Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

A nemzeti szocializmus diadala

2009.06.11. 07:30 | mavo | 14 komment

Címkék: szadesz nemzeti radikalizmus maszop ezek lopnak savazas fidi

- a többiek -

Ha a munkáspárt (vagy amelyik darabja amilyen néven fut mostanság) vezetői nem lennének azok az ostoba komancsok, amilyen szinte tényleg csak egy par excellence komancs  (vagy faszista) tud lenni default, akkor már rég kiprojektálhattak volna egy kis darabot magukból (valami jó kizárásos hecc kíséretében, hogy hitelesnek látsszon), ami vihette volna a nemzetiszocialista vonalat — most az lehetne a jobbik helyén, szólíthatnák őt úgy, Magyar Nemzeti Szocialista Párt.

Na jó, vicceltem. Ami meglepő, mert mostanság egyre kevésbé tudok viceseket írni.  Sőt, végül még savazni is elmentem, és a bajuszhoz raktam az ikszet. Nem én voltam az egyetlen.

Közhely, hogy Magyarországon idióta módon értelmezik bal és jobboldal kérdését, teljesen jellemző, hogy amikor a Konzervatóriumon közöltem, hogy jobboldali-liberális vagyok, akkor kiröhögtek az őslakosok. Mert valamiért rögzült, hogy a jobboldali az konzervatív,  aki konzervatív az meg vallásos, vagy legalábbis ájultan tiszteli a vallásokat (Mi van a dobozban), és aki nem így gondolja, az hülye, esetleg nem létezik. Nem viccelek, a nagy gabrilo saját kezűleg jelentette ki, hogy ilyen állat márpedig nem létezik, és ő már csak tudja, de most már én is bevallhatom, a negyvenkettedik dimenzióból írogatok ide hébe-hóba. Ez van srácok.

Ugyanígy durva téveszme, hogy itt az egy szem madöfön kívül próbált volna bárki is jobboldali kampányt folytatni. A nyílt kampány leginkább arról szólt, hogy valaki gecibb, mint mi vagyunk, a háttérben maszatoló pedig a megszokott baloldali lózunggyűjteményből állt.

A maszop próbált valamit makogni a nézet holmi állandóságáról, de azt ugye eleve nehéz nekik elhinni — a fidinek legalább annyi esze volt, hogy nem próbált azzal érvelni, ők mennyire nem változtak soha, na az lett volna a galaktikus muhaha, bár az emberek mindent beszopnak, Krisztinka is védte mások jogait, mint most, mégis imádják. Egy kampánynak hozni kellene savazatokat, ugye az lene a lényege, márpedig a hardcore kivételével senkinek sem hívószó, hogy baloldali voltam és az is maradtam, a kopaszokkal való riogatás pedig egy ideje csak a fásult unalmat hozza ki a polgárból

Utóbbi motívummal a szadi kampányán is túlléptünk. Kétszázezernél sokkal több liberális savazó van, mozdítható szadi szavazó meg konkrétan ennyi akadt. Elkúrták. Nagyjából akkor, amikor Demszkyt kiabajgatták az elnöki székből, mert olyan népszerűtlen dolgokat mert mondani, hogy tán a maszop ugyanannyira nem haver, mint a fidi, és hogy jó lenne tartani a távolságot tőlük is. Nem tették, tessék, ez van. Ha jövőre a savazóik száma nem sokszorozódik, akkor nekik kampec. Márpedig a szadi tehetséges: képes lesz még egyszer ugyanilyen szarul kampányolni — a baj az, hogy ők nem a fidi, nekik már nincs miből veszíteni savazatokat. Erősen úgy néznek ki, mint egy kiesés előtti fish: egyre szarabb lapokkal, egyre kisebb zsetonból, egyre kisebb és egyre szarabb blöfföket tudnak csak tenni. Savazon rájuk akinek egynél több szülőanyja van.

Bevallom, jövőre előre betáblázható kiesésük estén csak azokat fogom sajnálni, akik egy ideje hűtik a pezsgőt erre a csodálatos eseményre: ha szertefoszlik a liberális mumus, megszűnik egy toposzuk, egy ultima ratiójuk. Majd rájönnek, és akkor szomorúak lesznek picit.

Az persze adott, hogy a fidi kénytelen volt semmitmondó lenni az egyszem elég  (meg hogy azok loptak, elkúrták, és takarodjanak) kivételével. Olyan lehetett volna, hogy  bevallják, ők is húznák a szíjat tovább, ahogyan 1998-ban is tették (de hát ki emlékszik már rá, hogy a kampányban átkozott csomag vastagját csendben megtartották; persze a tandíjat eltörölték, azóta is azt lobogtatják). A törzsközönséget riasztották volna el, akik nélkül hirtelen a peremen találhatták volna magukat, épp örülnek, hogy a legutóbbi esetet megúszták Kérivel. Ha meg a 2006 óta megszokott szociális demagógiával jöttek volna, a hardcore törzsközönségen kívül mindenki kiröhögte volna őket, és az sem éppen a savazatmaximálás csúcsa. Mondhatni kussoltak és ezért (is) nyertek.

A madöföt berántotta a bajusz. Hozzájuk savazott át a több libsi, az elempé meg beszopta. Mondjuk a humanista lófaszjóskák akkor buktak be nálam, amikor tavaly az öntökönszúrós kapcsán azzal dicsekedtek, hogy az egyik kvescsönre ők is gyűjtöttek mittom milyen kurva sok aláírást. Igen? Idióta vagy? Faszé savazzak rád?

Az egyetlen kérdés az, honnan jött a jobbik balik négyszázezer savazója.

- a Magyar Nemzeti Szocialista Párt -

Látszatra ez nem is annyira kérdés: a maszoptól átszivárogtak azok, akik még mindig hisznek a háromhatvanas kenyérben és az ingyen juttatások fentarthatóságában, ugyanakkor látensen eddig is nácultak. Nem nagyon, csak egy kicsit. Ők azok, akikre a fidi törzsfórumozói mindig mutogattak, hogy de a maszopban is sokan antiszemiták. Hogyne, sőt vannak is még egyébként, tehát ha a maszop tovább gyengül, a balik tovább erősödik. Egy ősi fidi törzsfórumozói toposz testesül meg ebben a társulatban: a baloldali faszistáké. Bizony, bizony, nem csak jobboldali liberális létezik, hanem baloldali konzervatív is.

A kérdést a legtöbben ezzel lezártnak tekintik. Ám a helyzet ennél kicsit bonyolultabb.

Elég egyértelmű innen nézve, hogy a valódi náculók savazóbázisa úgy 250 ezer főre tehető, akik ha a helyzet nem teljesen reménytelen, akkor következetesen az éppen aktuálisan legerősebb náculó társaságra böknek, ha meg éppen nincs ilyen, akkor arra, amelyik a leghangosabban döngette a mellét, hogy ő A Nemzet — akkor is, ha nem kapta meg mellé az övéitől megszokott kis extrát: a náculást. Nyugodtan meg lehet nézni, 2002-ben hányan savaztak a miépre, és 2006-ban a közös „nemzeti” listára. Előbbi savazáskor a fidinek még nem az volt a mondanivalója, hogy ők A Nemzet, ellenben volt egy miép, ami viszont csak ezt harsogta, csak kicsit keményebben, itt ott metét pöcsökről is zengedezve. Utóbbi savazáskor viszont a miép már csupán rothadó temecafat volt, a balik ellenben még csak a fidiből kiszakadt kis izé, afféle elvesztett testrész volt, a fidi viszont már rákapott arra, hogy önazonosnak tekintse magát a nemzettel, sőt: Magyarországgal magával, ami nem lehet ellenzékben, és sulykolja azt, hogy azok nem elég jó magyarok — már ha magyarok egyáltalán.

Ám a fidi valódi náculásig nem ment el. Nincs ebben semmi csodálatos: a fidi pusztán a piacot figyelte. Ahogyan korábban is, amikor (radikális) liberális pártból  néppárttá alakult, meg akkor is, amikor rácuppant a magyarságérzésre, aminek a miép kiesésével hirtelen ellátatlan lett a közönsége. Továb azonban nem mehetett, a politikai piacon  eddig a náculás nem volt elég értékes portéka ahhoz, hogy potenciális ügyfelei kedvéért dobja azokat, akik eddig rá savaztak, de a náculást rühellik: mert ezek egyszerűen sokkal többen vannak. Kőkemény, racionális számolgatással (csúnyábban mondva: számítóan) döntöttek.

Így létrejött egy réteg, amelyiknek kevés volt a fidi — éppen mert nem nácultak. Figyelem: ebben a szakaszban a hardcore náculókról van csak szó, a nem hardcore, esetleg látens náculók  egy része marad a fidinél, a másik pedig épp most csalta meg a maszopot a balikkal. Ez onnan is nyilvánvaló egyébként, hogy rengetegen érveltek azzal, nácul ugyan a balik, de majd kinövi. Hát nem növi. A miép se nőtte ki: a Majomházban persze nem zsidóztak, mert az nem comme il faut, de barátok közt ugyanúgy nácultak, és naná — ők is a fidit ostorozták jobban, mert nem elég magyar; na jó, egy röpke idő után már nagyon nem magyar lett. Hogy értsd: vöröstengerész, vagy azok ügynöke — a kívánt elemek aláhúzandók. Tessék nyugostan káinfót böngészni, fidi ügyben ugyanaz a hangnem,  és a téma, mint a Csurkainfóban.

Ahol pedig hiányzik egy áru, ott valaki előbb-utóbb bódét nyit, és elkezdi kínálni. Példánkban ez a balik, amelyik ügyesen ugrott azokra a témákra, amelyeket a többiek nem, vagy csak fintorogva mertek említeni. Továbbá a pártok közül egyedülállóan kiépítették a saját, különbejáratú online szolgáltatást, a káinfót. Amely természetesen nem hivatalos oldala a baliknak, szerkesztőik kiléte a klasszikus nyílt titok kategória, de természetesen a balik toposzait lehet olvasni óraszám. Kiváló példa erre Tomkat: amint szembefordult a balik fejeseivel (egyben a káinfó szerkesztőivel), azonnal a liberálisok beépített ügynöke lett az addig ünnepelt szittyamagyar hősből.

Egy biztos: a balik mostantól ellensége a két néppártnak, hiszen tőle visz el savazókat. Volt már ilyen, és nincs a porondon, mostanra az egyszem Csurka-Papolczay tengelyből áll, oszló teteme felett Vona Gáborék kacagnak.

Ez azonban azt jelenti, számukra őrült hajsza várható. A baliknak sikerkényszere van, mert akik értük hagyták el a maszopot és a fidit elsőként fognak elmenekülni, amint egy nagyobbat döccen a szekér. Ha még nagyobbat, akkor magától oszlani kezd és a törzsközönség is menekülőre fogja. A miépet is otthagyták, pedig azok aztán fegyelmezettnek tűntek, amíg sima volt az út a jármű alatt. Márpedig esélyes, hogy meg fog döccenni. Nem kicsit, nagyon.

Nem irígylem őket. A mostani örömükben már előre ott az üröm.

A balik ugyanis hiába jutott be az Ajrópai Parlamentbe és hiába fog bejutni a Majomházba: aki ott zsidózik, azt már nem szeretik a többiek. Ráadásul a baliknak nincs valódi ajrópai célkitűzése. Az, hogy Magyarország a magyaroké, meg a multiellenesség az nem célkitűzés és nem ajrópai. Ami ezen túl van a programjukban, az nagyrészt az ún. cigánykérdésre irányul, és nem hogy nem slágertéma Ajrópában, de még csak valódi megoldásokat sem kínálnak, hogy érdemes legyen rájuk figyelni.

Ami azt jelenti, hogy mire eljön a majomházi selejtező, a balik legalább fél éve fog eredménytelenül tespedni valami távoli, egzotikus városban, és bár Morvai Krisztinka valamennyi felszólalását őrületes sikernek fogja eladni a káinfó, meg Bencsik tata, attól még azok, akik nem a náculás miatt böknek a balikra, észre fogják venni, hogy a millák felmarkolásán kívül túlzottan érdemlegeset nem csinálnak. Ott a meszeségben minden kurva lassan történik.

Nem, a sokezer szemkilövetés és a tízezernyi agyonvert körüli serteperte sem fog világhírt hozni nekik. Egyrészt Krisztinka már végigrohangált a témával a fél világon, és hümmögésen felül sokat nem kapott, másrészt legfeljebb majd kap innen-onnan semmmitmondó kommünikéket, hatalmas virtuális ejnyebejnyékkel, de az azért igazán nem várható el komolyan, hogy bármelyik ajrópai állam elítélje Magyarországot azért, mert ugyanúgy oszlatja a rendőrsége a saját hőbörgőit, mint az övéi.

Vagy viszi a srácokat tovább az eufória, vagy nem. Valamennyi maradni fog belőle, az biztos, de nem kicsit számít az, hogy mennyi. És akkor még nincs is itt a vége.

Ha bejutnak a majomházi osztályozón — márpedig jelenleg ennek jó oddssza van —, ott fog lebegni előtük a rém, hogy úgy fognak járni, mint a miép. Nem, nem mondom azt, hogy 2014-ben garantálnak kiesnek. Ha ügyesen átalakulnak, és a fidi sem tudja visszaszedni az övéit, akkor maradnak.

De Majomház már nem káinfó, hogy úgy csinálunk, mintha nem mi náculnánk, holott mindenki tudja, hogy de. Ha valaki ott nácul, arról felvétel készül,  és másnap másodpercek alatt szétcincálja a ballibsi zsidó lakájmédia a Népszagától a Blikken át a Borsig — ami kit érdekelne, azok elfogultak, és hazudnak, de legalábis zsidók —, de ajvé, nem csak ők, hanem az úgynevezett „jobboldali” média is, természetesen Csurkafórum, az Új, Tökéletesített Magyar Hírlap és mondjuk a Bencsik tata kivételével, azok meg sok embert nem érdekelnek. És ha túlzásba viszik, akkor jön az Unnyó is, és körmöst fog osztani, nem a náculóknak, hanem az országnak. Lehet jönni Haiderrel, de ő komolyan sosem nácult, ezért is hagyták békén, amikor látták, hogy mégse harap a blöki.  Haider jó példa: ajrópai módon faszistáskodni szabad, ám a náculás az ellenjavallt.

Hogy még kellemetlenebb legyen, a Majomházban dévajul kacagva mokkázni meg brazilozni se lehet, megoldásokat pedig egyelőre nemigen kínál a balik, tehát minden a Majomházban töltött perccel, ami a cigánykérdés megoldása nékül telik, a  mostani hívek elégedetlensége nő csak. Nem veszem fixre, de látom az esélyét.

Nem véletlen, hogy Ajrópában meglehetősen kevés nemzeti radikális párt bír folyamatosan eredeti önvalójában a helyi majomházban ugrálni, még Haiderről is kiderült a végén, hogy buzi.

Súlyos dilemma ez: ha a közönségüknek játszanak, akkor azért lesznek szarban, ha nem a közönségüknek akkor meg azért. Ha bent akarnak maradni a Majomházban, akkor bizony váltaniuk kell, elvenni sokkal több savazót más pártoktól, hogy pótolják a negyedmilliós náculó magot, ami garantáltan otthagyja őket, ha már nem náculnak eléggé. Most nincs 200 ezer plusz savazatuk a kemény magon túl, kérdés, ha az elpártol tűlük, honnan lesz meg a hiányzó ötven-százezer. És kérdés, ha a nem náculók elpártolnak tőlük, mire lesz elég a sztenderd 250 ezer. Ha sokan mennek el savazni — mondjuk pont miattuk is —, akkor annyira, mint a miépnek: hajszál híján, de kiesnek, és akkor már hiábavaló a sírás, hogy csaltak, meg hogy Nyújork-Telaviv-Moszkva-Sajómocsolád Alsó tengely. Hopp, Moszkva a balik esetében ki is esik, mert Vona Gabesz oda jár tapasztalatcserére. Nem is szemkilövetősözi le Krisztinka Putyint, mert ő Barát.

Csurka tökéletes intő példa: a miép jelenléte szinte jelképes volt a Majomházban, a fidi által odavetett koncokon nyammogtak, egyetlen aktív képviselőjük egy okos, de botrányosan kinéző és botrányosakat böfögő jogász volt, és mivel nem tudtak új bázist felszedni, ezért buktak.

Mondhatjuk azt is, hogy Csurka meggyőződésből nácult, ezért nem volt képes átalakulni, de vigyázat: Krisztinka is meggyőződésből nácul, amióta dobták egy magukfajta kedvéért, tehát csak arra lehet számítani, hogy Vonáék mégsem gondolják komolyan a náculást, és még a Nagy Őt is képesek dobni az új bázis kedvéért. Azt, aki a savazataik zömét hozta nekik.

Na, arra én befizetek.

>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr651176967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bryan 2009.06.11. 18:03:38

A jobbik nem balos párt. Gazdasági programjukban van sok vulgármarxista elem, de annak nemzeti szósszal való leöntése, az etnocentrizmus, meg az antiszemitizmus az biza tipikus széljobbos cucc. Az egyetlen ami megkülönbözteti őket a fasiszta* irányzatoktól, amik a harmincas-negyvenes években terjedtek el igazán, az a Vezető (Duce, Führer, Nemzetvezető) hiánya. Szerintem előbb utóbb találni fognak ilyet is, Morvai bevetése szerintem megmutatta, hogy ez bejöhet. A szélsőjobb és a szélsőbal sok közös hülyeséggel támad, de nem azonosak egymással. Ahol van centrum, ott van szél is, ezt nem kell szégyellni, meg áttolni a másik oldalra. Csak közösködni sem szabad vele.
* vagy nemzetiszocialista, nem kívánt törlendő, de szerintem a kettő közötti hasonlóság erősebb mint a különbözőségek

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.06.12. 03:56:03

@bryan:

"Gazdasági programjukban van sok vulgármarxista elem, de annak nemzeti szósszal való leöntése, az etnocentrizmus, meg az antiszemitizmus az biza tipikus széljobbos cucc."

Ezek nem széljobb privilégiumok. A létező coclizmus is cionistázott bő nyállal. A vulgármarxista elemek ellenben (ezt te is látod) erősen bal-szélsőbal irányban futnak.

Szóval balik ez. Nem kicsit, nagyon.

bryan 2009.06.12. 11:43:53

@mavo:
A nemzeti szocializmusban is benne van a szocializmus szó, de mégsem balos az. Ha political compass skálán nézzük a dolgokat, akkor autoriter etatista pártot találunk. Az erős állam nem baloldali sajátosság. A kérdés az, hogy mire hivatkozik többet a párt (népre, vagy nemzetre), milyen fő célra húzza fel az ideológiáit egy párt. A jobbiknál szinte sosem a népről, mindig a nemzetről van szó. Ez a hagyományos értelemben vett jobboldalra sorolja. Gazdasági téren szintén nem a szakszervezetek, a sztrájkok, meg a hagyományos munkáshatalom forrásai mellé áll, hanem a majd az állam ad nektek, meg majd rákényszeríti a multikat ilyesmi, a magyar "baloldal" sem igazán sztrájkolós, de a szélső bal szinte mindig erre húz. Szóval vannak vulgármarxista cuccok, de ez nem a baloldal. Etatizmus+némi vulgármarxizmus=/= baloldal.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.06.12. 14:49:27

@bryan:

"Az erős állam nem baloldali sajátosság."

Hát, én nem tudom. Ha valami, hát A Megvalósult Coclizmus az erős államról szólt kőkeményen, és csak látszat szakszervezetei voltak.

Nekem baloldali.

Nép és nemzet ... ugyan már. Állam és ország mi? Muhaha. A XVII. századi hungarus az vajon a magyar nép vagy a magyar nemzet tagja-e volt? Na ugye.

bryan 2009.06.12. 18:33:10

@mavo:
Ok. Akkor nem csak baloldali baloldali sajátosság. Nem hiszem el, hogy nem veszed észre a gondolatmenetek, motivációk eltérését és azt, hogy ebből egy egész más felfogás következik, amiből egész más törekvések indulnak ki. Ha jobbik-féle felfogás kizárólagos hatalomhoz jut, a vége ugyanolyan szar mint a komcsik esetében, de az áldozatok mások lennének. Lenne közös halmaz, a bármilyen diktatúrában megölendők közös halmaza, de a többi bizony eltérő lenne. A következmények is eltérők lennének, a közös a populista maszlag, az uszítás, a kiválasztottság-tudat, az etatizmus, de ezek nem kizárólag kizárólag balos privilégiumok. Ha ezeket nem látod, akkor ideje kevesebb konzervatoriumot olvasni. :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.06.13. 19:15:28

@bryan:

"Ha ezeket nem látod, akkor ideje kevesebb konzervatoriumot olvasni. :) "

Te engem ilyenekkel ne gyanúsítgass, mert aligátort küldök rád. :)

Egyébként amire te gondolsz, az vélhetően az, hogy a baldiktatúra alapvetően jobbereket meg libsiket szeret kiiktatni, míg a jobbdiktatúra ballereket, meg persze libsiket. Ja, meg mindkettő szeret zsidókat is kiiktatni, csak a bal titkolja, a jobb meg veri rá magát, de az más kérdés.

"a közös a populista maszlag, az uszítás, a kiválasztottság-tudat, az etatizmus, de ezek nem kizárólag kizárólag balos privilégiumok"

Nem biza, de nem is jobbos privilégium, én csak ezt próbáltam korábban nem megengedni.

fideszSS 2010.02.24. 09:59:57

mavo .Te a tipikus hülye szittya náciknak vagy a mintapéldánya:) elhiszem hogy ciki jobboldalink lenni sok szempontból, de jobbikot mint marxista pártnak definiálni :XD Zavaros vagy nagyon zavaros és frusztrált csak egy buta horogkeresztény vagy:(

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.02.24. 12:41:02

@fideszSS:

azért a baller droidoknak is érdekes vilga lehet.

én, mint szittya, meg horogkeresztény - muhaha.

Zenura 2011.01.04. 07:33:32

Tiszta beszéd,tisztult agyból,szívből és lélekből ered.
Antiszemita: Sém utódaival szembeni ellenségesi,gondola-
ti,vallási magatartás. A zsidó nemzet csupán egy része a szemitáknak. Aki antiszemita,vagy akit annak tartanak,kivétel
nélkül Sém minden leszármazottjával szemben "anti" kell legyen.l
Ez teljesen abszurd.Világunkat még nem az értelem,sokkal in-
kább káotikus ösztönök gyötrik. Ez a demokrácia.
Demosz nem népet jelent,hanem a szellemi és erkölcsi egység
hiányát. Az aktuálpoitika erről nem tud,vagy nem akar tudni.

Zenura 2011.01.04. 07:38:26

De-mos,dem-os,de-monos

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.01.08. 15:50:41

@Zenura:

"Aki antiszemita,vagy akit annak tartanak,kivétel
nélkül Sém minden leszármazottjával szemben "anti" kell legyen.l"

lószart.

Zenura 2011.01.08. 19:06:08

Az az érzésem,hogy nem figyelted meg a lényeget.
Foglalkozzál behatóbban a szemantikával. Wittgensteint és
B.Russelt ajánlom.
Stientia potentia est.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.01.10. 00:42:42

@Zenura:

az antiszemitizmus egy terminus technicus, határozott céllal készült, és akármennyit is próbálnak rajta kérődzni a hozzád hasonló idióták, kizárólag azt jelenti, amit.

Zenura 2011.01.10. 10:07:39

Reménytelenül alultáplált vagy. Felejtsük el egymást.
süti beállítások módosítása