Címkék

ajánló (30) alapfogalmak (17) apológia (2) árpádsáv (2) ávéhá (3) a drog (2) bencsik andrás (3) big bráner (2) blog (2) bukkake (12) buzi (6) cigánybűnözés (2) cuki (4) droid (3) elkúrták (11) elnökválasztás (3) erő (3) érzékeny (2) eu (2) európai unió (2) ezek hazudnak (4) ezek lopnak (7) f1 (2) faszkorbács (10) fidi (13) fosztogatás (3) frankó (25) függetlenség (5) globalizmus (2) gyáva szar (5) gyorbán (20) hadd ne tageljem (22) hazaszeretet (4) hír tv (2) hit (3) hollókoszt (4) hülyemagyar (42) igazmondás (13) iszlám (2) játszótér (9) jé hazudtak (11) jog (4) jogvédő (5) kandúr bandi (5) kaptlizmus (2) képmutatás (2) konzervativizmus (3) kotmány (6) középkor (3) közérdek (8) kurvaország (13) liberalizmus (11) majomház (13) márai (3) maszop (12) média (8) médiahekk (4) megyó (2) mélymeleg szar (11) mno (2) muhaha (17) műpa (2) mutogatás (8) náci (3) nemzethalál (6) nemzeti (2) nemzeti radikalizmus (30) népfeneség (2) népsavazás (7) nyalás (2) nyilaskereszt (2) nyugat (2) orcsány (20) őszödi beszéd (4) osztogatás (5) polgár tamás (2) pomogácsok (21) radikalizmus (2) rendszerváltás (10) savazas (2) scsík (2) semita (3) sört ide bort ide (3) spiró (2) sumimogyi (2) szadesz (5) szájbarágó (4) szakember (5) szakértő (4) szar (8) szólásszabadság (8) szüret (2) tényfeláró újságíró (3) tényfeltáró újságíró (4) tudomány (2) tuti (12) uborkaszezon (3) újságíró (4) vonnegut (2) wei wu wei (2) zsidó (14)

Aprópénz


Az én blogom értéke 1.129,08 dollár.
Hát a tiedé?

Utolsó kommentek

Google Analytics

Ismét jönnek a pomogácsok, de miért is?

2007.02.15. 12:54 | mavo | 10 komment

Címkék: rendszerváltás játszótér pomogácsok


Gárgyuljunk tesvíreim, ismét van min!

Kiindulópontunk a nagy sikerű harcter.info, ami tökéletesen alkalmas helyszín, ha arra van igénye az embernek, hogy elolvassa, mit is akar a legújabb Kisfejű Nagyfejű Zordonbordon — akarom mondani Néptribun. Sic!, hogy kibukjon belőlem az olvasott.

Kisfejű Nagyfejű Zordonbordonnak most éppen Gonda László a becsületes neve plusz két fő, és megírta a Zultimátumot, nyilvánvalóan arra számítva, hogy ha ő azt benyújtja, akkor sebtiben teljesítik.

Na jó, csak vicceltem.

Hogy ő viccelt-e, abban nem vagyok biztos.

Aszongya, ő, mint „a szeptember 23-án, kb. 50 ezer ember általi közfelkiáltással megválasztott Kossuth téri” Kisfejű Nagyfejű Zordonbordon — pardon, Néptribun — követelőzik, ergo mögötte a nép. Jól van Laca, ne olyan hangosan, nem látunk mi olyan nagyot. De legyen, ellő a hitet, olvassunk tovább. Mert úgy várná az emberfia, hogy mitől ultimátum ez, de az Istennek sem sikerül.

Az ultimátum, mint (jelen esetben közfelkiáltással előadott) tárgy ugyanis — definíciója szerint — gyárilag azt kellene tudja, hogy:

— eztet követeljük, de most azonnal, és
— eztet meg eztet csináljuk, ha nem úgy lesz, és carramba, esetleg corpo di bacco, de minimum merde.

Ultimátum volt például 1914. július 19-én, július 28-ától meg a retorzió — nem jött ugyan össze, pláne nem azonnal, de szándékait tekintve az egy zamatos, par excellence ultimátum volt.

Ez nem. Az eztet követeljük, az jó alaposan benne van, de az eztet csináljuk, az nem nagyon. Pontosabban semennyire. A cucc java része egy szép vízió valamiféle „KISZ-es véd- és dacszövetségről”, van itt nemzetsorvasztás, büdös áruló Károlyi Mihály is, meg 1918-1919. is, mert az szem-szájnak ingere — bár a sürgő csoport az elég foghíjas, mostanság nemigen van tele a tér, vicces kergetőzés folyt legutóbb is, de ez már unásig lerágott.

A Zultimátum vége ezzel az utóbbi ténnyel áll kissé hadilábon. Aszongya:

„az ország a Gyurcsány kormány hivatalba lépése óta forrong, de különösen szeptember 17-óta (sic!) tüntet és nem hajlandó ezt senki befejezni,

amíg Gyurcsány Ferenc és kormánya nem mond le,
amíg a rendõrállamiságot gyakorló vezetõit el nem mozdítják helyükrõl és felelõsségre nem vonják,
amíg a közbiztonság biztosítását a politikától független és hiteles emberek nem veszik át,
amíg nem dolgozzák ki szakemberek az új Alkotmányt az õsi Szentkorona tan figyelembe vételével,
amíg nem változtatják meg a választás- és média törvényt,
amíg nem a Magyar Nemzet egyetemes érdekeinek megfelelõ politikát képviselõk vezetnek minket,
amíg nem kezdik meg a tárgyalást a társadalmi béke megteremtése érdekében”
,

hely, dátum,
ügyvivő (nem sk), sk, sk
.

Tekintsünk el a magyartalanságoktól (a rendőrállamiságot gyakorló vezetőit, a Szentkorona[-]tan érdekes írásmódját, a választástörvényt Választási Törvény helyett, és persze a Magyar Nemzetet, mint olyat, aki nem a periodikum), meg hogy mi a fészkes nyavaját jelenthet az, hogy „de különösen szeptember 17-óta tüntet”, már azon túl, hogy előtte a Nép — pár kötelező ünnepen előadott szabadtéri performance-ot leszámítva, füttyögés, kereplés; bár hogy ők a Nép volnának, az se biztos — baszott tüntetni. Fogalmazhatnék úgy is, szeptember 16-án nem tüntettek, meg szeptember 15-én se nagyon, és lehet folytatni a sort ráklépésben. A Nép biztosan nem. Néha az Orvosok, a Tanulók, a Tanárok; de a Nép nemigen.

Tekintsünk el attól is, hogy hű de nagy nyilvánosságra ne számítson senki, csak ezért a kutya nem fog kattogtatni, a médilya meg legfeljebb röhög, örülhet a szerző, ha Fókusz különkiadásra érdemes lesz; jó, a Magyar Nemzet leközli, csak azt meg nem azok olvassák, akinek szánni teccik a Zultimátumot.

Azt hiszem, emlegettem már a magánvalóság intézményét, de a szeptember 17. óta tüntető Nép képe mégis tudott újat nyújtani. Elképzelem, hogy a múlt héten a Kossuth téren megkergetett vagy párszáz ember A Nép. Na jó, plusz az(ok), aki(k) a Teve utcában az ablakokat, csak utóbbiakat mintha nem szeretnék sokan.  De ez még mind semmi.

Nem tudom, Kisfejű Nagyfejű Zordonbordon melyik valóságot nézi, de a miénkben a tüntető Nép sok vizet nem zavar. Akárhogyan is forgatom, tekerem a Zultimátumot, annál többet, mint hogy monnyon le, meg szentkoronázzunk a Kotmányba, meg törvénymódosítás, különben folytassuk a szeptember 17. óta tartó lassan már nem is tudjuk mit.

Rossz hírem van Szittya Véreim: a Nép kossuth-téri performance-ára mostanra már a kutya se kíváncsi — a nép meg pláne nem, szóval valami hatásosabbat elő a tarsolylemezesből, mert ez így nokedli, nem ultimátum.

Plusz hat hónap korrepetálás (napi 4 óra minimum) annak a népnek a nyelvtanából és -helyességéből, amelynek a nevében a fanok előtt hadonászni teccik.

Addig marad a ventillátorba szarás, az is hatásosabb ennél.
>>" />

A bejegyzés trackback címe:

https://polmavo.blog.hu/api/trackback/id/tr636826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thcr 2007.02.16. 19:50:31

kedves Mavo, szeretném bemutatni neked legújabb habzószájú rajongódat. te kis csacsi, fogadjunk azt hitted, hogy az előzőeket nem lehetett felül múlni, muhaha - az egyszerű logika és következetesség elutasítását immáron élvezettel, kéllyel gyakorolja, költői túlzásokkal adja elő, és nekifutásból utasítja el. egyre reménytelenebb, kíváncsian várom, meddig lehet még fajulni...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.02.16. 20:32:00

thcr,

kellenek az efféle rajongók, én kifejezetten kedvelem őket, nélkülük színtelen lenne az élet, nem tudnám meg, hogy csőcseléket vízionáltam; gondolom, újsütetű rajongóm se tudja, mikor.

thcr 2007.02.17. 15:34:58

2 dolog:
az egyik az az, hogy Magyarország DEMOKRATIKUS ország, ahol demokratikusan megválasztották az egyik rágcsálót, aki tény hogy hazug és csalárd módon került hatalomra, ellenben semmivel sem hazugabb módon mint ahogy a másik került volna oda, ha azt választják meg. ez olyan kurva egyszerű mint egy faék, mégsem képesek sokan megérteni.
most ez itten bizony berendezkedett 4 évre, és akár tetszik, akár nem, ott fog maradni. következő ciklusban majd lehet máshova tenni az X-et, viszont a demokrácia abban a pillanatban veszítené el értelmét, jelentőségét és létjogosultságát itt magyarba, ha azt a rágcsálót valahogy kiűznék onnan.
a másik dolog az az, hogy itten van rend és fegyelem, pedantéria meg pláne, és ha azt valaki megbontja, tök mind1 milyen indíttatásból, akkor bűnöz. újabban már olvastam olyanokat kuruc.info-n, hogy a magyar tüntetők igazából nem is törtek be kirakatokat, és ez aljas rágalom. pedig bárkinek bármikor fel lehet cuppanni index.hu-ra, vagy bármilyen hírportálra, és megnézni a zavargásokról felvett videókat, amikben emberek bizony törnek be kirakatokat, rongálnak dolgokat, felgyújtanak rendőrautókat, és olyan emberek tulajdonait teszik tönkre, akik nem tehetnek arról, hogy olyan az ország helyzete, amilyen.

amit az egész dologban nem értek az az, hogy ezeket a tökegyértelmű dolgokat miért kell magyarázni bárkinek is, és pláne, miért kell 1milliószor megmagyarázni, mert 999.999-szer nem értik meg. talán majd milliomodikra, vagy talán soha.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.02.18. 14:06:14

prokator,

még egyetlen kommentet sem moderáltam ki.

PS: tudod ... ha nem tetszik, ne olvasd ...

thcr 2007.02.18. 14:50:11

prokator ha már itt vagy, esetleg szívesen meghallgatnék egy hasonlóan logikus eszmefuttatást arról hogy nekem miért nincs igazam a fentebb leírtakról, mert eddigiekben úgy vettem észre hogy egyes emberek ha valamit logikusan megmagyaráznak nekik, és a logikában nem találnak kivetnivalót, akkor úgy csinálnak mintha nem is hallották volna..

thcr 2007.02.18. 18:47:14

nem jó, még mindig hibádzik..
2 okból.
1: mert a fenti elmeállapot leírás mindegyikre vonatkozik, én sajnos nem tudnék helyette jobbat választani. áprilisban a szavazni képes vagy akaró emberek nagyobb része gondolta úgy, hogy ő a kissebb rossz. vagy másért választották tök mind1, de ebből következik a következő..
2: meg lett választva, nincs visszaút. majd 3 év múlva lesz, most nincs. ez tény, és semmilyen _alkotmányos_ úton nem lehet tenni ellene.
teccikérteni?

thcr 2007.02.20. 14:41:58

prokator te gyökér, pont erről beszéltem - bár eredetileg nem akartam személyeskedni, fenntartva a lehetőséget arra, hogy hátha Te mégsem az a habzószájú zombi vagy mint az a többi autógyujtogató köcsög akikben annyi értelem nincs mint egy marék lepkében -, miért nem lehet értelmes ember módjára _LOGIKUS_, _ÉSZÉRVEK_ alapján vitatkozni??!?!? én annyira, de annyira elhiszem hogy lehet igazság a szélsőséges politikai nézeteket valló emberek véleményeiben, és Petőfi nem tudná szavakba önteni hogy mit meg nem adnék azért hogy valaki értelmes ember módjára el tudja magyarázni, de úgy látszik nem megy. a jóistennek sem megy. nem akarásnak nyögés a vége, vagy mi a here van???

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.02.20. 15:26:41

Kéretik személyeskedést mellőzni!

A tisztelt társaság vetítse maga elé, amint kezemet oldalról merőlegesen rátolom valami clipboard-szerűségre, és azt mondom, lejárt az idő, innen kezdve az ilyen beírásokat kidobom, ahová valók, aztán lehet sírni, ha a kommentben volt valami értékelhető is, nem csak a fröccs-fröccs.

Szóltam.

Köszönöm a figyelmet és a megértést!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.02.20. 15:48:23

PS: ennek jegyében kimoderáltam egyik saját kommentemet, annak ellenére, hogy abban nem az én személyeskedésem szerepelt.

Kezdjük magunkon a megszorításokat alapon. :-)

thcr 2007.02.21. 21:00:04

teljesen igazad lenne, ha nem létezne az a tény amit - nekem úgy tűnik, mintha - figyelmen kívül hagynál, egyébként írtam is róla fentebb.
"...megválasztották az egyik rágcsálót, aki tény hogy hazug és csalárd módon került hatalomra, ellenben semmivel sem hazugabb módon mint ahogy a másik került volna oda, ha azt választják meg"

tudom hogy kicsit ki van tekerve a mondtad, de a lényeg, hogy az állandóan igazat mondó csillagszemű juhászunk (vitya) csapata olyan dolgokat állított kampányában, amelyet ha hatalomra kerülnek, akkor vagy nem tartanak be ferkóhoz hasonlóan, és ugyanolyan hazuggá, és ilyen módon a habzószájúak szavaival élve "illegitimmé" válnak, vagy pedig a jóisten ne adja, még nagyobb csődbe kergetik az országot. már ha tud még egyáltalán fokozódni ez a Nemzetközi Helyzet. ergo a logika szabályait még mindig miliméterre betartva, annak a gyurcsánydögöljmegezését lehet elfogadni, aki nem feletkezett meg Orbánék kedvenc 13. és 14. havi nyugdíjáról, meg ha már a korrupciónál tartottunk, mondjuk a szőlőbányájáról.
süti beállítások módosítása