Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Sok muhahánál jobb a több, avagy jönnek a pomogácsok

2007.02.07. 20:49 | mavo | 2 komment

Címkék: játszótér pomogácsok nemzeti radikalizmus majomház

Rógán Tóni a ludas, ő kezdte a hülyeséget, bár esküszöm, van benne valami humorpárlat, és tőlem akár mehetne is.

Tudják: játszóteret a Majomház elé a térre. Biztos abszolút komolyan gondolta, talán még meg is valósítható, de kis humorérzékkel megáldott ember ettől nem szalad a falnak, az biztos.

Ámde nem mindenki ilyen, mint mi, aljas, nemzetvesző, magyarellenes libsik, de nem ám! Vannak még humorérzékkel meg nem fertőzött emberkék, különben hová jutott volna a Magyar Nemzet, vihogva süllyednénk bele a kozmopolitizmus langymeleg mocsarába. Jó, nem úgy értem, mert valamin ők is biztosan röhögnek (ha nem, akkor hűha), csak azon meg a többiek nem nagyon; belterj ez, talán még szaporodni is csak egymás közt, bár a zsidó feleség/szerető az kell, lehessen verni a mellnek az ő kasát, hogy á dehogy, dehogy ántiszemita, mert hiszen, meg hogy tessék nézni.

Aztán mialatt a pógár békésen tolja a csipszet forradalomnézés közben, a fű alól új magyar csoda dugja ki a fejét, mert nekünk nem elég a Máriaországa meg a kuruc ódal, köll a szöveg egyenesen a harctérről is.

Kiváló páros lettek ezek így ketten kurucékkal, szorgosan ontják a nettó ostobaságot magukból, ami igen bíztató, mert ha így folytatják, az ő nemzeti radikalizmusuk a béka segge alatt fog maradni.

Mert ahhoz azért kell szélesvásznú arc, amit és ahogyan írnak, főleg utóbbi súlyos kórtünet, mert mondjuk a Fidi a maga bő kétmilliós háttértáborával még csak-csak böffenthet legalább valami csekély alappal néha a nemzet nevébe; igaz, már vicces az is, de kurucék, és pláne a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 nevű tárgy meglehetősen tragikomikus, amikor belengetik, hogy ők a nemzet, és hogy ők már érzik, ahogy mozog a föld a genyák alatt — itt jegyzem meg, nem tudom, miért kell egy mélymagyarnak amatőrnek lenni, ha weblaptervezésről és készítésről van szó.

Sajnos nem találom azt a kiváló bejegyzést a harcter.infón, amelyben Rogán javaslatára hihetetlen rössel reagálnak, csak a kuruc.infón egy ultralájt verziót, de elmesélem: szép és lényegét tekintve megegyező állásfoglalást nyomtak az olvasó pofájába: nesze bazmeg, nincs humorérzékünk, a Kossuth teret meg vissza, különben jönnek a pomogácsok.

De van alább is ennél, aggódni kár.

A kuruc szerint kibújt a szög a zsákból, a magyar (parlamenti) jobboldal kimutatta a foga fehérjét, mert Simicskó, az a szemét áruló már unja az állandó kivonulgatást, Rogán főszemét pedig — nem hiába származik éppen tőle a nemzetvesztő idea a Majomház elé berakandó játszótérről — még kordont sem bontott volna, ellenben afféle magyarellenes aljasságokat hangoztat, miszerint „[n]ekem az a meggyőződésem, hogy az lenne a legjobb, hogyha a rendőrség és a kormány is betartaná a törvényeket. Mert ha ők be fogják tartani, akkor elvárhatják, hogy mások is betartsák”, ami azért tényleg több a soknál, és pfúj, ez a hülye komolyan akarja venni a törvényeket.

Jó, persze mit várjunk egy olyan társaságtól amelyik (bámészkodókat és hajléktalanokat leszámítva, tehát nettó) mind a négyzetgyök ötszázhuszonkilenc  — de legyek rendes, talán pár száz — tagja élén kiáll egy térre az aktuális Kisfejű Nagyfejű Zordonbordon, és tolja az arcunkba a frankót arról, hogy ők akkor most alkotmányozó nemzetgyűlés, a többieknek meg abcúg, mert mindjárt győz a Nagy Októberi Forradalom, a komonisták meg reszkessenek, mert jönnek a pomogácsok, mint már emlegettem, szóljatok, ha unalmas.

Mert teszem azt Szilvásy legújabb paranoid mekegése se üdítő, sőt, bedurran az agy, hogyan veheti komolyan egy ilyen meglehetősen magasban ücsörgő tótumfaktum a robbantgatással meg egyébbel fenyegető duplanulla pomogácsokat, de erre olyan agybeteg link (pardon, kapocs, mer mi magyarul mondjuk; muhaha) bejegyzéssel reagálni, hogy „[a] pszichopata már az életéért retteg”, minimum agybeteg dolog, valami humoros (értsd humoros) szösszenet jobban helyre tette volna a dolgot, mint ez a taplósík hörgés. Főleg, mikor ők maguk hetente raknak fel paranoid hisztiket, hogy őket nem szeressék és valami rasszizmus okán (amiben ők nagyon nem bűnösök, de becsszó, a lincselni induló cigánycsürhe víziója meg a tetűhintázás az tök komilfó) üldözik őket az Azok.

Ne ragozzuk tovább, ez a mi kis nemzeti radikalizmusunk úgy galaktikus muhaha, ahogy van, Kisfejű Nagyfejű Zordonbordonjaival és permanensen belengetett pomogácsaival egyetemben, és ami szomorú, az ő pomogácsaikról is mindig kiderül, hogy csak hordóban zörgetett fűrészlap.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr1634619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.02.16. 20:29:39

Jaj, ezt én is láttam már, tényleg nagyon komoly! :-)))
süti beállítások módosítása