Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Az ellenzéki média hiányárúl

2010.05.26. 07:00 | mavo | 2 komment

Címkék: hülyemagyar

Hangzatos, nyolc éven át tartó toposza volt az úgynevezett Nemzeti Oldalnak, és legeslegfőképpen az ő médiáinak, miszerint a '98-02 közt ellenzéki sajtó '02 után kormánypártivá vált.

Nagyrészt azt kell mondanom, igazuk is van. A 168 Tóra vagy a Népszaga nem lett '02-ben ellenzéki, szó sem lehetett róla, továbbra is ott csüggtek a maszop kebelén. A Népszabóság sem lett az ellenzékiség bástyája, bár szó mi szó, ott legalább volt valami közös fóruma kormánynak és ellenzéknek. Ilyenformán ellenzéki sajtó nem nagyon maradt a Nemzeti Oldalén kívül, talán a MaNcs maradt az egyetlen, amely két választási tanácsadás közt félúton azért már akkor Hunvaldék nyomában járt, amikor a Nemzeti Oldal médiumai még a fasorban sem voltak, és bizony a Kruchina fivérekkel is verték a szoci faszt a csalánba rendesen.

Szemmel láthatóan most ugyanez megy majd megfordítva. A Nemzeti Oldalhoz kötődő médiák pillanatnyi megtorpanás nélkül csépelik tovább a maszop maradványait, sőt, többük még a de facto nem létező szadesszel is képes riogatni, amikor már túlzottan vicces lenne azt bizonygatni, hogy az elempé a szadesz. Többjük az után, hogy a választások előtt nem győzték emberei bizonygatni, hogy majd odacsapnak a Nemzeti Oldalnak is, ha kell.

Hát nem. A Magyar Nemzet és Hírlap, vagy a függetlennek álcázott, a Navracsicsból és Nemzet tollnokokból verbuvált Jobbklik nem mérvadó, róluk tudtuk eddig is, hogy ájult tisztelettel omlanak majd az új, Nemzeti Kormány keblére; s lám, ez meg is történt. A kvázi független jobboldali és konzervatív blogokról most ne is beszéljünk.

A volt kormánypárti médiák fosnak a megélhetés miatt, néha rettegnek egy jóízűt, de amúgy akár ne is lennének. Halkan jelzem, az elempének is kezd kialakulni a saját médiája, és sajnos az is kezd olyan lenni: pártmédia. A Jobbiknak meg eddig is az volt, ráadásul nekik kettő is jutotto: egy hivatalos nem annyira náci és egy mainstream náci — szóra sem érdemes.

Közte a reszli, pár eltévelyedett blogger.

Pedig volna miről írni. A fidi még igazából el sem foglalta a helyét, de már bele szeretné keverni a Jóistent egy törvénybe, forradalomnak szeretne láttatni egy — bár nagyarányú, ám mégis csak — választási győzelmet, mindenféle együttműködésről hablatyol, miközben már most látszik, hogy egyes egyedül saját magával fog együttműködni.

A média pedig marad szanaszét osztott. Úgy kell neki.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr272030816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bryan 2010.05.26. 17:18:02

Az LMP-nek hol van a pártmédiája? Én nem találkoztam még vele. Szívesen látogatnám.
Lesz egyébként ellenzékiség, szerintem az Origo is arrafele megy, előbb-utóbb az Index is magára talál majd. A HVG is ekézi a kormányt, ha arról van szó, szóval lesz itt még ellenzéki médiafölény. Egyszerűen nem lehet másként. Az újságolvasók közül nem fogyasztanak annyian jobbos sajtót, hogy a viszonylag pártatlan, ellenzéki beállítottságú médiumokat ki lehetne szorítani. Nem vagyunk Oroszország, szerencsére.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.05.31. 09:54:38

magyarinfo.blog.hu/

nem mondom, hogy egy magyar nemzet, de azért olvassák ám sokan.
süti beállítások módosítása