Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Mégismér?

2010.04.09. 14:07 | mavo | Szólj hozzá!

Címkék: hadd ne tageljem

A nagy hajrá előtt leírtam, miért nem fogok írni: elvtársak, revideálok.

Van egy pont, amikor az ember csak áll, néz, és képtelen érteni. Hullik ki a csontváz a szekrényből, és a hívő feszes mosollyal magyarázza, az ott nem csontváz, hanem virágcsokor. Sőt, igazából ott sincs, de még ha ott is van, hát az ellenség műve, hamisítány, rágalom, és minek kell felfújni. És echte, ajtentikus Uj Péternek látszó tárgyak képesek fapofával kontrázni, hogy umca, umca, minek kell ezen rugózni, nincs itt semmi, de semmi látnivaló, tessenek mán hazamenni.

És nem szakad rájuk az ég. Az az Uj Péter, aki az Őszödi Beszéd kapcsán épp csak ki nem fordult a bőréből, hogy hát hazudik bazmeg, egy politikus, érted, hazudik, most egy teljesen egyértelmű törvénysértésre képes azt írni, hogy ugyan, lufi, ne ragozzuk, nem ügy. Ha a sok hazug gyökér közül az egyik kimondja, az skandallum, ellenben ha minden létező jogot felrúgva számon tartják a "komcsikat", vagyis a nem mienket, az rendben van.

Abszolút jellemző módon a Hír TV képes volt egy gondosan cenzúrázott verziót leadni, hogy hát tessék, nincs itt semmi. El sem hangzott.

A megfigyelt huszonhét, aki valójában Deutsch Tamás anyja neve és egy önfelrobbantó idióta volt, az rémlik még? Amikor bő egy évig ment a hiszti, hogy őket de igen megfigyelték, harák, harák?

És a mai napig nem bírtam élő Fidesz szimpatizánssal összefutni, aki azt merte volna rá mondani, hogy hát igen, a srácok durván mellényúltak, és csak a lendület miatt próbáltak még öngyújtogató seggarc bevetésével is corpus delictit fabrikálni. Nem. Valódi fideszes számára Dutsch Tamás anyja nevének fondorlatos kinyomozása skandallum, titkosszolgálati módszerrel, és egy az pont egyenlő huszonhéttel. Mert csak, azért. Aki nem így gondolja, az komcsi oszt csá.

Now I got that feeling once again. Csak fordítva. Ott áll az egyszeri Fidesz szimpatizáns, arcán ott van szétkenve a még meleg szar, és mosolyogva magyarázza, hogy az nincs ott, de ha ott van, akkor is hamisítvány, de még akkor is rózsaillatú.

És tényleg elhiszi.

Kár.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr491907277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása