyire az igazságtól Mavo? XD

Inkább azzal foglalkoznál, hogy a Fidesz neokonjait/neolibsijeit leleplezd... mert azok nekem sem tetszenek a fideszben!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.06.18. 14:59:46

Elmagyarázhatnád, ki az a ti, akihez beszélsz kis pofám.

A blogot pedig én írom, nem te.

ACI 2008.06.19. 01:52:07

Az SZDSZ megrendelésére írod, teszem fel.

Tehéntőgy 2008.06.19. 09:46:32

ACI, a következő a helyzet: van a Talmudista Maszonéria Internacionalista Kongresszusa. Nekik vannak tagozataik, a Neoliberális Nemzetiidentitás-Rombolási Bizottmány az egyik, ennek alszervezetei az SZDSZ és az RMDSZ, de a rituális pészachi gyilkosságokat is ők szervezik, mert a Mazsihisz (ami a Fütyülősbarack és Pajesz Akciócsoport fedőszervezete) túlságosan szem előtt van ilyen szempontból. Mavot viszont nem ők fizetik, hanem a Horgasorrú Metélt Karvalytőke Nagy Szinhedrionja egyenesen Haifából, mert a propagandát központilag kontrolláljuk, plusz ilymódon mavo vagy a MaNcs időnkénti SZDSZ-kritikus szövegein át a Szinhedrion könyűszerrel küldhet kódolt utasításokat és bírálatokat az NNRB felé. Jó mi?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.06.19. 16:40:56

Apró tévedés: nem a Horgasorrú Metélt Karvalytőke Nagy Szinhedrionja, hanem a Csöpögősorrú Metélt Karvalytőke Nagy Szinhedrionja.

Nagyon nem mindegy! Előbbi társaság a Júda Népe Felszabadítási Front utódja, és őket utáljuk.
süti beállítások módosítása