Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Alapfogalmak XV — torelancia

2008.10.28. 18:00 | mavo | 2 komment

Címkék: tolerancia liberalizmus szólásszabadság bukkake alapfogalmak

Nem beszól, tudom, hogy kéne írni, de az nem az, amiről én akarok vakerálni. Ezt más néven valahogy úgy hívják, píszí, csak az sajna kurva rövid, és nem mutat jól a címben.

Na, szóval például olyasvalami a torelancia, hogy a Májk'l Dzsord'n az afroamerikai, holott nigger, feka, gyapotszedő, sötétbőrű, fekete, bokszos, nigró, dzsungellakó, bukszaszájú, Kunta Kinte fattya, gyapjas, suviksz-boy, lapos orrú, tepsimarkú vudu zombi, kanibál; érthető ez, azt hiszem.

Egyáltalán a Hair hogy a picsába lehet még műsoron?

A romázás (melegezés dettó) tipikus esete a torelancia nevű balfaszságnak, ami jobb lett volna, ha halva születik, vagy ha nem, hát felköti magát a köldökzsinórjára. Mára a roma ugyanolyan szitokszóvá vált, mint a cigány, a cigányokkal való viszony pedig magától értetődően romlott tovább. Ha nem baszakodnak a romázással, hanem tesznek valami ténylegeset a gettók lakóival, azt hiszem, mindenki jobban jár.

Többek közt a torelancia nevű sokfejű fenevad miatt, mert hát minálunk ugye nem szabad emlegetni az elkövető nemzetiségét. Egyrészt ezzel a statisztikáknak fuccs, másrészt úgy is ügyesen odacsempészi valaki, hogy kreol bőrű elkövető, és az átlag magyar azonal megnyugszik: á, megint egy(több) cigány, mi magyarok nem bűnözünk.

No mármost mifelénk faluhelyt a lakosság elég nagy hányada kreol bőrű, mivel ha valaki évtizedeken át dolgozik a napon, és aztán az ő gyereke is, akkor egy idő után  az egyik generáció úgy marad, másrészt bármilyen furcsa, de magyar nőnek lehet gyereke cigány apától, és megfordítva. És aztán, ha nem bűnöziköl, akkor magyarember, akiben hát, igen, van egy kis vonó, de mi nem vagyunk rasszisták, ha meg lopikolni kezd, akkor hát a cigányvér, ugye, tessék csak nézni.

Nem akarok elkeseríteni senkit, de nagyon nagy szerencsénk van azzal, hogy a moszlimok közül szinte csak az értelmiség költözik hozzánk, a rasszistaapartheidnáci Izrael miatt keblünkre ölelt palesztinokat például legfeljebb napokig kedvelnénk, aztán rájönnénk, hogy zajosak, büdösek, mások, fúj.

Annak idején például nem volt torelancia. Keresztény, krisztusian szerető mélyhívők tüntettek a Krisztus utolsó megkísértése című opus ellen, és többségük bevallotta, hogy nem látta, de azt mondták neki, hogy (dettó, mint a Gecy ellen harákolók minimum kilencvenöt százaléka, de lehet, hogy több, és mindkét csoport jellemzője, hogy büszke arra, nem is tudja, mi ellen tiltakozik). Akkor azonban még nem volt torelancia, a mozisok megvonták a vállukat, és levetítették a filmet. Érdekes részben attól lett a dolog, hogy nyilatkozott pár egyházi vezető, aki nem látta, és elítélte a filmet, meg nyilatkozott pár egyházi vezető, akik töredelmesen bevallotta, ők látták, és semmi kifogásuk nincs ellene, voltak a tüntetők akik jól nem gondolkodtak el ezen, és dafke tüntettek, mert csak, és végül voltak a mozik, amelyeknek irdatlan rekordorgalma lett, mert mindenki a szentségtörő filmet akarta látni (közte sok hívővel, persze, naná, majd nem). Nem vicc, tényleg így volt.

De most van torelancia, ezért ha a moszlimok beszólnak, hogy sérti őket, hogy egy játékban két Korán-idézet zenével van keverve, akkor a Sony kiveszi azt a két idézetet és még bocsánatot is kér. Aki sebesen moszlimozni kezd, meg hogy de a keresztények már nem, az szépen olvassa tovább a cikket, abból ugyanis kiderül, már az anglikán egyház is kért bocsánatkérést, mert hogy templomban.

Érdekes, az agyatlan svéd metálzenekarokba nem mernek belékötni. Talán azt kellene, hogy jól kitalálni a frankót, és agyatlan svéd metálzenekarokkal előadatni.

A torelancia végső átka, hogy azok szeretnek a leginkább rá apellálni, akik egyébként a toleranciát szívből megvetik. Például ifjabb Violínós pispekre gondoljunk, ámbátor meg kell mondjam, ő úgy tűnik, teljesen komolyan gondolja (tán az őrültség okán), hogy ő csak védekezik, őt támadják, fúj. A valódi antitoleráns baller/jobber/libbant, az egy pillanatra sem gondolja komolyan a torelanciát: csak szórakozik, mert rosszindulatú: a háháhá, hát majd kötelező lesz ez meg az (amit ugye én utálok, mert nem vagyok toleráns)? tessék engemet megvédeni típusú szövegek kilencven százaléka ilyen.

A valódi intoleráns ember ugyanis valószínűleg képtelen elhinni, hogy más lehet toleráns, mert fingja sincs róla, miként bitorolhatja az ő ősidőkből vindikált jogait más. Egy bibsi/mokka/komancs/faszista/árpádsávos/libsi hogyan rendelkezhet annyi joggal, mint ő, akinek ez jár? Mi az, hogy árpádsávossal mászkálhatnak, a cigánybűnöző hogy lehet eladó, miért Kohn a bankár és nem én, továbbá a komancsokat/faszistákat meg ki a hatalomból.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr93724547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NRG44 · http://althir.org 2009.03.18. 10:39:59

A roma szó embert jelent, a lovári nyelven, mégpedig abban az értelemben, hogy FÉRFI, emiatt elég nevetséges dolog ezt a szót a cigány nőkre használni.

Tehéntőgy 2009.03.18. 16:06:03

Na ja, de a magyar ember szo is pontosan ugyanigy ferfit jelentett valamikor (ld. meg: asszonyi allat, asszonyallat), aztan megsem ugy hasznaljuk mar. En mar hallottam ciganyoktol cigany nore ill. cigany noket is tartalmazo csoportra is hasznalni a roma szot. Szvsz. kozossegenkent valtozo a szo hasznalata.
süti beállítások módosítása