Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Sértett emberek

2010.02.03. 11:00 | mavo | 1 komment

Címkék: tuti szájbarágó fidi

Van ma Magyarországon egy jó csomó ember, jellegzetes példányaik a mandineren, gondolán és ezekhez hasonló „polgári”, illetve „jobboldali” blogokon, fórumokon képviselteti magát. Előre szólok, semmi baj ezzel, majd ha Viktorék legalább négy évig fogják tolni, lesz az alaptípusból a „baloldali”, meg a „liberális” blogokon, fórumokon is. Mondjuk az érdekes lesz, mert ők nem komcsizhatnak (nem kell aggódni, néha mégis megteszik), az agyatlan faszistázás meg azért elég kínos tud lenni, de higgye el mindenki, én szurkolok nekik is.

Szólok, nem véletlenül írok ilyen humortalanul, ugyanis ezek az emberek egy speciális, belterjes humort  (akasszuk fel, hihihi, komancs, hihihi, libbant, hihihi, ahh, mi annyival előkelőbbek vagyunk, hihihi) leszámítva tökéletesen híján vannak bármiféle humorérzéknek. Ha bármilyen olyan viccet sütsz el, amit nem értenek (a létező viccek cca. 99 százaléka ilyen), vagy ironizálni mersz, akkor véged. Ellenben, ha ők hazaárulónak, Down-kórosnak, buzinak vagy zsidónak neveznek téged, vagy bárki mást, és/vagy akasztásról ábrándoznak, akkor az irónia, és ha nem érted, akkor hülye komcsi vagy. Aki nem hiszi, olvasson utána, mivel védekezett Bájerzsótti Pozsonyi Bucóka könyvégetéses szösszenete kapcsán. Igen, ott van leírva, a hazaárulózás irónia, a „ballib” mocsadékok kifigurázása, estébé.

Ha csak úgy nem.

Ha nem ájulsz el a vallásosságtól,  vagy attól, hogy dehátsokgyerekevan, dettó. Az ilyen még órák múlva is képes háborogni, hogy dehát hogy lehet bazmegozni egy nőnek, te mocsadék bunkó, majd két ajtóval odébb válogatott sértésekkel illet egy másik nőt. Na ja, de az komcsi, tehát igazából nem is nő.

Jellemzően egy közös tulajdonsága van ezeknek a népeknek: kibaszottul megsértődtek.  Hogy min, az változó, de leginkább azon, hogy a Polgári Kormány, vagyis a Nemzeti Kormány helyett A Komonisták vannak (egyelőre) a nyeregben. Azt természetesen nem mondhatják, hogy ezzel az a baj, hogy Azok nem a megfelelő zsebekbe tömik a Zállam pízét, mert az kurva kínos lenne, ezért csak annyit verkliznek, hogy Azok lenyúlták, és hogy bezzeg az övéik ellen csak annyi a vád, hogy Kaya meg Josip.

Egyébként sem 32 bites a színkezelése ezeknek a népeknek, de nem csoda, akinek a gondolkodását a sértődöttség kalauzolja, annak cifra gondolatokra már ritkán futja. Faék egyszerűségű alap toposzaik vannak, és azoktól egy centit sem térnek el — mondjuk ebben szinte tükörképei a kapcsolat.hu idiótáinak.

Az első, és mindent überelő posztulátum az, hogy aki szerint a Fidesz (meg az SZDSZ, meg a ...) ugyanolyan gazemberekből áll, mint az MSZP, az igazából gyurcsányista, maszop-bérenc, mikor melyik szinonímába botlanak éles elméjű érveik keresgélése közben. Időnként ugyan furcsán festett egy-egy a Klónt és/vagy a maszopot meglehetősen ekéző kommentem alatt a maszpop-bérenc jelző, de Istenem, kicsire nem adnak, a nagy meg nem számít. Vannak ők, meg van az, amit a brit(t)ek nemes egyszerűséggel úgy hívnak: the rest of the world; ám ők libbantnak, libsibolsinak, meg effélének hívják.

Amivel elérkeztünk a következő posztulátumig. Az Igazság Képviselői libbantnak, libsibolsinak, komcsinak nevezhetik „vita”-partnerüket, tetszőleges módon lehülyézhetik, kinyilváníthatják, hogy telibe szarják a véleményét — ám ez szigorúan egyoldalú. Ha a „vita”-partner egy nyamvadt bazmeget elereszt, ugyanazok, akik két kommenttel korábban bő nyállal személyeskedtek, hirtelen az illem bősz védelmezőivé változnak át, és kikérnek maguknak mindenféle trágárkodást, személyeskedést. A quod licet Iovi elv náluk tökéletesen működik.

Bevallom, elég súlyos kárörömmel figyelem, ha néha a mandiner blog a Jobbikot ekézi. Ilyenkor ugyanis a hardcore fideszes polgári bácsik és nénik mintha saját magukkal vitatkoznának: egyetlen különbség, hogy az ellenfél ellenség még náluk is kicsit jobbra balra áll.

Mert ez a harmadik törvény: a jobboldaliságukat melldöngetve hirdető urak és hölgyek túlnyomó többsége simán elmehetne díszkomancsnak. Hogy még viccesebb legyen: díszkeresztény díszbolseviknek. Ha a Fideszben valaki óvatosan eltér a nyomvonaltól, akkor simán helyeslik, hogy az illető repül a listáról, és ami a legszebb, sokuk azzal indokolja, hogy ugyan lehet, hogy igazából ez a Fidesz valódi álláspontja, de választás van, ne adjunk töltényt a komancsoknak. Halkan jelzem, ugyanezek hazugoznak, őszödibeszédeznek  meg bolsiznak úgy általában vastag hörrenésekkel a bármi, az akármi, meg a tökmindegy mi ürügyén.

Amitől a leginkább félek, hogy kábé fél, de maximum egy éven belül ezek nem kis hányada még sértettebb lesz, mert Viktor kormánya nem azt teljesíti, amit nekik hazudott kampányolt – mondjuk a másik felük pedig kábé hat másodperc alatt fogja meggyőzni magát, hogy de igenis azt ígérték, de ha mégse nem, akkor az nem hazugság, hanem ööö, izé ... ööö —. és akkor egy szép hajnalon ezek összefutnak a kapcsolat.hu lassan besértődő kommereivel.

És ami a legszomorúbb, hogy a kölcsönös anyázás közben mintegy kilencven százalékban ugyanaz lesz a bajuk mindennel.

Mondom, félek kicsit.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr251720772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antal.daniel · http://antaldaniel.blog.hu/ 2010.02.14. 01:37:59

A Gondoláról azt hittem volna, hogy már 2002-ben kimerült, a mandinert nem vettem komolyan, eddig (azt hiszem, ez most a legnépszerűbb bejegyzés)

mandiner.blog.hu/2010/02/11/mav_menni_csikago

Ajánlott irodalom:
www.mult-kor.hu/cikk.php?id=17851
süti beállítások módosítása