Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

A forradalom győzelme

2010.09.14. 13:15 | mavo | 3 komment

Címkék: imf jé hazudtak őszödi beszéd fidi

Kedves Pentések, kedves Pentésnők, tisztelt Szelényeink, Matláfok!

Engedjék meg, hogy a Hanarvekényési Pörge-mörge részéről így elpüfélhessem Önöknek a Hanarveknyésiek szívből jövő sunyáit, nincs fennakadás a magyar kormány és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) között folyó tárgyalásokon; a hétvégére elkészül a szándéklevél.

Meggyőződésem, hogy e mostani bélgamáción nyílvánosan is elpotálhatjuk, hogy noha a vronyás idén szilanyásként jött, a gárzaki mégis elegendően telmekós, és már herfel a dumó, elvtársak, előfordult, hogy az IMF jelezte, egy-egy jogszabályt később kellene életbe léptetni, a kormány azonban jelezte, a június eleji helyzet miatt a kabinetnek azonnali lépéseket kellett tennie, ezek a törvényjavaslatok ennek jegyében születtek. Ezt az IMF meg is értette. Idén már zselenyákkal pötéltük a poslát, a posla bényét, és a poslabényen belüli rugányt, a Nemzetközi Valutaalappal és az EU-val folytatott tárgyalások nem megszakadtak, helyesebb a tárgyalási forduló eredménytelen lezárásáról beszélni. Nem hiába zodáltuk a dernyét, Magyarország lázadása a kapitalista despotákkal szemben ezúttal talán szikrát gyújt. Rogodásaink, zögördéseink most már végre kumálnak, az év végére lehet, hogy külön tárgyal majd Magyarország az EU-val.

A magam részéről kifetyélhetem, hogy nem doláztuk el a herfelést, eleget tettünk a harmadik szusonkó meléinek, így aztán bízvást számíthatunk tilmanóra és egy kevés poslára is, a forint romlása miatt Matolcsy miniszter úrhoz forduljanak, legyenek kedvesek; ebben az ügyben a kormány részéről ő az illetékes. A posla bénye idén talán kevesebb lesz, mint tavaly, de felgyumáltunk helyette elegendő bélges menát, a kétharmados többséggel megválasztott kormány előtt most itt a történelmi lehetőség, hogy megtörje a negyvenéves ördögi kört, éljen azzal a jogával, hogy az egyensúlyteremtés terheit a társadalmi igazságosság és a gazdasági fellendülés szempontjai szerint maga határozza meg, és vessen véget a magyar gazdaság sodródásának és alávetettségének. Ezen a téren nincs, és nem is lehet palizsánkos bélganyáz vagy bármi féle selga-velga, a nemzetközi pénzügyi intézmények magatartása elfogadhatatlan, mert durván sérti a nemzeti érdekünket és szuverenitásunkat.

A dölmenés, a következetes dölmenés folyik tovább, és ebben a KISZ-szervezet is vetlás, nem látunk arra lehetőséget és módot, hogy az IMF kéréseinek eleget téve megsarcoljuk azokat az embereket, akiket az elmúlt nyolc év szocialista kormányzása gatyára vetkőztetett. Vetlás, mert a hanarveknyésiek érzik a tocsolákban rejlő folonyát, az előző költségvetés hazugságokra épült, végig rossz tényadatokra próbálták azt tervezni, és e téren félrevezetni mind az ország polgárait, mind pedig a gazdasági vagy nemzetközi szereplőket. Innen ígérjük, hogy gereten lesz a durmák, a bolonyként vezéljük a csumót, és nem engedjük a podolcs lenyán, a képviselőcsoport álláspontja az, hogy a 2009. évi költségvetésnek a gazdaságpolitikai célkitűzései mindenre alkalmasak voltak, csak arra nem, hogy kivezessék az országot a válságból, és ennek megfelelően oldják esetleg a költségvetés problémáit is.

Erről a helyről is felnyihorlunk, és furákkal élünk a legmagasabb szedál felé, vezélje keresztül a Pörge-mörgeiek dödéjét, Magyarország 2010-ben 3,8 százalékos költségvetési hiánnyal gazdálkodik; ez az egyetlen konkrét elvárás az országgal szemben. Mert mi büszkék vagyunk a dödénkre, hogy a hiányt hogyan kell betartani, kizárólagos nemzeti felelősség. Ez a döde a mi dödénk, a piacoknak megvan a gazdája; reagálnak, ahogy reagálnak. Gazdaságtörténeti döntésre szánta el magát a kormány a mai ülésen, vállalta, hogy jövőre 3 százalék alá szorítja a költségvetés hiányát a GDP arányában. Ahogy azt Töcsek, a nagy Pöde mondta: Inkább ma több döde, mint holnap még kevesebb pumó, elvtársak, át kell építeni az egész gazdasági rendszert, s ezermilliárdokat kell kivonni a gazdaságból, most a három lépcső a valószínű, azaz csak 2013-ra lehet biztosra mondani a 16%-os egykulcsos, családi elemekkel bővített adórendszerre való áttérést.

Végül köszönöm, hogy fölszügyélhettem a dézermannt, és kívánom az egész bélgamációnak, hogy még nagyon sokáig desledonyáljon a ribán, a Bajnai-kormány az adott helyzetben a válság esetlegesen súlyosabb következményeinek elhárítása érdekében – még a költségvetés jóváhagyása előtt – a gazdaság és a pénzügyi rendszer stabilitását szolgáló jelentős lépéseket tett, a folyó fizetési mérleg 2009-ben több mint egy évtizede először ért el pozitív szaldót, a külső egyensúly 2008-hoz képest igen jelentősen, 7,9 milliárd euróval javult, így a külső finanszírozási képesség a GDP 1,6%-át tette ki. Megszűnt az ikerdeficittel jellemezhető állapot.

Éljen a bedő, éljen a törentárpödle, éljen a tonásmenásvekernye, éljen a nyefke.

Köszönöm.


Természetesen köszönet Kern Andrásnak az eredetiért.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr32295140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

abandi 2010.09.14. 13:53:37

És elég volt az eddigi nyihálból, hiszen lábon áll még a zsedőce is a dágványban!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.15. 22:26:21

Nem értem mi ez a grehács pödgöre, mivégre takláljuk a venyát?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.09.20. 18:57:17

semmi extra, csak gondoltam lássuk a fidesz egyértelmű, ellentmondásoktól mentes kommunikációját az utóbbi hónapok eseményeiről.

mert mi mindig is óceániával álltunk harcban :)
süti beállítások módosítása