Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Cigánybűnözés, bazmeg

2008.12.10. 10:14 | mavo | 20 komment

Címkék: jogvédő cuki hadd ne tageljem bukkake mélymeleg szar

Update, avagy foreword kezdő júzereknek. A píszíről való véleményem itt olvasható: Alapfogalmak XV — torelancia, előbb kéretik ezt elolvasni, és csak aztán tessék beszólni.


Úgy nagyjából-egészében kezd az összes faszom tele lenni azzal, amikor píszíellenesnek látszó tárgyak elkezdenek arról értekezni, hogy de bezzeg, ha a rendárság közölné, hogy ez a gyanúsított ez cigány, az meg (mondjuk) örmény vagy rétoromán, hű de jó lenne, mert akkor lehetne strigulázni, hogyaszongya tavaly gyök hatszázötvenezer bűncselekmény vót, ebbűl e alapú logaritmus hatszázhetvenmilliárd vót a cigány, és akkor majd jól nem lesz sipák, hogy büdöscigánybűnözés.

Mert ugye akkor a rendár jól bediktálja, hogy a libát Kolompár Béla cigány lopta el, hogy a negyvenmilliárdot meg Grün Salamon zsidó sikkasztotta. Mert a rendőrségi hír írója az majd tudja, ki a cigány, ki nem, ki a zsidó, ki nem.

Holott egy bazi nagy lófaszt, azt. Nem tud itt senki semmit. Automatizmusok azok vannak, de csak azok.

Tetszik, nem tetszik, összesen kétféle hír létezik ma Magyarországon. Na jó, négy, de igazából kit érdekel, hogy Nyakó adót csal és neki nem járó juttatásokat nyal fel, ha én nem tudok úgy, mint ő, továbbá kit érdekel, hogy Brumovszky művésznő éppen melyik pináját villantotta a hol. A maradék kettő féle arról szól, hogy vagy Magyarokat bántottak, vagy büdöscigánybűnözőket bántottak.

Merugye molotovoztak, meg belőttek, meg végre kipurcant plusz iksz büdöscigánybűnöző (purdék? hát ja, azok is akadtak az áldozatok közt, de szerencsére azok nem magyar kiskorúak voltak, mert azok megölése országos hisztériát okoz, lásd alább) és amikor a büdöscigánybűnöző Mohácsi beszól, hogy ajvé, nem kéne reflexből kizárni az etnikai okokat, akkor a Magyarok kórusban kezdenek üvölteni, hogy büdöscigánybűnöző ne prejudikálj bazmeg.

Meg ugye megerőszakolták és megölték a Magyar Kislányt ott, ahol büdöscigánybűnözők is laknak (reméljük, nem sokáig, a botrány hatására eltakarodnak onnan), mire a Magyar azonnal jólinformált, hogy három (hat, iksz, ipszilon) büdöscigánybűnöző tette, és az nem prejudikálás, és amikor a főrendár saját szájúlag aztat nyalatkozza, hogy az eddig ismert bizonyítékok szerint a totálisan közismert tök tuti hótziher elkövetők valahogy nem bírták megtenni, akkor a Magyar vesszőhibákat keres a főrendár nyilatkozatában, és azokra hivatkozva üvölt, hogy nemasztmonta, nemúgymondta, de ha igen, akkor meg hazudik, büdöscigánybűnözőket véd.

Kedves cigó barátaink! Kurva gyorsan kezdjetek el dolgozni, ha nem akarjátok, hogy mi Magyarok ne gyűlöljünk titeket.

Konkrétan hozzám ne gyertek, én  ugyanis büdöscigánybűnözőt nem veszek fel, ne tőlem lopjon, ne az én üzletemet rontsa, ne tőlem pártoljanak el a kuncsaftok, ha egy büdöscigánybűnöző dolgozik nálam. Nem utállak titeket kedves roma barátaim, távol álljon tőlem. Én csak annyit kérek, hogy en bloc, mint büdöscigánybűnözők tessetek előbb megváltozni és dolgozni. Ha majd az összes büdöscigánybűnöző dolgozik, na akkor majd jól felveszek romát is.

Addig szó sem lehet róla. Nálam büdöscigánybűnöző nem dolgozik. És mindaddig verni fogom az asztalt, miért nem dolgoztok ti munkakerülő büdöscigánybűnözők.

De mind ám.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr41814467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hhh. 2008.12.10. 10:54:56

te vajh milyen gyorsítót vettél be, komám?
szárnyalsz - szarnyalsz.
vesszőhibbant?

TD223 2008.12.10. 11:06:38

Én nem tudok cigányok ellen elkövetett mo-i rasszista támadásról.

Kriminológiai tény, hogy a nemi erőszakok többségét fekete, vagy cigány kisebbség követi el. Itt kevés a fekete, sok a cigány. 100-150 méterre volt a kislány bulihelyétől a cigány telep. Cigányoknak van fekete BMW-jük, amit láttak az iskola körül többször. Cigány volt, aki felakasztotta magát, vagy felakasztottak. Cigányok fenyegették meg, hogy megerőszakolják és megölik... Cigányok minden nap követnek el rasszista támadást a többségi társadalom tagjai ellen.

Szóval ne prejudikáljunk! Nem is azt tesszük!

A k.... a....!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.10. 11:19:17

TD223,

Kriminológiai tény, hogy az erőszakos bűncselekmények többségét aluliskolázott emberek követik el, aztán ezek bőrszíne emitt ilyen, amott olyan.

Ha naponta lenne rasszista támadás cigányok részéről, akkor már rég megőrült volna a sok Magyar, de ha nincs, hát hazudnak maguknak. Hogy azzal igazolhassák a saját rasszizumusukat.

És gratulálok a bátorságodhoz, hogy kipontozva mered csak szidni a kurva anyámat.

Aran-ka · http://aran-ka.blog.hu 2008.12.10. 11:55:47

..es eljott vegre az en beszologatasaimnak is az ideje.
Ha te annyira magyar vagy, mint amenyerei nem cigany es annyira muvelt, mint amennyire a bodosciganybunozo nem az, akkor legyszives emlekezz az iskolaban tanultakra:
a "magyar" az melleknev (legalabbis ebben az esetben) es kisbetuvel irjuk. A mohacsi szinten melleknev, szinten kisbetu.
Hanyok a magyarkodo Magyaroktol

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2008.12.10. 12:15:47

mavo, ne dobálózz azzal a szóval, hogy "tény", mert ennek van a magadfajta híján, hogy egy taliga kancigány izgasson rektálisan...
Aran-ka Te nagyon buta, "mohácsi" az Mohácsi Viktória e!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.10. 12:20:57

Aran-ka,

a Magyar az Magyar, a magyar az meg magyar.

xanax,

nem én kezdtem el a "tény" szóval hajigálózni, ha nem tűnt volna fel ...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.10. 12:22:24

Cigiző,

igen, ez egy nagy hm.

hhh.,

köszönöm tényektől roskadozó, lényegre tapintó hozzászólásodat!

Tanuljunk 2008.12.10. 12:25:17

ezt a nagyon anti-demokratikus Belgiumban úgy csinlaják hogy mivel vannak statisztikáik hogy vannak ügye alapvetően bűnözéssel foglalkozo csoportok. Ezeket a csoportokat jobban ellenörzik gyorsabban a helyszinre jonnek ha gond van. Ezt elsokezbol tapasztaltam. Ha itt (belgium/kisvaros) is elkezdenek azt mondogatni egyesek hogy ez mennyire rossz és mennyire nem piszi az hogy ezekhez a bunozo csoportokhoz gyorsabban kijonnek mert hogy ez bizony maga a fasizmus/nazizmus stb, akkor itt s az lenne ket nap mulva ami otthon. Erdekes itt nem nagy blogvitezek tepik a szajukat es fájdalmasan uvoltik az egbe hogy mennyire utaljak hogy mindenki mas nem olyan piszi fasza gyerek mint ok hanem egyszeruen rendet tartanak. De otthon ez nem ilyen egyszerű, elobb vitatkozzunk 100-200 evet hogy mindenki mennyire fassiszta es mindenkinek mennyire rossz. Aztan vagy magatol megoldodik a problema vagy nem. De mindenki kozben olyan piszi hogy mar folyik a nyal ki a szajan. Gartulalok nektek.

Tehéntőgy 2008.12.10. 12:40:40

höhö, találó

Azért a leírt típus inkább a jellegzetes magyar blogger /netes kommentelő, nem annyira a valós hétköznapi beszélgetés tucatrésztvevője. Mivel a magyar netes kommentelő általában jól szituált, fiatal férfi (közelről, saját állításával ellentétben, csak négy-ötször került kontaktusba cigánnyal, az kellemetlen volt, egyszer megpróbálták kizsebelni, a nagyanyját egyszer régen "ott lenn falun" ki is rabolták - ez elég, hogy szakértsen az ügyben), büszke a frissen megalapozott, vagy közeljövőben megalapozandó egzisztenciájára, így aztán ilyeneket ír.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.10. 12:42:52

Tanuljunk,

nem hajszálpontosan értem, igazából hová akarsz kilyukadni, és kik is azok a blogvitézek, egy biztos: én a magam részéről píszíséget rühellem, poszt is volt róla. Ha nem tetszett olvasni, hát nem.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.10. 12:48:45

Tehéntőgy,

a gáz sokkal nagyobb ennél. Mivel a szegregáció elért egy bizonyos szintet, ezeknek a többsége már legfeljebb látott cigányt, de az megeshetett vele többször is.

Ellenben hallotta, hogy (például) "[c]igányok minden nap követnek el rasszista támadást a többségi társadalom tagjai ellen", és mivel ez alátámasztja a faji nézeteit, ezért tényként tálalja, lásd az itteni kommentet, amiből idéztem.

Korábban a Reakció egyik posztjához beírtam, a véleményemet, először lehurrogtak, hogy a Rózsadombról ne ugassak.

Amikor közöltem, hogy magam is cigányokkal teli kisvárosban lakom, tehát nem hallomásokból informálódóm, és nyomát sem látom a sztereotípiák igazának, meg sem próbáltak vele vitatkozni, hanem azonnal előjött a "hazudsz" válasz, mivel az én példám sajnos nem támasztja alá a hitüket.

Tanuljunk 2008.12.10. 13:00:16

En alapvetoen a statisztikakban es nem stilisztikaban hiszek, allitani lehet barmit pro es kontra. Reszt is vettem roma felmeresekben publikaltam is e temaban. Statisztikailag bunozo csoportokat definialni szigoruan modszertannal megtomagatva van ertelme, de a te vagy mas erzeseit itt vagy barhol leirni a romakrol vagy barmi mas etnikumrol nincs.

pl. "Mivel a szegregáció elért egy bizonyos szintet, ezeknek a többsége már legfeljebb látott cigányt, de az megeshetett vele többször is." ez pont annyira értelmetlen tudománytalan allitas mint a romakat szidalmazo allitasok. A megoldas nem a szajtepes ezt kene mindenket (vagy tobb) oldalnak felfognia végre.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.10. 13:59:38

Tanuljunk,

ha részt vettél, publikáltuk, megadhattál volna bármilyen irányt, merre keressük.

Azonban én a staisztikákkal kicsit hadilábon állok tudod.

Továbbá tudományosságot egy ilyen poszttól ne várj, ha tudományosat óhajtok beírni, akkor majd odaírom, hogy ez bazmeg tudományos.

Aminthogy a kommentjeimtől se várj tudományosságot, porbafingó, egy szem érettségivel rendelkező senki vagyok, ezért legfeljebb arról tudok nyilatkozni, amit látok, és úgy, ahogyan egy tudományhoz nem értő ember teszi.

Amit a cigányt legfeljebb látó emberekről írtam, az sajna tapasztalat, de úgy is mondhatnám, a Zinterneten a cigányoktól rettegők általában nem szabolcsi településeken élnek. Nem merek olyat írni, hogy ezeknek a meghatározó hányada azt sem tudja, miről beszél, mert az nem tudományos.

Tanuljunk 2008.12.10. 14:04:14

ertem, hat ez is egy szempont ... akkor itt elakadtunk.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.10. 14:52:56

Tanuljunk,

elakadtunk? Részemről nem.

Nem azért írtam, hogy ugyan adj már valami irányt, hol keressem amit kutattál és publikáltál, mert tök ari vagyok, és úgy kell csinálni, mintha érdekelne, mit hadoválsz, hanem azért, mert érdekel.

Aran-ka · http://aran-ka.blog.hu 2008.12.11. 11:38:41

ok-ok...
maskor korultekintobb leszek

libus63@ 2009.01.11. 10:38:52

@TD223: Tényleg nem tudzs akkor művelődj egy kicsit!!!
süti beállítások módosítása