Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Alapfogalmak XIV — a zuccára vinni

2008.10.06. 19:00 | mavo | 7 komment

Címkék: gyorbán orcsány alapfogalmak

Mint minden alapszinten a pógár büdös lelke fenekibe, meg a feneke lelkibe ágyazódott fasság, a zuccára kivivés felelőse sem található sehol. Vagy valaki eldugta a sublótba, vagy már túl sok politikusnak látszó tárgyat hoztak ezzel kapcsolatba, és a sok szarkupac közül keresse a nyavalya, melyik a büdösebb.

Mert ugye mi is ezzel a gond? Hogy évekig ment a szajkó, hogy a zuccára kivivés fúj? Az is, igen. Vagy az, hogy kétmillió álmodódott a sose tudjuk meg, mennyi helyett? Vagy hogy a zuccára kivivés mindenféle kombókkal folyt azért, és nem tudom, de talán mégsem örömteli, ha a fél ország egy a zuccára kivittből tudja meg, hogy ő nem eléggé jó Magyarországnak.

Aztán mostanra végképp agyon lett bonyolítódva ez az egész. Ehhez biztosan hozzájárul az, is hogy a zuccára kivivés fő ellenzője új zászlóshajót bírt találni a Klón személyében, aki láthatóan nagyon szeret szerepelni, és talán titkon a fasza tele van azzal, hogy nem ő a Csillagszemű Juhász, akinek hívó szavára kétmillióan, ugye, neki meg csak maximum pár ezren, és azok java része is eléggé ógva-mógva.

Aztán (végre-valahára) idén is beindult a nagyüzem. Fejemet nem győztem kapkodni, annyira vivődött ki a zuccára a minden. Most nem a szokásásos Vasút téri böszmeségre gondolok, az két éve fix pogrom program, megszoktuk, amilyen élelmesek ezek a zsidók magyarok, előbb vagy utóbb turistajáratokat fogunk szervezni, hogyaszongya böszmeség elleni szemkilövetős molotov könnygázgránát túra öccáz ajró, cél megközelítése fél óránként lila busszal, gyerekeknek és kotonáknak fél ár, félpanzióval, Vasút téren hugyozás inklúdid.

A nagy össznépi vigasságot Polgár Tamás indította el, akarom mondani az ávó, ami a hatvanasévekmódszereivel jól hüvösre tette, mire a derék Tamás az első aljasan büdös tahó magyarellenes eladó ellen jó alaposan tüntetést szervezett, amire szerveztek ellentüntetést, és a végén még a Srőder is odakeveredett valahogy, hogy a Klón vállára borulhasson. Lőn estve és lőn reggel, és lőn Charta. És látá a Klón, hogy a charta jó, mert ott is lehet gyakorolni a zuccára vivést.

Aztán a Klón megpihene a hetedik napon, mire civil szervezeteknek tűnő tárgyak is szervezkedni kezdtek, hogy akkor most legyen foszfátpolitikamentes mocorgás is, lőn rá ok is, és belecsaptak.

És látá a Klón, hogy ez így nem jó, mert az Ő neve nincs arany bötükkel kiemelve.

Ami innen következik, azt pár évszázad múlva komédiákban fogják az utókorra hagyni. Egyrészről a Klón felszólította aláírásra a Csillagszemű Juhászt, aki már aláírta, másrészről köszönte szépen, és jelezte ő is elmegy, mert megkérték, hogy ne menjen el.  És láták a szervezők, hogy ez így nem lesz jó, ezért ismét megkérték, hogy maradjon családja körében, ne tisztelje meg őket. És mondá a Klón: lófasz a seggetekbe, elmegyek.

Nosza, lőn hüledezés, és növekede azok sokasága, akik jól elmondák, hogy akkor ők mégse viszik a zuccára, mert ott lesz Klón, és akkor ők nem, mert jaj, a politika keze ezzel beteszi a lábát, meg lőnek vala, akik elmondák, hogy elmennek ők akkor is, ha beteszi a keze a lábát, meg azok is, akik egy tarka farkú szarka marha és egy öblös zsidózásomcsizás közé sorolták be a megjelenőket, meg persze azok is, akik mégis elmentek, tényleg. Például a Klón. És olyan is volt, aki azért nem ment ellentüntetni, mert megy a Klón, és az ész nem bírt ettől se megállni.

Csoda, hogy egyáltalán volt olyan, aki kiment, és csoda, hogy volt egyáltalán, aki nem ment ki. Vagy már én sem tudom, mi volt.

Aztán mindenki elhatárolódott vala mindenkitől, és láták, hogy ez így jó.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr65699905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2008.10.07. 20:33:25

figyejjé. megvan a terv. úgyis akartam megint egy reaktoros bulit szervezni. meghirdetjük politikamentes ivászatnak, akkor mindenki odajön ugye politizálni. te ütöd a klónt, mert nagyobb darab vagy, enyém a csillagszemű. kint meg majd vonul a torockos budaházi macska, azokat meg simán kettéharapja a könyvtáros. na?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.10.07. 21:15:23

Ne pofázz, szervezd. Aztán ütünk.

Aran-ka · http://aran-ka.blog.hu 2008.10.08. 11:30:33

feher ruhaba oltozott (volt)szuzlanyok sokat tudnak dobni a dolgon..

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2008.10.08. 15:11:43

okés. egynek már vagy te, a többiről is gondoskodom valahogy:)

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2008.10.08. 15:12:33

avagy "hogyan offoljuk szét herr mavó posztját?"

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.10.08. 21:53:35

Na végre írtál egy igazán jópofát, úgy látszik, a pengecsattogtatás jót tett neked! Ez most eccerűen kurvajó.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.10.09. 14:28:48

Aran-ka,

Na, gyűjjenek csak azok a szűz lányok, de rögvest!

Boholy,
én kedvelem az offolást.

mg,

persze, hogy jó, bazzeg: én írtam ...
süti beállítások módosítása