Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Run like Hell

2008.09.21. 21:30 | mavo | 43 komment

Címkék: muhaha pomogácsok nemzeti radikalizmus polgár tamás

Igen bazmeg, Earls Court, tessék verni rá.


Elvált a szar a májtól, szegény Polgár Tamásról kiderült, hogy vagy hülye provokátor, vagy csak szimplán hülye, vagy csak minket néz hülyének. Vagy csak megkattant, és sajnos innen nézve ez tűnik a legvalószínűbbnek.

Abszolút érdekelne, egy olyan ember, aki szemrebbenés nélkül jelenti ki, hogy a komancsok gyerekeit is ki kellett volna végezni, az mit öblöget provokátorokról, ha a hozzá közel álló slepp egyik tagja egyszer csak úgy érzi, az általa felvázolt tevékenységet a komcsibuzizsidók verésével illene kezdeni, mire a többiek lelkesen csatlakoznak a szavak tettekre fordításához. Hogy miért csodálkozik a balhén az, aki a szerencsétlen, értelmetlen Charta kapcsán magyarellenességről böfög doszt?

Amúgy félreértés ne essék, tőlem az illető, aki kirobbantotta A Nagy Balhét Amiért Polgár Tamás Hátat Fordított A Saját Híveinek, lehetett akár provokátor is.

Na de kérem! Itt jön a baj! Hogy ez a provokátor miként fért oda Polgár Tamás és csipet csapata mellé? Hogy nem lökte ki az aljas provokátort az egészséges magyar nemzettest? Tán csak nem azért, mert a megszólalásig hasonlított a többiekre, akik körülötte voltak?

Abszolút nem azért mondom, de ha bármikor életemben az Andrássyn sétálva a társaságom egyik tagja ilyesmiről kezd el kajabálni, nem hogy nem csatlakozik hozzá senki, de még ott is hagyjuk, mint macskát szarni. Ki érti ezt?

Halkan megjegyzem, öt éve Polgár Tamás és akkori barátai is így tettek volna.

Polgár Tamással egyébként még csak nem is ez az igazi baj. Hanem az, hogy mára nemhogy nem vicces, de nagyon nem. Most is annyira viccesen határolódott el valakitől, aki mindösze logikusan tettekre akarta váltani Polgár Tamás napi szintű rutinná váló zsidózását, cigányozását komcsizását és buzizását, mint egy villanyoszlop, esetleg egy döglött kenguru, ne adj Isten egy gyermeket csókolgató 66-os út az amerikai elnökválasztás finisében.

Igazából talán még ez sem lenne akkora baj: emberek megkomolyodnak, egyesek már nem mennek bohócruhában a vérésbecsületezők közé, inkább lesznek  saját maguk saját korábbi tréfájuk tárgya, ahogy mások sem hugyoznak a templom oldalába bizonyos kor után, pedig de vicces volt anno.

Nagyobb a baj. Mostanra Polgár Tamás annyira komolyan veszi magát, hogy majd felrobban a kurva komolyságtól. Régebben vigyorgott, mostanra kényszeredetten vicsorog. Utálok ilyet írni, de sajnos erre nincs jobb szó, akármennyire is szar, akármennyire is írni tudó embernek tilos lenne leírni a vicsorog szót, mert szemét, mert szar, mert szörnyű, mert más megbélyegzésén kívül sokra nem jó. A Reakciósok viccelődnek, hogy a magyarságuk miatt mondta le önhatalmúlag a megrendelt pólót, miután Polgár Tamás milliméterre ugyanannyi bizonyíték alapján autodafét kezdeményezett hasonló indokkal? Rohadékok, beperellek titeket, mondja ez az új, tökéletesített Polgár Tamás, akinek nagyon fontos lett, hogy ha csúnyán néz rá bárki, azt beperelje, ugyanakkor persze neki továbbra is mindent szabad, és most is igazából az a baja, hogy a hozzá csapódó csőcseléktől kétezer-nyolc szeptember tizenkilencedike óta már a kutya sem fél.

És a mi még rosszabb, azt hiszi, értelmes ember félt tőle és csipet csapatától a Hollán Ernő utcában. Holott, ha így lett volna, akkor nem kellett volna utólag  melldöngetve centizgetnie, hogy ők, vagy az ellentüntetők voltak-e többen egy olyan performance (kuss, franciául is tudok) keretében, ahová a potenciális ellentüntetők nem kis hányada el sem ment, mert nem akart a Klónnal közösködni, és aki kiment, azok nem kis hányada is fanyalgott. Ha féltek volna tőle, a kutya sem lett volna ott az ő fiaival szemben, és a halkan becsapódó ablakok mögül kiáradó diszkrét bűz jelezte volna, hogy a biboldók hogy beszartak Polgár Tamástól.

Én reménykedem, hogy abbahagyja a hazudozást ez a Polgár fiú. Mármint a saját magának hazudozást. Mert az annyira nem jó.

Csak sajnos tizenkilenc év alatt sokan megtanultak maguknak vérprofi módon hazudni. Tamás, akárhogy is nézzük, indikátor: ilyenek vagyunk, mostanra hazudunk reggel, este, orrvérzésig. Magunknak bizony, magunknak. Hogy ingyen van a szőlő, s lágy kenyér, s hogy felsőbbrendűek vagyunk, bizony, mi magyarok, mert csak, azé.

Aztán elinalunk magunk elől sebesen: tantó bácsi, nem mi voltunk, nem mi vertünk, ők voltak, a provokátorok, ők bizony.

You better run.


Update: törvény címmel Boholy szöszenete odaát.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr84674845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

honi 2008.09.21. 22:20:06

Te vagy Magyarország szégyene 1 bunkó kis szar komcsi-lib keverék ,szívesen találkoznék veled 1 rövid eszmecserére.Te fajtád az a fajta aki csak itt mer pofázni,szidni a másikat és nem szemtől szemben ahogy illene.Ebből is látszik mennyire kis jelentéktelen kis parazita vagy.remélem 1-szer össze futunk

Nick Smith 2008.09.21. 22:31:00

honi: Bizonygasd csak tovább a post igazát, bizonygasd csak tovább, hogy mindössze ennyit, tudtok, ennyire vagytok képesek a csürhétekkel együtt:

Megverlekszétütlekkinyírlakbazdmeg!

Ennyi. Ennyi az összes amit tudtok. Ennyi az összes érvetek, ez minden amit fel tudtok mutatni - persze a szétbaszott városon kívűl, ami elmaradhatatlan kelléke egy kurvára hazafias rendezvénynek.
Ja, meg, hogy "mocskoskommunistacigányzsidóbuzi".

Sajnálatos, hogy már Tomcat barátod is erre a szintre süllyedt, vagy inkább zuhant.

pacagánycsök 2008.09.21. 22:32:26

lehet, h franciaul tudsz, de az angolodra azert ne legyel buszke... You'd better run jobban hangzik, nem?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.09.21. 22:37:58

honi,

miért ne, tőlem összefuthatunk, és ha rajtam múlik, egy sör mellett újra gondolod te is. Már ha van rá érkezésed.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.09.21. 22:41:05

fene_vad,

Sajnálom, de inkább a Pink Floyd tagjainak angol tudását minősítsd, lásd: www.azlyrics.com/lyrics/pinkfloyd/runlikehell.html

Megjegyzem, amikor olvastam a kommented, elbizonytalanodtam, mert sajna nem vagyok a Bölcsek Kövének birtokában, szigorúan a kitett videóból és a saját emlékemből indultam ki.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.09.21. 22:56:14

fene_vad,

még mielőtt, mert ez nem vita köztünk. Valóban nem nagy az angol tudásom, de a We DON'T need NO education óta Floydéktól bármit el lehet fogadni, nem? :-)

pacagánycsök 2008.09.21. 22:57:20

egyezzunk ki dontetlenben, itt mindket formaban szerepel:

www.pink-floyd-lyrics.com/html/run-like-hell-wall-lyrics.html

aze' beszolok nekik is:)

Tomcat meg remelem eszehez ter a kesobbiekben, mindenkinek jobb lenne

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.09.21. 23:03:36

Nick Smith,

nem tudok neked válaszolni, holott nem értek veled egyet Polgár Tamást illetően.Csak ostoba közhelyek jutnak válaszként eszembe, és ez nem jó.

Az igazi az lenne, ha a bombagyáron válaszolna ő maga. Úgy, ahogy régen, amikor még nem a taslit érezte a vitás kérdésekre megoldásnak.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.09.21. 23:07:09

fene_vad

oké, tedd azt, én nem haragszom.

A befejező mondatod pedig ül: szerintem a legjobb neki lenne ettől. Na jó, nekünk is.

PS: oké, legyen dönttelen. :-D

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2008.09.21. 23:09:57

gratula. deeengem-hamaraaab-hozooottle-azindex-éstöbbkommentem-vaaaannn-bebebeeeeeeeeeeee!:) no, azért ezt belinkelem

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.09.21. 23:10:18

dönttelen :-D
(döntetlen) :-)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.09.21. 23:11:12

Boholy,

Azért jellemző rovatban te vagy a császár. :-)

Parasite 2008.09.21. 23:44:19

tomcatet egyszer rettenetesen szájon kell vágni, amikor egyedül van és nincs mögötte a sleppje. milyen bátran nekimentek az indexes gyereknek. lehet vagy 40 kiló vasággyal, ők meg voltak mondjuk 30an. lehet többen.

Galván Tivadar szakmunkás 2008.09.22. 00:21:57

Én leginkább azt nem tudom megérteni, hogy Tomcat és barátai miért vannak felháborodva azon, hogy fasisztának vagy nácinak nevezik őket? Akárhogy próbálom felfogni, ez sehogyse fér a fejembe.

Szívesen olvasnék valami eszmefuttatást Polgár úrtól arról, hogy szerinte vajon mik is a fasiszták jellemzői és ő miért nem fér bele ebbe a halmazba, ill. a fasiszták történelmi szerepének ismeretében ő miért érzi sértőnek magára nézve ezt a jelzőt? Mert ha még netán zsidónak nevezné őt valaki, akkor - nézetei ismeretében - még megérteném ezt a hihetetlen felháborodást amit itt prezentált, de így? Talán fáj nekik az igazság?
Vagy talán még nem hallotta/hallották azt a mondást, hogy "aki kurvának áll, ne sírjon ha basszák" ?

Szerintem lassan nem ártana ha tudatosulna a tisztelt széljobbos brigádban: Ha valaki zsidózik reggel-délben-este, azt bizony fasisztának fogják nevezni. Ha ez nem tetszik, tessék az ombudsmanhoz fordulni, Tomcat már úgyis perel mindenkit - akit nem ver/veret meg.

Kicsit olyan ez, mint amikor a South Park egyik részében a niggerezők be akarták tiltatni a "niggerező" jelzőt, merthogy az sértő rájuk nézve, ellentétben persze az általuk használt nigger jelzővel, ami természetesen a világon nem sért senkit.

Én sajnálom, hogy Tomcat ilyen bohóc lett, kár érte.

vakablak 2008.09.22. 00:45:59

"szegény (sic! bazz) Polgár Tamásról kiderült, hogy vagy hülye provokátor, vagy csak szimplán hülye, vagy csak minket néz hülyének. Vagy csak megkattant, és sajnos innen nézve ez tűnik a legvalószínűbbnek."

Eehm. Szegény? És most derült csak ki, hogy megkattant? Hm. "Szegény" Polgár Tamás minden kétséget kizáróan létezett már azt megelőzően is, hogy én felfigyeltem rá. Mérsékelten érdekes lehet tudni, hogy még azelőtt mennyire volt mocsok fasiszta. Legalábbis az utóbbi pár évben, hogy beszuttyant a média szarszagú üdvöskéi közé, és így nekem is alkalmam van hallani róla, én csak mint véresszájú, gyilkosságra-erőszakra uszítót ismertem meg. Ehhez képest fel nem foghatom, hogy mi történhetett pont ma/tegnap, amitől azt a következtetést vonod le, hogy "szegény [...] megkattant". Eddig kóser volt, csak pont most lett schmuck?

Pinainas 2008.09.22. 02:38:36

Fura ez a nemzeti radikalizmus, ilyen aspektusban még sosem lehetett látni. Ebből az egész vándorcirkuszból még talán Polgár Tamás a legintelligensebb. Viszont akik kiállnak a chartások ellen azok ezzel igazolják hogy egy szinten vannak velük. Ezt honi honfitársunk se cáfolta meg :-)

Valamint idevág az a németországi általános vélemény, miszerint az NPD (a német jobbik) legnagyobb ellenfele az NPD. Nos végeredményben én mint egy régi vágású jobboldali ezeket a jelenségeket elnézve jó nagyokat röhögök, mert ha sírok mindig kiszárad a szemem és elhomályosodik a látásom :-/

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.09.22. 05:57:43

vakablak,

azért szegény, mert eddig nem jött rá, hogya haverok igazából provokátorok.

Eddig simán belefért neki a katapultozás, meg a büdös savval locsolásztás, a fél blogzónát megfenyegette már veréssel (és aztán persze nem verte meg őket) most meg fintorg, hogy fúj, provokátorok, köpni kell.

Na ezért szegény.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.09.22. 06:51:30

maximum riszpekt, még a zene ellenére is :-)

Tilcsák Bea (törölt) 2008.09.22. 07:05:59

örömmel üdvözlöm, hogy a rendes nevén emlegeted....

Carnivora (törölt) 2008.09.22. 08:48:39

tuti recept az index főoldalhoz Tomcsit sztárolni egy kicsit ...

Muad\\\'Dib 2008.09.22. 08:57:11

Engem csak az érdekelne, hogy te ezt pénzért csinálod, vagy tényleg ennyire hülye vagy? A jövő érdekében remélem, hogy pénzért...

marxcie · http://www.kerekparosklub.org/milyen-erveket-ne-hasznalj-amikor-biciklisekkel-vitatkozol-0 2008.09.22. 08:58:16

vakablak: en kb 10 evvel ezelott talalkoztam vele, talan kicsit regebben, akkor meg lelkes kommunista volt.

RoFä 2008.09.22. 09:04:25

Szép írás.

Nem vagyok pszichológus. Iáter. És túl nagy divat lett manapság a politika (??? Ez nem az, ami itt megy...politika, az közös ügyeink megoldása b+), szóval a Végzet Hegye körül sertepertélő akárkikről kiállítani a flepnit. A gyurcsányorbán is elmebeteg, tudjuk. de...mégis...Tomcaten nem valami nagyzási hóbort ill. egyéb szociopatikus egománia hatalmasodott el az évek során? Majd valami szakértő nevén nevezi.

Az a szomorú...és tönkreteszi sokak jól bevált koordinátarendszerét...hogy tényleg nem egy náci hülyegyerek. Másfelől viszont náci hülyegyerek. Lett. Pedig...

Bonyolult ez...

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.09.22. 09:25:09

Én nem látok rajta változást, pontosan ennyire nem volt vicces régebben sem (1-2 nagyon ritka megmozdulástól eltekintve), az általa befutott pálya logikus irányba mutat, kénytelen fokozni a tempót és radikalizálódni.

anyámtyúkja 2008.09.22. 09:26:51

Tomcat tegnapi írása tényleg meglepő volt. Jó lenne azt is írni, hogy mulatságos is, de nem volt az. Csak azt nem értem, hogy miért most? Miért pont most? Idióták/provokátorok? Amikor Tomcat először meglátta Budaházy retrorúzsasándorait, akkor nem jutott eszébe az idióta jelző? Amikor meglátta a transzparenseket, nem jutott eszébe a provokátor szó? Ugyammá. Értelmes ember ilyenkor jó gyorsan elfut, nehogy meglássa valaki - szomszéd, nagymama, a néni a közértben -, hogy ezekkel együtt videózzák.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.09.22. 09:30:13

Carnivora,

ja, főoldal, bár nem ez járt az eszemben, de mit tegyek.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.09.22. 09:31:06

Lukrécia Bögre,

nem áll rá a szám, ráadásul a Polgár Tamás egy tök jó név.

Ruggero Deodato 2008.09.22. 11:01:03

az a szörnyű gyanúm van, hogy mi (mi, MI) csináltunk az 5 évvel ezelőtti Polgár Tamásból, a jogos dolgokon felháborodó, radikális pranksterből valami szörnyeteget. Minekünk köszönhető, hogy egy jobb sorsra érdemes lázadó a radikalizálódása során a szélsőjobb térfelére sodródott, hiszen minden más irányt hermetikusan lezártunk számára. Nincs radikális baloldal, nincs radikális civil ellenállás, nincs radikális józanság, félünk, rettegünk, gyűlöljük azt, aki felrúgja a status quo-t, még akkor is, ha a legjobb szándékból teszi.
Nagyon sajnálom Tomcat-et, és agyon sajnálom magunkat. Lehetett volna belőle egy Yes Man, egy www.0100101110101101.org, vagy egy korai Inconnu, ehelyett egy pain in the ass.

Datrth Vader és Luke kibékülése lehet a példa, hogy talán még nem késő neki kezet nyújtani.

b.-

Tehéntőgy 2008.09.22. 12:04:32

Polgár Tamás nem ér és nem is érdemel meg ennyit. Se ilyen jó posztokat kritikának, se azt a sok energiát, amit egy sor nálánál mérföldekkel szellemesebb és innovatívabb blogger und kommentelő a szélsőközéptől Deodatoig a személyisége és szándékai finomelemzésébe fektet. Felnőtt ember, tudja mit csinál, ő választotta. Pár bohócruhás meg műpéniszes magamutogató idétlenségnél soha nem is volt benne több. Nem II. Szabó Lőrinc bukott itt el moralice, csak egy cinikus és jó dumájú pólóárus, aki elment kaszáskereszttel meg durranós dolgokkal játszani...

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.09.26. 13:54:58

A szám címét majdnem helyesen írtad, mavo, az Run Like Hell (az angol minden szót nagybetűvel ír a címekben, az albumon úgy is van - a te írásod németes, mert a kezdőszón kívül a főnevet nagybetűzted). A videón is mind nagybetűvel jelenik meg, amikor betűnik a cím, ha a YuoTube oldalsó keresőboxában nem is.

A többi? Féligazságok elég egyoldalú szemlélettel.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.09.26. 13:58:17

Jaj, már megint ezen rugózol. Fasznak.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.09.26. 13:59:22

Olyat meg én is tudok böffenteni, hogy féligazságok, meg egyoldalú szemlélet. Mondtál egy nagyot, ha többre nem fussa, ne pazarold a drága idődet.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.09.26. 16:00:33

A helyesíráson, te kis butus.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.09.26. 16:03:47

Hadd legyek kaján: mivel a borító írásmódjára hivatkozol, nyilvánvaló, hogy akkor a the final cut és a THE JUSHUA TREE kötelező írásformák.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.09.26. 16:04:37

JUSHUA = JOSHUA, mielőtt belekötsz abba is.

Aran-ka · http://aran-ka.blog.hu 2008.10.07. 11:14:57

Mavo, Mavo! Te elaprozod magad a kommentek kommenteleseben...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.10.07. 22:57:48

Na jó, de. De kérlek, ne híreszteld.
süti beállítások módosítása